Soccer
Cristiano Ronaldo: “I can say now that many opportunities in Europe, many clubs in Brazil, in Australia, US and even in Portugal many clubs tried to sign me”. 🟡 #Ronaldo
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 3, 2023
“I gave my word to this club; only to Al Nassr”.
🎥 @footballdaily pic.twitter.com/gnhVTcxU02
You might remember Jese Rodriguez as a misfiring Stoke striker with a penchant for awful sunglasses.
— The Upshot (@UpshotTowers) January 3, 2023
But his off-field antics are worthy of a soap opera.
From exploding apartments to getting run over by his fiancée, here's the story of his truly ludicrous life... pic.twitter.com/CVD74HFfVt
youtube.com/watch?v=pFjos63_t2A&si=EnSIkaIECMiOmarE

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Vicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.Hiányposztra igazolnak egy klasszist, ennek ez az ára. De azt néztem, a Benfica 10+8 milláért vette a nyáron a srácot, mondjuk csak a 75% át, 25% a Rivernél maradt.
Pánik igazolások horror áron. Vesznek egy agresszív palotapincsit néhány jó mecss után 100+ millióért...
FLZOLI
Tony Adams
Enzo Fernández has played more passes than any other player in Europe's top seven leagues this season.
— Squawka (@Squawka) December 27, 2022
Toni Kroos is the only midfielder that averages more passes into the final ⅓ per 90. 🧭#SquawkaScoutpic.twitter.com/85B9F6mlr0
Enzo Fernandez is one of the most in demand midfielders in the world, but what makes the Argentinian so special? What are his strengths & weaknesses?
— Johyan (@JohyanCruyff) January 3, 2023
THREAD: pic.twitter.com/EKbyUJYVPz
Szerkesztette: Tony Adams
Bónusz: a fórumon rendkívül népszerű FK Slutsk csapatától érkezik.
Hajrá Obounet!
Enzo Fernandez, argentin, BenficaVicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.Ki az?
Pánik igazolások horror áron. Vesznek egy agresszív palotapincsit néhány jó mecss után 100+ millióért...
FLZOLI
davemayer
Bele se gondoltam, hogy Kampmanék azért fizettek ennyit CR-nek, hogy a 2030as VB kampányuknak is legyen az egyik nagykövete. Reméljük ettől még nem ők kapják. Mondjuk Giannit ismerve ...www.youtube.com/watch?v=WzfhCa-x_Ro
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A klasszist ugye nem Enzo Fernandezre értetted? 😀Vicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.Hiányposztra igazolnak egy klasszist, ennek ez az ára. De azt néztem, a Benfica 10+8 milláért vette a nyáron a srácot, mondjuk csak a 75% át, 25% a Rivernél maradt.
FLZOLI
Tony Adams
Vicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.Hiányposztra igazolnak egy klasszist, ennek ez az ára. De azt néztem, a Benfica 10+8 milláért vette a nyáron a srácot, mondjuk csak a 75% át, 25% a Rivernél maradt.
FLZOLI
A legtúlértékeltebb madridisták egyike, és azon keveseké, akiket valamiért sohasem kedveltem. (Nem véletlen, az öncélú focistáktól kiráz a hideg, tőle meg csak örökölni lehetett a labdát, tisztára mint Hazard).És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....
ez vót má?
Nem kívánok semmi rosszat neki, de be lett árazva rendesen. 30 évesen, megye 1, kint Afrikában.
eaglesmcnabb
Tipik spanyol görbelábú, technikás de impotens tucatközéppályás. Ha fejben rendben lenne bőven jó lehetne bármelyik angol,spanyol,olasz középcsapatba
FLZOLI
Soha nem értettem a hype-ot körülötte, pedig rendre megkapta az esélyt. Ezután méginkább érthetetlen, hogy pl. egy Ceballos meg miért nem kap/kapott esélyt arra sose, hogy úgy igazán kibontakozzon.
Én is így láttam ezt.
És mivel spanyol, meg törpe, meg rácsavarodik a labdára sokkal szelídebb volt vele a média mint mondjuk a Bale, James vonallal pedig azt az alibit amit letolt sokszor még nézni is dühítő volt.
Ceballos szerintem baromira lassú és esetlen, kb mintha gumicsizmában futna. Lelkes és robotol amíg kiköpi a tüdejét, de max akkor ér valamit ha elfogadja a beugró szerepet és nem gondolja túl magáteaglesmcnabb
A legtúlértékeltebb madridisták egyike, és azon keveseké, akiket valamiért sohasem kedveltem. (Nem véletlen, az öncélú focistáktól kiráz a hideg, tőle meg csak örökölni lehetett a labdát, tisztára mint Hazard).És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....
ez vót má?
Nem kívánok semmi rosszat neki, de be lett árazva rendesen. 30 évesen, megye 1, kint Afrikában.
eaglesmcnabb
Tipik spanyol görbelábú, technikás de impotens tucatközéppályás. Ha fejben rendben lenne bőven jó lehetne bármelyik angol,spanyol,olasz középcsapatba
FLZOLI
Soha nem értettem a hype-ot körülötte, pedig rendre megkapta az esélyt. Ezután méginkább érthetetlen, hogy pl. egy Ceballos meg miért nem kap/kapott esélyt arra sose, hogy úgy igazán kibontakozzon.
Isconal itt komoly gondok lehetnek motivációban és önbizalomban.Szerintem az önbizalommal nála sosem volt gond. Látszólag bízott magában annyira mindig, hogy még véletlenül se passzoljon a társaknak 😀
Nemes samu09
Motivációval egyetértek, és ebben tuti hogy a Madrid is sáros, valahogy pl. egy a Bayernből ritkán buknak ki a játékosok motivációhiánnyal, Madridban meg rendszeres. (Isco, Hazard, James, és még hosszú a lista...)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Vicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.Ki az?
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
már a juvéban is se volt elit, de ott még vállalhatóan jó voltAzért a 21/22-es szezon nem volt kutyaütő szerintem de nincs kedvem Peetiáner statisztikaharcba bonyolódni emiatt.És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....isco mikor nyilatkozott olyat hogy ő még mindig a világ legjobbja és bl-t akar nyerni?
FLZOLI
nem azért kapja hisztike a savat mert levezetni megy, hanem mert kurva nagy volt a pofája az évek óta nyújtott hígfosra
Negritis, a vajda
FLZOLI
Azért a 21/22-es szezon nem volt kutyaütő szerintem de nincs kedvem Peetiáner statisztikaharcba bonyolódni emiatt.És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....isco mikor nyilatkozott olyat hogy ő még mindig a világ legjobbja és bl-t akar nyerni?
FLZOLI
nem azért kapja hisztike a savat mert levezetni megy, hanem mert kurva nagy volt a pofája az évek óta nyújtott hígfosra
Negritis, a vajda
Isconal itt komoly gondok lehetnek motivációban és önbizalomban.És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....isco mikor nyilatkozott olyat hogy ő még mindig a világ legjobbja és bl-t akar nyerni?
FLZOLI
Negritis, a vajda
És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....isco mikor nyilatkozott olyat hogy ő még mindig a világ legjobbja és bl-t akar nyerni?
FLZOLI
És akkor CR kapja a savat amikor 38 évesen elmegy levezetni a tevék közé....
ez vót má?
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May