NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 033
Mátyus edzői karrierjét nem követtem eddig, de hallva ahogy nyilatkozik, roppant szimpatikus, remélem még sokra viszi.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 568 — beers & Packers
Baszki és már le is szedték mindenhonnan a szurkolói nyílt leveles cikket, mennyire legalája már bazzeg...
warr_b
Tényleg. Ez hogyan lehet? Már csak ennyi olvasható belőle: „Jóllakott, kényelmes futballisták tömkelegéből áll a jelenlegi Vasas, akiknek eszük ágában sincs megszakadni a klubért.”
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 723 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Baszki és már le is szedték mindenhonnan a szurkolói nyílt leveles cikket, mennyire legalája már bazzeg...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 388 — LIGHTS OUT!
Az Derbi Italia hosszabbításában történtek miatt Cuadrado 3, Handanovic és Lukaku 1-1 meccses eltiltást kapott. Furcsállom, miért Cuadrado kapott 3at, amikor Samir kezdte az egészet amikor egy hatalmas taslit lekevert Juannak egy vizes flakonnal.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 572
lampard jon a vasashoz, tuzet fog oltani..aztan pokketino veszi at az nb2ben a csapatot.
bar a spurs meg lehet beeloz.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 377
Budafok - ZTE döntö? Jó nézettsége lesz tuti
Toto21
Az biztos, egész Budafok jön, még anyósom is!
A fradisták állítólag besegítenek a szurkolásba.
Dzsokijuing
A fagyisok a zetével voltak jóban pedig
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118

Ez azért így összehozni nagyon meleg. Fél év alatt 😃
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Akkor most találni kell gyorsan egy nemrég kirúgott mestert, akire még nem csapott le senki.
Az nb1-ből csak csapatok eshetnek ki. Huszti? 😀
csipkelli
Waltner?
slowmotion
Kitűnő választás. Csak sajnos nincs más Paks-Vasas meccs, hogy Böde előadja a Marius Sasu performanszt.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
Akkor most találni kell gyorsan egy nemrég kirúgott mestert, akire még nem csapott le senki.
csipkelli
Waltner?
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 651 — Saturday Night Lights
Budafok - ZTE döntö? Jó nézettsége lesz tuti
Toto21
Az biztos, egész Budafok jön, még anyósom is!
A fradisták állítólag besegítenek a szurkolásba.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 623 — Patriot
Eli bá is over
zacknorb
Ja, most már én is látom.
"A Sportál információi szerint Schindler Szabolcs és Csizmadia Csaba is a Vasas jelöltjei között van a vezetőedzői posztra." A tegnapi meccs tükrében Csizmadia pikáns lenne.
nagylaza, főpohárnok
Horváth Feri nem szabad éppen? Vagy Márton...remek szakemberek 😀
Klaci79
Ez bejött 😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 723 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol lol lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Eli bá is over
zacknorb
"A Sportál információi szerint Schindler Szabolcs és Csizmadia Csaba is a Vasas jelöltjei között van a vezetőedzői posztra." A tegnapi meccs tükrében Csizmadia pikáns lenne.
nagylaza, főpohárnok
Horváth Feri nem szabad éppen? Vagy Márton...remek szakemberek 😀
több mint 3 éve
Eli bá is over
zacknorb

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 576 — Kinek mit intézett a kormánya
Eli bá is over

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
10-től ülésezik a Vasas-válságstáb.

Minek már..
jobbágy#JC6
Miért, válság van? A Budafok elleni második félidő kifejezetten biztató volt, megúszta a csapat gól nélkül. Idegenben!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
Haha 😀 hat ha valaki én egyáltalán nem vagyok ideges. Csak fura, hogy az egyik oldalról simán belefer a digozas, de mindenki milyen mimoza lelkű lesz a nagyarcu Xavitol.

De jolvan srácok, bocsánat, hogy nagyarcnak neveztem, mea culpa!
roberto23
Talán nem olasz a csávó? Ez egy állapot, az meg, hogy nagy arca van a véleményed. Amit tűnik úgy nem tudsz hitelesen megvédeni…nem is lenne könnyű. Ettől még mint vélemény, én tiszteletben tartom, ha nem is értem meg.
Klaci79
Mondjuk nekem Xavi sohasem volt szimpatikus, mert valljuk be voltak faszságai bőven, azzal hogy meccs előtt lenyilatkozza a szokásos marketingdumát, nyilván nem fog változni a szemünkben. Nem egy Iniesta azért, aki vele ellentétben valóban talpig úriember még a madridisták szemében is, kb. összesen egy negatív tulajdonsága volt csak, hogy a Barcába igazolt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Haha 😀 hat ha valaki én egyáltalán nem vagyok ideges. Csak fura, hogy az egyik oldalról simán belefer a digozas, de mindenki milyen mimoza lelkű lesz a nagyarcu Xavitol.

roberto23
Talán nem olasz a csávó? Ez egy állapot, az meg, hogy nagy arca van a véleményed. Amit tűnik úgy nem tudsz hitelesen megvédeni…nem is lenne könnyű. Ettől még mint vélemény, én tiszteletben tartom, ha nem is értem meg.
Klaci79
De, igazad van, olasz. Csak ez a digozas nálam nem éppen egyenlő azzal, ha azt írjuk, hogy olasz. Lehet én vagyok furán bekötve, de nálam a digo erősen pejoratív. Állapot ide, vagy oda.

Egyébként meg leírtam, miért tartom nagykepunek Xavinak, nekem volt 1-2 nyilatkozata, ami ezt sugallta. Nem tudom ezen felül hogyan kene megvédenek az állítást. De ettől függetlenül elég felületesen ismerem, ezt vállalom. Ahogy azt is, ha esetleg tévedek vele kapcsolatban. Ti jobban képben vagytok vele kapcsolatban, így ha azt mondjatok, hogy nem az és én látom rosszul teljes mértékben elfogadom.
roberto23
Szerintem túlbeszéltük....nagyszerű szakember Ancelotti, de nálam egy digózás az ellentétek kapcsán bőven elfér és nem is gondolnám bántónak 😊
Xavi meg eddig nekem kifejezetten szerénynek tűnt...edzőként nincs is mire nagyképűnek lennie...valami nagyon félreérthető volt a sajtóban. Én nem hallottam még nagyképűen nyilatkozni.
Klaci79
Akkor én értettem félre. 😊 ahogy akkor valszeg Xavi-t is.

Ettől függetlenül én szurkolok neki, mint edző, mert az az igazi, ha a barca es a Real is a toppon van.

Szerintem is kicsit tulbeszeltuk, de örülök, h sikerült tisztázni az esetleges félreértéseket. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve

roberto23
Klaci79
De, igazad van, olasz. Csak ez a digozas nálam nem éppen egyenlő azzal, ha azt írjuk, hogy olasz. Lehet én vagyok furán bekötve, de nálam a digo erősen pejoratív. Állapot ide, vagy oda.

Egyébként meg leírtam, miért tartom nagykepunek Xavinak, nekem volt 1-2 nyilatkozata, ami ezt sugallta. Nem tudom ezen felül hogyan kene megvédenek az állítást. De ettől függetlenül elég felületesen ismerem, ezt vállalom. Ahogy azt is, ha esetleg tévedek vele kapcsolatban. Ti jobban képben vagytok vele kapcsolatban, így ha azt mondjatok, hogy nem az és én látom rosszul teljes mértékben elfogadom.
roberto23
Szerintem túlbeszéltük....nagyszerű szakember Ancelotti, de nálam egy digózás az ellentétek kapcsán bőven elfér és nem is gondolnám bántónak 😊
Xavi meg eddig nekem kifejezetten szerénynek tűnt...edzőként nincs is mire nagyképűnek lennie...valami nagyon félreérthető volt a sajtóban. Én nem hallottam még nagyképűen nyilatkozni.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979

roberto23
Klaci79

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve

roberto23
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
10-től ülésezik a Vasas-válságstáb.

Minek már..
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
de ha tovább akarom görgetni a szart, akkor keserűen megjegyzem, hogy ennek az összegnek a töredékéből nem tudtuk megszerezni Csulanénit, Kalvin Phillips még ennél is sokkal kevesebbért ment padozni a Szitibe, és Rice-ra sem hajtottunk rá, pedig ő már a tavalyi Fabinhóhoz képest is óriási upgrade lenne, nemhogy az ideihez.
slowmotion
Csucsu azért elég nagy bust eddig... De első idénye szóval javulhat később de mentálisan össze kell kapja magát
FLZOLI
Már ha odaérne a labdához, és szimplán továbbpasszolná, az hatalmas upgrade lenne.
A kékek ellen Fab két dolgot csinált: oda sem ért, vagy úgy vesztette el a labdát, hogy a háta mögül érkező ember lelopta a lábáról.
slowmotion
Ezt bármelyik verőnéger megcsinálja. Az Excel táblák és big data analyze helyett csak el kéne menni körülnézni a francia ligába, nem vén mamutokkal és favágó futóbolondokkal kéne próbálkozni. Ez teljesen Klopp sara, oké, nem jött össze a top igazolás de nehogy már nincs B vagy C terv legkésőbb a télen....

Mondjuk ami nagyobb vicc az TAA akinél nagyobb lefővést nem sokat láttam eddig. Kb mint Hazard, de ő legalább fizikailag rendben van