Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Komoly hatással lehet a Roma szezonjára ha az Abraham sérülés komolyabb.
több mint 3 éve
Ez a rózsaszín haj azért büntet...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nem tudom ez kinek nagyobb szégyenMégis az NB1 legjobb kilencese.Ik, ezen a Lukicson van vagy 10 kiló foloslegValóban.😊
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
Kenny
több mint 3 éve
Bundás tabella egész szépen alakul 😊Szövetség legnagyobb oromore … nyilván Nagelsmannt fogjak megbüntetni azután is h a bírok és a VAR szoba is folyamatosan téved, nulla következménnyel
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mégis az NB1 legjobb kilencese.Ik, ezen a Lukicson van vagy 10 kiló foloslegValóban.😊
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Bundás tabella egész szépen alakul 😊
több mint 3 éve
Ik, ezen a Lukicson van vagy 10 kiló foloslegValóban.😊
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ik, ezen a Lukicson van vagy 10 kiló foloslegés ezt miért iktriadnak írod, ő a személyi edzője? 😀
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ik, ezen a Lukicson van vagy 10 kiló folosleg
több mint 3 éve
— pl out of context (@unluckyfootie) February 19, 2023
több mint 3 éve
Kondás félidőben Radó helyett behozta Cipfet, aztán a 75. percben Cipf helyett Holendert. Nem láttam, hogy Cipf megsérült volna. De aztán lehet.Teljesen kilátástalan a Vasas (még akkor is, ha most a Zete hagyott ki egy 11-est). Jó lesz az a másodosztály.Nem is néztem, pontosan tudta hogy egy rakás fős lesz, nem idegesítem magam ezen...
nagylaza, főpohárnok
Akármi van, az ilyen antitálentum Szivacsok, Márkvártok meg Radók kezdők.
Középpálya nincs, gólt nem tudunk lőni.
Ahogy mondtad, teljesen kilátástalan.
warr_b
több mint 3 éve
Teljesen kilátástalan a Vasas (még akkor is, ha most a Zete hagyott ki egy 11-est). Jó lesz az a másodosztály.Nem is néztem, pontosan tudta hogy egy rakás fős lesz, nem idegesítem magam ezen...
nagylaza, főpohárnok
Akármi van, az ilyen antitálentum Szivacsok, Márkvártok meg Radók kezdők.
Középpálya nincs, gólt nem tudunk lőni.
Ahogy mondtad, teljesen kilátástalan.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Teljesen kilátástalan a Vasas (még akkor is, ha most a Zete hagyott ki egy 11-est). Jó lesz az a másodosztály.
több mint 3 éve
Végtelenítve még viccesebb:— Emily✨ (@_emilyoram) February 18, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Duplán kell rugatni Lókikval a büntetőt, hogy bemennyen! Szégyen...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nem elég, hogy hülyék, még ostobák is
több mint 3 éve
Tévedsz. Nem random embert vertek az antifák. De ez nem a politika topik, inkább írok PM-t.import nácik vertek random embertNem tetszik nekik, hogy szarrá vertek egy büdös nácit.Tetszett a Tabor mai kiirasa.Ja. Az a “Tabor” ami eddig leghangosabb szószólója volt mas ügyekben (terdeles, Ukrajna) hogy a politika legyen a stadionon kívül az kitesz egy ilyen politikai molinot. Hipokritak …
Kenny
csebi
nagylaza, főpohárnok
meg import antifa vert random embert
ahogy csebi is írja ilyenkor nem gond a politika
kaletánál nem gond a pedofil ...
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
import nácik vertek random embertNem tetszik nekik, hogy szarrá vertek egy büdös nácit.Tetszett a Tabor mai kiirasa.Ja. Az a “Tabor” ami eddig leghangosabb szószólója volt mas ügyekben (terdeles, Ukrajna) hogy a politika legyen a stadionon kívül az kitesz egy ilyen politikai molinot. Hipokritak …
Kenny
csebi
nagylaza, főpohárnok
meg import antifa vert random embert
ahogy csebi is írja ilyenkor nem gond a politika
kaletánál nem gond a pedofil ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Arról már nem is akartam beszélni h még itt is több embernek tetszik az h más emberek halott anyját kurvazzak le …444.hu/2023/02/18/sajatos-hetertkelot-tartott-a-fradi-tabor?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=sajatos-hetertkelot-tartott-a-fradi-tabormit raktak ki?Tetszett a Tabor mai kiirasa.Amennyiben?
Kenny
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
nagylaza, főpohárnok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
444.hu/2023/02/18/sajatos-hetertkelot-tartott-a-fradi-tabor?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=sajatos-hetertkelot-tartott-a-fradi-tabormit raktak ki?Tetszett a Tabor mai kiirasa.Amennyiben?
Kenny
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nem tetszik nekik, hogy szarrá vertek egy büdös nácit.Tetszett a Tabor mai kiirasa.Ja. Az a “Tabor” ami eddig leghangosabb szószólója volt mas ügyekben (terdeles, Ukrajna) hogy a politika legyen a stadionon kívül az kitesz egy ilyen politikai molinot. Hipokritak …
Kenny
csebi
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
mit raktak ki?Tetszett a Tabor mai kiirasa.Amennyiben?
Kenny
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Tetszett a Tabor mai kiirasa.Ja. Az a “Tabor” ami eddig leghangosabb szószólója volt mas ügyekben (terdeles, Ukrajna) hogy a politika legyen a stadionon kívül az kitesz egy ilyen politikai molinot. Hipokritak …
Kenny