Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha ma nyer a Pool akkor nagy lépést tehetnek a BL felé, fontos meccs ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nunez ilyen is tud??? 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
hát, nem lesz itt győzelem ma 😥DARWIN!
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
hát, nem lesz itt győzelem ma 😥
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hat jah. Sokaig van egy jatekosnal a labda. Ennyi kp-al gyors labdajaratas es befejezes kene. De nincs aki befejezzen, vedok is gyengek. Csereba a padon Havertz es Sterling. Jar a pacsi az edzonekÉs a legnagyobb baj, hogy elképesztő szarul is néz ki a játék és a csapat.5 meccs alatt 1 gol es 0 gyozelem. Ha ma kikapnak akkor nincs magyarazat szerintem.Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
davemayer
Toto21
Hanni
több mint 3 éve
GYÖNYÖRŰ KECSÓ GÓLMarhanagy volt, bár megpattant. Ha a bíró miatt nem tudta volna ellőni, azt nagyon sajnáltam volna
jobbágy#JC6
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
És a legnagyobb baj, hogy elképesztő szarul is néz ki a játék és a csapat.5 meccs alatt 1 gol es 0 gyozelem. Ha ma kikapnak akkor nincs magyarazat szerintem.Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
davemayer
Toto21
több mint 3 éve
GYÖNYÖRŰ KECSÓ GÓL
több mint 3 éve
Van mostanában valami tuti oldal, ahol soccer streamet lehet keresni?ha magyar tv közvetíti én itt szoktam nézni:
Hanni
onlinestream.live/main.cgi
több mint 3 éve
A hótszar Nevertontól is sikerült kikapni, visszacsúsztunk az utolsó előtti helyre...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Azta rohadt köszi Forest 😊Mondjuk attól még a saját játékunkon kéne javítani inkább mintsem az adományokat várni
több mint 3 éve
5 meccs alatt 1 gol es 0 gyozelem. Ha ma kikapnak akkor nincs magyarazat szerintem.Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
davemayer
több mint 3 éve
Na, a Forest segíthet az Arsenalnak?Meglepne ha az Arsenal nem chokerkedné el és bajnok lenne
zacknorb

több mint 3 éve
Na, a Forest segíthet az Arsenalnak?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Van mostanában valami tuti oldal, ahol soccer streamet lehet keresni?footybite.to/
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Van mostanában valami tuti oldal, ahol soccer streamet lehet keresni?
több mint 3 éve
Ja es Nagelsmann takarodj! Bayern-t tartalekosan kuldi ki. Ott is kene az edzovaltas! Zidane elerheto!Mondjuk alapvetően két ember olyan aki nem lehetne kezdő, ez nem vészes. A probléma h ha nyer a Dortmund akkor kezdődik egy új bajnokság …
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.Nem hiszem hogy ebben az idényben kiteszik. Ha kiesnek most a BLből is, és a csapat ilyen szar marad akkor év végén kiteszik, vagy max ősszel.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szetintem ez lesz ma Potter uccso meccse chelsea edzokent ha kikapnak.
több mint 3 éve
Én csak azt tudom hogy pl meccsre meg blre elég nehezen kapsz jegyet, 90 ezres stadion is simán megtelne.Értitek, kicsi az a stadion, ami minimum 20 százalékkal nagyobb bármelyiknél, és volt, amikor ez 50 volt...Nem rossz, de kicsi és már nehezen lenne bővíthető. Mondjuk a kialakítása furcsa volt nekem, a befelé "lógó" tetőkkel, olyan angolosan.Amúgy valami baj van az Old Trafforddal vagy miért akar az ipse új stadiont?😀
Sixo
Tony Adams
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A nagypofájú argentin szépen befejelte magának, miután köze se volt a föld levegő rakétához.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
De okos passz, végre végigvisznek egy ilyen akciót, ezeket legtöbbször elbasszák ha nézem élőben (tudom, túl sok vasast nézek meg újpestet)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!