Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Az elso united gol szerintem siman les volt. Ennel sokkal kevesbe zavaro lesen allasokat, mozgasokat szoktal befujniRashford lesen volt igen, de a mozgása nem volt zavaró. Értem miért furcsálljátok, mert ez összehasonlíthatatlanul látványosabb mint egy kapu előtt ácsorgó játékos aki blokkolja a látását a kapusnak, de mégis az les ez meg így nem.
Duff
Ha pl Rashford mozgása megadályozott volna egy védőt a tisztázásban akkor már tuti nem adják meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
🤣🤣🤣De, teljesen. Ha lett volna kontaktja a védőkkel, vagy a mozgása megtéveszti a kapust és emiatt gól akkor ne adják meg, de simán felkeszülhetett ederson arra is hogy fernandes lövi el.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...Nem számít, ezért is adták meg. A mozgása nem akadályozott védőt és nem is tévesztett meg senkit.
bogec7
davemayer
gdavid
Szted miért adtak meg?
davemayer
Nem tévesztett meg senkit? Hát őt indították, és futott is végig a labda után!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
De, teljesen. Ha lett volna kontaktja a védőkkel, vagy a mozgása megtéveszti a kapust és emiatt gól akkor ne adják meg, de simán felkeszülhetett ederson arra is hogy fernandes lövi el.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...Nem számít, ezért is adták meg. A mozgása nem akadályozott védőt és nem is tévesztett meg senkit.
bogec7
davemayer
gdavid
Szted miért adtak meg?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az elso united gol szerintem siman les volt. Ennel sokkal kevesbe zavaro lesen allasokat, mozgasokat szoktal befujni
több mint 3 éve
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...Nem számít, ezért is adták meg. A mozgása nem akadályozott védőt és nem is tévesztett meg senkit.
bogec7
davemayer
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...Nem számít, ezért is adták meg. A mozgása nem akadályozott védőt és nem is tévesztett meg senkit.
bogec7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Jól bírta a MU, de csak át tudta törni a falat a MCCsatar nelkul latszik hogy nem tud jatszani a united, nincs kire feladni a labdat.
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jól bírta a MU, de csak át tudta törni a falat a MC
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Eddig nagyon össze van rakva az MU.Közben Edu Varsóban tárgyal, 70+20 M € lehet Mudryk ára.
több mint 3 éve
Shaw megint középhátvéd, úgy gondolta a holland Haaland ellen egyszerű lesz biztos...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 562
Mi a fasz? A puskas 3m eurt ajanlott kleiniert?😀.respekt h nem akart odamenni.www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kleinheislertol-hangos-es-nagyon-lelkes-a-gorog-sportsajto-2934231
több mint 3 éve
Danilo to Nottingham Forest, here we go! Deal signed few minutes ago with Palmeiras, final fee around €20m 🚨🌳🇧🇷 #NFFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 13, 2023
Understand Danilo will fly to England on Saturday to undergo medical tests and sign long-term contract.
Big one for Forest. pic.twitter.com/rN7Reb7ZUq
több mint 3 éve
Tudjátok hogy kivagyok rá 😃De ez mindent visz, tényleg. Amúgy nem tudom, lehet velem van a baj, de sokszor nyelvtanilag értelmetlen amit mondd. Hogy lehet így leközölni?
magyarnemzet.hu/sport/2023/01/dzsudzsak-balazs-hidegrazos-uzenetet-kapott-luis-figotol
“Olyan névlistával bővült a kapcsolati hálóm, ami hidegrázós.”
A cikk végére elkezdtem sajnálni. Hogy neki ennyit jelent az élet és semmi mást. Végtelenül szomorú, hogy ezzel kimaxolta a boldogságát, és nem tudja mi az igazi boldogság.
több mint 3 éve
Rola senki?eltekozolt tehetseglegnagyobb legenda, no Bajner, no party!
magyarnemzet.hu/sport/2023/01/bajner-balintot-egy-honapra-elnyelte-del-afrika-mi-lett-a-vege
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 562
Rola senki?eltekozolt tehetsegmagyarnemzet.hu/sport/2023/01/bajner-balintot-egy-honapra-elnyelte-del-afrika-mi-lett-a-vege
több mint 3 éve
Joe Lewis, a Tottenham többségi (60+%) tulajdonosa a hírek szerint 23 év után szeretne megválni a csapattól. Mivel a katariaknak már van egy csapatuk így ők teljes tulajdonosként nem jöhetnek szóba.
több mint 3 éve
Pedig az első félidő nagyon jónak nézett ki, de a 2.ban bezuhantunk. Kár érte, de az elsőtől nem szégyen kikapni. Top4 a cél, ettől még simán meglehet, kövi fordulóban leszünk csak a szezon felénél. Arra számítani lehetett, hogy a kapusok nem tudják tartani ezt a túlvédést, több, mint10el kevesebb gólt kaptunk, mint amennyit a helyzetek minősége alapján kellett volna. Itt most egy meccsen 3al gyorsan vissza is jött.
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/felkeszules-a-diosgyor-harmat-lott-es-legyozte-bundesliga-klubot-video-2934173A magyar klubok mindig komolyan veszik a felkészülést.
Aztán jön az azeri 4. és kiüt az EL-ből, BL-ből 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Lehet korai, de jelenleg a Nápolyé a ScudettoNagyon megérdemelnék már, üde színfolt lenne. Innen már csak nem rontják megint el. Ez a mai gála meg feltenné az egészre a koronát.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ez a grúz srác baromi nagy király lesz ha nem száll el a jóakaróknak hála.
több mint 3 éve
Lehet korai, de jelenleg a Nápolyé a Scudetto
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Írtam már, hogy Allegri eridj ki 🤔 (csak azért nem takarodj, mert az első korszakát azèrt nem feledjük egèszen)