Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szedd ki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nagyon nagy meccs.Nekem jó az X 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Nagyon nagy meccs.
több mint 3 éve
Martinelli csendes ma, megnézném Trossardot a helyén, had pihenjen.
több mint 3 éve
Lehetett Rashfordnál szebbet lőni 😅
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
adnám ha lenne vmi visszavásárlási záradék Odegaard szerződésében, mikor elment a Real-tól....megint mi passzt tolt a gól előtt 1 perccel..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
JÉÉÉÉÉÉZUSOM!!!!
több mint 3 éve
Rashford és Nketiah is gyönyörűen csinálta
több mint 3 éve
📞📞📞😍😍
több mint 3 éve
Fú, ezt bebszta!
több mint 3 éve
Durva ez a Haaland faszi.
több mint 3 éve
Állítólag Zaniolo is nagyon érdekli a Chelsea-t 😀Zaniolo-t olvastam már PSG-s, Chelsea-s, sőt Leeds-es pletyikkel is
Sixo
Előbbi 2 dealben Wijnaldum és Ziyech is játszhatna szerepet.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Valaki tud nekem olyan infóval, oldallal szolgálni ahol az európai topligák nézettsége látható? Akár egy naptári évben vagy akár lebontva is?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nagy botlások voltak ebben a fordulóban a PL-ben a nemzetközi kupáért hajtó csapatok között kb mindenki bukott pontot aki játszott, Spurs, MU, Brighton, Liverpool, Chelsea, Newcastle.és a United-Arsenal miatt itt is minimum 1 fog
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Fájó de felröhögtem rajta— Out Of Context Football (@nocontextfooty) January 21, 2023
több mint 3 éve
Nagy botlások voltak ebben a fordulóban a PL-ben a nemzetközi kupáért hajtó csapatok között kb mindenki bukott pontot aki játszott, Spurs, MU, Brighton, Liverpool, Chelsea, Newcastle.
több mint 3 éve
Az oly közel az minimum 3.5-4 év ha tartja az utóbbi 2-3 év formáját ÉS nem sérül le. Nem tűnik ez már annyira biztosnak sztem … de igen ez lehet cél ami közbe szólhat. Jól is fog mutatni az elér sikerek: top PL scorer és Audi kupa győztes …Szvsz nehezen elképzelhető, hogy egy angol csatár, aki egész életében a PL gól csúcsért hajtott, elhagyja a PL-t miután oly közel került hozzá.A Bayern miért fájna? Visszatérne oda ahol az egyetlen sikerét elérte 😊NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
— Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) January 20, 2023
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Sixo
dande2
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Na jó, de melyik születési évet írták rá a szerződésre?? 😜Borussia Dortmund and Youssoufa Moukoko have agreed to work together until 2026 ✍️ pic.twitter.com/W0SqRT6Zsr
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) January 21, 2023
Beki
több mint 3 éve
Mitoma 😳😳
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Borussia Dortmund and Youssoufa Moukoko have agreed to work together until 2026 ✍️ pic.twitter.com/W0SqRT6Zsr
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) January 21, 2023
több mint 3 éve
Mateu Lahoz egy egész bajnokin nem adott lapot.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A csapattársak sem, nyugiElég érdekes a kezdő mindkét oldalon, az egyszer biztos.A mai Chelsea elleni meccs lesz Klopp 1000. meccse vezetőedzőként/menedzserként.jó kis roncsderbi lesz, mindkét csapat szurkolói azt mondják, hogy a másik simán nyer 😀
Bárcsak sikerülne győzelemmel ünnepelni.
Mikey
Löfli
A Chelsea-nél konkrétan vannak olyanok, akikről azt sem tudom kicsodák. 😀
Mikey