Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tényleg Gerrardot akarjak a PSG élére? Miért ?Azt ahogy az öreg Knézy mondta eltehetnénk a viccesbe
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tényleg Gerrardot akarjak a PSG élére? Miért ?
több mint 3 éve
Javi Garcia lesz a Leeds új edzője. Nem egy felkapott név, korábban jó pár spanyol csapatnál edzősködött rövidebb ideig. Ami miatt neve van a PLben az a 2018-19es szezon amikor a Watforddal 11. helyen végzett + bejutott az FA döntőjébe.
több mint 3 éve
Gondolod, hogy jövőre kezdő lesz? 😀Boldog születésnapot a United legkevesebb hibájával játszó védőjének! | Phil Jones |elvileg szezon végén lejár a szerződése, szóval már csak pár hónapot kell kibírnia a padon 😀
Ha lesz tulajdonosváltás és végre eladjuk, akkor leszek teljesen biztos benne, hogy kompromittáló contentjei vannak Glazerékről. 😀
dugo93
Löfli
több mint 3 éve
Boldog születésnapot a United legkevesebb hibájával játszó védőjének! | Phil Jones |elvileg szezon végén lejár a szerződése, szóval már csak pár hónapot kell kibírnia a padon 😀
Ha lesz tulajdonosváltás és végre eladjuk, akkor leszek teljesen biztos benne, hogy kompromittáló contentjei vannak Glazerékről. 😀
dugo93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Boldog születésnapot a United legkevesebb hibájával játszó védőjének! | Phil Jones | Ha lesz tulajdonosváltás és végre eladjuk, akkor leszek teljesen biztos benne, hogy kompromittáló contentjei vannak Glazerékről. 😀
több mint 3 éve
Aurelien Tchouameni and Toni Kroos will miss #UCL game vs Liverpool 🚨⚪️🏆 #RealMadrid
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 20, 2023
Karim Benzema, available — travels with the squad. pic.twitter.com/3SO1fa89e1
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
es allitolag ongyilkossag 😕Én nem tudom van-e még ilyen csupaszív játékos, nálunk pl.Erős Karcsi volt az utolsó ilyen.Elhunyt Lendvai Miki basszus! 😕 47 éves voltrip.
Stoki
volt egy meccs mikor tóth balázzsal a két tar kopasz verő emberrel álltunk fel a középpályán 😊
peach
Stoki
több mint 3 éve
Ne abból indulj ki hogy ki válogatott meg ki nem, sztem vágod hogy Rashford gyakorlatilag a kispadon ülte végig a vbt úgy hogy már akkor jobb formában volt mint barmelyik másik üdvöske.Én nem láttam ezt a Hendersont védeni, csak Navast. Mivel nem válogatott, így feltételezem hogy szarabb mint Pickford, akinél Navas klasszisokkal jobb kapus (Ráadáasul emberileg sem öltözőromboló, szóval még ez sem lehet red flag). Innentől kezdve kölcsönben érkezve kvázi ingyen ez sima win szitu kell legyen egy Forest szintű csapatnak. Azok után hogy mennyi lóvételvertek nyáron, kérdés nélkül meg kell lépni egy ilyen moveot.Nem tudom láttad-e a meccseket, ezt a mostanit pl a citynek kb 3mal kellett volna nyerni. Navas jól véd, mindent megtesz de nem az ő teljesítménye adja a különbséget Hendersonhoz képest ami miatt bent tudnak esetleg maradni.és most?Cedric Soares fél évre kölcsönbe a Fulhamnél.Ezt a Navas igazolást egyáltalán nem értem.
Ziyech PSG-be igazolása kútba esett egyelőre.
Keylor Navas kölcsönbe megy a Forresthez. Dean Hendersonnak akkor ennyi lenne?
Kapust igazolt az Espanyol Fernando Pachaco személyében, aki eddig az Almeria egyik cserekapus volt.
Sixo
davemayer
Szerintem Navas az elmúlt 20 év messze legalulértékeltebb kapusa
eaglesmcnabb
davemayer
Összegezve kb. ingyen, egy jobb, tapasztaltabb kapus érkezett. Szerintem fullra érthető az igazolás.
eaglesmcnabb
Henderson egy nagyon jó kapus, egy dolog miatt nem kezdő a MUban és az de Gea.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én nem tudom van-e még ilyen csupaszív játékos, nálunk pl.Erős Karcsi volt az utolsó ilyen.Elhunyt Lendvai Miki basszus! 😕 47 éves voltrip.
Stoki
volt egy meccs mikor tóth balázzsal a két tar kopasz verő emberrel álltunk fel a középpályán 😊
peach
több mint 3 éve
Elhunyt Lendvai Miki basszus! 😕 47 éves voltrip.
Stoki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Navas védte volna azt amit Donnarinya bekapott Comantol múlt hétenÉn nem láttam ezt a Hendersont védeni, csak Navast. Mivel nem válogatott, így feltételezem hogy szarabb mint Pickford, akinél Navas klasszisokkal jobb kapus (Ráadáasul emberileg sem öltözőromboló, szóval még ez sem lehet red flag). Innentől kezdve kölcsönben érkezve kvázi ingyen ez sima win szitu kell legyen egy Forest szintű csapatnak. Azok után hogy mennyi lóvételvertek nyáron, kérdés nélkül meg kell lépni egy ilyen moveot.Nem tudom láttad-e a meccseket, ezt a mostanit pl a citynek kb 3mal kellett volna nyerni. Navas jól véd, mindent megtesz de nem az ő teljesítménye adja a különbséget Hendersonhoz képest ami miatt bent tudnak esetleg maradni.és most?Cedric Soares fél évre kölcsönbe a Fulhamnél.Ezt a Navas igazolást egyáltalán nem értem.
Kapust igazolt az Espanyol Fernando Pachaco személyében, aki eddig az Almeria egyik cserekapus volt.
Sixo
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Összegezve kb. ingyen, egy jobb, tapasztaltabb kapus érkezett. Szerintem fullra érthető az igazolás.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
24.hu/kozelet/2023/02/20/magyar-focista-atlagfizetes-uefa/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Én nem láttam ezt a Hendersont védeni, csak Navast. Mivel nem válogatott, így feltételezem hogy szarabb mint Pickford, akinél Navas klasszisokkal jobb kapus (Ráadáasul emberileg sem öltözőromboló, szóval még ez sem lehet red flag). Innentől kezdve kölcsönben érkezve kvázi ingyen ez sima win szitu kell legyen egy Forest szintű csapatnak. Azok után hogy mennyi lóvételvertek nyáron, kérdés nélkül meg kell lépni egy ilyen moveot.Nem tudom láttad-e a meccseket, ezt a mostanit pl a citynek kb 3mal kellett volna nyerni. Navas jól véd, mindent megtesz de nem az ő teljesítménye adja a különbséget Hendersonhoz képest ami miatt bent tudnak esetleg maradni.és most?Cedric Soares fél évre kölcsönbe a Fulhamnél.Ezt a Navas igazolást egyáltalán nem értem.
Sixo
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Elhunyt Lendvai Miki basszus! 😕 47 éves voltHa jól olvastam, öngyilkos lett. Vele kapcsolatban mindig azt éreztem, hogy a démonaival küzd, sajnálom, hogy nem tudta legyőzni azokat. Nyugodjon békében!
Stoki
több mint 3 éve
Elhunyt Lendvai Miki basszus! 😕 47 éves voltEgyik kedvenc játékosom volt a fradiban anno
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem tudom láttad-e a meccseket, ezt a mostanit pl a citynek kb 3mal kellett volna nyerni. Navas jól véd, mindent megtesz de nem az ő teljesítménye adja a különbséget Hendersonhoz képest ami miatt bent tudnak esetleg maradni.és most?Cedric Soares fél évre kölcsönbe a Fulhamnél.Ezt a Navas igazolást egyáltalán nem értem.
Sixo
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó kis empty net goalNem tudok róla h hálócélom lenne.
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
és most?Cedric Soares fél évre kölcsönbe a Fulhamnél.Ezt a Navas igazolást egyáltalán nem értem.
Sixo
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ha szóba került Fati: bunteto.com/media/rovat/miert-nem-jatszik-ansu-fati-a-barcelonabanjogos, el is felejtettem, pedig a brazil sincs rossz formában, bár a mu ellen az a védelmi baki nálam főbűn volt...Torres mehetne balra is, ráadásul ott pont Fati aki meg eléggé formán kívűl, de érte nagy kár lennenem tudom mikor láttam Ferran Torrest így játszani mint ma, de ha sikerül ezt a formát tartania Xavinak kellemes gond lesz, hogy őt vagy Dembelét játszassa...Vagy Rapinha-t
Klaci79
Egyébként Dembelé és Ferran tud játszani LW-t is
A brazil nem
Sinisa
Klaci79
Ez egy jó cikk Róla
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
jogos, el is felejtettem, pedig a brazil sincs rossz formában, bár a mu ellen az a védelmi baki nálam főbűn volt...Torres mehetne balra is, ráadásul ott pont Fati aki meg eléggé formán kívűl, de érte nagy kár lennenem tudom mikor láttam Ferran Torrest így játszani mint ma, de ha sikerül ezt a formát tartania Xavinak kellemes gond lesz, hogy őt vagy Dembelét játszassa...Vagy Rapinha-t
Klaci79
A brazil nem
Sinisa
több mint 3 éve
nem tudom mikor láttam Ferran Torrest így játszani mint ma, de ha sikerül ezt a formát tartania Xavinak kellemes gond lesz, hogy őt vagy Dembelét játszassa...Vagy Rapinha-t
Klaci79
A brazil nem
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
nem tudom mikor láttam Ferran Torrest így játszani mint ma, de ha sikerül ezt a formát tartania Xavinak kellemes gond lesz, hogy őt vagy Dembelét játszassa...