Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Ha jól értettem Tebas közleményét, a Barca hiába perkált, pontot nem fognak levonni mert 3 év után elévül az ügy. Más büntetés lehet, miután megszületik az ítélet.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 641 — Saturday Night Lights
Én már évek óta Rajra keresztül veszem a jegyet:
 focijegyek.com/kapcsolat
Nagyon korrekt mindíg!
nagir
PL-ben a kiemelt hat csapaton kívül nem lehet jegyet vásárolni?
Dzsokijuing
De biztos lehet, de azokkal csak nagyon kevesen foglakoznak...
nagir
Igen, csak a középcsapatok meccseire jóval kedvezőbb a jegyár, most éppen Aston Villára gyúrunk.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 426 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk itt focit ma az Arsenal játszott. Nem kell aggódni, jó ez a csapat. Fiatalok, jobban lesznek. Nketiah viszont nem megoldás, csatár kell, Jesus üveg.
ulpianus
Ezt mondtam már év elejétől. Eddy ügyes gyerek, lehet egy jolly joker csere, de nem full time kezdő (még).

Egy Harry Kane kaliber kellene, de hát az kevés van. Jonathan David, Victor Osimhen vagy Kolo Muani tetszene.
Willie Parker
engem Xhaka jobban felbaszott, kétszer passzolt ótvarfost orbitális helyzetben, hátul meg tomi volt vakon kétszer kulcsszituban, el is ment egy első félidőben agyonnyert meccs.
eaglesmcnabb
Eddig csak hallottam, hogy vékony ez az Arsenal keret, tegnap láttam, hogy ez mennyire igaz.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
Mondjuk itt focit ma az Arsenal játszott. Nem kell aggódni, jó ez a csapat. Fiatalok, jobban lesznek. Nketiah viszont nem megoldás, csatár kell, Jesus üveg.
ulpianus
Ezt mondtam már év elejétől. Eddy ügyes gyerek, lehet egy jolly joker csere, de nem full time kezdő (még).

Egy Harry Kane kaliber kellene, de hát az kevés van. Jonathan David, Victor Osimhen vagy Kolo Muani tetszene.
Willie Parker
engem Xhaka jobban felbaszott, kétszer passzolt ótvarfost orbitális helyzetben, hátul meg tomi volt vakon kétszer kulcsszituban, el is ment egy első félidőben agyonnyert meccs.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 539 — "Grammar maci"

Sixo
Azért ez elég tapló dolog Artetától

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Még szerencse, hogy nem találták el

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Mit védett megint Kobel.

több mint 3 éve
Cucurella sorozatban tolja az Emerson Royalos beadásokat.

több mint 3 éve
Nah egy kis bunyó is jött.

több mint 3 éve
Amúgy ez a Loftus-Cheek miben jobb, mint egy Kovacic, Zakaria vagy akár Gallagher? Alig lehet észrevenni a pályán.

több mint 3 éve
RIP Chelsea

több mint 3 éve
Joao Felix egészen világklasszis addig amíg a helyzeteket nem kell befejezni, onnantól Alvaro Morata.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 252
Megint mi volt ez a Mudryk labda átvétel xD Bükkszentkereszt - Múcsony megye 2ben láttam ilyeneket.
Sixo
Lehet, hogy Mudryk volt is próbajátékon ott
több mint 3 éve
ulpianus

több mint 3 éve
Meg van átkozva ez a Chelsea. Koulibaly lövése már részben át is ment a vonalon.

több mint 3 éve
Nagy arc ez a Ziyech. Egy ugrás alatt vesén térdeli és tarkón fejeli Adeyemit, majd kikéri magának a bírónál, hogy ez hol volt sárga spori. Mondjuk megértem, ha Bellingham meg Can a pályán lehet, akkor ez sem volt sárga.

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 853 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
semleges szurkolóként nagyon élveztem ezt a City meccset a Haaland gólig, a 2. félidőre azért fejben eléggé elfogyott az Arsenal

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Megint mi volt ez a Mudryk labda átvétel xD Bükkszentkereszt - Múcsony megye 2ben láttam ilyeneket.

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Épp akartam írni, hogy nagyon megérdemelné a vezetést a Chelsea, egy kapuztak az egész 2. félidőben. Erre egy nagy helyzet szöglet után, kontra, Adeyemi meg lefutja Enzot. Ha innen is kiesik a Chelsea, nehéz látni, hogy Pottert ne dobnák ki.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 217
az mekkora BVB góól 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Másfél hét alatt elszorakoztuk a ligát. Mondjuk nem is vártam mást, amikor ilyen Fabio Vieirak jönnek a kispadról még a másik oldalon meg Foden. Faszom bele komolyan.
Heisman nádor
Hát aranyos dolog h másodvonalas srácokból összeraktunk egy tényleg jól játszó csapatot, csak hát vannak a másik oldalon szuperklasszisok...
több mint 3 éve
Ez valami trend lett a héten, nagyon hagyják a bírók a kemény játékot. Lecce - Roma-n is ez ment, a Juve - Fioron, meg a Milan - Spurson is. Emre Can már a 2. pirosat kaphatta volna.