Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
És ilyen mákos lövést, hogy a telibevert tetves lengyel mindenedet te makos fasz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Idiota Fernandes. Mondjuk eszrevehette volna ez a vak fasz azt is, amikor rashfordot felrugtak a 16oson, szemben a kapuval..
több mint 3 éve
Nem sok kontakt volt, Balde nagyon akart esni. Mivel pályám 11est fújtak, nehéz lesz elvenni.
több mint 3 éve
jólvan..menjetek balettozni bmeg...ez mi tizi..szégyen
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Nálam ez nem büntető…de persze fogta, nehéz lesz visszafújni de úgyis kihagyja
több mint 3 éve
Ez sehol nem tizi,de amúgy minek kellett Fernandesnek itt ilyet csinálnia?

több mint 3 éve
Robertonak kijárt volna ezért a sarga simán
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Plusz nincs senki más. Sajnos a kapu előtt nem elég hatékony, de mezőnyben jól viszi el a védőket (amíg rá nem jönnek hogy felesleges kilépni vele)Ez a Weghorst mivel zsarolja vajon Ten Haagot?Mert nem tudom elképzelni hogy normális körülmények között bárki folyamatosan a kezdőbe rakja ezt a falábút.Én amennyit látok belőle mezőnyben kurva hasznos, és így hogy Rashford játszik elől meg rúgja a gólokat, teljesen jó is ez a profil
kapitnono
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez a Weghorst mivel zsarolja vajon Ten Haagot?Mert nem tudom elképzelni hogy normális körülmények között bárki folyamatosan a kezdőbe rakja ezt a falábút.Én amennyit látok belőle mezőnyben kurva hasznos, és így hogy Rashford játszik elől meg rúgja a gólokat, teljesen jó is ez a profil
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Barca nagyon lazán adogat a saját 16os előtt, kb 3. labdát szedte el a MU.
több mint 3 éve
Ez a Weghorst mivel zsarolja vajon Ten Haagot?Mert nem tudom elképzelni hogy normális körülmények között bárki folyamatosan a kezdőbe rakja ezt a falábút.

több mint 3 éve
monaco lever győztesével fog játszani a fradi
több mint 3 éve
PSV idegenbeli 0-3 után pár percig reménykedhetett. A Kolozsvár tisztesen helyt áll a Lazio ellen. Partizan hiába nyert idegenbe, otthon kiesett a Sheriff ellen.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
ez semelyik bolygón nem tizi pláne nem pirosEz a szar ezzel, probaljak objektivva tenni a szabalyokat, de ezeket nem lehet.
playmaker90
Ertem h golba tartott es kez.
több mint 3 éve
csak az eredményt nézem, de a Monaco-Lever párosítás nagyon penge meccseket hoz
több mint 3 éve
ez semelyik bolygón nem tizi pláne nem piros
több mint 3 éve
Van esetleg valakinek linkje? Ahol eddig néztem lehalt az RTL3.
több mint 3 éve
Közben Kamada a Frankfurtból a Dortmundba igazol a nyáron.
több mint 3 éve
Pfuuu di Maria de bebszta!!
több mint 3 éve
Onana vs DzekoGoogle fordító szerint :"Fogd be, a szalonna a carbonarába kerül" . Seggbe leszel baszva vagy valami ilyent jelenthet, gondolom nem a Konyhafőnök VIPbe készülnek.
Furioso #Onana contro #Dzeko durante #InterPorto: “Stai zitto, nella carbonara ci va il guanciale!”#UEFA_Champions_League #Lukaku #INTPOR pic.twitter.com/q4w7WJ8KsE
— Onanismo Camerunense (@OnanismoInda) February 22, 2023
több mint 3 éve
Főleg a 2.félidőben ez a City még bajnoki címre esélyes csapatnak sem tűnt, így még a Bmouth ellen is lehetnek bajaik (ilyenkor nyernek majd 6-0-ra)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Majdnem duplán