NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez amúgy kegyetlen.Azért Szivacski még tudna rajtuk lendíteni, nem? 😀
Ezek a Kecsó játékosok tudjak kinek hol kell lennie, szépen passzolnal, és a legfontosabb: GONDOLKOZNAK pályán. Bárcsak sosem lenne vége a szezonnak, teljesen kész vagyok tőlük, csodálatos futball játszanak.
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
Ez amúgy kegyetlen. Ezek a Kecsó játékosok tudjak kinek hol kell lennie, szépen passzolnal, és a legfontosabb: GONDOLKOZNAK pályán. Bárcsak sosem lenne vége a szezonnak, teljesen kész vagyok tőlük, csodálatos futball játszanak.
több mint 3 éve
Épp a skót haverommal irogatok, nagy Rangers fan, totál kivan a védelemtől. Láttam az utolsó ker gólt, kabaréKecsoooooooooA skót bajnokság viszont kb eldőlt
jobbágy#JC6
warr_b
több mint 3 éve
Na az első Bayern meccs nézésem a Leopoldstraße-n elég komoly hangulatú eddig. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
KecsoooooooooA skót bajnokság viszont kb eldőlt
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kecsooooooooo
több mint 3 éve
Mint az NB2Leicester and Jesse Marsch, expected to complete the agreement in the next 24 hours if all goes to plan. 🔵🦊 #LCFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 8, 2023
Talks are advanced, as reported earlier today — waiting on final key details to get it done. pic.twitter.com/U6ZkkZeG7U
több mint 3 éve
Udinese nem rég lesimázta a Milant, erre most meg otthon kiszopnak a Monzatól ...
több mint 3 éve
Scotty McT átmenti a válogatott formát
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
4/4! 😭😭😭 Azóta már 5/5 amúgy. És ne kapjak agyvérzést pic.twitter.com/sEOK3jJttB
— Szalai Szabolcs (@rainbowfl0p) April 8, 2023
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Remélem, azért a Vasas-szurkerek is dolgoznak egy-két molinón. Igaz, eddig csak olyan hsz-okba futottam bele, hogy bojkottálni készülnek a meccset.Azért furcsálltam 😆Ja, akkor faszságot írtam. Van ilyen.😊Valamire készül a Vasas-tábor:? A Fáyban lesz a meccs.
"Elfogytak a Honvéd elleni vendégjegyek
Megtelt a vendégszektor, vasárnap nem nyitnak ki a vendégpénztárak."
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Szerintem simán több Honvéd-drukker lesz kint, mint hazai. Meg is érdemlik a szarháziak, egyék meg amit főztek.
warr_b
több mint 3 éve
Csak a nagy helyzeteket számolva 26 perc alatt 5nél jár a United.Godfrey mögé ülnek az ívelt labdák, de Antony egyet se tudott befejezni. De a másik oldalon is kellett már Iwobinak szerelnie.AWB mit hagyott ki 😮ez a meccs eddig erről szól
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
több mint 3 éve
Godfrey mögé ülnek az ívelt labdák, de Antony egyet se tudott befejezni. De a másik oldalon is kellett már Iwobinak szerelnie.AWB mit hagyott ki 😮ez a meccs eddig erről szól
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
AWB mit hagyott ki 😮ez a meccs eddig erről szól
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
AWB mit hagyott ki 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Egy újabb nagyon jó írás, van benne nèhany gyöngyszem:hatsofuves.nemzetisport.hu/futball-a-tanyavilagban/
több mint 3 éve
Lehet honvéd szurkolónak öltözve megvették a vendég jegyeket is, és arra készülnek, hogy csak vasas szurkoló lesz a stadionban.Ja, akkor faszságot írtam. Van ilyen.😊Valamire készül a Vasas-tábor:? A Fáyban lesz a meccs.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Azért furcsálltam 😆Ja, akkor faszságot írtam. Van ilyen.😊Valamire készül a Vasas-tábor:? A Fáyban lesz a meccs.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Szerintem simán több Honvéd-drukker lesz kint, mint hazai. Meg is érdemlik a szarháziak, egyék meg amit főztek.

több mint 3 éve
Ja, akkor faszságot írtam. Van ilyen.😊Valamire készül a Vasas-tábor:? A Fáyban lesz a meccs.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 3 éve
Valamire készül a Vasas-tábor:? A Fáyban lesz a meccs.
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Valamire készül a Vasas-tábor:"Elfogytak a Honvéd elleni vendégjegyek
több mint 3 éve
Elmi bá úgyis elérhető …Érik egy edzőbuktatás. Nem kívánok ilyet még neki se, de szívesen megnéznék egy időszakot amikor Zsuzsi sérült és bárki játszik a helyén (még Bódi is előrelépés lenne). Akkora fék a csávó hogy nem igaz. Azon a poszton játszatja magát, amihez nincs meg a védekezésből támadásba való dinamikája, labdaszerzés után lassan vált, kontráknál lassú, megakasztja a támadást. Elherdálták Bényeit a Diósgyőrbe, mikor a gyerek 18 évesen komolyabb munkát végzett a posztján mint ő. Mondjuk lehet ez volt az oka hogy eladták.Dzsudzsi mekkora f@szparaszt. Lecserélik, látszik hogy nem tetszik neki, a bejövő csapattárs mellett másfél méterre jön le, senkire nem néz rá hanem besetal az öltözőbe. Meglátszik mennyire a csapat az első. Egy értelmeset nem rúgott a labdába de fel van háborodva ha lecserélik.Utána visszajött, durcizni a kispadra 😀 Szánalmas a pali
Nemes samu09
jobbágy#JC6
Nemes samu09
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Érik egy edzőbuktatás. Nem kívánok ilyet még neki se, de szívesen megnéznék egy időszakot amikor Zsuzsi sérült és bárki játszik a helyén (még Bódi is előrelépés lenne). Akkora fék a csávó hogy nem igaz. Azon a poszton játszatja magát, amihez nincs meg a védekezésből támadásba való dinamikája, labdaszerzés után lassan vált, kontráknál lassú, megakasztja a támadást. Elherdálták Bényeit a Diósgyőrbe, mikor a gyerek 18 évesen komolyabb munkát végzett a posztján mint ő. Mondjuk lehet ez volt az oka hogy eladták.Dzsudzsi mekkora f@szparaszt. Lecserélik, látszik hogy nem tetszik neki, a bejövő csapattárs mellett másfél méterre jön le, senkire nem néz rá hanem besetal az öltözőbe. Meglátszik mennyire a csapat az első. Egy értelmeset nem rúgott a labdába de fel van háborodva ha lecserélik.Utána visszajött, durcizni a kispadra 😀 Szánalmas a pali
Nemes samu09
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Sevilla is honnan tudott pontot veszteni. 16. perctől kezdve ember hátrányban voltak, de a 81. percre már 2-0ra vezettek. Erre 2 kapott gól a hosszabbításban, ráadásul 9en fejezték be a meccset. Pedig nekik minden pont kéne a bent maradáshoz.
több mint 3 éve
Úgy látszik Milánóban ez a trendi idén, egy nagy siker után pont vesztés egy kis csapat ellen. Nápolyban 4 gólt is sikerült rúgni, otthon meg 0 szabályosat az Empoli ellen ...