Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Közben rájöttem és kijavítottam. Elkavarodtam az utána kialakult tömegtumultusban, ott Koulibaly is erősen reklamált.Chelsea meccsen Koulibaly kézzel ütött egy gólt. 86ban ez egy szabályos lett volna, manapság egy sárgát ér.amúgy az Thiago Silva volt, te rasszista 😊
Sixo
Löfli
több mint 3 éve
Chelsea meccsen Koulibaly kézzel ütött egy gólt. 86ban ez egy szabályos lett volna, manapság egy sárgát ér.amúgy az Thiago Silva volt, te rasszista 😊
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
asszem jól döntöttem, hogy az Arsenal meccset nézem a Chelsea helyett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Friss pletykák szerint ha nem lesz elég pénze Osimhenre, a MU Tammy Abrahamra fog rámenni. Elég erős visszaesés lenne.
több mint 3 éve
Na véééégreeeee
több mint 3 éve
Ha ez tizi, akkor hol a, 2. sárga?Nem volt gólhelyzet és kiemelkedõen Durga sem.
Sebii
A sárga ugye 2. Vagyis piros.
Az arany középutat választotta a spori

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
több mint 3 éve
Ez miért tizi? Ellőtte kapus mellett, azt ütköztek...régen mennyi ilyen volt...meg tudta volna játszani a labdát az arsenalos? Nem. Mind1...én már nem tudom követni 2023-ban mi szabálytalan, mi nem....
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Ha ez tizi, akkor hol a, 2. sárga?
több mint 3 éve
Sosem felejtem el h anno juves barátom bőszen magyarázta h az nem volt csalás mert csak azért fizettek h ne olyan bírót küldjenek aki pikkel a juvera …www.forbes.com/sites/tomsanderson/2023/02/15/fc-barcelona-could-face-la-liga-relagation-following-15-million-referee-payment-allegations/?sh=53b8a7ec54fbMekkora szarházi banda gyűlt ott össze, hogy lapátolja a több mint egy klub képmutatást. Tényleg több, egy bűnszervezet 🙂
zacknorb
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sakat megint agyonrúgják minden labdaérintésnél, lap persze sehol.
több mint 3 éve
A kurva anyádat Tomiyasu
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
KB a semmiből. Pont írni akartam ,hogy az Arsenal egykapuzik.
több mint 3 éve
Egyenlőre nem, izom sérülésEz mit jelent? Lecsukták?🚨🚨 Thomas Partey is UNAVAILABLE tonight. [@charles_watts] #afc
— afcstuff (@afcstuff) February 15, 2023
Tony Adams
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ez mit jelent? Lecsukták?🚨🚨 Thomas Partey is UNAVAILABLE tonight. [@charles_watts] #afc
Tony Adams
több mint 3 éve
Talán még időben. Így, hogy elkezdett felfelé jön a Verona ők az elsőszámú kieső jelöltek a helyükre.Spezia are set to sack Luca Gotti and an announcement is expected to be made soon, reports @DiMarzio.https://t.co/nTDTPXNB0V
— Get Italian Football News (@_GIFN) February 15, 2023
több mint 3 éve
Jorginho kezd. Illetve Tomiyasu, White helyén🚨🚨 Thomas Partey is UNAVAILABLE tonight. [@charles_watts] #afc
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
www.forbes.com/sites/tomsanderson/2023/02/15/fc-barcelona-could-face-la-liga-relagation-following-15-million-referee-payment-allegations/?sh=53b8a7ec54fbMekkora szarházi banda gyűlt ott össze, hogy lapátolja a több mint egy klub képmutatást. Tényleg több, egy bűnszervezet 🙂
zacknorb
több mint 3 éve
Ki az a LeBron meg Bronny, hagyjuk márZlatan Ibrahimović was involved today in training game vs U-18 team of AC Milan and… together with his son Maximilian 🔴⚫️🇸🇪 #ACMilan
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 15, 2023
Zlatan, 1981.
Maximilian, 2006. pic.twitter.com/241qG5QLDQ
több mint 3 éve
Fasza...🚨🚨 Thomas Partey is UNAVAILABLE tonight. [@charles_watts] #afc
Tony Adams
több mint 3 éve
🚨🚨 Thomas Partey is UNAVAILABLE tonight. [@charles_watts] #afc