Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 372 — Kinek mit intézett a kormánya
Bundás évnyitó eddig furcsa fújások és Szobo assist

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 593 — The Mathematician
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭
Tony Adams
ezzel mi is a baj?
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Baszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃
Hanni
nemtom mi van egy twerk versenyen, de nem látom mi a gond azzal hogy létezik olyan
és miért a sportérték számít?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 680 — Poloska confirmed
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭
Tony Adams
ezzel mi is a baj?
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Baszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃
több mint 3 éve
Tony Adams
ezzel mi is a baj?
rúdtánc vb is van

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

Beki
Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.
Sebii
Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.
Sixo
Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.
Heisman nádor

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 800 — "Montoya por favor!"

Beki
Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.
Sebii
Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.
Sixo
Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 260 — Lucas Scott
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21
elvileg 8.5 misis plusz bonuszok.

fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.
Toto21
Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.
Sixo
ha nem is Kane, de mondjuk Weghorst.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Saliba dobálja vissza a hosszabbítási ajánlatokat, lehet ő a B opció.
több mint 3 éve

Beki
Sebii

több mint 3 éve
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21

fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.
Toto21
Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.

több mint 3 éve
ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
csebi
Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏
dande2
ugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.
csebi
sztem én is sokkal szarabb szezont vártam tőlük

több mint 3 éve
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
csebi
Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏
dande2
ugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 998

Beki
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 689 — Így remélem megfelelek nektek.....
eaglesmcnabb
csebi
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 372 — Kinek mit intézett a kormánya
Copa del Rey legjobb 8, párosítások
Real Madrid - Atlético de Madrid (idén se lesz semmi)
Osasuna - Sevilla
Valencia - Athletic Club Bilbao
Barcelona - Real Sociedad

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21

csebi
Toto21
en is igy gondolom. de mint korabban irtam, a serules jellegebol adodoan, en mar azt sem tartom kizartnak, hogy Neuernek utolso tenyleges merkozese a Costa Rica elleni legyen.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 644 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy újabb gyöngyszem, 90-és évek says Hello és még felcsúti szàl is van 😂

telex.hu/sport/2023/01/20/magyar-futballistakat-fizethettek-elsibolt-ausztral-parkolopenzekbol

A feljelentés szerint a pénzből több mint 2,7 millió ausztrál dollár (680 millió forint) jutott a budafoki focicsapatnak, míg 918 ezer ausztrál dollár (231 millió forint) Bélteky magyar privát bankszámlájára került. A gyanú szerint ez utóbbi pénzt részben a játékosok kifizetésére használták. „Ez persze nem meglepő, hiszen az ilyen pénzmozgásokat nehéz legalizálni, és a feljelentésből is inkább úgy tűnik, hogy szerintük Bélteky valahogyan közvetlenül adhatta a pénzt, megkerülve a klubot” – jegyi meg a G7.
ozibozi
Hehe. Hogy tapsolt anno néhány éve mindenki a budafoki "csodának". Remélem mennek a blaszba, ahol a helyük van.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 160
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21

csebi
több mint 3 éve
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 rangado.24.hu/magyar_foci/2023/01/19/atigazolas-ftc-fradi-myenty-abena-slovan/
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/magyar_foci/2023/01/19/atigazolas-ftc-fradi-myenty-abena-slovan/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
  Felkapott fórum témák