Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 529 — "Grammar maci"
Az elso united gol szerintem siman les volt. Ennel sokkal kevesbe zavaro lesen allasokat, mozgasokat szoktal befujni
Duff
Rashford lesen volt igen, de a mozgása nem volt zavaró. Értem miért furcsálljátok, mert ez összehasonlíthatatlanul látványosabb mint egy kapu előtt ácsorgó játékos aki blokkolja a látását a kapusnak, de mégis az les ez meg így nem.

Ha pl Rashford mozgása megadályozott volna egy védőt a tisztázásban akkor már tuti nem adják meg.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
gdavid New England Patriots 3 930 — Patriots fan
nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...
bogec7
Nem számít, ezért is adták meg. A mozgása nem akadályozott védőt és nem is tévesztett meg senkit.
davemayer
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
gdavid
De, teljesen. Ha lett volna kontaktja a védőkkel, vagy a mozgása megtéveszti a kapust és emiatt gól akkor ne adják meg, de simán felkeszülhetett ederson arra is hogy fernandes lövi el.
Szted miért adtak meg?
davemayer
🤣🤣🤣

Nem tévesztett meg senkit? Hát őt indították, és futott is végig a labda után!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
nah. 1-1...mondjuk Rashford, mikor tudja, hogy 2 méteres lesen van, akkor a f.sznak támadja a labdát, mikor jön a társ...
bogec7
Nem számít, ezért is adták meg. A mozgása nem akadályozott védőt és nem is tévesztett meg senkit.
davemayer
gdavid
De, teljesen. Ha lett volna kontaktja a védőkkel, vagy a mozgása megtéveszti a kapust és emiatt gól akkor ne adják meg, de simán felkeszülhetett ederson arra is hogy fernandes lövi el.
Szted miért adtak meg?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 477
Az elso united gol szerintem siman les volt. Ennel sokkal kevesbe zavaro lesen allasokat, mozgasokat szoktal befujni
több mint 3 éve
gdavid New England Patriots 3 930 — Patriots fan
bogec7
davemayer

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Nem vagyok egy city fan, úgyhogy elfogult se, de menjenek már a jó kurva anyjukba az ilyen gólok megadásával....jah nem ért hozzá, csak 20 m-en futott a labda mögött, megzavarva mindenkit....világ röheje lett a lesszabály

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
bogec7

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 195

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Jól bírta a MU, de csak át tudta törni a falat a MC
Heisman nádor
Csatar nelkul latszik hogy nem tud jatszani a united, nincs kire feladni a labdat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 800 — "Montoya por favor!"
Jól bírta a MU, de csak át tudta törni a falat a MC

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Eddig nagyon össze van rakva az MU.

Közben Edu Varsóban tárgyal, 70+20 M € lehet Mudryk ára.
több mint 3 éve
Shaw megint középhátvéd, úgy gondolta a holland Haaland ellen egyszerű lesz biztos...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 562
Mi a fasz? A puskas 3m eurt ajanlott kleiniert?😀.respekt h nem akart odamenni.
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kleinheislertol-hangos-es-nagyon-lelkes-a-gorog-sportsajto-2934231
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 097
Tudjátok hogy kivagyok rá 😃

De ez mindent visz, tényleg. Amúgy nem tudom, lehet velem van a baj, de sokszor nyelvtanilag értelmetlen amit mondd. Hogy lehet így leközölni?

magyarnemzet.hu/sport/2023/01/dzsudzsak-balazs-hidegrazos-uzenetet-kapott-luis-figotol

“Olyan névlistával bővült a kapcsolati hálóm, ami hidegrázós.”

A cikk végére elkezdtem sajnálni. Hogy neki ennyit jelent az élet és semmi mást. Végtelenül szomorú, hogy ezzel kimaxolta a boldogságát, és nem tudja mi az igazi boldogság.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 822 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Rola senki?eltekozolt tehetseg
 magyarnemzet.hu/sport/2023/01/bajner-balintot-egy-honapra-elnyelte-del-afrika-mi-lett-a-vege
YoungZeeZee
legnagyobb legenda, no Bajner, no party!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 562
Rola senki?eltekozolt tehetseg
 magyarnemzet.hu/sport/2023/01/bajner-balintot-egy-honapra-elnyelte-del-afrika-mi-lett-a-vege
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Joe Lewis, a Tottenham többségi (60+%) tulajdonosa a hírek szerint 23 év után szeretne megválni a csapattól. Mivel a katariaknak már van egy csapatuk így ők teljes tulajdonosként nem jöhetnek szóba.

több mint 3 éve
Pedig az első félidő nagyon jónak nézett ki, de a 2.ban bezuhantunk. Kár érte, de az elsőtől nem szégyen kikapni. Top4 a cél, ettől még simán meglehet, kövi fordulóban leszünk csak a szezon felénél. Arra számítani lehetett, hogy a kapusok nem tudják tartani ezt a túlvédést, több, mint10el kevesebb gólt kaptunk, mint amennyit a helyzetek minősége alapján kellett volna. Itt most egy meccsen 3al gyorsan vissza is jött.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 097
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/felkeszules-a-diosgyor-harmat-lott-es-legyozte-bundesliga-klubot-video-2934173

A magyar klubok mindig komolyan veszik a felkészülést.
Aztán jön az azeri 4. és kiüt az EL-ből, BL-ből 😀 😀 😀
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 621 — Amerikai sportok rajongója
Lehet korai, de jelenleg a Nápolyé a Scudetto
Heisman nádor
Nagyon megérdemelnék már, üde színfolt lenne. Innen már csak nem rontják megint el. Ez a mai gála meg feltenné az egészre a koronát.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 685 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a grúz srác baromi nagy király lesz ha nem száll el a jóakaróknak hála.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 800 — "Montoya por favor!"
Lehet korai, de jelenleg a Nápolyé a Scudetto

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 689 — Így remélem megfelelek nektek.....
Írtam már, hogy Allegri eridj ki 🤔 (csak azért nem takarodj, mert az első korszakát azèrt nem feledjük egèszen)