Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
Life comes at you fastpic.twitter.com/sAAbaQWJKl
— Troll Football (@TrollFootball) February 22, 2023
több mint 3 éve
Jól hajlasz.De erősen jött ki a szünetből a Lipcse.Néhány perc után 1:1-et tippeltem, kis idő elteltével kész lettem volna 2000 eurót rátenni a City W-re, most megint az 1:1-re hajlok.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Interrel mi az isten van? Örülhetnek, hogy x-re állnak otthon a Porto ellen.
több mint 3 éve
De erősen jött ki a szünetből a Lipcse.Néhány perc után 1:1-et tippeltem, kis idő elteltével kész lettem volna 2000 eurót rátenni a City W-re, most megint az 1:1-re hajlok.
Sixo
több mint 3 éve
🎙️ Marotta : "#Lukaku has 103kg to carry on his shoulders, he must be physically fit but he's not yet, he's getting back to his best shape, but also the co - players who are on the bench are important" pic.twitter.com/xgrMpO5g1h
— ENJOY INTER (@EnjoyInter) February 22, 2023
több mint 3 éve
Nem tudom eldönteni, hogy a City ennyire jó, vagy a Lipcse ennyire szar. Vagy mindkettő.Lipcse nagyon lassúnak tűnik, mintha egy embéegyes csapat ellen játszana a city,odakerül a labda egy játékoshoz, aztán vár vele, vagy 5 mp et, hogy kinek passzoljon. Persze vagy elveszik vagy 10 méterrel mellé rúgja.Erre itt nagyon nincs idő ma...
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
21es pénz van a Lipcsén? Most kell megrakni aki sportfogad.nem az a tipikus teniszmeccs. pic.twitter.com/7tv3ksRBOx
— Bognár Domokos (@domabognar) February 22, 2023
több mint 3 éve
Nem tudom eldönteni, hogy a City ennyire jó, vagy a Lipcse ennyire szar. Vagy mindkettő.Kettő között, de inkább a City jó felé. Lipcse Rose alatt sokat lépett előre és újra legit BL csapat a bundásban. City meg a bajnokságban random botladozik, de rangadókon meg jól teljesít. Lehet pont ez kell a BL győzelemhez, hogy tömegben kicsivel rosszabbul megy, de nagy meccsen meg jobban mennek a dolgok.
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Nem tudom eldönteni, hogy a City ennyire jó, vagy a Lipcse ennyire szar. Vagy mindkettő.
több mint 3 éve
Amúgy van Dijkkal mi van? El nem tudtam volna képzelni pár éve h vele egy védelem kap egy ötöst egy ilyen fontos meccsen
csebi
MINDEN.EGYES.HÉTEN. pic.twitter.com/inALuTEhLB
— valyibence_cinikusfuz (@cinikusfuz) February 21, 2023
több mint 3 éve
én szeretem Jamie-t, de azért max Gomez helyére tenném beVvD elfogyott és TAA-Joke Gomez túl sok teher a számára
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

A Tammynator már edz Romaban
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Amúgy van Dijkkal mi van? El nem tudtam volna képzelni pár éve h vele egy védelem kap egy ötöst egy ilyen fontos meccsenpár éve még mi sem, de az a helyzet, hogy elfogyott a középpálya, ő meg nem lett gyorsabb, mióta Prickford ronggyá szakította a térdét.
csebi
szóval most egy pöttyet lassabb, cserébe folyamatosan lendületből, és nemritkán létszámfölényben érkező támadók ellen kell játszani.
tegyük ehhez hozzá, hogy tegnap ész nélkül ment előre a csapat, mert nem megúszni próbálták a meccset, hanem folyamatosan dupla vagy semmit tolva behozni a hátrányt... hát leginkább a semmit sikerült folyamatban kipörgetni.
szóval ez az idei "minden összejött" meccs volt.
'21 elején, még mielőtt legyakta az a köcsög kapus, játszottunk egy meccset a Villa parkban. volt ott minden, elengedett lesből kiharcolt szögletből kapott gól, két vagy három megpattanó, ilyenek. 7-2 lett (nemide), aztán ott is játszott, és az a keret elvileg még erősebb is volt, mint a tegnapi.
több mint 3 éve
Read-only esetén legalább értő olvasás legyen. Általánosságban szűrtem ezt le Kárákher ténykedését felületesen követve, de igazad van, bármelyik kirakat gyökeret mondhattam volna.két dolog.Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.Tipik direkt nagyot mondani akaró localhero suttyó. Ezért tartják persze
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ostobasag-volt-azt-mondani-hogy-a-liverpool-visszatert-a-helyes-utra-carragher-2941943
ozibozi
FLZOLI
egyrészt értjük, hogy nem szereted az angol labdarúgást, a Liverpoolt pláne nem, de ha nem kell mindenáron baromságot mondanod, akkor inkább ne mondjál.
európai kupaporondon az Anfielden a legtöbb gól, amit eddig a Liverpool kapott, az 3 (három) volt, az eddigi legnagyobb gólkülönbségű vereség -3 (mínusz három) - ez egyébként a poszt-Suarez időszakban volt, amikor a csatársor Balotelliből, egy csampó-szintű angolból (Rickie Lambert) és az állandóan sérül Sturridge-ből állt, és a BL-csoportból a Real mögött, a Basel és a Rúdugróléc mellől nem sikerült továbbjutni -, névlegesen Liverpool-Real 0:3 volt. ha azt vesszük, hogy most öt gólt kapott a csapat, ÉS emellett kapott ki hárommal, akkor ez a nagyot mondó localhero suttyó történetesen pont telibe találta a dolgot.
a másik, hogy hiába localhero Kárákher, attól még a Sky Sports kommentátora elsődlegesen és nem a liverpooli médiumoknak mondja, amit mond, hanem az angol hallgatóságnak. nem csak Livepool témában nyilatkozik ex cathedra, hanem bármelyik csapat témájában. a társa, Neville is localhero, aztán mégis Kárákherrel együtt járatja a száját minden csapat esetében. nem azért szokott nagyot mondani, mert suttyó, hanem mert ezt várja el tőle a munkáltatója. meg ezt várták el a többi suttyótól (Roy Keane, Souness etc). de ez itt most nem nagyot mondás volt, ez a kőkemény igazság. a Liverpoolt ennyire még nem kalapálták el az Anfielden nemzetközi kupameccsen.
slowmotion
Attól még, hogy valakit azért tartanak, mert ő az ügyeletes nagyot mondó álszakértő (pl Barkley az NBA-ben, Bodnár a fociban itthon) még nem menti fel abból, hogy amúgy direkt szélsőségekben beszél komoly arccal és elviszi teljesen a fókuszt arról, hogy amúgy igaza van-e vagy sem. Különösebben nem is érdekel egyébként, hogy a helyi vélemény vezérek hogy magyaráznak félre mindent.
több mint 3 éve
Amúgy van Dijkkal mi van? El nem tudtam volna képzelni pár éve h vele egy védelem kap egy ötöst egy ilyen fontos meccsen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Daily Failt idézni egyébként is fail, de Klopp taktikájába Carragher maximum szükségből fért volna oda valaha is, akárcsak a '20-21-es sérüléshullámban Nat Phillips, vagy idén Milner. Carragher fénykorában is lassú volt, mint a szar, de legalább a labda is sírt a lábán, ezek meg olyan dolgok, amiket lelkesedéssel lehet ideig-óráig helyettesíteni, de aztán meg nem, és bedől a védekezés.Gondolom ez bántotta:Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.Tipik direkt nagyot mondani akaró localhero suttyó. Ezért tartják persze
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ostobasag-volt-azt-mondani-hogy-a-liverpool-visszatert-a-helyes-utra-carragher-2941943
ozibozi
FLZOLI
Virgil van Dijket is megtalálta Carragher a meccs után.
„Ami most megnevettet, hogy nagyjából két hónapja azt mondta, nem férnék be a Liverpool hátsó négyesébe. Azt hiszem, most beférnék a helyére” – idézte az exvédőt a Daily Mail.
ozibozi
hogy mást ne mondjak, tegnap Dzsunior hatszor lefutotta volna, mire összeszed két sárga lapot, és aztán emberhátrányban öttel kikap a csapat. és mindezt a prime Carragherre értem. Van Dijk még szarul játszva is minimum egy kategóriával jobb nála.
több mint 3 éve
két dolog.Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.Tipik direkt nagyot mondani akaró localhero suttyó. Ezért tartják persze
ozibozi
FLZOLI
egyrészt értjük, hogy nem szereted az angol labdarúgást, a Liverpoolt pláne nem, de ha nem kell mindenáron baromságot mondanod, akkor inkább ne mondjál.
európai kupaporondon az Anfielden a legtöbb gól, amit eddig a Liverpool kapott, az 3 (három) volt, az eddigi legnagyobb gólkülönbségű vereség -3 (mínusz három) - ez egyébként a poszt-Suarez időszakban volt, amikor a csatársor Balotelliből, egy csampó-szintű angolból (Rickie Lambert) és az állandóan sérül Sturridge-ből állt, és a BL-csoportból a Real mögött, a Basel és a Rúdugróléc mellől nem sikerült továbbjutni -, névlegesen Liverpool-Real 0:3 volt. ha azt vesszük, hogy most öt gólt kapott a csapat, ÉS emellett kapott ki hárommal, akkor ez a nagyot mondó localhero suttyó történetesen pont telibe találta a dolgot.
a másik, hogy hiába localhero Kárákher, attól még a Sky Sports kommentátora elsődlegesen és nem a liverpooli médiumoknak mondja, amit mond, hanem az angol hallgatóságnak. nem csak Livepool témában nyilatkozik ex cathedra, hanem bármelyik csapat témájában. a társa, Neville is localhero, aztán mégis Kárákherrel együtt járatja a száját minden csapat esetében. nem azért szokott nagyot mondani, mert suttyó, hanem mert ezt várja el tőle a munkáltatója. meg ezt várták el a többi suttyótól (Roy Keane, Souness etc). de ez itt most nem nagyot mondás volt, ez a kőkemény igazság. a Liverpoolt ennyire még nem kalapálták el az Anfielden nemzetközi kupameccsen.
több mint 3 éve
Gondolom ez bántotta:Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.Tipik direkt nagyot mondani akaró localhero suttyó. Ezért tartják persze
ozibozi
FLZOLI
Virgil van Dijket is megtalálta Carragher a meccs után.
„Ami most megnevettet, hogy nagyjából két hónapja azt mondta, nem férnék be a Liverpool hátsó négyesébe. Azt hiszem, most beférnék a helyére” – idézte az exvédőt a Daily Mail.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.Tipik direkt nagyot mondani akaró localhero suttyó. Ezért tartják persze
ozibozi
több mint 3 éve
Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ostobasag-volt-azt-mondani-hogy-a-liverpool-visszatert-a-helyes-utra-carragher-2941943
Szerkesztette: ozibozi