Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Az erőnlétnek pont ez a lényege, hogy az elején még mindenkinek van, de ha űzöd hajtod őket és jobb erőben vagy akkor a meccs 2. félidejére ők elfáradnak, te meg kevésbé.Gyerekek azért ne essünk már túlzásba. Igen kikaptuk, de a világ magasan legerősebb bajnokságának legjobb csapata ellen. Ráadásul ha az egész meccses statisztikákat nézzük, nem is játszottuk rosszul, kb minden mutató x-es vagy jobbak voltunk. Gyengén kezdtünk, de fél éve minden meccsen ez megy, ez a taktika része, hogy Conte túledzi a játékosokat, az utolsó 15-20 percben indul be a csapat és felőrli az ellenfelet fizikálisan. Az Arsenaltól ki lehet kapni, sőt készüljünk fel, hogy az kövi 3 meccs 2 City közte a 7. Fulham.Fuh, hagyjuk már ezt..
A Conte szidásokat nem tudom mire vélni. Antonio nem kérdés, hogy korunk egyik legjobb és legeredményesebb trénere. Nem játszik szép focit, de nem csak azzal lehet nyerni. Nem emlékszünk előtte Nunoval, hogy ment és miből kellett kihúzni a csapatot? Vagy ő előtte a Konferencia ligás Józsis szezon? Inter szurkolók is gondolom nagyon örülnek, hogy Simone Inzaghi alatt mennyivel szebben játszik a csapat. Csak a Serie A történelmének leggyengébb bajnokságát nem sikerült vele megnyerni 7 pont előnyről és idén eddig 4.ek a legerősebb kerettel. Nem jönnek néhány fordulóban a eredmények és az edzők korábbi sikereit vonjuk kétségbe? Most ugye csak szivattok? Tavaly 2 ugyanilyen nagy gödör volt szezon közben, aztán a szezon legvégén csak összejött a 4. hely egy hatalmas hajrával, úgy hogy nem is tudom hanyadik helyen vette át Nunotól a csapat novemberben.
Sixo
Itt van másfél éve, semmi pozitívat nem tudok róla mondani. Semmit. Főleg úgy hogy egy év után kb már dobbantani akart, mert megsértődött interjúk alatt a kényelmetlenebb kérdéseken.
Ennek a csapatnak nem fekszik az ő defenzív taktikája, semennyire sem. Ennek ellenére nyeljük a gólokat mint kacsa a nokedlit, 5 védővel meg két vkp-val. Nonszensz.
Eronlet… a meccs elején nincs? Fogcsikorgatva nyerünk majdnem az összes meccsen, vért hugyozva. Egyedül a Leicestert és a Crystalt tömtük ki.. kösszépen.
Tegnap is a 75.percben nézett úgy ki a csapat, ahogy kezdeni kellett volna a meccset.
Nagy lufi ez a Conte, semmi más, egyáltalán nem fekszik neki az angol foci, ez tisztán látható. Nyugodtan el lehet küldeni.
Plusz, ott tartunk szinte mint Mou alatt, mikor sikertelen hetek voltak a csapat mögött, öltözők balhék, stb. Most is a pályán veszekedtek egymással, nincs egyetértést, nem egy irányba megy a csapat, sok a feszültség.
Jöjjön egy noname, fiatal edző, nekünk a nagynevek nem fekszenek…
jobbágy#JC6
Nem fekszik neki az angol foci, miután tavaly a 8.(?) helyről 4.re hozta be a csapatot köszönhetően egy vége felé megnyert NLD-vel? Chelseavel első szezonjában nyert bajnokságot 16ben, pont a Spurst megelőzve. Az a Chelsea annyira jó volt, hogy előtte lévő szezonban 10.ek lettek.
Daniel Levy 24 évéből hány fiatal noname edzőt kinevezést tudsz mondani? Inkább lesz belőle Gerard, Lampard, Allardyce vagy Sean Dyche esetleg Dean Smith.
több mint 3 éve
Gyerekek azért ne essünk már túlzásba. Igen kikaptuk, de a világ magasan legerősebb bajnokságának legjobb csapata ellen. Ráadásul ha az egész meccses statisztikákat nézzük, nem is játszottuk rosszul, kb minden mutató x-es vagy jobbak voltunk. Gyengén kezdtünk, de fél éve minden meccsen ez megy, ez a taktika része, hogy Conte túledzi a játékosokat, az utolsó 15-20 percben indul be a csapat és felőrli az ellenfelet fizikálisan. Az Arsenaltól ki lehet kapni, sőt készüljünk fel, hogy az kövi 3 meccs 2 City közte a 7. Fulham.Fuh, hagyjuk már ezt..
A Conte szidásokat nem tudom mire vélni. Antonio nem kérdés, hogy korunk egyik legjobb és legeredményesebb trénere. Nem játszik szép focit, de nem csak azzal lehet nyerni. Nem emlékszünk előtte Nunoval, hogy ment és miből kellett kihúzni a csapatot? Vagy ő előtte a Konferencia ligás Józsis szezon? Inter szurkolók is gondolom nagyon örülnek, hogy Simone Inzaghi alatt mennyivel szebben játszik a csapat. Csak a Serie A történelmének leggyengébb bajnokságát nem sikerült vele megnyerni 7 pont előnyről és idén eddig 4.ek a legerősebb kerettel. Nem jönnek néhány fordulóban a eredmények és az edzők korábbi sikereit vonjuk kétségbe? Most ugye csak szivattok? Tavaly 2 ugyanilyen nagy gödör volt szezon közben, aztán a szezon legvégén csak összejött a 4. hely egy hatalmas hajrával, úgy hogy nem is tudom hanyadik helyen vette át Nunotól a csapat novemberben.
Sixo
Itt van másfél éve, semmi pozitívat nem tudok róla mondani. Semmit. Főleg úgy hogy egy év után kb már dobbantani akart, mert megsértődött interjúk alatt a kényelmetlenebb kérdéseken.
Ennek a csapatnak nem fekszik az ő defenzív taktikája, semennyire sem. Ennek ellenére nyeljük a gólokat mint kacsa a nokedlit, 5 védővel meg két vkp-val. Nonszensz.
Eronlet… a meccs elején nincs? Fogcsikorgatva nyerünk majdnem az összes meccsen, vért hugyozva. Egyedül a Leicestert és a Crystalt tömtük ki.. kösszépen.
Tegnap is a 75.percben nézett úgy ki a csapat, ahogy kezdeni kellett volna a meccset.
Nagy lufi ez a Conte, semmi más, egyáltalán nem fekszik neki az angol foci, ez tisztán látható. Nyugodtan el lehet küldeni.
Plusz, ott tartunk szinte mint Mou alatt, mikor sikertelen hetek voltak a csapat mögött, öltözők balhék, stb. Most is a pályán veszekedtek egymással, nincs egyetértést, nem egy irányba megy a csapat, sok a feszültség.
Jöjjön egy noname, fiatal edző, nekünk a nagynevek nem fekszenek…
több mint 3 éve
Év elején senki nem ezt várta. Egy komoly csapatot nem tudunk megverni, de egy AV szintű csapat ellen azért jönnek vereségek. Beruházások is voltak, idő is volt...nem csodálom, ha sokan már nem bíznak Contéban. Köztük vagyok én is, aki elismerem az olasz képességeit, de sokszor semmi játékot nem látok, miközben egyébként az elmúlt években volt előrelépés. Sokszor nyúlt persze Levy rosszul, ami a kispadot illeti, de tudatos építkezést én az Arsenálnál látok, de itt nyomokban sem.Nem azt mondom, hogy minden jó, de ne temessük már a csapatot és írjunk olyanokat, hogy Conte takarodj. Túlzásba esnek az emberek.Gyerekek azért ne essünk már túlzásba. Igen kikaptuk, de a világ magasan legerősebb bajnokságának legjobb csapata ellen. Ráadásul ha az egész meccses statisztikákat nézzük, nem is játszottuk rosszul, kb minden mutató x-es vagy jobbak voltunk. Gyengén kezdtünk, de fél éve minden meccsen ez megy, ez a taktika része, hogy Conte túledzi a játékosokat, az utolsó 15-20 percben indul be a csapat és felőrli az ellenfelet fizikálisan. Az Arsenaltól ki lehet kapni, sőt készüljünk fel, hogy az kövi 3 meccs 2 City közte a 7. Fulham.Ez jól hangzik, és tényleg ki lehetett kapni a mai ellenféltől, de nem véletlen, hogy a dobogó közelében sem vagyunk, mert sokkal gyengébb csapatok ellen sem működik semmi. Remek, hogy a meccs végére komoly fölénybe kerülünk, csak addigra állandóan kapjuk a gólokat és ez baromira nem normális dolog. Ha van erő, akkor az elejét is meg kellene hajtani, hogy aztán ne hátrányból kelljen fordítani 10 meccsen keresztül sorozatban. Hihetetlen egyéni hibák és gyenge játékosok, akik nem férnek bele a PL szintbe. Meg kell nézni csak ezt az Arsenált, nem nagy pénzekből jönnek tehetséges focisták. Nálunk is van néha ilyen, de ezzel a védelemmel szenvedünk hosszú évek óta és Conte védekező felfogása miatt rajtuk aztán különösen nagy a nyomást, amit egyszerűen nem bírnak el.
Sixo
Klaci79
Sixo
több mint 3 éve
Nem azt mondom, hogy minden jó, de ne temessük már a csapatot és írjunk olyanokat, hogy Conte takarodj. Túlzásba esnek az emberek.Gyerekek azért ne essünk már túlzásba. Igen kikaptuk, de a világ magasan legerősebb bajnokságának legjobb csapata ellen. Ráadásul ha az egész meccses statisztikákat nézzük, nem is játszottuk rosszul, kb minden mutató x-es vagy jobbak voltunk. Gyengén kezdtünk, de fél éve minden meccsen ez megy, ez a taktika része, hogy Conte túledzi a játékosokat, az utolsó 15-20 percben indul be a csapat és felőrli az ellenfelet fizikálisan. Az Arsenaltól ki lehet kapni, sőt készüljünk fel, hogy az kövi 3 meccs 2 City közte a 7. Fulham.Ez jól hangzik, és tényleg ki lehetett kapni a mai ellenféltől, de nem véletlen, hogy a dobogó közelében sem vagyunk, mert sokkal gyengébb csapatok ellen sem működik semmi. Remek, hogy a meccs végére komoly fölénybe kerülünk, csak addigra állandóan kapjuk a gólokat és ez baromira nem normális dolog. Ha van erő, akkor az elejét is meg kellene hajtani, hogy aztán ne hátrányból kelljen fordítani 10 meccsen keresztül sorozatban. Hihetetlen egyéni hibák és gyenge játékosok, akik nem férnek bele a PL szintbe. Meg kell nézni csak ezt az Arsenált, nem nagy pénzekből jönnek tehetséges focisták. Nálunk is van néha ilyen, de ezzel a védelemmel szenvedünk hosszú évek óta és Conte védekező felfogása miatt rajtuk aztán különösen nagy a nyomást, amit egyszerűen nem bírnak el.
Sixo
Klaci79
több mint 3 éve
Gyerekek azért ne essünk már túlzásba. Igen kikaptuk, de a világ magasan legerősebb bajnokságának legjobb csapata ellen. Ráadásul ha az egész meccses statisztikákat nézzük, nem is játszottuk rosszul, kb minden mutató x-es vagy jobbak voltunk. Gyengén kezdtünk, de fél éve minden meccsen ez megy, ez a taktika része, hogy Conte túledzi a játékosokat, az utolsó 15-20 percben indul be a csapat és felőrli az ellenfelet fizikálisan. Az Arsenaltól ki lehet kapni, sőt készüljünk fel, hogy az kövi 3 meccs 2 City közte a 7. Fulham.Ez jól hangzik, és tényleg ki lehetett kapni a mai ellenféltől, de nem véletlen, hogy a dobogó közelében sem vagyunk, mert sokkal gyengébb csapatok ellen sem működik semmi. Remek, hogy a meccs végére komoly fölénybe kerülünk, csak addigra állandóan kapjuk a gólokat és ez baromira nem normális dolog. Ha van erő, akkor az elejét is meg kellene hajtani, hogy aztán ne hátrányból kelljen fordítani 10 meccsen keresztül sorozatban. Hihetetlen egyéni hibák és gyenge játékosok, akik nem férnek bele a PL szintbe. Meg kell nézni csak ezt az Arsenált, nem nagy pénzekből jönnek tehetséges focisták. Nálunk is van néha ilyen, de ezzel a védelemmel szenvedünk hosszú évek óta és Conte védekező felfogása miatt rajtuk aztán különösen nagy a nyomást, amit egyszerűen nem bírnak el.
Sixo
több mint 3 éve
Nunotól....Jó de Nunoról már kinevezéskor tudtuk hogy finoman szólva is kapufa, őt azért ne hozzuk ide 😛 😀
Sixo
több mint 3 éve
Az African Nations Championshipben Madagaszkár hatalmas nagy meglepetésre felgyőzte Ghánát Razafindranaivo duplájával, csak Agyapong tudott válaszolni.
több mint 3 éve
Nem a játékával van igazából bajom inkább az "arcával" Kicsit Pique 2.0 már most, azzal együtt, hogy persze tehetségesebb a maga posztján.Én csatlakozom azokhoz akik szeretik. Óriási érték ő és mi lesz ha még rutinja is lesz bőven…Gavi gól, 2 gólpassz. Élete meccse a srácnak, ráadásul pont a Real ellen.Őszintén szólva én nem annyira bírom, nem bántam volna annyira ha elengedjük 😀
Imádom ezt a kis kullancsot, rohadt idegesítő lehet ellene játszani.
Kenny
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
Én csatlakozom azokhoz akik szeretik. Óriási érték ő és mi lesz ha még rutinja is lesz bőven…Gavi gól, 2 gólpassz. Élete meccse a srácnak, ráadásul pont a Real ellen.Őszintén szólva én nem annyira bírom, nem bántam volna annyira ha elengedjük 😀
Kenny
dande2
több mint 3 éve
Pénzre nem foghatjuk, barcának sem volt aztán mégis tudott igazolni.Ennyit is ér a nyuggerfoci, beárazzák rendesen (bár idén csak azért nem kaptunk ki minden meccsen, mert legtöbbször zar volt az ellenfél), pedig ennél a barcánál az elmúlt 20 évben kb csak erősebbre emlékszem. Ha nem villan valamelyik klasszis a semmiből mint tavaly a BL-ben, akkor ennyit ér ez a foci.Muszáj lenne frissíteni a keretet, de szerintem nincs pénz, plusz amit elköltenek se feltétlen a legnagyobb need pozikra megy. Tavaly meg elfedte ezt a régiek utolsó nagy tánca, de idénre nagyon kijött, hogy vékony a keret.
eaglesmcnabb
Ha a kezdőre meg azt mondjuk, hogy el is megy, a kispad valami szörnyű. Nincs kit beküldeni, ha ég a ház.
roberto23
Plusz itt jön ki hogy Casemiro mennyire alulértékelt játékos, ég és föld nélküle ez a Real. A labdát nem tudjuk kihozni, de nem csak a Barca ellen, hanem a Valladolid szintű csapatok ellen sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Gavi gól, 2 gólpassz. Élete meccse a srácnak, ráadásul pont a Real ellen.Őszintén szólva én nem annyira bírom, nem bántam volna annyira ha elengedjük 😀
Kenny
több mint 3 éve
Gyerekek azért ne essünk már túlzásba. Igen kikaptuk, de a világ magasan legerősebb bajnokságának legjobb csapata ellen. Ráadásul ha az egész meccses statisztikákat nézzük, nem is játszottuk rosszul, kb minden mutató x-es vagy jobbak voltunk. Gyengén kezdtünk, de fél éve minden meccsen ez megy, ez a taktika része, hogy Conte túledzi a játékosokat, az utolsó 15-20 percben indul be a csapat és felőrli az ellenfelet fizikálisan. Az Arsenaltól ki lehet kapni, sőt készüljünk fel, hogy az kövi 3 meccs 2 City közte a 7. Fulham. A Conte szidásokat nem tudom mire vélni. Antonio nem kérdés, hogy korunk egyik legjobb és legeredményesebb trénere. Nem játszik szép focit, de nem csak azzal lehet nyerni. Nem emlékszünk előtte Nunoval, hogy ment és miből kellett kihúzni a csapatot? Vagy ő előtte a Konferencia ligás Józsis szezon? Inter szurkolók is gondolom nagyon örülnek, hogy Simone Inzaghi alatt mennyivel szebben játszik a csapat. Csak a Serie A történelmének leggyengébb bajnokságát nem sikerült vele megnyerni 7 pont előnyről és idén eddig 4.ek a legerősebb kerettel. Nem jönnek néhány fordulóban a eredmények és az edzők korábbi sikereit vonjuk kétségbe? Most ugye csak szivattok? Tavaly 2 ugyanilyen nagy gödör volt szezon közben, aztán a szezon legvégén csak összejött a 4. hely egy hatalmas hajrával, úgy hogy nem is tudom hanyadik helyen vette át Nunotól a csapat novemberben.
több mint 3 éve
Gavi gól, 2 gólpassz. Élete meccse a srácnak, ráadásul pont a Real ellen.Imádom ezt a kis kullancsot, rohadt idegesítő lehet ellene játszani.
több mint 3 éve
Ennyit is ér a nyuggerfoci, beárazzák rendesen (bár idén csak azért nem kaptunk ki minden meccsen, mert legtöbbször zar volt az ellenfél), pedig ennél a barcánál az elmúlt 20 évben kb csak erősebbre emlékszem. Ha nem villan valamelyik klasszis a semmiből mint tavaly a BL-ben, akkor ennyit ér ez a foci.Muszáj lenne frissíteni a keretet, de szerintem nincs pénz, plusz amit elköltenek se feltétlen a legnagyobb need pozikra megy. Tavaly meg elfedte ezt a régiek utolsó nagy tánca, de idénre nagyon kijött, hogy vékony a keret.
eaglesmcnabb
Ha a kezdőre meg azt mondjuk, hogy el is megy, a kispad valami szörnyű. Nincs kit beküldeni, ha ég a ház.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Nagyon sima eddig…de csak a második felidot látom, nem tudom mi van a reallal, hogy ennyire nem megy nekikidén volt vagy 6 meccs abból lőttünk vagy 2 akciógólt, az egyik a negyedosztályú csapat ellen a kupában. Ugyanez a nézhetetlen fos ment a többi meccsen is. Sajnos egy fokkal sem jobb Ancelottival a játék mint Zidane-nal volt.
Klaci79
Amikor a 170 centis 60 kilós Gavi leütközi a középhátvédedet, akkor tudod hogy baj van.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nagyon sima eddig…de csak a második felidot látom, nem tudom mi van a reallal, hogy ennyire nem megy nekik
több mint 3 éve
Ennyit is ér a nyuggerfoci, beárazzák rendesen (bár idén csak azért nem kaptunk ki minden meccsen, mert legtöbbször zar volt az ellenfél), pedig ennél a barcánál az elmúlt 20 évben kb csak erősebbre emlékszem. Ha nem villan valamelyik klasszis a semmiből mint tavaly a BL-ben, akkor ennyit ér ez a foci.
több mint 3 éve
Ott a 3. dugó, ha ezen múlik csak streamen tudjak Real-Barcát nézni 😛
több mint 3 éve
Egy (nekem) fontos dolog, ami miatt Arteta az én edzőm, akármilyen szar lesz a jövőben a csapat. Rossz szituációban vette át a csapatot, első HC állása, én sem bíztam benne teljesen. Tavaly már egész jól kezdett játszani a csapat, de volt egy momentum, amiután be tudtam állni mögé, amikor a Pool ellen játszottunk, és Mané a levegőben odaütött Tomiyasunak (legalábbis úgy nézett ki). Arteta beleállt Kloppba, látszott az odaadása a csapat iránt, és védte a játékosát. És azóta látszik, hogy felelősséget vállal minden játékosáért, amit ma is megmutatott. Ramsdale-t hozta el a meccs után a vita közepéről, és még visszarohant Xhakaért, nehogy bajba kerüljön. Ez nekem nagyon tetszik, hogy nem csak beszél, hanem cselekedik is. Nem csoda hogy Ødegaard a kapitány, aki ugyanígy cselekszik meccs közben a pályán belül.
Xhakanak meg lehet vissza kéne állnia a nyugtatókra 😀
Majdnem belement a balhéba, pedig idén a PL-ben csak 3 sárga lapja van (egy műesésért), és a VB-n is csak kiröhögte az őt basztató szerbet.
Heisman nádor
Takehiro Tomiyasu ensuring Richarlison doesn’t interrupt an Arsenal’s throw-in during the first-half. 👀 #afc pic.twitter.com/uigJXeCdMK
— afcstuff (@afcstuff) January 15, 2023
INJECT THIS INTO MY VEINS.
— Back Again W/Troopz Podcast (@backagain) January 15, 2023
We turned up on their turf, outclassed them, embarrassed them, left them with salt in their mouth and got on the coach back to N5.
This is what we do, this is a NEW Arsenal.
ARE YOU MAD! 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️
pic.twitter.com/wEz11TesAu
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Komolyan egy Barca-reált nem közvetít senki…jobb is xD
Klaci79
több mint 3 éve
Egy (nekem) fontos dolog, ami miatt Arteta az én edzőm, akármilyen szar lesz a jövőben a csapat. Rossz szituációban vette át a csapatot, első HC állása, én sem bíztam benne teljesen. Tavaly már egész jól kezdett játszani a csapat, de volt egy momentum, amiután be tudtam állni mögé, amikor a Pool ellen játszottunk, és Mané a levegőben odaütött Tomiyasunak (legalábbis úgy nézett ki). Arteta beleállt Kloppba, látszott az odaadása a csapat iránt, és védte a játékosát. És azóta látszik, hogy felelősséget vállal minden játékosáért, amit ma is megmutatott. Ramsdale-t hozta el a meccs után a vita közepéről, és még visszarohant Xhakaért, nehogy bajba kerüljön. Ez nekem nagyon tetszik, hogy nem csak beszél, hanem cselekedik is. Nem csoda hogy Ødegaard a kapitány, aki ugyanígy cselekszik meccs közben a pályán belül.Xhakanak meg lehet vissza kéne állnia a nyugtatókra 😀
Majdnem belement a balhéba, pedig idén a PL-ben csak 3 sárga lapja van (egy műesésért), és a VB-n is csak kiröhögte az őt basztató szerbet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Komolyan egy Barca-reált nem közvetít senki…Hupsz èn most èrtem ide jó az állás:
Klaci79
vipleague.im/real-madrid-vs-barcelona-streaming-link-1
A Spurs meccs meg csak a szokásos 😏
több mint 3 éve
Már Lewa is gólt lőtt 0-2
több mint 3 éve
Komolyan egy Barca-reált nem közvetít senki…