Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!
Bejön Lukaku és kb a semmiből megmenti az Intert.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
több mint 3 éve
De erősen jött ki a szünetből a Lipcse.
Sixo
Néhány perc után 1:1-et tippeltem, kis idő elteltével kész lettem volna 2000 eurót rátenni a City W-re, most megint az 1:1-re hajlok.
nagylaza, főpohárnok
Jól hajlasz.

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 233 — WHO DAT!!!!
Helyes,megérdemelte a Lipcse!

több mint 3 éve
Interrel mi az isten van? Örülhetnek, hogy x-re állnak otthon a Porto ellen.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 556 — beers & Packers
Sixo
Néhány perc után 1:1-et tippeltem, kis idő elteltével kész lettem volna 2000 eurót rátenni a City W-re, most megint az 1:1-re hajlok.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Pedig nagy zsugát adott Szoboszlai

több mint 3 éve
Kik vannak a stúdióban Juci mellett? Pont lemaradtam.

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 233 — WHO DAT!!!!
Nem tudom eldönteni, hogy a City ennyire jó, vagy a Lipcse ennyire szar. Vagy mindkettő.
nagylaza, főpohárnok
Lipcse nagyon lassúnak tűnik, mintha egy embéegyes csapat ellen játszana a city,odakerül a labda egy játékoshoz, aztán vár vele, vagy 5 mp et, hogy kinek passzoljon. Persze vagy elveszik vagy 10 méterrel mellé rúgja.Erre itt nagyon nincs idő ma...

több mint 3 éve
21es pénz van a Lipcsén? Most kell megrakni aki sportfogad.

több mint 3 éve
Nem tudom eldönteni, hogy a City ennyire jó, vagy a Lipcse ennyire szar. Vagy mindkettő.
nagylaza, főpohárnok
Kettő között, de inkább a City jó felé. Lipcse Rose alatt sokat lépett előre és újra legit BL csapat a bundásban. City meg a bajnokságban random botladozik, de rangadókon meg jól teljesít. Lehet pont ez kell a BL győzelemhez, hogy tömegben kicsivel rosszabbul megy, de nagy meccsen meg jobban mennek a dolgok.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 556 — beers & Packers
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Amúgy van Dijkkal mi van? El nem tudtam volna képzelni pár éve h vele egy védelem kap egy ötöst egy ilyen fontos meccsen
csebi
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 690 — The Mathematician
én szeretem Jamie-t, de azért max Gomez helyére tenném be
VvD elfogyott és TAA-Joke Gomez túl sok teher a számára

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 426 — Kinek mit intézett a kormánya

A Tammynator már edz Romaban

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 567 — Cowboys fan
Amúgy van Dijkkal mi van? El nem tudtam volna képzelni pár éve h vele egy védelem kap egy ötöst egy ilyen fontos meccsen
csebi
pár éve még mi sem, de az a helyzet, hogy elfogyott a középpálya, ő meg nem lett gyorsabb, mióta Prickford ronggyá szakította a térdét.
szóval most egy pöttyet lassabb, cserébe folyamatosan lendületből, és nemritkán létszámfölényben érkező támadók ellen kell játszani.

tegyük ehhez hozzá, hogy tegnap ész nélkül ment előre a csapat, mert nem megúszni próbálták a meccset, hanem folyamatosan dupla vagy semmit tolva behozni a hátrányt... hát leginkább a semmit sikerült folyamatban kipörgetni.
szóval ez az idei "minden összejött" meccs volt.

'21 elején, még mielőtt legyakta az a köcsög kapus, játszottunk egy meccset a Villa parkban. volt ott minden, elengedett lesből kiharcolt szögletből kapott gól, két vagy három megpattanó, ilyenek. 7-2 lett (nemide), aztán ott is játszott, és az a keret elvileg még erősebb is volt, mint a tegnapi.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.

m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ostobasag-volt-azt-mondani-hogy-a-liverpool-visszatert-a-helyes-utra-carragher-2941943
ozibozi
Tipik direkt nagyot mondani akaró localhero suttyó. Ezért tartják persze
FLZOLI
két dolog.

egyrészt értjük, hogy nem szereted az angol labdarúgást, a Liverpoolt pláne nem, de ha nem kell mindenáron baromságot mondanod, akkor inkább ne mondjál.
európai kupaporondon az Anfielden a legtöbb gól, amit eddig a Liverpool kapott, az 3 (három) volt, az eddigi legnagyobb gólkülönbségű vereség -3 (mínusz három) - ez egyébként a poszt-Suarez időszakban volt, amikor a csatársor Balotelliből, egy csampó-szintű angolból (Rickie Lambert) és az állandóan sérül Sturridge-ből állt, és a BL-csoportból a Real mögött, a Basel és a Rúdugróléc mellől nem sikerült továbbjutni -, névlegesen Liverpool-Real 0:3 volt. ha azt vesszük, hogy most öt gólt kapott a csapat, ÉS emellett kapott ki hárommal, akkor ez a nagyot mondó localhero suttyó történetesen pont telibe találta a dolgot.

a másik, hogy hiába localhero Kárákher, attól még a Sky Sports kommentátora elsődlegesen és nem a liverpooli médiumoknak mondja, amit mond, hanem az angol hallgatóságnak. nem csak Livepool témában nyilatkozik ex cathedra, hanem bármelyik csapat témájában. a társa, Neville is localhero, aztán mégis Kárákherrel együtt járatja a száját minden csapat esetében. nem azért szokott nagyot mondani, mert suttyó, hanem mert ezt várja el tőle a munkáltatója. meg ezt várták el a többi suttyótól (Roy Keane, Souness etc). de ez itt most nem nagyot mondás volt, ez a kőkemény igazság. a Liverpoolt ennyire még nem kalapálták el az Anfielden nemzetközi kupameccsen.
slowmotion
Read-only esetén legalább értő olvasás legyen. Általánosságban szűrtem ezt le Kárákher ténykedését felületesen követve, de igazad van, bármelyik kirakat gyökeret mondhattam volna.

Attól még, hogy valakit azért tartanak, mert ő az ügyeletes nagyot mondó álszakértő (pl Barkley az NBA-ben, Bodnár a fociban itthon) még nem menti fel abból, hogy amúgy direkt szélsőségekben beszél komoly arccal és elviszi teljesen a fókuszt arról, hogy amúgy igaza van-e vagy sem. Különösebben nem is érdekel egyébként, hogy a helyi vélemény vezérek hogy magyaráznak félre mindent.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 304 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Még nem láttam olyan csapatot, amely az európai kupaporondon így átgázolt volna a Liverpoolon az Anfielden” – jelentette ki a Sky Sportsnak Jamie Carragher, aki szakértőként tekintette meg a mérkőzést. Gyorsan hozzátette, hogy ez az eredmény a „vörösök” számára elég kínos volt.

m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ostobasag-volt-azt-mondani-hogy-a-liverpool-visszatert-a-helyes-utra-carragher-2941943
ozibozi
FLZOLI
Gondolom ez bántotta:

Virgil van Dijket is megtalálta Carragher a meccs után.

„Ami most megnevettet, hogy nagyjából két hónapja azt mondta, nem férnék be a Liverpool hátsó négyesébe. Azt hiszem, most beférnék a helyére” – idézte az exvédőt a Daily Mail.
ozibozi
Daily Failt idézni egyébként is fail, de Klopp taktikájába Carragher maximum szükségből fért volna oda valaha is, akárcsak a '20-21-es sérüléshullámban Nat Phillips, vagy idén Milner. Carragher fénykorában is lassú volt, mint a szar, de legalább a labda is sírt a lábán, ezek meg olyan dolgok, amiket lelkesedéssel lehet ideig-óráig helyettesíteni, de aztán meg nem, és bedől a védekezés.
hogy mást ne mondjak, tegnap Dzsunior hatszor lefutotta volna, mire összeszed két sárga lapot, és aztán emberhátrányban öttel kikap a csapat. és mindezt a prime Carragherre értem. Van Dijk még szarul játszva is minimum egy kategóriával jobb nála.
több mint 3 éve

ozibozi
FLZOLI
két dolog.

egyrészt értjük, hogy nem szereted az angol labdarúgást, a Liverpoolt pláne nem, de ha nem kell mindenáron baromságot mondanod, akkor inkább ne mondjál.
európai kupaporondon az Anfielden a legtöbb gól, amit eddig a Liverpool kapott, az 3 (három) volt, az eddigi legnagyobb gólkülönbségű vereség -3 (mínusz három) - ez egyébként a poszt-Suarez időszakban volt, amikor a csatársor Balotelliből, egy csampó-szintű angolból (Rickie Lambert) és az állandóan sérül Sturridge-ből állt, és a BL-csoportból a Real mögött, a Basel és a Rúdugróléc mellől nem sikerült továbbjutni -, névlegesen Liverpool-Real 0:3 volt. ha azt vesszük, hogy most öt gólt kapott a csapat, ÉS emellett kapott ki hárommal, akkor ez a nagyot mondó localhero suttyó történetesen pont telibe találta a dolgot.

a másik, hogy hiába localhero Kárákher, attól még a Sky Sports kommentátora elsődlegesen és nem a liverpooli médiumoknak mondja, amit mond, hanem az angol hallgatóságnak. nem csak Livepool témában nyilatkozik ex cathedra, hanem bármelyik csapat témájában. a társa, Neville is localhero, aztán mégis Kárákherrel együtt járatja a száját minden csapat esetében. nem azért szokott nagyot mondani, mert suttyó, hanem mert ezt várja el tőle a munkáltatója. meg ezt várták el a többi suttyótól (Roy Keane, Souness etc). de ez itt most nem nagyot mondás volt, ez a kőkemény igazság. a Liverpoolt ennyire még nem kalapálták el az Anfielden nemzetközi kupameccsen.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 364

ozibozi
FLZOLI
Gondolom ez bántotta:

Virgil van Dijket is megtalálta Carragher a meccs után.

„Ami most megnevettet, hogy nagyjából két hónapja azt mondta, nem férnék be a Liverpool hátsó négyesébe. Azt hiszem, most beférnék a helyére” – idézte az exvédőt a Daily Mail.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com

ozibozi

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 364

Szerkesztette: ozibozi