Soccer
ha sok csattogást hallottál akkor szerintem mást néztélÖböl-kupa döntő >>> vb döntőVoltak csattanók 😄
Löfli
warr_b
Öböl-kupa döntő >>> vb döntőVoltak csattanók 😄
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21+6, pont erre lőttem be az árát baráti csoportban 😀Kicsit több lett, 27M font, le van herwego-zva.Állítólag közel állunk Trossardhoz. 20-25 millió közti összeget írnak, ami szerintem nagyon jó kis deal. Rohadt jó kis rotációs ember akinek kellő PL rutinja van. Ezerszer jobb deal ha összejön mint Mudryk 100 milláért. Így akkor maradna pénz még egy kkp-re is.Játékossal megegyeztünk, de ami jobb hír, a csapatok is közel vannak egymáshoz.
Sebii
Heisman nádor
Nagyon örülök neki, mind2 szélen és csatársorban is használható, 28 évesen, erős PL-rutinnal, egy erős ősz után jön hozzánk.
Szerk.: Más források 21M+ bónuszokat ír, az egy álom lenne.
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
“I said signings, not sign Ings” pic.twitter.com/chrRxgNFC9
— ODDSbible (@ODDSbible) January 19, 2023
Noni Madueke to Chelsea, here we go! Verbal agreement in place with PSV on permanent deal around €35m package. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 19, 2023
Madueke will sign long term deal in few days, strongly wanted by Chelsea board.
Contracts being prepared.
Boarding completed - ✈️ London@TurkishAirlines pic.twitter.com/Sdg2JMXJIa
Kicsit több lett, 27M font, le van herwego-zva.Állítólag közel állunk Trossardhoz. 20-25 millió közti összeget írnak, ami szerintem nagyon jó kis deal. Rohadt jó kis rotációs ember akinek kellő PL rutinja van. Ezerszer jobb deal ha összejön mint Mudryk 100 milláért. Így akkor maradna pénz még egy kkp-re is.Játékossal megegyeztünk, de ami jobb hír, a csapatok is közel vannak egymáshoz.
Sebii
Heisman nádor
Nagyon örülök neki, mind2 szélen és csatársorban is használható, 28 évesen, erős PL-rutinnal, egy erős ősz után jön hozzánk.
Szerk.: Más források 21M+ bónuszokat ír, az egy álom lenne.
Szerkesztette: Tony Adams
Állítólag közel állunk Trossardhoz. 20-25 millió közti összeget írnak, ami szerintem nagyon jó kis deal. Rohadt jó kis rotációs ember akinek kellő PL rutinja van. Ezerszer jobb deal ha összejön mint Mudryk 100 milláért. Így akkor maradna pénz még egy kkp-re is.Játékossal megegyeztünk, de ami jobb hír, a csapatok is közel vannak egymáshoz.
Sebii
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
meki látom nagyon megy, 2.6 misit sem sajnáltál ezértoh, temetőbe is viszik?
A football fan has paid $2.6 million for a VIP ticket to see Ronaldo and Messi go head-to-head in Saudi Arabia today 💰
— ESPN FC (@ESPNFC) January 19, 2023
The ticket will give them access to the dressing rooms as well as the chance to meet the GOATs 🐐 https://t.co/AgCDAHHUF1
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Poloska vagyok.
A football fan has paid $2.6 million for a VIP ticket to see Ronaldo and Messi go head-to-head in Saudi Arabia today 💰
— ESPN FC (@ESPNFC) January 19, 2023
The ticket will give them access to the dressing rooms as well as the chance to meet the GOATs 🐐 https://t.co/AgCDAHHUF1

www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html
A bajnoki címről eleve felesleges volt eddig is beszélni, de a top4-nek innen meg kellene lennie. Pool, chelsea viszonylag leszakadva, tottenham 6 pontra - elvileg simán hozni illene.
Aztán ha megvan a bl jöhet vissza CR 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Memphis Depay to Atlético Madrid, here we go! Agreement sealed on fee around €3/4m to Barcelona, Depay is set to travel to Madrid for medicals soon 🚨⚪️🔴 #Atléti
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 18, 2023
Memphis will sign a contract valid until June 2028. pic.twitter.com/NvkEp4AD9N
és a győzelem sem -_-Ha már pontot nem is rabol, kifáraszthatná a MU-t a Palace 😀hát, Casemiro nem lesz, az már fix :/
Heisman nádor
bogec7
(óóriási szabadrúgásgólt vágott a Palace 😮 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Ha már pontot nem is rabol, kifáraszthatná a MU-t a Palace 😀hát, Casemiro nem lesz, az már fix :/
Heisman nádor
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Úgy értettem hogy VARos esetekhez kapnak mikrofont azt bemondják az ítéletet elmagyarázva a döntéstOver-t raktam a mixen, ezért ez most büntető.
Heisman nádor
A katariak ellen nem fújhatok, mert megköveznek.
A feleségem kedvenc csapata, neki nem mondok ellent.
A szaúdiak többet ígértek...
Mindig is rühelltem ezt az edzőt, ezért intettem lest.