Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tehát akkor ha jól értelmezem a Chelsea támadóit jelenleg:Nem magyarázat az egészre, csak pici szépítés, hogy a régiek közül többet el akarnak adni, Ziyech, Pulisic fix és Mount meg Havertz is eladó listán van állítólag. De persze még nélkülük is retek sokan vannak kevés posztra.
Havertz
Ziyech
Sterling
Mudryk
Pulisic
Broja
Fofana
Ez 7 ember. Kölcsönben van Felix és Auba, ők nyáron mennek vissza, viszont Lukaku és Hudson Odoi visszajön. Nkunku is érkezik. Lesz 10 emberük ide. Ezek után mennek még most elvileg Maduekeért.
Hogy egy klasszikus Palikot idézzek. "Étem én, de annyira nem"
Nem éppen a legjobb alku pozíció amikor a vevő tudni fogja hogy el kell adj mindenképpen.
esanders10
több mint 3 éve
Hogy ne a csúzlisoké legyenTehát akkor ha jól értelmezem a Chelsea támadóit jelenleg:ide minek kellett Mudryk?
Havertz
Ziyech
Sterling
Mudryk
Pulisic
Broja
Fofana
Ez 7 ember. Kölcsönben van Felix és Auba, ők nyáron mennek vissza, viszont Lukaku és Hudson Odoi visszajön. Nkunku is érkezik. Lesz 10 emberük ide. Ezek után mennek még most elvileg Maduekeért.
Nem éppen a legjobb alku pozíció amikor a vevő tudni fogja hogy el kell adj mindenképpen.
esanders10
csebi
több mint 3 éve
PR.Tehát akkor ha jól értelmezem a Chelsea támadóit jelenleg:ide minek kellett Mudryk?
Havertz
Ziyech
Sterling
Mudryk
Pulisic
Broja
Fofana
esanders10
csebi
Végleg magunk mögött hagytuk a rusnya orosz oligarchát, helyette bezzeg van egy kitűnő ukránunk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tehát akkor ha jól értelmezem a Chelsea támadóit jelenleg:ide minek kellett Mudryk?
Havertz
Ziyech
Sterling
Mudryk
Pulisic
Broja
Fofana
esanders10
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tehát akkor ha jól értelmezem a Chelsea támadóit jelenleg:Nem kell érteni. Fogalmatlanoknak van pénzük, agyuk és logika kevésbé.
Havertz
Ziyech
Sterling
Mudryk
Pulisic
Broja
Fofana
esanders10
több mint 3 éve
Tehát akkor ha jól értelmezem a Chelsea támadóit jelenleg:Havertz
Ziyech
Sterling
Mudryk
Pulisic
Broja
Fofana
több mint 3 éve
Nice stat: Boechly alatt a Chelsea 30-40 millióval költött kevesebbet, mint a Liverpool az elmúlt 10 évben.
több mint 3 éve
Liverpool’s pursuit of Jude Bellingham isn’t going to plan 🙃 pic.twitter.com/3IhBGwxzRI
— B/R Football (@brfootball) January 16, 2023
Orvosi szoba falán a "You''ll never walk again" felirat. 😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
3-3 lett, maradhat? 😁Thaiföld Délkelet-Ázsia királya!Mali-Angola 1:2 , Dilson aláz
Az öbölben meg Katar bukta az elődöntőt Irakkal szemben.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Marokkó meg visszalépett, így maradt két négycsapatos meg három háromcsapatos csoport.Thaiföld Délkelet-Ázsia királya!Mali-Angola 1:2 , Dilson aláz
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Thaiföld Délkelet-Ázsia királya!Mali-Angola 1:2 , Dilson aláz
warr_b
több mint 3 éve
North London is red 🎨 pic.twitter.com/2aDzQdJ28f
— B/R Football (@brfootball) January 15, 2023
több mint 3 éve
Thaiföld Délkelet-Ázsia királya! Az öbölben meg Katar bukta az elődöntőt Irakkal szemben.

több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/01/15/premier-league-newcastle-fulham-aleksandar-mitrovic/És pont az excsapata ellen, micsoda véletlen.... 😆
empty taxi
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/01/15/premier-league-newcastle-fulham-aleksandar-mitrovic/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez így van.Conteval 2 fő baj van. Az egyik az, hogy habár nagy impactot tud adni a csapatnak, 1-2 év után rendre jön a lejtő a csapatainál, a másik pedig az, hogy nemzetközi szinten nagyon gyenge. Vele bajnokságot lehet nyerni, mást nem igazán. Mondjuk itt az sem lesz.Értem én, hogy nem tetszik amit most játszik a csapattal, de a múltját ne hamisítsuk már meg.Az erőnlétnek pont ez a lényege, hogy az elején még mindenkinek van, de ha űzöd hajtod őket és jobb erőben vagy akkor a meccs 2. félidejére ők elfáradnak, te meg kevésbé.Azzal a Cselszkivel te is bajnok lettél volna…
Nem fekszik neki az angol foci, miután tavaly a 8.(?) helyről 4.re hozta be a csapatot köszönhetően egy vége felé megnyert NLD-vel? Chelseavel első szezonjában nyert bajnokságot 16ben, pont a Spurst megelőzve. Az a Chelsea annyira jó volt, hogy előtte lévő szezonban 10.ek lettek.
Daniel Levy 24 évéből hány fiatal noname edzőt kinevezést tudsz mondani? Inkább lesz belőle Gerard, Lampard, Allardyce vagy Sean Dyche esetleg Dean Smith.
Sixo
Egy nagy nulla a csávó.
jobbágy#JC6
Amikor átvette a Juvét, a csapat a 7. helyen végzett az azt megelőző szezonban. Első szezonjában bajnok lett és utána még 2 bajnoki cím követte egymás után. Még arra sem lehet fogni, hogy minden Marotta, mert ő már előtte ott volt.
Chelseanél első szezonjában egy 10. csapatból csinált bajnokot.
Internél első szezonjában az előtte 4. helyezett 21 ponttal a Juve mögött lemaradó csapatból csinált első évre egy 1 ponttal második és Európa Liga döntős csapatot. Második szezonjában 12 ponttal nyerték a bajnokságot.
És a tavalyi szezonja a Spurs-el maga volt a csoda.
Sixo
dugo93
több mint 3 éve
A VAR is a "bíró része". Vagyis a bíráskodásé.nem a bíró ítéli már a lest az esetek jelentős többségében, hanem a VAR. ahogy most is a VAR szoba döntött.Amit a bíró annak ítél.Re: Brüno-gólEzt én sem értem h lehet megadni. Innentől mi lesz a les?
Azt hittem, a Pool ellen nem megadott Vulvz-gólnál nem lesz nagyobb baromság ebbena hónapbanaz évben, de hát ha megfogjuk a sörüket, akkor egy hét alatt megmutatják.
Tipikus iskolapéldája annak, hogy ha ráhagyjuk a var-szobára a döntés jogát, akkor - mivel ők nem lentről látják a dolgokat, és csak utólag ítélik meg eseményeket - egy teljesen nyakatekert, kvázi ügyvédi okfejtéssel érvényessé tehetnek szabálytalan gólokat.
Ha nem sulykolják a partjelzőkbe, hogy csak a 200 százalékosan biztos leseket intsék be, akkor erre a tegnapi asszisztens Rashford harmadik lépése után rálenget, mivel Rashford mozgása a labda felé irányul, tehát a partjelzőnek úgy KELL vélekednie, hogy játékba kíván avatkozni.
Ezzel szemben - mivel a var-szoba abból indul ki, hogy végül nem ért labdába, ezért ők csak Brünót nézik, aki valóban nem volt lesen, de ez csak mellékszál - a var egy olyan döntést hoz, amit három éve, a vonal mellett lengetve csípőből beintett volna partjelzők további 105 százalékával együtt. És mindezt azért, mert nem adott pillanatban kell megérezniük, hogy a lesen álló játékos mozgása a labdára irányul-e, vagyis megtévesztheti-e a védőket.
Igen, kellenének a challengek, vagy ha az nem, akkor a bírónak kellene kötelezően visszanézni a gólokat az oldalvonalnál, a var live feedjén
slowmotion
csebi
Ahogy eddig is.
Ez a soccertoposz már jóideje, hogy ez egy ilyen játék, ugyanazt a szitut másik meccsen máshogy is meg lehet ítélni, nincsen egzakt szabályalkalmazás, ettől szép sport ez.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
több mint 3 éve
nem a bíró ítéli már a lest az esetek jelentős többségében, hanem a VAR. ahogy most is a VAR szoba döntött.Amit a bíró annak ítél.Re: Brüno-gólEzt én sem értem h lehet megadni. Innentől mi lesz a les?
Azt hittem, a Pool ellen nem megadott Vulvz-gólnál nem lesz nagyobb baromság ebbena hónapbanaz évben, de hát ha megfogjuk a sörüket, akkor egy hét alatt megmutatják.
Tipikus iskolapéldája annak, hogy ha ráhagyjuk a var-szobára a döntés jogát, akkor - mivel ők nem lentről látják a dolgokat, és csak utólag ítélik meg eseményeket - egy teljesen nyakatekert, kvázi ügyvédi okfejtéssel érvényessé tehetnek szabálytalan gólokat.
Ha nem sulykolják a partjelzőkbe, hogy csak a 200 százalékosan biztos leseket intsék be, akkor erre a tegnapi asszisztens Rashford harmadik lépése után rálenget, mivel Rashford mozgása a labda felé irányul, tehát a partjelzőnek úgy KELL vélekednie, hogy játékba kíván avatkozni.
Ezzel szemben - mivel a var-szoba abból indul ki, hogy végül nem ért labdába, ezért ők csak Brünót nézik, aki valóban nem volt lesen, de ez csak mellékszál - a var egy olyan döntést hoz, amit három éve, a vonal mellett lengetve csípőből beintett volna partjelzők további 105 százalékával együtt. És mindezt azért, mert nem adott pillanatban kell megérezniük, hogy a lesen álló játékos mozgása a labdára irányul-e, vagyis megtévesztheti-e a védőket.
Igen, kellenének a challengek, vagy ha az nem, akkor a bírónak kellene kötelezően visszanézni a gólokat az oldalvonalnál, a var live feedjén
slowmotion
csebi
Ahogy eddig is.
Ez a soccertoposz már jóideje, hogy ez egy ilyen játék, ugyanazt a szitut másik meccsen máshogy is meg lehet ítélni, nincsen egzakt szabályalkalmazás, ettől szép sport ez.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
A támadó hármason kívűl ez egy iparos csapat kreativitás nélkül. Alkalmatlan bármire is a henteles és minnél gyorsabban előre rúgás taktikán kívűl. De legalább védekezni se tudnak és ócska kapusuk van. Remek elegy a semmireConteval 2 fő baj van. Az egyik az, hogy habár nagy impactot tud adni a csapatnak, 1-2 év után rendre jön a lejtő a csapatainál, a másik pedig az, hogy nemzetközi szinten nagyon gyenge. Vele bajnokságot lehet nyerni, mást nem igazán. Mondjuk itt az sem lesz.Értem én, hogy nem tetszik amit most játszik a csapattal, de a múltját ne hamisítsuk már meg.Az erőnlétnek pont ez a lényege, hogy az elején még mindenkinek van, de ha űzöd hajtod őket és jobb erőben vagy akkor a meccs 2. félidejére ők elfáradnak, te meg kevésbé.Azzal a Cselszkivel te is bajnok lettél volna…
Nem fekszik neki az angol foci, miután tavaly a 8.(?) helyről 4.re hozta be a csapatot köszönhetően egy vége felé megnyert NLD-vel? Chelseavel első szezonjában nyert bajnokságot 16ben, pont a Spurst megelőzve. Az a Chelsea annyira jó volt, hogy előtte lévő szezonban 10.ek lettek.
Daniel Levy 24 évéből hány fiatal noname edzőt kinevezést tudsz mondani? Inkább lesz belőle Gerard, Lampard, Allardyce vagy Sean Dyche esetleg Dean Smith.
Sixo
Egy nagy nulla a csávó.
jobbágy#JC6
Amikor átvette a Juvét, a csapat a 7. helyen végzett az azt megelőző szezonban. Első szezonjában bajnok lett és utána még 2 bajnoki cím követte egymás után. Még arra sem lehet fogni, hogy minden Marotta, mert ő már előtte ott volt.
Internél első szezonjában az előtte 4. helyezett 21 ponttal a Juve mögött lemaradó csapatból csinált első évre egy 1 ponttal második és Európa Liga döntős csapatot. Második szezonjában 12 ponttal nyerték a bajnokságot.
Sixo
dugo93
több mint 3 éve
Conteval 2 fő baj van. Az egyik az, hogy habár nagy impactot tud adni a csapatnak, 1-2 év után rendre jön a lejtő a csapatainál, a másik pedig az, hogy nemzetközi szinten nagyon gyenge. Vele bajnokságot lehet nyerni, mást nem igazán. Mondjuk itt az sem lesz.Értem én, hogy nem tetszik amit most játszik a csapattal, de a múltját ne hamisítsuk már meg.Az erőnlétnek pont ez a lényege, hogy az elején még mindenkinek van, de ha űzöd hajtod őket és jobb erőben vagy akkor a meccs 2. félidejére ők elfáradnak, te meg kevésbé.Azzal a Cselszkivel te is bajnok lettél volna…
Sixo
Egy nagy nulla a csávó.
jobbágy#JC6
Sixo
több mint 3 éve
Casemiro nem sokat tett hozzá a labdakihozatalokhoz, de hogy nem kapnánk ennyi gólt az tuti.Pénzre nem foghatjuk, barcának sem volt aztán mégis tudott igazolni.Ennyit is ér a nyuggerfoci, beárazzák rendesen (bár idén csak azért nem kaptunk ki minden meccsen, mert legtöbbször zar volt az ellenfél), pedig ennél a barcánál az elmúlt 20 évben kb csak erősebbre emlékszem. Ha nem villan valamelyik klasszis a semmiből mint tavaly a BL-ben, akkor ennyit ér ez a foci.Muszáj lenne frissíteni a keretet, de szerintem nincs pénz, plusz amit elköltenek se feltétlen a legnagyobb need pozikra megy. Tavaly meg elfedte ezt a régiek utolsó nagy tánca, de idénre nagyon kijött, hogy vékony a keret.
eaglesmcnabb
Ha a kezdőre meg azt mondjuk, hogy el is megy, a kispad valami szörnyű. Nincs kit beküldeni, ha ég a ház.
roberto23
Plusz itt jön ki hogy Casemiro mennyire alulértékelt játékos, ég és föld nélküle ez a Real. A labdát nem tudjuk kihozni, de nem csak a Barca ellen, hanem a Valladolid szintű csapatok ellen sem.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Értem én, hogy nem tetszik amit most játszik a csapattal, de a múltját ne hamisítsuk már meg.Az erőnlétnek pont ez a lényege, hogy az elején még mindenkinek van, de ha űzöd hajtod őket és jobb erőben vagy akkor a meccs 2. félidejére ők elfáradnak, te meg kevésbé.Azzal a Cselszkivel te is bajnok lettél volna…
Sixo
Egy nagy nulla a csávó.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Az erőnlétnek pont ez a lényege, hogy az elején még mindenkinek van, de ha űzöd hajtod őket és jobb erőben vagy akkor a meccs 2. félidejére ők elfáradnak, te meg kevésbé.Azzal a Cselszkivel te is bajnok lettél volna…
Sixo
Egy nagy nulla a csávó.
több mint 3 éve
Amikor egy hercegnő udvarol neked, lehet kicsit elszáll az arc 😀Nem a játékával van igazából bajom inkább az "arcával" Kicsit Pique 2.0 már most, azzal együtt, hogy persze tehetségesebb a maga posztján.Én csatlakozom azokhoz akik szeretik. Óriási érték ő és mi lesz ha még rutinja is lesz bőven…Gavi gól, 2 gólpassz. Élete meccse a srácnak, ráadásul pont a Real ellen.Őszintén szólva én nem annyira bírom, nem bántam volna annyira ha elengedjük 😀
Imádom ezt a kis kullancsot, rohadt idegesítő lehet ellene játszani.
Kenny
dande2
Klaci79
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz