Soccer
ki ez a csavo?Egy ujabb okos, atgondolt igazolas. Ja varj megint egy PL csapat.Exclusive: Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mudryk. €100m fee agreed between parties today after mission. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2023
Chelsea now pushing on player side — as Mudryk priority has always been Arsenal.#AFC bid remains €95m add ons included. pic.twitter.com/PoIddYaARC
Tony Adams
Beki
ilyen jo?
vagy volt 3 jo meccse?
Egy ujabb okos, atgondolt igazolas. Ja varj megint egy PL csapat.Exclusive: Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mudryk. €100m fee agreed between parties today after mission. 🚨🔵 #CFC
Chelsea now pushing on player side — as Mudryk priority has always been Arsenal.#AFC bid remains €95m add ons included. pic.twitter.com/PoIddYaARC
Tony Adams
Ez a Mudryk amúgy középcsatár? Mert még egy szélső támadó annyira kéne a Chelseanek mint mókusnak az erdőtűz.Pedig ő echte szélső, az Arsenal is Martinelli váltótársának szemelte ki.
alatriste
Zavaróan sima volt...Dejó, hogy Nunez sincs ma!Ingyenpénz jött is
Csupán egy komplett támadósor hiányzik, +1.
Nincs Darwin, Bobby, Diaz, Jota...
Ja és nyilván VvD hátulról.
Ment is a bet a Brightonra.
alatriste
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

Liverpool Fc
Rohadtul örülök hogy valahogy behúztuk 😀
Ahogy Kovács Sanyi mondta mindig, "az a csapat nyert amelyik jobban akarta"
Exclusive: Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mudryk. €100m fee agreed between parties today after mission. 🚨🔵 #CFC
Lampard utolsó meccsét láthattuk szerintem az Everton kispadján. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy lesz olyan PL csapat aki adna neki szerződést.A Derby County az ő szintje. 😊
Sixo
Eduék nem azok akik túlköltekeznek feleslegesen, vagy bíznak ennyire a sracban, vagy hagyják elmenni. Nyár végén se feküdtünk le a Villanak Luizért.🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCŐszintén rémlem hogy kiszállunk a licitből.
Arsenal always been leading the race, in talks with Shakhtar after 3d official bid.
Mudryk position, now crucial.
Agyatlan okrok..
Beki
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Jövő hétenGondolom x lesz mert az nem jó egyiküknek sem.
zacknorb
Potter amúgy meddig húzza? Kitennék idén vagy barmi történik adnak neki még egy szezont?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Lampard utolsó meccsét láthattuk szerintem az Everton kispadján. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy lesz olyan PL csapat aki adna neki szerződést.Neki annyi jó eséllyel, de hogy őszinte legyek edzőként kb abba is hagyhatná, nem megy. Gary Neville 2.0 kb.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCaz arsenal is 95öt ajánlott nekik, nem nagy eltérés, csak nem 5 misit választják ahelyett, hogy a játékosuk oda menjen ahova szeretne
Arsenal always been leading the race, in talks with Shakhtar after 3d official bid.
Agyatlan okrok..
Beki
Akkor Leao 200M£! 🤣🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCŐszintén rémlem hogy kiszállunk a licitből.
Agyatlan okrok..
Beki
Tony Adams

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Kiégek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Amúgy te ezt élvezed?
index.hu/sport/2023/01/14/labdarugas-dzsudzsak-balas-szijjarto-peter-bucsumeccs-radio-interju/
“A politikus szurkolóként úgy látja, a labdarúgó utolsó válogatott mérkőzésén nem látszott, hogy az utolsó lenne.”
Menj a p…. 😂😂😂😂
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCŐszintén rémlem hogy kiszállunk a licitből.
Agyatlan okrok..
Beki
Agyatlan okrok..
index.hu/sport/2023/01/14/labdarugas-dzsudzsak-balas-szijjarto-peter-bucsumeccs-radio-interju/
“A politikus szurkolóként úgy látja, a labdarúgó utolsó válogatott mérkőzésén nem látszott, hogy az utolsó lenne.”
Menj a p…. 😂😂😂😂
Rájöttem, hogy titkon egy ideje Brighton fan vagyokSőt, nem tudom, hogy idén a PLben Arsenal, Newcastle vagy Brighton szurkoló legyek
zacknorb
So legyen Arsenal 1. Newcastle top4, Brighton 5. hely
Mostanában sokszor ráeszmélek, hogy én marha kevés csapatot nem szeretek, és azokban is vannak játékosok, akiket viszont igen
Poloska vagyok.
Dejó, hogy Nunez sincs ma!Ingyenpénz jött is
Csupán egy komplett támadósor hiányzik, +1.
Nincs Darwin, Bobby, Diaz, Jota...
Ja és nyilván VvD hátulról.
Ment is a bet a Brightonra.
alatriste

Liverpool Fc
Poloska vagyok.