Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Pedig van olyan, hogy lecövekelnek a kapu előtt, adogatnak jobbrs-balra, aztán egyszer csak lefújja a bíró les miatt.Ilyen esetben a var nem szólhat közbeEzt azért hiba volt nem visszanézni, így van egy jogtalán sárgaAzért már a két gól után elhittem hogy kezdik megtanulni hogy kell használni a VARt
slowmotion
Heisman nádor
davemayer
Viszont mi már kaptunk gólt olyan szögletből, ahol nem volt idő/akarat visszanézni a támadást, pedig sima les volt
több mint 3 éve
GYÖNYÖRŰ KECSÓ GÓLIlyet UP-ban gyakoroltam még én is 😀
jobbágy#JC6
Egyik edzésen pont akkorát suhintottam, hogy majdnem "eltörtem" a kapufát, igazi vagy luft vagy tökéletes lövés volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
2-0 emberelőnyben és simán bajban lehetnének már 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
S így a Newcastle kapusa a ligakupa döntőjében Karius mester lesz, xdddGondolom ellenünk pont jó lesz
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
S így a Newcastle kapusa a ligakupa döntőjében Karius mester lesz, xddd
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Lee Mason, a VAR bíró, aki elfelejtette az Arsenal-Brentford meccsen visszanézni a Brentford egyenlítő góljánál, hogy volt-e les, visszalépett a VAR bírói feladatoktól, nem fogunk vele többet meccseken találkozni.Kiváncsi vagyok h a bundasban mikor lesz hasonló következménye az egyértelmű bírói, meg VAR tévedéseknek. Jelenleg nincsen, sőt a hibás ítéleteket is megvédik utólag is …
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
...és így fog jönni a harmadikEz tiszta hónapokkal ezelőtti Pool, már rájuk sem ismerek!Ja, a kiállítás óta lehetne akár 2-2 is...
Stoki
davemayer
több mint 3 éve
Ez tiszta hónapokkal ezelőtti Pool, már rájuk sem ismerek!Ja, a kiállítás óta lehetne akár 2-2 is...
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ilyen esetben a var nem szólhat közbeEzt azért hiba volt nem visszanézni, így van egy jogtalán sárgaAzért már a két gól után elhittem hogy kezdik megtanulni hogy kell használni a VARt
slowmotion
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Miért? Dubravka nem jatszhat?Azért ma a newcastle mindent megtesz hogy a pool szurkolóknak jó napja legyen 🤣De nektek se szar, Karius fog kezdeni így a Carabao Cup döntőben
davemayer
Heisman nádor
Ja gondolom már pályára lépett a MUban a ligakupaban
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ezt azért hiba volt nem visszanézni, így van egy jogtalán sárgaAzért már a két gól után elhittem hogy kezdik megtanulni hogy kell használni a VARt
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ezt azért hiba volt nem visszanézni, így van egy jogtalán sárga
több mint 3 éve
Azért ma a newcastle mindent megtesz hogy a pool szurkolóknak jó napja legyen 🤣De nektek se szar, Karius fog kezdeni így a Carabao Cup döntőben
davemayer
több mint 3 éve
Ez tiszta hónapokkal ezelőtti Pool, már rájuk sem ismerek!
több mint 3 éve
Azért ma a newcastle mindent megtesz hogy a pool szurkolóknak jó napja legyen 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ilyen béna megoldást én még nem láttam. Pope-nak nem mondták hogy fű alól nem illik fejelni!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Na, a Newcastle fogja elchockerkedni a BL-t.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Pope, uramatyám. | 😂 |
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ráadásul még Trippert is felrúgta 😮
több mint 3 éve
Mi van itt baszki
több mint 3 éve
Simán nem. Trippier makes it happen again!GAKPOOOOnem volt lesen?
Mikey
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
NemGAKPOOOOnem volt lesen?
Mikey
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
GAKPOOOOnem volt lesen?
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
GAKPOOOO
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May