NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
626
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Dzsudzsi mekkora f@szparaszt. Lecserélik, látszik hogy nem tetszik neki, a bejövő csapattárs mellett másfél méterre jön le, senkire nem néz rá hanem besetal az öltözőbe. Meglátszik mennyire a csapat az első. Egy értelmeset nem rúgott a labdába de fel van háborodva ha lecserélik.Utána visszajött, durcizni a kispadra 😀 Szánalmas a pali
Nemes samu09
több mint 3 éve
Sunderland - Hull City 4-4. fordulatos jó meccs volt... | tipszmiksz? |és akkor a Szanderland legjobb csatára még nem is játszott
deyell
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=hwnMHkJE2Akévtized öngólja lehetett volna, ehhez képesz Djurica semmi se volt😀
Szerkesztette: Kenny
több mint 3 éve
Dzsudzsi mekkora f@szparaszt. Lecserélik, látszik hogy nem tetszik neki, a bejövő csapattárs mellett másfél méterre jön le, senkire nem néz rá hanem besetal az öltözőbe. Meglátszik mennyire a csapat az első. Egy értelmeset nem rúgott a labdába de fel van háborodva ha lecserélik.Wishes Ronaldo
Nemes samu09
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Dzsudzsi mekkora f@szparaszt. Lecserélik, látszik hogy nem tetszik neki, a bejövő csapattárs mellett másfél méterre jön le, senkire nem néz rá hanem besetal az öltözőbe. Meglátszik mennyire a csapat az első. Egy értelmeset nem rúgott a labdába de fel van háborodva ha lecserélik.
több mint 3 éve
Te meg akkor gondolom United.Akkor az a city.😊vásártéri vagányÉs melyik városrészből? (Bocs, ha indiszkrét vagyok.)JahÉn az SBTC-ben nevelkedtemSalgótarjáni vagy?
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A Nápoly nyert egy öngóllal. Faragó kiakad az utolsó percben hogy 2szer nem sikerült beadni a Leccenek a szögletet normálisan. Majd a spori lefújta hogy üreskapura vezethette rá Politano 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Akkor az a city.😊 (Majdnem.)vásártéri vagányÉs melyik városrészből? (Bocs, ha indiszkrét vagyok.)JahÉn az SBTC-ben nevelkedtemSalgótarjáni vagy?
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Sunderland - Hull City 4-4. fordulatos jó meccs volt... | tipszmiksz? |
built for this shit
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 572
amikor anno gibraltari noi nb1-et vezetettem...csapatonkent 1 aki tudott focizni es jol is.Néztem ezt a női focit, ment az Ázsiában a teremben.Női focival jelenleg annyi a baj, hogy kb 2-4 csapatnyi értelmes játékos van jelenleg a világon akik tudnak érdekesen játszani. Leah Williamson, Putellas, Lena Oberdorf, stb. 10-20 év és egész nézhető lesz mindenkinek. Nekik kéne egy szuperliga, mert azzal jobban lehetne eladni. De ez a magyar-izrael nagyon alja azt el tudom képzelni 😀
Fuh, gyilkos. Szó szerint. Ez lenne a válogatott? A kapuban egy fiú, a középpályán a CSK plusz 10 kilóval, az egyik legfontosabb poszton, 4-5 fogalmatlan, 2-3 ügyes..
Konkrétan sírt a labda.
Izraeli védő nagyon kemény volt a második tizinél. Azt mondja: labda volt.
Úgy felrúgta a csatárt mint a szar 😅😅🤣
jobbágy#JC6
Heisman nádor
ahogy heismann irta ,sztem meg mindig igy allnak a csapatok. foleg a kapus poszt nem nekik valo, pedig keziben baromi jok.
több mint 3 éve
Kegyetlen voltNéztem ezt a női focit, ment az Ázsiában a teremben.Női focival jelenleg annyi a baj, hogy kb 2-4 csapatnyi értelmes játékos van jelenleg a világon akik tudnak érdekesen játszani. Leah Williamson, Putellas, Lena Oberdorf, stb. 10-20 év és egész nézhető lesz mindenkinek. Nekik kéne egy szuperliga, mert azzal jobban lehetne eladni. De ez a magyar-izrael nagyon alja azt el tudom képzelni 😀
Fuh, gyilkos. Szó szerint. Ez lenne a válogatott? A kapuban egy fiú, a középpályán a CSK plusz 10 kilóval, az egyik legfontosabb poszton, 4-5 fogalmatlan, 2-3 ügyes..
Konkrétan sírt a labda.
jobbágy#JC6
Heisman nádor
több mint 3 éve
Néztem ezt a női focit, ment az Ázsiában a teremben.Női focival jelenleg annyi a baj, hogy kb 2-4 csapatnyi értelmes játékos van jelenleg a világon akik tudnak érdekesen játszani. Leah Williamson, Putellas, Lena Oberdorf, stb. 10-20 év és egész nézhető lesz mindenkinek. Nekik kéne egy szuperliga, mert azzal jobban lehetne eladni. De ez a magyar-izrael nagyon alja azt el tudom képzelni 😀
Konkrétan sírt a labda.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
vásártéri vagányÉs melyik városrészből? (Bocs, ha indiszkrét vagyok.)JahÉn az SBTC-ben nevelkedtemSalgótarjáni vagy?
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Nem semmi a pénteki program, rohadt jó ez a Sunderland- Hull meccs is!
több mint 3 éve
És melyik városrészből? (Bocs, ha indiszkrét vagyok.)JahÉn az SBTC-ben nevelkedtemSalgótarjáni vagy?
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Néztem ezt a női focit, ment az Ázsiában a teremben.Fuh, gyilkos. Szó szerint. Ez lenne a válogatott? A kapuban egy fiú, a középpályán a CSK plusz 10 kilóval, az egyik legfontosabb poszton, 4-5 fogalmatlan, 2-3 ügyes..
Konkrétan sírt a labda.
több mint 3 éve
JahÉn az SBTC-ben nevelkedtemSalgótarjáni vagy?
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Csóri Inzaghi. Megint 3as xG-t összefociztak ,de hát minden kimaradt ami nem Gosens. Több mint 1 hónapja nem nyertek, 3 döntetlen 3 vereség azóta. BL miatt nem fogják most kirúgni, de meglepne ha maradna szezon után hacsak nem nyernek BL-t.
több mint 3 éve
Köszi Candreva, vitte a mixet 😀Most jön a Derby di terroni.
több mint 3 éve
Jó, az Inter egy kb nemlétező gólt kapott 😀😀
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Candreva már péntek délután meglőtte a hétvége gólját!!!
több mint 3 éve
Én az SBTC-ben nevelkedtemSalgótarjáni vagy?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
bunteto.com/media/rovat/vasas-a-joevo-nem-a-vezetoedzo-kinevezesevel-kezdodikAnnak ismeretében, amit Hrutka leírt az ideális edzőválasztásról, különösen érdekes lesz, ki váltja Kondást.
warr_b