Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 593 — The Mathematician
Nagyon okosan leikszelnek, hogy lábon lőjék egymást, nájsz!
Tony Adams
sztem itt a cél a sérülés elkerülése lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nagyon okosan leikszelnek, hogy lábon lőjék egymást, nájsz!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 097
Rég láttam ekkora roncsderbit PL-meccsen. Ha nem lenne teltház és minimális hangulat, azt hinném NB1-es meccs🤣
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!

Sixo
NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)
dande2
A Bayern miért fájna? Visszatérne oda ahol az egyetlen sikerét elérte 😊
csebi
Szvsz nehezen elképzelhető, hogy egy angol csatár, aki egész életében a PL gól csúcsért hajtott, elhagyja a PL-t miután oly közel került hozzá.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 372 — Kinek mit intézett a kormánya
Mudryk már most Chelsea kompatibilis😅

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Két kifejezetten jó formában levő csapat, nagy meccset várok 🙃🤣
YNWA
több mint 3 éve
kezdődik ...

több mint 3 éve
A mai Chelsea elleni meccs lesz Klopp 1000. meccse vezetőedzőként/menedzserként.

Bárcsak sikerülne győzelemmel ünnepelni.
Mikey
idén sztem még nem láttam meccsünket, nemtom hogy ez legyen-e az első

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 482
A mai Chelsea elleni meccs lesz Klopp 1000. meccse vezetőedzőként/menedzserként.

Mikey
jó kis roncsderbi lesz, mindkét csapat szurkolói azt mondják, hogy a másik simán nyer 😀
Löfli
Elég érdekes a kezdő mindkét oldalon, az egyszer biztos.

A Chelsea-nél konkrétan vannak olyanok, akikről azt sem tudom kicsodák. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 822 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Mikey
jó kis roncsderbi lesz, mindkét csapat szurkolói azt mondják, hogy a másik simán nyer 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 482

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 260 — Lucas Scott

Sixo
NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)
dande2
A Bayern miért fájna? Visszatérne oda ahol az egyetlen sikerét elérte 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 260 — Lucas Scott
Bundás évnyitó eddig furcsa fújások és Szobo assist
zacknorb
Szokásos játékvezetői ténykedés. Mint a Dortmund meccs. Cél h minél kiélezettebb verseny legyen …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tegnap volt a Juvénál a részvényesi ülés. Ősszel lemondandó vezetőség utódait megválasztották. Legnagyobb tisztségekbe Gianluca Ferrero és Maurizio Scanavino lett kinevezve. A hírek szerint mindkettő gazdasági szférából jön, Scanavino Elkann belső körének tagja. Legjobb tudomásom szerint egyikük sem dolgozott korábban sporton belül. Valamit elhoztuk az AS Roma jegyeladásáért felelős vezetőjét. Az Olimpico majdhogynem 70ezret átlagol, Torinoban meg a 41.5k-s Allianzot nem sikerül megtölteni. Minden arra utal, hogy mostantól egy sokkal tudatosabb költekezésben gondolkodik a csapat, ami az elmúlt 2 szezon -500 millió eurós mérlege után érthető. Kijelentették, hogy nagy igazolásokra ne számítsunk, inkább az utánpótlásra fog építeni a csapat. Ezzel valszeg a béreket is megkurtítják, Rabiot így 99%, hogy megy mondjuk ez így is 98% volt, de más játékosok is akik sokat keresnek repülhetnek, pl Szczesny akinek a fizetése után már nem is tudom miért de sokkal több adót kell fizetni, mint a többieké után.

Ha lesz pont büntetés akkor remélem még idén megkapjuk, amíg még újraépül a csapat. Biztosan fellebbezni fog a vezetés. Elvileg ez már a 3. bíró volt akinél megpróbálták az ügyet, ő volt az első aki el is ítélte a Juvét.
Sixo
Levonas mar hivatalos, tablazaton is igy kell szerepelnie. Ha CONI helybenhagyja akkor marad ez, de ez a testulet volt az ami szinten ujrajatszatta a Napoli elleni meccset (amikor jarvany alatt nem jrlentek meg Torinoban, holott szabalyok szerint le kellett volna jatszani) es torolte a pontlevonasukat. Szoval ne legyen kerdes h maradni fog a buntetes.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 529 — "Grammar maci"

Sixo
dande2
Pedig ésszerű döntés lenne mindkét fél (mu, kane) részéről. Van Persie 2.0

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ebből Spurs lesz

Nah már csak Lampard helyett kéne egy edző

több mint 3 éve
Na úgy látszik a FIFAnál is felszaladtak a szemöldökök a 8 éves Chelseas szerződésekre. 😀😀😀

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 689 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Tegnap volt a Juvénál a részvényesi ülés. Ősszel lemondandó vezetőség utódait megválasztották. Legnagyobb tisztségekbe Gianluca Ferrero és Maurizio Scanavino lett kinevezve. A hírek szerint mindkettő gazdasági szférából jön, Scanavino Elkann belső körének tagja. Legjobb tudomásom szerint egyikük sem dolgozott korábban sporton belül. Valamit elhoztuk az AS Roma jegyeladásáért felelős vezetőjét. Az Olimpico majdhogynem 70ezret átlagol, Torinoban meg a 41.5k-s Allianzot nem sikerül megtölteni. Minden arra utal, hogy mostantól egy sokkal tudatosabb költekezésben gondolkodik a csapat, ami az elmúlt 2 szezon -500 millió eurós mérlege után érthető. Kijelentették, hogy nagy igazolásokra ne számítsunk, inkább az utánpótlásra fog építeni a csapat. Ezzel valszeg a béreket is megkurtítják, Rabiot így 99%, hogy megy mondjuk ez így is 98% volt, de más játékosok is akik sokat keresnek repülhetnek, pl Szczesny akinek a fizetése után már nem is tudom miért de sokkal több adót kell fizetni, mint a többieké után.

Ha lesz pont büntetés akkor remélem még idén megkapjuk, amíg még újraépül a csapat. Biztosan fellebbezni fog a vezetés. Elvileg ez már a 3. bíró volt akinél megpróbálták az ügyet, ő volt az első aki el is ítélte a Juvét.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
Kompany mint edző, hihetetlen..
jobbágy#JC6
Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
Tony Adams
Le lehet koccanni Kompanyról, ő hozzánk fog jönni, úgy is jó belga háttere van a csapatban.

több mint 3 éve
jobbágy#JC6
Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 097
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 689 — Így remélem megfelelek nektek.....

Tony Adams
Már 6. vagyunk 😁
steelwolf
Sebaj aztán jöhet újabb 9 bajnoki cím 😁🤪
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 775 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Tony Adams
Már 6. vagyunk 😁
  Felkapott fórum témák