Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 364
monaco lever győztesével fog játszani a fradi
ozibozi
aszem megyek veszek egy lottót is gyorsan 😊
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …
csebi

😀😀😀
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!
Ilyen egy nyomás tűrő védelem. Az ellenfélnek esélye sincs labdát szerezni.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 304 — Lucas Scott
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …
csebi
Ilyenkor lenne jó, egy olyan szisztéma, mint ami az NFLben van, megindokolná speakerben, hogy miért döntött úgy. Tegnapig nem is tudtam, hogy felül lehet bírálni a gólvonal technológiát. Legkevésbé kellemetlen az lenne ha a visszanézés során látott volna valami szabálytalánságot és amiatt ítélt volna így, de állítólag nem erről volt szó. Egy 6-2es meccsnél mind1, de ha pl a MU-Barca meccs végén a Lewa helyzetnél volna ez a szitu akkor ott fejek hullottak volna, így nem kap elég reflektort.
Sixo
Én sem tudtam és elég bizarr h felül lehet bírálni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi
Ilyenkor lenne jó, egy olyan szisztéma, mint ami az NFLben van, megindokolná speakerben, hogy miért döntött úgy. Tegnapig nem is tudtam, hogy felül lehet bírálni a gólvonal technológiát. Legkevésbé kellemetlen az lenne ha a visszanézés során látott volna valami szabálytalánságot és amiatt ítélt volna így, de állítólag nem erről volt szó. Egy 6-2es meccsnél mind1, de ha pl a MU-Barca meccs végén a Lewa helyzetnél volna ez a szitu akkor ott fejek hullottak volna, így nem kap elég reflektort.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 539 — "Grammar maci"
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...
NB2
A tavaszi forma alapján kb tök mindegy, kit kaptunk volna, de az EL-re eddig mindig felszívta magát a csapat. És egy Leverkusen ellen azért több sansz van, mint egy ManU ellen pl.
Bálesz
Plusz nem tudom mennyit láttátok játszani őket idén, én az összes meccsüket láttam. Nem véltlenül kaptak 5öt a monacotol meg pl hétvégén 3at egy mainztól, a védelmük nagyon sebezhető. Schick felépült és a középpályánk gyenge, ezt kell valahogy Csercseszovnak megoldania de a reális esély ebben a párosításban sokkal kiegyenlítettebb mint azt az oddsok mutatják.

Remélem bátran fogunk előre menni az első meccsen is és akkor simán lehet olyan eredményt elèrni ami esélyt teremt a visszavágóra. 60 ezer ember egy fradi meccsen, megyek haza én is, várós 😎

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 035
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...
NB2
Veszítenivaló az égvilágon semmi, mondjuk itt már a csoportkör előtt sem adtak semmi esélyt még a 3. helyre sem a legtöbben.

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 135 — Illegális gyakorló
NB2
A tavaszi forma alapján kb tök mindegy, kit kaptunk volna, de az EL-re eddig mindig felszívta magát a csapat. És egy Leverkusen ellen azért több sansz van, mint egy ManU ellen pl.

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 135 — Illegális gyakorló
csebi
Pedig bent volt a képek alapján (csak az összefoglalót láttam)

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 834
NB2
Aki optimista rakja meg az FTCt továbbjutónak. Biztos befektetés ilyen gazdasági időkben, hiszen infláció felett hoz ~380%-kal (5.00 szorzó az FTC továbbjutás) 😀
több mint 3 éve

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 184
NB2
Ezt én sem értem
csebi
én azt nem értem, hogy elöl úgyse megy semmi, de Boli és Bassey még csak esélyt se kap.
több mint 3 éve
NB2
Ezt én sem értem

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 184
két jegyet meg is vettem. Még nem voltam Puskásban, kiváncsi vagyok milyen a stadion. Remélem teltház lesz! 😊
több mint 3 éve
Leverkusent kapta a Fradi
Löfli
Ha itthon lennék akkor Wirtz és Xabi Alonso miatt is kimennek bkivel játszanának

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 855 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Union Berlin - Union Saint-Gilloise
Sevilla - Fenerbache
Juventus - Freiburg
Leverkusen - Fradi
Sporting - Arsenal
MU - Betis
Roma - Real Sociedad
Shakhtar - Feyenoord

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 426 — Kinek mit intézett a kormánya
Bayer Leverkusen-Fradi

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 855 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Leverkusent kapta a Fradi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az Aranylabdara
csebi
Nem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.

Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.

Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
Blevi
ez nem sértődöttség. Lewa elmondta, hogy azért igazol a Barcába, mert onnan nagyobb eséllyel lesz Aranylabdás. én csak örülök neki, hogy mostantól lényegében csak erre kell koncentrálnia.
szerk.: btw: nem volt egyértelműen fiatalítás a cél. mi akartuk még, hogy maradjon Lewa, ő utasította el a szerződés hosszabbítási ajánlatainkat, sőt ő nyilatkozott úgy, hogy nem fog velünk hosszabbítani.

Szerkesztette: csebi

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 426 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben 10kor nyílik a jegyvásárlás a Szurkolói klubbnak az észtek elleni felkészülési és a bolgárok elleni EB selejtezőre.
Utóbbin ugyebár a bérletesek miatt már fix félház van.
Viszont az MLSZ-t is utólérte az infláció, drágultak a jegyárak és MLSZ klubtagsá már nem -20% hanem csak -10%

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Blevi 9 049 — Lions & Cowboys fan
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az Aranylabdara
csebi
Nem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.

Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.

Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 571 — Sworn to the Dark
valahogy szurkoljuk ki, hogy a Shaktart kapja a Fradi, mert a többiek ellen sok esélyt nem látok.

built for this shit