Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogy az istenbe tudott ez az ember a chelseavel PLt nyernileigazolták a prime Kantét, volt egy Kurtoá a kapuban, Hazard 35 meccset játszott a 38-ból, Patkánykoszta fosta a gólokat.
Duff
nem volt haccíntér (előtte évben tizedik lett a csapat).
ez utóbbi elég fontos, Liverpool is úgy lett második '13-14-ben, hogy nem volt BL, azért simán könnyebb pihenni.
több mint 3 éve
Lifetime ban imminent for Spurs fan who kicks Aaron Ramsdale. Stupidity of the highest order. Not great from Richarlison either. pic.twitter.com/gHf8H9nUif
— Ryan Taylor (@RyanTaylorSport) January 15, 2023
több mint 3 éve
A szakmai meglátásom, h nem néztem a meccset, ergo nyertünk.Felfutó tükör szárnyvédõt játszik. Az inkább támadó post mint védõ. Lehet befelé mozognI, beadni, lõni, cselezni muszáj is. Szal lehetne.Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.A legjobb, h ha jatszik, akkor is mindig szelso hatvedet. Ott aztan lehet kreativkodni.
Tony Adams
Duff
Conte focija pont erre a posztra épülne. Csak van az öregedõ Perisic és a többi inkább muszájból játsza.
ulpianus
több mint 3 éve
Amúgy Spurs edzőnek a legjobb lenni. Aláírsz évekre, szétcseszed a csapatot, majd lelépsz 6-15 hónap között, tele zsebbel..
több mint 3 éve
Felfutó tükör szárnyvédõt játszik. Az inkább támadó post mint védõ. Lehet befelé mozognI, beadni, lõni, cselezni muszáj is. Szal lehetne.Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.A legjobb, h ha jatszik, akkor is mindig szelso hatvedet. Ott aztan lehet kreativkodni.
Tony Adams
Duff
Conte focija pont erre a posztra épülne. Csak van az öregedõ Perisic és a többi inkább muszájból játsza.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Maddisont kene elhozni a lejcseszterbol
több mint 3 éve
Nem is tudtam hogy ennyi Spurs fan van itt 😃
több mint 3 éve
Ez nem sárga? Vicc...messzirol jott nagy lendulettel, de eltalalta egyaltalan? Aztan gránit nyomott egy hojbjerget
Sebii
több mint 3 éve
Ez nem sárga? Vicc...Gondolom mert az elsőbe a piros 5-ös kezezésért is elmaradt a sárga, az is vicc volt…lehet röhögni
Sebii
több mint 3 éve
Ez nem sárga? Vicc...
több mint 3 éve
Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.A legjobb, h ha jatszik, akkor is mindig szelso hatvedet. Ott aztan lehet kreativkodni.
Tony Adams
több mint 3 éve
Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.
több mint 3 éve
kellene egy normális belső védő, ha nem kettőA 2 Juvéssal szerintem jól jártatok, de hogy miért kellett ide Richarlison iszonyat sok pénzért, azt nem értem továbbra sem.Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
Duff
Tony Adams
több mint 3 éve
Azzal is mekkora kapufát lőttünk. De legalább játszana…remek volt ez a VB mindenkinek.A 2 Juvéssal szerintem jól jártatok, de hogy miért kellett ide Richarlison iszonyat sok pénzért, azt nem értem továbbra sem.Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
Duff
Tony Adams
több mint 3 éve
A 2 Juvéssal szerintem jól jártatok, de hogy miért kellett ide Richarlison iszonyat sok pénzért, azt nem értem továbbra sem.Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
Duff
több mint 3 éve
Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
több mint 3 éve
Mekkora fetrengés te jó ég. Mondjuk más reményük nincs csak a szokásos kamutizi.
több mint 3 éve
Ez a Tottenham ezzel a mentalitással TOP 6 se leszNem kell top6ban vegezni, ha megnyered a BL-t.
Toto21
Halantekramutogatonegerwillsmith.gif
több mint 3 éve
Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerte
több mint 3 éve
Én kapitányom❤️
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hogy az istenbe tudott ez az ember a chelseavel PLt nyerni
több mint 3 éve
Nemigaz öcsém… Conte. Ki a rak súgott Levynek hogy jó lesz? Siralmas esküszöm. Az faj csak hogy Son meg Kane dobja kukába a legjobb éveiket..
több mint 3 éve
Conte ezt az egy darab kurva felallast/taktikat ismeri? Semmi mast?De ha eccer olyan jó.
Duff

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Conte ezt az egy darab kurva felallast/taktikat ismeri? Semmi mast?Már megszokhattuk...neki ez van, nem véletlen, hogy 1-1 jó év aztán kuka...de mondjuk ez a játékoskeret sem alkalmas semmi komolyabb célra...ez van
Duff
több mint 3 éve
Conte ezt az egy darab kurva felallast/taktikat ismeri? Semmi mast?