Soccer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Mykhaylo Mudryk to Chelsea, here we go! Documents are being exchanged between Chelsea and Shakhtar. Deal will cost €100m package as Ukrainian club always wanted. 🚨🔵 #CFCAzért szar, mert reálisan a nyáron fele ennyiért elintézhettük volna... Most így 2 hétig biztos nem lesz csere LW/RW, nem tudom ESR milyen állapotban van. Imádkozom minden nap Saka és Martinelli egészségéért
Mudryk, arriving in London tonight.
Medical tests booked on Sunday then he will sign contract until 2030.
Remelem osszes igazolasuk besul, agyatlan csurhe
Beki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
De ehhez képest mèg Dave is kispályás 😉Ugyan kérem, az ő oddsa csak kb 100as míg az enyém 179es 😛🤣
index.hu/sport/futball/2023/01/14/napoli-juventus-fogadas-oriasi-nyeremeny-egy-tippert/
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Mudryk, arriving in London tonight.
Medical tests booked on Sunday then he will sign contract until 2030.
Remelem osszes igazolasuk besul, agyatlan csurhe
index.hu/sport/futball/2023/01/14/napoli-juventus-fogadas-oriasi-nyeremeny-egy-tippert/
Az igen, egy fogadással megnyerted a most vett ülőgarnitúránk árát 😱😱😱😱Screenshotot 😁😁😁Szerintem is sima les volt, de az igazat megvallva szarok rá 😀Nekem hozott 3 ezerből 537et szóval nem panaszkodom.
Rohadtul örülök hogy valahogy behúztuk 😀
Ahogy Kovács Sanyi mondta mindig, "az a csapat nyert amelyik jobban akarta"
dugo93
Annyira megzavarodott ettől a tippmixpro hogy összeomlott 🤣
davemayer
dande2
A mu-val meg a besiktassal mákom volt.
davemayer
Állítólag Edu ragaszkodott ahhoz, h a 75-öt három részletben fizetjük, 3 év alatt a bónusz meg csak akkor jár, ha Mudryk a negyedik évben is nálunk játszik.💎 Mykhaylo #Mudryk’s deal
— Nicolò Schira (@NicoSchira) January 14, 2023
🧡 #Shakhtar’s request: €110M
🔵 #Chelsea’s bid: €100M (80+20)
🔴 #Arsenal’s bid: €90M (70+20)
Salary: #CFC offer €7,5M/year
#AFC offer €5;5M/year #transfers
Tony Adams
Az korrekt dave 😊Köszi, de ez tényleg mák volt. Viszont ami jó hogy 2 hét telt el az évből de már tudom hogy pluszban leszek idén, ez megnyugtató 😉
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Screenshotot 😁😁😁Szerintem is sima les volt, de az igazat megvallva szarok rá 😀Nekem hozott 3 ezerből 537et szóval nem panaszkodom.
dugo93
davemayer
dande2

A mu-val meg a besiktassal mákom volt.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Screenshotot 😁😁😁Szerintem is sima les volt, de az igazat megvallva szarok rá 😀Nekem hozott 3 ezerből 537et szóval nem panaszkodom.
dugo93
davemayer
Szerintem is sima les volt, de az igazat megvallva szarok rá 😀Nekem hozott 3 ezerből 537et szóval nem panaszkodom.
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Csitt, Bóli papus meg ne hallja!!!! 😀Trossard-ot kérem, köszönöm!Mudrykhoz hasonlóan ő is londonba megy, már csak a csapat a kérdés.
Tony Adams
Sixo
Ronaldo back on the bench https://t.co/RVnyDR2Rz5
— Troll Football (@TrollFootball) January 14, 2023
Trossard-ot kérem, köszönöm!Mudrykhoz hasonlóan ő is londonba megy, már csak a csapat a kérdés.
Tony Adams
de nálunk Zinchenko talál mellé valami szép lyányt, esetleg kölcsönadja a saját párját (nem csak interjúkra) 😀💎 Mykhaylo #Mudryk’s deal
Tony Adams
Toney 27. büntető kísérletét is berúgta, 27/27, csak a rácsok állíthatják meg.Vagy ha lekorlátozza az Unibet. 😀😀😀
Sixo
Hozzánk pl illene a profilba, ha valamit Arteta/Edu megcsinált, az az, hogy nem adja magát kurvának, hanem csak olyanokat hoz, akiket tényleg szeretne, reális összegért. Most mi túlfizetnénk, biztos tud valamit a srác, de már a nyáron is akartuk reálisabb áron. Nem láttam sokat belőle, én inkább hoznám Yeremy Pinot, esetleg outsiderként Álex Baenat.ki ez a csavo?Egy ujabb okos, atgondolt igazolas. Ja varj megint egy PL csapat.Exclusive: Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mudryk. €100m fee agreed between parties today after mission. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2023
Chelsea now pushing on player side — as Mudryk priority has always been Arsenal.#AFC bid remains €95m add ons included. pic.twitter.com/PoIddYaARC
Tony Adams
Beki
ilyen jo?
vagy volt 3 jo meccse?
YoungZeeZee
💎 Mykhaylo #Mudryk’s deal
A chelsea 100a vagy az arsenal 95je, esetleg mind2?Egy ujabb okos, atgondolt igazolas. Ja varj megint egy PL csapat.Exclusive: Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mudryk. €100m fee agreed between parties today after mission. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2023
Chelsea now pushing on player side — as Mudryk priority has always been Arsenal.#AFC bid remains €95m add ons included. pic.twitter.com/PoIddYaARC
Tony Adams
Beki