Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 634 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Igazi gyökér a kopasz 😆

youtube.com/watch?v=pFjos63_t2A&si=EnSIkaIECMiOmarE

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Vicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.
Pánik igazolások horror áron. Vesznek egy agresszív palotapincsit néhány jó mecss után 100+ millióért...
FLZOLI
Hiányposztra igazolnak egy klasszist, ennek ez az ára. De azt néztem, a Benfica 10+8 milláért vette a nyáron a srácot, mondjuk csak a 75% át, 25% a Rivernél maradt.
Tony Adams

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik Diósgyőrben is olvasták a Foxis hozzászólásomat, igazoltak is gyorsan egy (állítólag) 20 éves gaboni csatárt.

Bónusz: a fórumon rendkívül népszerű FK Slutsk csapatától érkezik.

Hajrá Obounet!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 685 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Pánik igazolások horror áron. Vesznek egy agresszív palotapincsit néhány jó mecss után 100+ millióért...
FLZOLI
Ki az?
davemayer
Enzo Fernandez, argentin, Benfica

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 573 — The Mathematician
Bele se gondoltam, hogy Kampmanék azért fizettek ennyit CR-nek, hogy a 2030as VB kampányuknak is legyen az egyik nagykövete. Reméljük ettől még nem ők kapják. Mondjuk Giannit ismerve ...
Sixo
 www.youtube.com/watch?v=WzfhCa-x_Ro

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Bele se gondoltam, hogy Kampmanék azért fizettek ennyit CR-nek, hogy a 2030as VB kampányuknak is legyen az egyik nagykövete. Reméljük ettől még nem ők kapják. Mondjuk Giannit ismerve ...

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
FLZOLI
Hiányposztra igazolnak egy klasszist, ennek ez az ára. De azt néztem, a Benfica 10+8 milláért vette a nyáron a srácot, mondjuk csak a 75% át, 25% a Rivernél maradt.
Tony Adams
A klasszist ugye nem Enzo Fernandezre értetted? 😀
több mint 3 éve
FLZOLI
több mint 3 éve

ez vót má?
Nem kívánok semmi rosszat neki, de be lett árazva rendesen. 30 évesen, megye 1, kint Afrikában.
eaglesmcnabb
És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....

Tipik spanyol görbelábú, technikás de impotens tucatközéppályás. Ha fejben rendben lenne bőven jó lehetne bármelyik angol,spanyol,olasz középcsapatba
FLZOLI
A legtúlértékeltebb madridisták egyike, és azon keveseké, akiket valamiért sohasem kedveltem. (Nem véletlen, az öncélú focistáktól kiráz a hideg, tőle meg csak örökölni lehetett a labdát, tisztára mint Hazard).
Soha nem értettem a hype-ot körülötte, pedig rendre megkapta az esélyt. Ezután méginkább érthetetlen, hogy pl. egy Ceballos meg miért nem kap/kapott esélyt arra sose, hogy úgy igazán kibontakozzon.

Én is így láttam ezt.
És mivel spanyol, meg törpe, meg rácsavarodik a labdára sokkal szelídebb volt vele a média mint mondjuk a Bale, James vonallal pedig azt az alibit amit letolt sokszor még nézni is dühítő volt.

Ceballos szerintem baromira lassú és esetlen, kb mintha gumicsizmában futna. Lelkes és robotol amíg kiköpi a tüdejét, de max akkor ér valamit ha elfogadja a beugró szerepet és nem gondolja túl magáteaglesmcnabb

több mint 3 éve

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 300 — je suis poloska

ez vót má?
Nem kívánok semmi rosszat neki, de be lett árazva rendesen. 30 évesen, megye 1, kint Afrikában.
eaglesmcnabb

Tipik spanyol görbelábú, technikás de impotens tucatközéppályás. Ha fejben rendben lenne bőven jó lehetne bármelyik angol,spanyol,olasz középcsapatba
FLZOLI
A legtúlértékeltebb madridisták egyike, és azon keveseké, akiket valamiért sohasem kedveltem. (Nem véletlen, az öncélú focistáktól kiráz a hideg, tőle meg csak örökölni lehetett a labdát, tisztára mint Hazard).
Soha nem értettem a hype-ot körülötte, pedig rendre megkapta az esélyt. Ezután méginkább érthetetlen, hogy pl. egy Ceballos meg miért nem kap/kapott esélyt arra sose, hogy úgy igazán kibontakozzon.

Isconal itt komoly gondok lehetnek motivációban és önbizalomban.
Nemes samu09
Szerintem az önbizalommal nála sosem volt gond. Látszólag bízott magában annyira mindig, hogy még véletlenül se passzoljon a társaknak 😀
Motivációval egyetértek, és ebben tuti hogy a Madrid is sáros, valahogy pl. egy a Bayernből ritkán buknak ki a játékosok motivációhiánnyal, Madridban meg rendszeres. (Isco, Hazard, James, és még hosszú a lista...)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 529 — "Grammar maci"
FLZOLI
Ki az?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 095
CR lehet játszhat a BL-ben jövőre, az Újkastély jogot szerez az indulásra, mert ua a tulaja a két csapatnak 😀 😀 😀

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Kompany nagyot megy a Burnleyvel. Ha nem marad Conte jövőre akkor egy nagyon jó projekt kezdés lenne az ő kinevezése. De ha marad, akkor Allegri helyére jöhet.

több mint 3 éve
FLZOLI
isco mikor nyilatkozott olyat hogy ő még mindig a világ legjobbja és bl-t akar nyerni?
nem azért kapja hisztike a savat mert levezetni megy, hanem mert kurva nagy volt a pofája az évek óta nyújtott hígfosra
Negritis, a vajda
Azért a 21/22-es szezon nem volt kutyaütő szerintem de nincs kedvem Peetiáner statisztikaharcba bonyolódni emiatt.
FLZOLI
már a juvéban is se volt elit, de ott még vállalhatóan jó volt

több mint 3 éve
FLZOLI
isco mikor nyilatkozott olyat hogy ő még mindig a világ legjobbja és bl-t akar nyerni?
nem azért kapja hisztike a savat mert levezetni megy, hanem mert kurva nagy volt a pofája az évek óta nyújtott hígfosra
Negritis, a vajda
Azért a 21/22-es szezon nem volt kutyaütő szerintem de nincs kedvem Peetiáner statisztikaharcba bonyolódni emiatt.

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 598 — I like the Texans, I like who we are
FLZOLI
Negritis, a vajda
Isconal itt komoly gondok lehetnek motivációban és önbizalomban.
több mint 3 éve
FLZOLI

több mint 3 éve

ez vót má?
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 796 — "Montoya por favor!"
Top 6 csapatoktól közül csak mi tudtunk nyerni a Brentford ellen idegenben (a City még nem játszott ellenük). Megérte azon a napon felkelni 5 óra alvás után 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 477
így elszedni Keïtától a labdát, és így elszállnia Konatének... jesus fuckin christ. kibaszott vicc.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Lehet nem is volt gáz x-elni a Brentforddal.