NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
410
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.Örülnek is ha maradna a margit edzője…érjen el meg sokat. Mondjuk Xavi pár éve edzősködik. Térjünk erre vissza 30 év múlva.
roberto23
több mint 3 éve
Egy fiatal valaki kéne, kéne valami vérfrissítés végre, mert ez a nyuggerfoci nézhetetlen lesz hosszú távon.Neki nem hinném hogy a mai meccsen múlt volna. BL t tuti megvárják szerintem, bár nem tudok senkit aki minőségi javulást hozna ha esetleg elküldenékHány olasz van ma még akinek veszélyben lenne az állása? 😂Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Nagelsmann jöhetne 😀 Jó focival könnyebb bajnokságot nyerni, mint a lutri a BL-ben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Benzema a tavaszi szezont megint megküldi rendesen. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.
több mint 3 éve
Neki nem hinném hogy a mai meccsen múlt volna. BL t tuti megvárják szerintem, bár nem tudok senkit aki minőségi javulást hozna ha esetleg elküldenékHány olasz van ma még akinek veszélyben lenne az állása? 😂Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79
kapitnono
Klaci79

több mint 3 éve
A 4-es azért bármelyik clássicón gáz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hány olasz van ma még akinek veszélyben lenne az állása? 😂Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79
kapitnono
több mint 3 éve
Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79

több mint 3 éve
Szerintem kevered valakivel, az ml$z adatbank szerint Tárnok-Dálnoki Akadémia - FTC -Hamburg- ZTE- Budafok az igazolási sora22 éves kölök 17 perc alatt mesterhármas.VASAS nevelés ráadásul
Nálunk egész szezonban nem volt játékos, aki 3 gólt lőtt volna kábé...
warr_b
ozibozi
több mint 3 éve
Remelem megmentik a digo segget ma este
több mint 3 éve
Hamar nem számít Gavi kaphatna egy nevelő dupla sárgát, mindjárt el fog szállni teljesen.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Nekem Jese is ilyen volt pár éve. Azt se tudom ő játszik e meg valahol.Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?Engem múltkor Dele Alli lepett meg milyen mélysegbe süllyedt amikor valami török csapatban láttam
roberto23
kapitnono
több mint 3 éve
Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?Az apja nyomott egy Sallaisat 😉
roberto23
több mint 3 éve
Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?Engem múltkor Dele Alli lepett meg milyen mélysegbe süllyedt amikor valami török csapatban láttam
roberto23

több mint 3 éve
Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?
több mint 3 éve
Túl szèp lett volna.....ugyan már....tökéletes kép, hogy még nagyon mesze vagyunk egy európai topcsapattól...nem is baj, mert a csoda az volt, hogy 3szor szoptak ellenünk
dande2
több mint 3 éve
Túl szèp lett volna.....
több mint 3 éve
Kessie ma is -1
több mint 3 éve
Rúgjanak mèg hármat oszt legyenek boldogok....lófaszt a seggükbe...ki kell egyenlíteni
dande2
kurvára hiányzik Pedri sajnos...ez az év nemzetközi szinten kb el is ment ezen...továbbra sem gondolom, hogy Raphinha vagy Kessie lenne a megoldás bármire...főleg nem egyszerre ketten a pályán
több mint 3 éve
Rúgjanak mèg hármat oszt legyenek boldogok....Hat ha rúgunk meg harmat én boldog leszek. 😉
dande2
több mint 3 éve
BigBenz! Végre egy szép támadás.
több mint 3 éve
Rúgjanak mèg hármat oszt legyenek boldogok....
több mint 3 éve
Atletinek? Mondjuk Simeone alatt kiteljesedhetett volna, de ez hogy jön ide ? 🤔😂Alonso volt, most így ismétlés alapján...bár érzem a megbántottságodat, mert az Atletinek sosem lesz ilyen szintű játékosa 😉Már csak színészkedni tud, felrúgni nem ? 🤔nem mondtam, de ettől még ez simán lehetne 1-0 kis szerencsével...föl kellett volna baszni a középpályán, talán Sergionak a madridit, de ő se a régi márAzért azt ne mondd hogy a barca űrfocit játszik idén, és csodagólokat szerez mert reggelig nem tudom majd abbahagyni a röhögést. Nem számolom de szerintem a legtöbb 1-0 győzelmük van a ligábanTudtam hogy jön egy ilyen nyomorèk kontra........😡😡tipikus reálmadrid gól....ők csak ezt tudják idén...de mondjuk nem ártana a helyzeteket berúgni, mert 11-est nem kapunk most évekig
dande2
Klaci79
kapitnono
Klaci79
Toca
Klaci79