Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az Aranylabdara
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kessie a sokadik sikertelen próbálkozás arra, hogy a középpályára a “törpék” közé jöjjön egy fizikálisabb játékos, helló Keita, Song - mind nagyon bevált.Xavinak sok munkaja lesz meg.Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Lehet bajnoksagra koncentralni.
Aggaszto az elcsapatok elleni produkcio.
Blevi
Klaci79
Tegnapi is agyig fel volt tolva, hogy ne zavarja a labda. A Milánóban kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, Barca-ban pedig nagyon látszik, hogy nem érti a labdás játékot és mindig egy ütemmel lassabb.
Sokkal jobb lenne, ha Nico játszana helyette.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
hát de nem is az, hanem hogy a Shakhtar egy 119. perces öngóllal egyenlített 😀úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.Más szóval eltört a Rúdugróléc?
Sixo
több mint 3 éve
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.
több mint 3 éve
úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.
Löfli
több mint 3 éve
úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Egyelore van mentsege. A serulesek a BL-ben a hatso sor most a kozeppalya. De azert sokat kaptunk most is.Xavinak sok munkaja lesz meg.Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Blevi
Klaci79
Raphinha spanyol kozepcsapatok ellen ok, de nemzetkozi szinten nulla. Kessie mehet felolem. Lewandowsky ha nem szolgaljak ki sulytalan.
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Xavinak sok munkaja lesz meg.Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Blevi
több mint 3 éve
Jah, focizhattak volna jobban is Kessie-vel Raphinha-val, Európa egyik legjobb formában levő csapata ellen…mindig van fölfelé, de pont annyit fociztak, mint amennyit a mu 2-1 utánSemlegesként néztem a meccset,de annyira látszott hogy a tizi után nem akartak semmit csinálni csak megtartani az 1-0-t.De ha megnézed a statisztika sem hazudik, főleg a 2. félidőben.Nem tudom mit néztél, de nem játszott rosszul a Barca, 3-4 kivétellel. Nyilván ők sem 3 fix kezdő nélkül akartak volna játszani. Így ennyit tudnak, de nem volt ez rossz…persze ha neked úgyis mindegy, akkor igazad vanAmúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?Pont annyit mint az egész csapata
Sixo
kapitnono
Klaci79
kapitnono
több mint 3 éve
Semlegesként néztem a meccset,de annyira látszott hogy a tizi után nem akartak semmit csinálni csak megtartani az 1-0-t.De ha megnézed a statisztika sem hazudik, főleg a 2. félidőben.Nem tudom mit néztél, de nem játszott rosszul a Barca, 3-4 kivétellel. Nyilván ők sem 3 fix kezdő nélkül akartak volna játszani. Így ennyit tudnak, de nem volt ez rossz…persze ha neked úgyis mindegy, akkor igazad vanAmúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?Pont annyit mint az egész csapata
Sixo
kapitnono
Klaci79

több mint 3 éve
nem tudom hol van nagyobb cigánykodás a MU vagy a Roma meccsén, de hányingerkeltő, remélem mindenhol lesz vagy 7 perc hosszabbításHogy 7 perccel tovább cigánykodjanak ?
NB2
több mint 3 éve
nem tudom hol van nagyobb cigánykodás a MU vagy a Roma meccsén, de hányingerkeltő, remélem mindenhol lesz vagy 7 perc hosszabbítás
több mint 3 éve
Az azért laza. Busquets az előtte elfutó Garit bal kézzel tarkón ragadja és úgy lerántja, majd jobbal orrba veri. Nem aprózta el.
több mint 3 éve
Nem tudom mit néztél, de nem játszott rosszul a Barca, 3-4 kivétellel. Nyilván ők sem 3 fix kezdő nélkül akartak volna játszani. Így ennyit tudnak, de nem volt ez rossz…persze ha neked úgyis mindegy, akkor igazad vanAmúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?Pont annyit mint az egész csapata
Sixo
kapitnono
több mint 3 éve
Amúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?Pont annyit mint az egész csapata
Sixo

több mint 3 éve
brazilok is a vb után hónapokkal kezdenek el gólokat lövöldözni 😀Szólhatnának Ricsinek is erről.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Amúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?
több mint 3 éve
brazilok is a vb után hónapokkal kezdenek el gólokat lövöldözni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!