NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
de ha tovább akarom görgetni a szart, akkor keserűen megjegyzem, hogy ennek az összegnek a töredékéből nem tudtuk megszerezni Csulanénit, Kalvin Phillips még ennél is sokkal kevesebbért ment padozni a Szitibe, és Rice-ra sem hajtottunk rá, pedig ő már a tavalyi Fabinhóhoz képest is óriási upgrade lenne, nemhogy az ideihez.
slowmotion
Csucsu azért elég nagy bust eddig... De első idénye szóval javulhat később de mentálisan össze kell kapja magát
FLZOLI
Már ha odaérne a labdához, és szimplán továbbpasszolná, az hatalmas upgrade lenne.
A kékek ellen Fab két dolgot csinált: oda sem ért, vagy úgy vesztette el a labdát, hogy a háta mögül érkező ember lelopta a lábáról.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 572
Magyar Kupa Döntő
2023
ZTE - Budafok
Puskás Aréna
11.879 néző
jobbágy#JC6
a 11-et nyugodtan leszedheted az elejéről 😊
NB2
2450-en voltunk tegnap is.
dawyd728
Minden mas csapatnak lett volna eselye bejutni de kiszopodtak.lehet nevetni
több mint 3 éve
dawyd728 4 184
Magyar Kupa Döntő
2023
ZTE - Budafok
Puskás Aréna
11.879 néző
jobbágy#JC6
a 11-et nyugodtan leszedheted az elejéről 😊
NB2
2450-en voltunk tegnap is.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
de ha tovább akarom görgetni a szart, akkor keserűen megjegyzem, hogy ennek az összegnek a töredékéből nem tudtuk megszerezni Csulanénit, Kalvin Phillips még ennél is sokkal kevesebbért ment padozni a Szitibe, és Rice-ra sem hajtottunk rá, pedig ő már a tavalyi Fabinhóhoz képest is óriási upgrade lenne, nemhogy az ideihez.
slowmotion
Csucsu azért elég nagy bust eddig... De első idénye szóval javulhat később de mentálisan össze kell kapja magát

több mint 3 éve
több mint 3 éve
asztakurva, Lampard tényleg visszajön 😀😀😀
Löfli
Mondjuk szezon végig megbízott vezetőedző azért nem annyira gáz, mintha egy hosszabbtávút kapna.
Sixo
hát de semmi értelme, ennyi erővel Potter vagy Saltor is maradhatott volna...

meg főleg Lamps szempontjából megalázó szerintem, hogy egyszer már kibasztuk, 10 meccsre oké, de hosszabb távon nem. 😕
kristof
Igen, de ha már Lampard jön, és ennyi a hír, hogy ő lesz a következő edző, akkor a lehető legjobb, hogy csak szezon végig jön és nyáron jön a nagy név.
Sixo
végülis kiesni már nem fog a Chelsea, meg nemzetközi kupában indulni sem, szóval igazából nem fenyegeti az a veszély a csapatot, hogy másodszor is földbe áll velük.
nyilván mondjuk a helyezési pénz nem mindegy, mert a hatodik és a tizenhetedik hely közötti difi kb 20 millió font, bár az a télen elvert 300 millióhoz képest aprópénz, valszeg nem oszt, nem szoroz a tulajnak...

| de azért valahol vicces, hogy a 60+ milliós Mudryk csak csere, a 33 milliós Badiashile csere, a 28 milliós Madueke csak csere, szóval az igazolások közül 115 millió kezdett, 123 millió meg jó volt 17 percre 😮 |
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
A másodosztályú argentin kupagyőztes Patronato vezet az Atl.Nacional ellen a Libertadores kupában

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 381 — LIGHTS OUT!
Löfli
Mondjuk szezon végig megbízott vezetőedző azért nem annyira gáz, mintha egy hosszabbtávút kapna.
Sixo

meg főleg Lamps szempontjából megalázó szerintem, hogy egyszer már kibasztuk, 10 meccsre oké, de hosszabb távon nem. 😕
kristof
Igen, de ha már Lampard jön, és ennyi a hír, hogy ő lesz a következő edző, akkor a lehető legjobb, hogy csak szezon végig jön és nyáron jön a nagy név.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Löfli
vannak gondok fejben az új tulajnál
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Löfli
Sixo

több mint 3 éve
Löfli

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 864 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Haha 😀 hat ha valaki én egyáltalán nem vagyok ideges. Csak fura, hogy az egyik oldalról simán belefer a digozas, de mindenki milyen mimoza lelkű lesz a nagyarcu Xavitol.

De jolvan srácok, bocsánat, hogy nagyarcnak neveztem, mea culpa!

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Benzema a tavaszi szezont megint megküldi rendesen. 😀
roberto23
kemény vagy Csoki...
Csavi másfél éve toppant bele abba a roncshalmazba, ahhoz képest eléggé felülteljesítenek, az európai kupákat meg ezt az egy meccset leszámítva
slowmotion
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.
roberto23
hmm, mi alapján mondod Xavira hogy nagyarcú? fejtsd már ki kérlek
playmaker90
Hallgasd meg pár meccs előtti/utáni nyilatkozatát. 1 éve van a barcanal, de már most lehet pár szépséget találni.

Amúgy nekem alapvetően nincs bajom Xavival, nem is akarom megkérdőjelezni, mint edző, mert lehet nagyon sokra fogja vinni, bár nekem már játékosként se volt túl szimpatikus.
roberto23
képzeld olvasom minden meccs előtti, utáni nyilatkozatát. gondolom az is nagyarcra utal hogy minden meccs előtt a Madridot dicséri és tartja esélyesnek őket ahogy most is hiába volt 1 gólos előny, vagy hogy a több pontos előny birtokában is folyamatosan azt hangsúlyozza a Madridot nem szabad leírni, amíg nincs matematikailag bebiztosítva addig bármi lehet, ha hülyeségeket akarsz beszélni akkor legalább valós dolgokat állíts

Szerkesztette: playmaker90
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!
Ma kb ennyit erdemeltunk.
Lewanak meg szolhatna valaki, hogy nem csak az Elche meg az Valladolid ellen lehet golt loni😃

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.
roberto23
playmaker90
Idegből ☺️
Nem kell ezzel foglalkozni, nagy az arc ennyi BL siker után. Jobbak voltak, minden összejött. Majd legközelebb egészséges csapattal visszavágunk. Vannak azért hibák, Xavinak is. De a legkevésbé az a fontos, hogy egy reál szurkoló miért fikazza Xavit….szerintem. A bajnokság meglesz néhány ilyen retek év után!
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
roberto23
kemény vagy Csoki...
Csavi másfél éve toppant bele abba a roncshalmazba, ahhoz képest eléggé felülteljesítenek, az európai kupákat meg ezt az egy meccset leszámítva
slowmotion
roberto23
playmaker90
Hallgasd meg pár meccs előtti/utáni nyilatkozatát. 1 éve van a barcanal, de már most lehet pár szépséget találni.

Amúgy nekem alapvetően nincs bajom Xavival, nem is akarom megkérdőjelezni, mint edző, mert lehet nagyon sokra fogja vinni, bár nekem már játékosként se volt túl szimpatikus.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
Mondjuk az kemény hogy Benzema 6 gólnál tart a hónapban és még csak 5-e van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 633 — Amerikai sportok rajongója
Ilyen oktatófilmre azért nem számítottam idegenben.
több mint 3 éve
roberto23
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
Mondjuk az tény, hogy ennyire fos játékkal ennyi mindent senki nem fog nyerni mint Carlo. Bár ugyanezt Zidane is tudta, de ő még hatékonyabb is volt talán. Nekem ez a vertical tiki taka full nézhetetlen.
Három szopás után ideje volt végre nyerni is a barca ellen, de nem kell túlértékelni, tény hogy volt jó 15 percünk a második félidő elején, de azért messze van ez a csúcsfocitól.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hatulrol becsuszva a labdához köze sincs…gyönyörű volt hogy sz@pjal lovat militao
több mint 3 éve
roberto23
kemény vagy Csoki...
több mint 3 éve
A közvetítés színvonala és a Barca játéka között egyenlőség van