Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
monaco lever győztesével fog játszani a fradiaszem megyek veszek egy lottót is gyorsan 😊
ozibozi
több mint 3 éve
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …
csebi
😂😂😂 pic.twitter.com/hwonAnoXmO
— EuroFoot (@eurofootcom) February 23, 2023
😀😀😀
több mint 3 éve
Ilyen egy nyomás tűrő védelem. Az ellenfélnek esélye sincs labdát szerezni.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) February 24, 2023
több mint 3 éve
Én sem tudtam és elég bizarr h felül lehet bírálniAz megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …Ilyenkor lenne jó, egy olyan szisztéma, mint ami az NFLben van, megindokolná speakerben, hogy miért döntött úgy. Tegnapig nem is tudtam, hogy felül lehet bírálni a gólvonal technológiát. Legkevésbé kellemetlen az lenne ha a visszanézés során látott volna valami szabálytalánságot és amiatt ítélt volna így, de állítólag nem erről volt szó. Egy 6-2es meccsnél mind1, de ha pl a MU-Barca meccs végén a Lewa helyzetnél volna ez a szitu akkor ott fejek hullottak volna, így nem kap elég reflektort.
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …Ilyenkor lenne jó, egy olyan szisztéma, mint ami az NFLben van, megindokolná speakerben, hogy miért döntött úgy. Tegnapig nem is tudtam, hogy felül lehet bírálni a gólvonal technológiát. Legkevésbé kellemetlen az lenne ha a visszanézés során látott volna valami szabálytalánságot és amiatt ítélt volna így, de állítólag nem erről volt szó. Egy 6-2es meccsnél mind1, de ha pl a MU-Barca meccs végén a Lewa helyzetnél volna ez a szitu akkor ott fejek hullottak volna, így nem kap elég reflektort.
csebi
több mint 3 éve
Plusz nem tudom mennyit láttátok játszani őket idén, én az összes meccsüket láttam. Nem véltlenül kaptak 5öt a monacotol meg pl hétvégén 3at egy mainztól, a védelmük nagyon sebezhető. Schick felépült és a középpályánk gyenge, ezt kell valahogy Csercseszovnak megoldania de a reális esély ebben a párosításban sokkal kiegyenlítettebb mint azt az oddsok mutatják.Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...A tavaszi forma alapján kb tök mindegy, kit kaptunk volna, de az EL-re eddig mindig felszívta magát a csapat. És egy Leverkusen ellen azért több sansz van, mint egy ManU ellen pl.
NB2
Bálesz
Remélem bátran fogunk előre menni az első meccsen is és akkor simán lehet olyan eredményt elèrni ami esélyt teremt a visszavágóra. 60 ezer ember egy fradi meccsen, megyek haza én is, várós 😎
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Veszítenivaló az égvilágon semmi, mondjuk itt már a csoportkör előtt sem adtak semmi esélyt még a 3. helyre sem a legtöbben.
NB2
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...A tavaszi forma alapján kb tök mindegy, kit kaptunk volna, de az EL-re eddig mindig felszívta magát a csapat. És egy Leverkusen ellen azért több sansz van, mint egy ManU ellen pl.
NB2

több mint 3 éve
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …Pedig bent volt a képek alapján (csak az összefoglalót láttam)
csebi

több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Aki optimista rakja meg az FTCt továbbjutónak. Biztos befektetés ilyen gazdasági időkben, hiszen infláció felett hoz ~380%-kal (5.00 szorzó az FTC továbbjutás) 😀
NB2
több mint 3 éve
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy elöl úgyse megy semmi, de Boli és Bassey még csak esélyt se kap.Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Ezt én sem értem
NB2
csebi
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Ezt én sem értem
NB2
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...
több mint 3 éve
két jegyet meg is vettem. Még nem voltam Puskásban, kiváncsi vagyok milyen a stadion. Remélem teltház lesz! 😊
több mint 3 éve
Leverkusent kapta a FradiHa itthon lennék akkor Wirtz és Xabi Alonso miatt is kimennek bkivel játszanának
Löfli
több mint 3 éve
Union Berlin - Union Saint-GilloiseSevilla - Fenerbache
Juventus - Freiburg
Leverkusen - Fradi
Sporting - Arsenal
MU - Betis
Roma - Real Sociedad
Shakhtar - Feyenoord

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Bayer Leverkusen-Fradi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Leverkusent kapta a Fradi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Sergio Ramos leaves Spanish national team after speaking to the new coach De la Fuente 🚨🇪🇸 #Spain
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 23, 2023
“I believe that this journey deserved to end at my own choosing, not due to a question of age”.
“I envy & admire players like Messi, Modric and Pepe, it won’t be the same for me”. pic.twitter.com/msa49JoAuG
több mint 3 éve
Official, confirmed. Southampton have now released a statement to announce that “Rubén Sellés has been appointed as Men’s First Team Manager until the end of the 2022/23 season” ⚪️🔴🇪🇸 #SaintsFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 24, 2023
Spanish coach is gonna stay, as revealed earlier. pic.twitter.com/KiIvzNsQgW
több mint 3 éve
ez nem sértődöttség. Lewa elmondta, hogy azért igazol a Barcába, mert onnan nagyobb eséllyel lesz Aranylabdás. én csak örülök neki, hogy mostantól lényegében csak erre kell koncentrálnia.Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az AranylabdaraNem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.
csebi
Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.
Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
Blevi
szerk.: btw: nem volt egyértelműen fiatalítás a cél. mi akartuk még, hogy maradjon Lewa, ő utasította el a szerződés hosszabbítási ajánlatainkat, sőt ő nyilatkozott úgy, hogy nem fog velünk hosszabbítani.
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
Közben 10kor nyílik a jegyvásárlás a Szurkolói klubbnak az észtek elleni felkészülési és a bolgárok elleni EB selejtezőre.Utóbbin ugyebár a bérletesek miatt már fix félház van.
Viszont az MLSZ-t is utólérte az infláció, drágultak a jegyárak és MLSZ klubtagsá már nem -20% hanem csak -10%
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az AranylabdaraNem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.
csebi
Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.
Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
több mint 3 éve
valahogy szurkoljuk ki, hogy a Shaktart kapja a Fradi, mert a többiek ellen sok esélyt nem látok.
built for this shit