Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Baráth Péter DVSC-FTCIlyenből minél többet, eddig is csak ezt kérte kb mindenki
Na ennek special örülök, főleg hogy fix fog játszani
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Baráth Péter DVSC-FTCNa ennek special örülök, főleg hogy fix fog játszani
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Basszus pedig valamelyik oldal múlt héten lehozta, hogy megtaláltákAzt már aznap írták sajna, hogy fake infó volt
Christian Atsu remains missing nine days since the devastating earthquake that hit Turkey, his agent has confirmed. pic.twitter.com/T8pqJs1uyx
— Football Daily (@footballdaily) February 14, 2023
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Basszus pedig valamelyik oldal múlt héten lehozta, hogy megtaláltákChristian Atsu remains missing nine days since the devastating earthquake that hit Turkey, his agent has confirmed. pic.twitter.com/T8pqJs1uyx
— Football Daily (@footballdaily) February 14, 2023
több mint 3 éve
A Genoa szurkolók évek óta tudták.Former Udinese and Sampdoria midfielder Jakub Jankto has come out as gay 👏
— Get Italian Football News (@_GIFN) February 13, 2023
A massive moment in the sport.pic.twitter.com/r8XZd3Bvyw
Tony Adams
több mint 3 éve
Soton nagyon ki akar esni ezekkel az edzői kinevezésekkelAki ehhez a kerethez Marschot nevezi az meg is érdemli. Essenek is le a liga 2be …
Heisman nádor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Official, completed. Ruben Baraja has been appointed as new Valencia head coach to replace Gennaro Gattuso 🚨⚪️🦇 #Valencia
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 14, 2023
Former Valencia midfielder has signed today as new manager — he’s back to the club. pic.twitter.com/f5RKoxhiuK
több mint 3 éve
Ön nyert:Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Soton nagyon ki akar esni ezekkel az edzői kinevezésekkel
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
szabály tuti nem volt ráMaholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊régebben amúgy nem úgy volt, hogy első osztályú bajnokit nem lehetett BL-el egy napon rendezni?
alatriste
Löfli
max a ligák nem akarták
főleg hogy alsóházi meccsek pótlása sztem rendszeresen volt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊régebben amúgy nem úgy volt, hogy első osztályú bajnokit nem lehetett BL-el egy napon rendezni?
alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
De jó lesz ez a mai BL meccs. Most nézem, hogy nem csak Bentancur és Bissouma hiányzik a középpályáról, de sárga lapok miatt Hojbjerg sem lesz ott. Így az opciók a 2 belső kp pontra: Sarr, Skipp vagy esetleg Diert feltolni oda.
több mint 3 éve
A Dortmund - Chelsea meccset még sztem meg is nézem felvételről majd hnap az angol rangadó után, de hogy a Brugge - Benfica lesz sztem az elmúlt évek legkevésbé nézett nyolcaddöntős meccse a BLben arra jó esély van.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
szóval még a Real is Elcheszi a BL nézettségét?Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊Plusz Real bajnoki meccs is lesz alatta, ami megintcsak szipkáz el nézőket.
alatriste
zacknorb
több mint 3 éve
Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊Plusz Real bajnoki meccs is lesz alatta, ami megintcsak szipkáz el nézőket.
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Hogy a pék faszába fejezték be tizenegyen a kékek, nem is értem
több mint 3 éve
Sampnak értékes pont, az Internek így még a BLért is kaparnia kell.
több mint 3 éve
Húbaszki, csattognak a fejszék ezerrel. Ez a bírau az átlag angol bíróhoz képest több mindent befúj, de a lapokat az öltözőben hagyta, úgyhogy adja a lovat a neverton alá.faszom el is felejtettem
Oliver is ezt csinálta két és fél éve, annak az lett az eredménye, hogy a végén Ricsarliszon 3 meccs eltiltást kapott, Thiago meg négy hónap betegszabit.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ott akkor kb bárki lehetett volna edző, még olyan is,Bántja a kollégát, hogy nem említetted meg Elemért, holott a kora 2010-es évek sikeredzője volt, veretlen szezon a Lokival meg minden.?kondás?Vele anno kupadöntőbe is jutottak meg éremért is mentek mintha, szóval pont megfelelt ott, be is árazta az egész ligát,Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach
Ahol kondások monizok stb szaladgálnak, ott miért ne lehetne edző dzsorgyi is. ⚽️
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
Kampman
aki nem hagyja hogy mások rakják össze a kezdőt.
több mint 3 éve
Húbaszki, csattognak a fejszék ezerrel. Ez a bírau az átlag angol bíróhoz képest több mindent befúj, de a lapokat az öltözőben hagyta, úgyhogy adja a lovat a neverton alá.Oliver is ezt csinálta két és fél éve, annak az lett az eredménye, hogy a végén Ricsarliszon 3 meccs eltiltást kapott, Thiago meg négy hónap betegszabit.
több mint 3 éve
Mit csinált Prickford?Én is Gakpót hittem befejező embernek, Salah ellopta előle a lövést
Heisman nádor
több mint 3 éve
Everton első félidőben támadtatja a Kopot a Liverpoollal.Szokták csinálni, hát nem jött be
Sean Dyche masterclass underway.
Cubehor
több mint 3 éve
Mit csinált Prickford?Ha a magyar megye1-ben jött volna így ki, a meccs után a teljes falu meglincseli.
Heisman nádor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mit csinált Prickford?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz