Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A világ legszerencsésebb csapat, alá Kereger, footballkárosult "szakértő"nem az?
FLZOLI
több mint 3 éve
tegyük hozzá, ez tiszta tizenegyes volt
több mint 3 éve
a 25-30 méterről beívelt szabadokat szoktuk ipari mértékben beszopni, alapvonali szabadra nem gyakorlunk. az olyan buzis.Mi volt a terv a szabad levédekezésénél ?Ja volt terv?
Sixo
petey
több mint 3 éve
A világ legszerencsésebb csapat, alá Kereger, footballkárosult "szakértő"
több mint 3 éve
Mi volt a terv a szabad levédekezésénél ?Ja volt terv?
Sixo
több mint 3 éve
Mi volt a terv a szabad levédekezésénél ?tele az ötöst, hogy ne tudják beívelni. kár, hogy ott volt további tíz méter, ahova bárki befuthatott.
Sixo
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Benny hill show, csak nem gálvölgyi a magyarhang
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a Camavinga messziről nézve pont úgy mozog és fut /vigyázzállásba/ mint a Seedorf anno, talán csak nincs olyan nagy segge.Két lábbal fut egy hosszú hajú néger vagy mi a hasonlóság? 😊
ozibozi
több mint 3 éve
Ezt a szánalmas közhely szótárat. 🍻st mégis ki tolja be az M4 minőségi műsorába állandóan...
több mint 3 éve
Ez a Camavinga messziről nézve pont úgy mozog és fut /vigyázzállásba/ mint a Seedorf anno, talán csak nincs olyan nagy segge.
több mint 3 éve
egyelőre kurvajó, hogy nincs már az idegenben lőtt gólok intézménye
több mint 3 éve
Vinicius amekkora pancser a bajnoksagban Bl-ben akkora golmagneto
több mint 3 éve
közben Kvara kihagyott egy tizitÉvek óta nincs stabil 11es rúgója a Napolinak. Insigne rúgta sokáig, de nem jó százalékkal. Idén először Osimhen rúgott egyet a BLben a pool ellen, kihagyta, utána Zielinski bár a pool ellen berúgta a kövi meccsen kihagyott egyet, aztán jött Politano aki kb a legjobban értékesíti a büntetőket, de hát nincs pályán, úgy meg nehéz rúgni.
Aztán Osi jött
zacknorb
több mint 3 éve
mi a fasznak nézem én ezt?na ugye, te vagy mindennek az oka
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy ez tudatosan előkészített gól volt.
több mint 3 éve
közben Kvara kihagyott egy tizitAztán Osi jött
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
mi a fasznak nézem én ezt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
LOL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
??????????????????????????
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ilyen két király kapus két ilyen szar gólt összehozzon 😂😂

több mint 3 éve
najólvan 😀 2 "Karius" gól a meccsen 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
ez is csak ellenünk tud jól játszani basszus, vébét is végigbalfaszkodtaMert csak a vb létezik,azt a jelenlegi játékosok többsége végigbalfaszkodta
slowmotion