Soccer
Nagyon okosan leikszelnek, hogy lábon lőjék egymást, nájsz!sztem itt a cél a sérülés elkerülése lenne
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Szvsz nehezen elképzelhető, hogy egy angol csatár, aki egész életében a PL gól csúcsért hajtott, elhagyja a PL-t miután oly közel került hozzá.A Bayern miért fájna? Visszatérne oda ahol az egyetlen sikerét elérte 😊NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
— Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) January 20, 2023
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Sixo
dande2
csebi
Poloska vagyok.
YNWA
A mai Chelsea elleni meccs lesz Klopp 1000. meccse vezetőedzőként/menedzserként.idén sztem még nem láttam meccsünket, nemtom hogy ez legyen-e az első
Bárcsak sikerülne győzelemmel ünnepelni.
Mikey
Elég érdekes a kezdő mindkét oldalon, az egyszer biztos.A mai Chelsea elleni meccs lesz Klopp 1000. meccse vezetőedzőként/menedzserként.jó kis roncsderbi lesz, mindkét csapat szurkolói azt mondják, hogy a másik simán nyer 😀
Mikey
Löfli
A Chelsea-nél konkrétan vannak olyanok, akikről azt sem tudom kicsodák. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
A mai Chelsea elleni meccs lesz Klopp 1000. meccse vezetőedzőként/menedzserként.jó kis roncsderbi lesz, mindkét csapat szurkolói azt mondják, hogy a másik simán nyer 😀
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
A Bayern miért fájna? Visszatérne oda ahol az egyetlen sikerét elérte 😊NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Sixo
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Bundás évnyitó eddig furcsa fújások és Szobo assistSzokásos játékvezetői ténykedés. Mint a Dortmund meccs. Cél h minél kiélezettebb verseny legyen …
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Tegnap volt a Juvénál a részvényesi ülés. Ősszel lemondandó vezetőség utódait megválasztották. Legnagyobb tisztségekbe Gianluca Ferrero és Maurizio Scanavino lett kinevezve. A hírek szerint mindkettő gazdasági szférából jön, Scanavino Elkann belső körének tagja. Legjobb tudomásom szerint egyikük sem dolgozott korábban sporton belül. Valamit elhoztuk az AS Roma jegyeladásáért felelős vezetőjét. Az Olimpico majdhogynem 70ezret átlagol, Torinoban meg a 41.5k-s Allianzot nem sikerül megtölteni. Minden arra utal, hogy mostantól egy sokkal tudatosabb költekezésben gondolkodik a csapat, ami az elmúlt 2 szezon -500 millió eurós mérlege után érthető. Kijelentették, hogy nagy igazolásokra ne számítsunk, inkább az utánpótlásra fog építeni a csapat. Ezzel valszeg a béreket is megkurtítják, Rabiot így 99%, hogy megy mondjuk ez így is 98% volt, de más játékosok is akik sokat keresnek repülhetnek, pl Szczesny akinek a fizetése után már nem is tudom miért de sokkal több adót kell fizetni, mint a többieké után.Levonas mar hivatalos, tablazaton is igy kell szerepelnie. Ha CONI helybenhagyja akkor marad ez, de ez a testulet volt az ami szinten ujrajatszatta a Napoli elleni meccset (amikor jarvany alatt nem jrlentek meg Torinoban, holott szabalyok szerint le kellett volna jatszani) es torolte a pontlevonasukat. Szoval ne legyen kerdes h maradni fog a buntetes.
Ha lesz pont büntetés akkor remélem még idén megkapjuk, amíg még újraépül a csapat. Biztosan fellebbezni fog a vezetés. Elvileg ez már a 3. bíró volt akinél megpróbálták az ügyet, ő volt az első aki el is ítélte a Juvét.
Sixo
Pedig ésszerű döntés lenne mindkét fél (mu, kane) részéről. Van Persie 2.0NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Sixo
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Nicolo Zaniolo chose not to be picked for Roma's squad against Spezia because he doesn't feel in the right frame of mind to play for the club anymore, report Sky Italia.
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 20, 2023
Nah már csak Lampard helyett kéne egy edző
EXCL: Danjuma to Everton, here we go! Full agreement reached during the night and details now sorted. It’s done deal, Danjuma’s back to Premier League 🚨🚨🔵 #EFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 21, 2023
Understand the medical tests will take place on Saturday morning.
Straight loan from Villarreal, NO buy option. pic.twitter.com/rYcv5UCSJb
🚨Chelsea accused of using long-term contracts to cheat the Premier League’s Financial Fair Play rules.
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) January 20, 2023
According to FIFA statutes, clubs are only permitted to give players contracts of up to five years, but Chelsea have been routinely handing out far longer deals this season.
NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Sixo
Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Ha lesz pont büntetés akkor remélem még idén megkapjuk, amíg még újraépül a csapat. Biztosan fellebbezni fog a vezetés. Elvileg ez már a 3. bíró volt akinél megpróbálták az ügyet, ő volt az első aki el is ítélte a Juvét.
Szerkesztette: Sixo
Le lehet koccanni Kompanyról, ő hozzánk fog jönni, úgy is jó belga háttere van a csapatban.Kompany mint edző, hihetetlen..Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
jobbágy#JC6
Tony Adams
Kompany mint edző, hihetetlen..Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
jobbágy#JC6
Sebaj aztán jöhet újabb 9 bajnoki cím 😁🤪Már 6. vagyunk 😁Serie A’s FIGC Prosecutor has ruled that Juventus will be given a -15 point deduction as result of the “Plusvalenza Case”, club’s capital gain violations 🚨 #Juventus
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2023
Tony Adams
steelwolf
Már 6. vagyunk 😁Serie A’s FIGC Prosecutor has ruled that Juventus will be given a -15 point deduction as result of the “Plusvalenza Case”, club’s capital gain violations 🚨 #Juventus
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2023
Tony Adams