Soccer
Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2023
Man City, informed on Rice deal but Arsenal remain favourites - they’re expected to bid again. pic.twitter.com/H0s72epFPp

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.mondjuk Jack szerintem a kispadon fog
Sixo
oda azért könnyebb lejutni
Holnap Malta - Anglia EB selejtező, a Ta'Qaliban. Csebi nagyot fog menni, tuti berohan a pályára és nekimegy az angol játékosoknak. Ha majd láttok egy félmeztelen férfit, bambusz rúddal Grealish után rohanni, azt ordibálva, hogy " TE SZARHÁZI", akkor tudjátok ,hogy itt olvastátok először.A Spíler 2-n lehet majd nézni 😊
Sixo
Nem csodálkoznék egy ikszen, ergyák az angolok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Bayern Munich are leading the chase for Napoli's Kim Min-Jae and their move is progressing, reports @DiMarzio. More follows.
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 15, 2023
Jah bocs, az MTK-t nem követem amióta Kenesei Krisztián elment.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-paks-57-szeres-valogatott-bekkjevel-erositett-az-mtk-hivatalos-2962505Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
#Biznisz
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-paks-57-szeres-valogatott-bekkjevel-erositett-az-mtk-hivatalos-2962505Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
#Biznisz
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Elcseréltuk a kedvenc playámat egy 33 eves full motivalt jatekosert.??? Bale már visszavonult. Amrabat még mindig az AEK Athenban van és nem megy sehova. Vagy most Enner Valenciáról beszélünk?
#Biznisz
eaglesmcnabb
#Biznisz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Premier League opening day fixtures 🇬🇧 pic.twitter.com/vkqJlZcQQh
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2023
Remek felkészülési meccsek is lesznek déltől meg kora délután, mint például Japán-El Salvador, Vanuatu-Mongólia, Kambodzsa-Banglades.na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog JemennelLöfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
Asszem Laosznak fogok drukkolni 🙂
warr_b
Sixo
Löfli

na kösz, mit kinézel belőlem. amúgy én is az Üzbég bandwagonra akartam felszállni, de akkor inkább megyek az underdog JemennelLöfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
warr_b
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Manchester United will soon make a €60 million move for Atalanta's Rasmus Højlund (20), reports @AlfredoPedulla. Intermediaries are working on the move, with La Dea expected to demand €70 million.https://t.co/nohWFOe1BR
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 14, 2023
Nyelvtan ötök kettesÚjabb NSO-gyöngyszemA pontos kiejtése Hazard nevének egyébként "ázár", tehát itt még ez helyes is nyelvtanilag.
Kroos Hazard-ral szúrt oda Bellinghamnek
😀
JC6 - a ruszki
empty taxi
Bocsánat Szollo Gyuri!
Löfli, Sixo, holnap kezdődik az U17-es Ázsia-bajnokság!Nem rossz választás, én maradok az üzbégeknél, mindig is kedveltem a sakkozóikat. Mondjuk ők is Laoszhoz hasonlóan utolsó kalaposok, tehát underdogok. Löfli fixen a címvédő japánoknak fog szorítani.
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano

Újabb NSO-gyöngyszem?
😀
JC6 - a ruszki
¿Cómo se pronuncia 'Hazard'?
— #Vamos por Movistar Plus+ (@vamos) February 16, 2020
El que mejor lo puede aclarar se lo ha explicado a @Rsierraplus.#ElPartidazoDeMovistar pic.twitter.com/hwiPqR5Rzf

Újabb NSO-gyöngyszemA pontos kiejtése Hazard nevének egyébként "ázár", tehát itt még ez helyes is nyelvtanilag.
😀
JC6 - a ruszki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
😀
Modric mind a 70 év rutinja benne volt ebbe 😀Te jó ég ez milyen gagyi volt 😀 😀 😀
Kenny