NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezt igy nem mondanam, mert az EL az extra volt, ahogy osszerakta a csapatot. De tisztan latszik, hogy keptelen motivalni. Az oltozot valszeg hetekkel ezelott elvesztette.Csöcsöszov totál kóklerMegkockaztatom, hogy Rebrov ezzel a kerettel veretlenul lenne bajnok.B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔Az biztos hogy a fél csapat vért hugyozott volna az edzések után ha igy játszottak volna, pláne huzamosabb ideig.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
davemayer
Kenny
ThundersNFL a Jobbágy
Vagyis nagyon ezt csiripelik a madarak.
több mint 3 éve
Mégtöbb állami pénzt a Fradiba Kubatov szopjad még Viktort SZOPJAAADDDD
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Csöcsöszov totál kóklerMegkockaztatom, hogy Rebrov ezzel a kerettel veretlenul lenne bajnok.B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔Az biztos hogy a fél csapat vért hugyozott volna az edzések után ha igy játszottak volna, pláne huzamosabb ideig.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
davemayer
Kenny
Draft

több mint 3 éve
Megkockaztatom, hogy Rebrov ezzel a kerettel veretlenul lenne bajnok.B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔Az biztos hogy a fél csapat vért hugyozott volna az edzések után ha igy játszottak volna, pláne huzamosabb ideig.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
davemayer
több mint 3 éve
Karakó most nagyon szopja a fradit bőnyállal
Draft

több mint 3 éve
B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔Az biztos hogy a fél csapat vért hugyozott volna az edzések után ha igy játszottak volna, pláne huzamosabb ideig.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ki ez a fasz bíró?
Draft

több mint 3 éve
Ha igy megy tovabb Kecskemeten bajnoki dontot jatszunk😂
több mint 3 éve
de lehet. amit mondanak Qbatovék azt szabad.Szabad velemeny smafu? 🤔B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔szerintem beütne a kognitív disszonancia, mert hát ugye a fidesz a ruszkik seggében lélegzik, viszont a csapatnak nem megy, most akkor lehet vagy nem lehet ilyet kiabálni? nehéz ügy na..,.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
petey
Toto21
több mint 3 éve
A zsoldosok az EL/BL-re jottek nem ezekre a meccsekre.
több mint 3 éve
1 nem lehet...vagy 1?3 vagy 2?érzésem szerint zöld-fehér pontszerzés várhatóMi a fasz van a Paks - FradinParádé
ThundersNFL a Jobbágy
bcsarli, Udvari Főkóstoló
petey
tegyék meg tétjeiket, további pro tippek Bognár Gyuresztól.
petey
több mint 3 éve
Szabad velemeny smafu? 🤔B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔szerintem beütne a kognitív disszonancia, mert hát ugye a fidesz a ruszkik seggében lélegzik, viszont a csapatnak nem megy, most akkor lehet vagy nem lehet ilyet kiabálni? nehéz ügy na..,.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
petey
több mint 3 éve
vagy 1?3 vagy 2?érzésem szerint zöld-fehér pontszerzés várhatóMi a fasz van a Paks - FradinParádé
ThundersNFL a Jobbágy
petey
tegyék meg tétjeiket, további pro tippek Bognár Gyuresztól.
több mint 3 éve
B közeptöl meg nem jött a Russzki haza? 🤔szerintem beütne a kognitív disszonancia, mert hát ugye a fidesz a ruszkik seggében lélegzik, viszont a csapatnak nem megy, most akkor lehet vagy nem lehet ilyet kiabálni? nehéz ügy na..,.
Rebrov>Csercseszov
Toto21
több mint 3 éve
Meccs után a fradisták állítólag nem lerombolják Paksot, hanem felépítik Paks 2-t. Nem tudom, igaz-e.
több mint 3 éve
3 vagy 2?érzésem szerint zöld-fehér pontszerzés várhatóMi a fasz van a Paks - FradinParádé
ThundersNFL a Jobbágy
petey
több mint 3 éve
Én is gondoltam erre, de nem mertem megkockáztatni.érzésem szerint zöld-fehér pontszerzés várhatóMi a fasz van a Paks - FradinParádé
ThundersNFL a Jobbágy
petey
több mint 3 éve
Legyen má' bajnok a Kecsó! 😊Hatalmas lenne!😊
több mint 3 éve
érzésem szerint zöld-fehér pontszerzés várhatóMi a fasz van a Paks - FradinParádé
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Mi a fasz van a Paks - FradinParádé
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Mi a fasz van a Paks - Fradin
Draft

több mint 3 éve
Legyen má' bajnok a Kecsó! 😊