Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tudom de ha esztelen koltekezesrol van szó akkor sosem árt megemlíteni a Barcelonát is 😊PLről van szó most...Barcelona?A Cityn és talán a MU-n kívül (ott mondjuk nagyobb a pánik) egy csapat sem engedheti meg magának hogy esztelenül költsön, mert jövőre jön valaki. Richarlison olyan posztra jött ahol a Son-Kane-Kulu trió megvan elől, Bissouma középen nem azt hozza amit tavaly.A baj, hogy a játèk megèrkezèse felől nem vagyok meggyőződve....Meg azért elköltöttek átigazolásokra 170 millió eurót, és -131 milliós a balansz, mert Romerot idén fizettétek ki. És ebbe nincs benne Perisic szerződése és Lenglet kölcsönfizetése.Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
Egyébként ha már új èv jöhetne új HC nem mintha segítene....🥴
dande2
Annyira hihetetlen, hogy egy fostalicska csapat ellen is beállunk kontrára, ha meg nálunk a labda semmi ötlet. Ebből is cak az jön, hogy még nagyobb fostalicskák vagyunk. Igaz, ha nem a munkahelyemen lennék és munkaidőben nézném a tv-t, már be se kapcsolnám, annyira unalmas és szar ez a játék.
Klaci79
Sixo
Contéval meg fognak érkezni játékosok télen az is biztos.
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
csebi
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hohó kedvenc francica csapatom villantott, legalább valami kis öröm erre az egyèbkènt katasztrófa közeli hètvègère 😏
több mint 3 éve
A Cityn és talán a MU-n kívül (ott mondjuk nagyobb a pánik) egy csapat sem engedheti meg magának hogy esztelenül költsön, mert jövőre jön valaki. Richarlison olyan posztra jött ahol a Son-Kane-Kulu trió megvan elől, Bissouma középen nem azt hozza amit tavaly.Az MU tartozása már lassan egymilliárd euro vagy mennyi. És el akarják adni. Szal ott nemtom mennyire lesz pénzszórás?
Heisman nádor
Inkább az Újpalota akinek van pénzük lóvéra és még nem villantottak. De mivel dobogón zárták az évet, nem lepõdnék meg ha megtennék. Akkor is ha érkezhet lassan Isak, akivel eleve terveztek mint legfõbb erõsítés.
Más. Az Arsenal állítólag megálapodott egy 5 éves szerzõdésben Mudrykkal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
PLről van szó most...Barcelona?A Cityn és talán a MU-n kívül (ott mondjuk nagyobb a pánik) egy csapat sem engedheti meg magának hogy esztelenül költsön, mert jövőre jön valaki. Richarlison olyan posztra jött ahol a Son-Kane-Kulu trió megvan elől, Bissouma középen nem azt hozza amit tavaly.A baj, hogy a játèk megèrkezèse felől nem vagyok meggyőződve....Meg azért elköltöttek átigazolásokra 170 millió eurót, és -131 milliós a balansz, mert Romerot idén fizettétek ki. És ebbe nincs benne Perisic szerződése és Lenglet kölcsönfizetése.Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Annyira hihetetlen, hogy egy fostalicska csapat ellen is beállunk kontrára, ha meg nálunk a labda semmi ötlet. Ebből is cak az jön, hogy még nagyobb fostalicskák vagyunk. Igaz, ha nem a munkahelyemen lennék és munkaidőben nézném a tv-t, már be se kapcsolnám, annyira unalmas és szar ez a játék.
Klaci79
Sixo
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
csebi
több mint 3 éve
Barcelona?A Cityn és talán a MU-n kívül (ott mondjuk nagyobb a pánik) egy csapat sem engedheti meg magának hogy esztelenül költsön, mert jövőre jön valaki. Richarlison olyan posztra jött ahol a Son-Kane-Kulu trió megvan elől, Bissouma középen nem azt hozza amit tavaly.A baj, hogy a játèk megèrkezèse felől nem vagyok meggyőződve....Meg azért elköltöttek átigazolásokra 170 millió eurót, és -131 milliós a balansz, mert Romerot idén fizettétek ki. És ebbe nincs benne Perisic szerződése és Lenglet kölcsönfizetése.Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
Sixo
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
A Cityn és talán a MU-n kívül (ott mondjuk nagyobb a pánik) egy csapat sem engedheti meg magának hogy esztelenül költsön, mert jövőre jön valaki. Richarlison olyan posztra jött ahol a Son-Kane-Kulu trió megvan elől, Bissouma középen nem azt hozza amit tavaly.A baj, hogy a játèk megèrkezèse felől nem vagyok meggyőződve....Meg azért elköltöttek átigazolásokra 170 millió eurót, és -131 milliós a balansz, mert Romerot idén fizettétek ki. És ebbe nincs benne Perisic szerződése és Lenglet kölcsönfizetése.Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
Sixo
Heisman nádor
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A baj, hogy a játèk megèrkezèse felől nem vagyok meggyőződve....Meg azért elköltöttek átigazolásokra 170 millió eurót, és -131 milliós a balansz, mert Romerot idén fizettétek ki. És ebbe nincs benne Perisic szerződése és Lenglet kölcsönfizetése.Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
Sixo
Heisman nádor
több mint 3 éve
Meg azért elköltöttek átigazolásokra 170 millió eurót, és -131 milliós a balansz, mert Romerot idén fizettétek ki. És ebbe nincs benne Perisic szerződése és Lenglet kölcsönfizetése.Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Nem vagyok róla meggyőzve, hogy a zsebbenyúlás mértéke, az Levy döntése lenne. Mégis csak kisebbségi tulajdonos.Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
Ha így haladunk, februárban megtarthatjuk a St Totteringam Day-t. 😁6 éve nincs StT day, mert elkenték a szánkat rendesen, szóval éppen ideje lenne.
Tony Adams
több mint 3 éve
Én bírtam pocakot, előtte nem tudom kit kedveltem, mint edzőt, talán Redknapp-nek volt egy jó éve, előtte meg Juande Ramost bírtam.Alapvetően a támadó focival lenne esélyünk, nem is értettem mit keres itt Conte.. Harry és Son legszebb évei mennek a kukába.
Ez mellett mellőz például egy Mourát, aki az egyik legnagyobb kedvencem és nem értem, miért…
több mint 3 éve
Sohasem értettem a Spurs filozófiát, ők meg sem próbálnak szépen játszani, nem ilyen edzőket keresnek, nem úgy igazolnak. Pedig Kane egy zseniális játékos, és egy offenzív csapatban még jobb lenne.Kaneből amúgy kinézem hogy itt öregszik meg Vardy módra, de Son szerintem rövidesen dobbant.
több mint 3 éve
Én mondjuk nem szerettem Poch-ot (se 😊)Èn abszolút nem tudom ebből a szempontból Levyt hibáztatni. Szerintem nem gyengèbb ez a keret mint korábban mondjuk Pochettino idejèben. Sőt....egèsz egyszerűen ennyit tud Conte. Már a Juvènèl sem szerettem mint HC ès az Internèl is csak kijött neki a lèpès, azóta abból èl. Nem sirnèk a helyèben, hanem nekiállnèk dolgozni...abbban hibas Levy hogy akit nem kellett volna egy kicsit gyengèbb idèny után elküldte ès azóta csak kapirgál a HCk között...Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
dande2
De azt el kell ismerni, hogy gyengébb kerettel is jobb játék volt. Abban pedig egyetértünk, hogy alapvetően nem gyenge ez a keret...de a védelem egy romhalmaz. Talán Romero az egyetlen védő, akivel nincs különösebb bajom, Dier se egy PL élcsapatba való védő, hogy Dohertyről, Sachezről, Ben Davies-ről ne is beszéljek. Ezek a palik, egy Villában lehet kitűnő játékosok lennének, de ha valaki nyerni akar 20 év után valamit, elvileg "nagycsapatként", az ilyen játékosokat max a kispadon alkalmaz.
Nincs senki, aki fazont tudna szabni a csapatnak. Bentancur nem lenne rossz, de most ő sincs, Hojbjerg meg szintén csak 1-2 alkalommal tudja megmutatni egy meccsen előre játékban, hogy mit tud. Son teljesen formán kívül, Kulu, Richarlison sérült, ami persze nem Levy vagy Conte hibája, csak erre az angol topklubbok felkészülnek.
több mint 3 éve
Èn abszolút nem tudom ebből a szempontból Levyt hibáztatni. Szerintem nem gyengèbb ez a keret mint korábban mondjuk Pochettino idejèben. Sőt....egèsz egyszerűen ennyit tud Conte. Már a Juvènèl sem szerettem mint HC ès az Internèl is csak kijött neki a lèpès, azóta abból èl. Nem sirnèk a helyèben, hanem nekiállnèk dolgozni...abbban hibas Levy hogy akit nem kellett volna egy kicsit gyengèbb idèny után elküldte ès azóta csak kapirgál a HCk között...Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
Klaci79
több mint 3 éve
Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪Én már vártam ezeket az eredményeket. Semmi nincs ebben a csapatban, ami előremutató lenne. Még Kulu játéka ősszel tetszett, de Levy húzott egy határt és nem hajlandó jobban zsebbe nyúlni, így pedig ebben a ligában csak bohócnak vagyunk jók. Nézem, hogy a riválisok milyen összegeket adnak játékosokért, miközben meg Dohertyket kell nézni hétről hétre, hogy a többiről ne is beszéljek. És Conte csak azzal jön, hogy 2-3 játékos kell még, hogy az ő csapata legyen. Mire összejön végleg kiöregszik Kane is, ahelyett, hogy eladnánk ahova még kell teli áron és kirúgnák ezt a hülye digót. Vagy inkább Levy is eladhatná már a csapatot a francbe.
dande2
több mint 3 éve
Ha így haladunk, februárban megtarthatjuk a St Totteringam Day-t. 😁Egy jó pár èv óta először??? ,😏🤪
Tony Adams
több mint 3 éve
Ha így haladunk, februárban megtarthatjuk a St Totteringam Day-t. 😁
több mint 3 éve
A Blackburn a másodosztályban pár percen belül a 26. bajnokiját fejezi be döntetlen nélkül.Eddig 14-0-12 a mérlegük, és playoff helyen vannak.
több mint 3 éve
— pl out of context (@unluckyfootie) January 1, 2023
több mint 3 éve
Arról, hogy miért is hiányzott két napja nagyon Fabinho, még úgy is hogy ő sincs élete formájában ill. hogy miért is kellene erősíteni a középpályát érdemben télen.Henderson, who struggled in the deeper role, lost possession on nine occasions in the opening 45 minutes alone. By the end of the night, that figure stood at 15.
Most éppen Moisés Caicedo neve megy nagyot, állítólag már felvette a Liverpool a kapcsolatot a Brightonnal.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Akkor az Arsenal megnyerte a PLt? 😏
több mint 3 éve
És amit ne felejtsünk el, transfer window is now open
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/12/30/phillys-games-isithembiso-fc-phanda-phanda-labdarugas-foci/Az a pálya is zseniális 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
lenyugodhatna már a Brighton azért 😀
több mint 3 éve
Iszonyat jó kis PL meccs ez így évzárásnak
Poloska vagyok.