Soccer
Poloska vagyok.
Serie A’s FIGC Prosecutor has ruled that Juventus will be given a -15 point deduction as result of the “Plusvalenza Case”, club’s capital gain violations 🚨 #Juventus
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2023
nemtom mi van egy twerk versenyen, de nem látom mi a gond azzal hogy létezik olyanBaszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭ezzel mi is a baj?
Tony Adams
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Hanni
és miért a sportérték számít?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Baszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭ezzel mi is a baj?
Tony Adams
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭ezzel mi is a baj?
Tony Adams
rúdtánc vb is van
🚨 BREAKING:
— Barstool Football (@StoolFootball) January 20, 2023
Dani Alves has been sent to prison without any option of bail. pic.twitter.com/sF28OX1VNy
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) January 20, 2023
Beki
Sebii
Sixo
Heisman nádor
Szerkesztette: Tony Adams
Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Beki
Sebii
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
ha nem is Kane, de mondjuk Weghorst.Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21
fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Toto21
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Beki
Sebii
Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21
fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Toto21
sztem én is sokkal szarabb szezont vártam tőlükugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
csebi
dande2
csebi
ugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
csebi
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Beki
Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
eaglesmcnabb
csebi
Real Madrid - Atlético de Madrid (idén se lesz semmi)
Osasuna - Sevilla
Valencia - Athletic Club Bilbao
Barcelona - Real Sociedad
Poloska vagyok.
en is igy gondolom. de mint korabban irtam, a serules jellegebol adodoan, en mar azt sem tartom kizartnak, hogy Neuernek utolso tenyleges merkozese a Costa Rica elleni legyen.Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21
csebi
Toto21
#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Egy újabb gyöngyszem, 90-és évek says Hello és még felcsúti szàl is van 😂Hehe. Hogy tapsolt anno néhány éve mindenki a budafoki "csodának". Remélem mennek a blaszba, ahol a helyük van.
telex.hu/sport/2023/01/20/magyar-futballistakat-fizethettek-elsibolt-ausztral-parkolopenzekbol
A feljelentés szerint a pénzből több mint 2,7 millió ausztrál dollár (680 millió forint) jutott a budafoki focicsapatnak, míg 918 ezer ausztrál dollár (231 millió forint) Bélteky magyar privát bankszámlájára került. A gyanú szerint ez utóbbi pénzt részben a játékosok kifizetésére használták. „Ez persze nem meglepő, hiszen az ilyen pénzmozgásokat nehéz legalizálni, és a feljelentésből is inkább úgy tűnik, hogy szerintük Bélteky valahogyan közvetlenül adhatta a pénzt, megkerülve a klubot” – jegyi meg a G7.
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21
csebi
ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
eaglesmcnabb
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/01/19/atigazolas-ftc-fradi-myenty-abena-slovan/
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...