Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Off:Mivel teljesen vakon vagyok a témában, de szeretnék felkészülni egy esetleges Fradi-MU meccs jegyvételére, ezért kérdezném tőletek, hogy hol érdemes majd nézelődnöm és mi az amire figyelnem kell, ha nem akarok róla lemaradni? Köszi
több mint 3 éve
Azért az szép lesz, mikor a Monaco újra a fradit kapja majd a következő fordulóban. Csúnya lehetne most már…Én egy Shakthar/Sevilla/Sporting(Midtjylland) kombónak örülnék
ozibozi
De az Union ellen lenne a legnehezebb, mert egyik csapat se akarná a labdát
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Azért az szép lesz, mikor a Monaco újra a fradit kapja majd a következő fordulóban. Csúnya lehetne most már…
több mint 3 éve
Mekkora meccs a Leverkusen - Monaco
több mint 3 éve
Ezt a vak bírót ki küldte európai kupa meccsre. Ez fix bunda ... ez hogy a szent égben nem 11es.
több mint 3 éve
Ez vicc, a Juve térfelén nem volt eddig a Nantes. Erre egy 11es helyett kontra, majd egyből jön az egyenlítés ... 2 perccel később Chiesa lövése meg 2 belső kapufáról a kapus kezébe landol.
több mint 3 éve
Portanova 6 évet kapott hasonlóért 2 hónapjasportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/labdarugas-dani-alves-szexualis-zaklatas/2023020909464424954
több mint 3 éve
Fájó látni, hogy a francia 13.nál játszik a 3 éve még BL döntőt játszó Sissoko.
több mint 3 éve
Di Maria 2. legjobb argentin játékos ever La Joya után. Amikor egészséges nem látsz nála jobbat a pályán. Egészen elképesztő, hogy milyen passz folyosókat lát meg.
több mint 3 éve
#Trabzonspor 🤍 pic.twitter.com/Ez4bHWbQPt
— 𝙶𝙸̇𝚉𝙴𝙼 🤍 (@GZM__7) February 16, 2023
több mint 3 éve
Gera Zoli mindenhol szakértő? Tegnap még a Spíleren volt, ma meg Emnétyen.
több mint 3 éve
De jó meccs volt ez a Barca-MU. Kár, hogy már nem számít az idegenben lőtt gól 😀
több mint 3 éve
Jah,hogy Casemiro rúgta a belső kapuját, nem is vettem észre élőben.
több mint 3 éve
Azert a Spurs és a Milan játékosai remélem nézik a meccset és marhán felértékelik magukban, hogy Ők a BLben "bohóckodhattak" tegnap egyet!Ma mind2 csapat BL helyen áll az adott bajnokságban, a keddi meccsen meg egyik sem.
Ehhez a meccshez képest az egy osztállyal lejjebb volt...
nagir
több mint 3 éve
Azert a Spurs és a Milan játékosai remélem nézik a meccset és marhán felértékelik magukban, hogy Ők a BLben "bohóckodhattak" tegnap előtt egyet!Ehhez a meccshez képest az egy osztállyal lejjebb volt...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Gabriel fixen nemJézusom miket hagy ki itt a végén a Barca.Jézus ezeket berúgná
Sixo
Willie Parker
több mint 3 éve
Jézusom miket hagy ki itt a végén a Barca.Jézus ezeket berúgná
Sixo
több mint 3 éve
Xavi annyira hevesen reklamál, mintha egy BL meccs lenne.