Soccer
Az amerikai foci is amúgy.A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana – mondta Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”az a vicc amúgy hogy a kézi meg a kosár is kinda ezt csinálja
Imádom 😀 ez annyira tipikusan socceres lenne, hogy muszáj megvalósulnia
r.baggio
Negritis, a vajda
Vörös Ördögök....kékben, értem.🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) January 5, 2023
Sixo
inkább csak a kézi, kosár az totál nettó játékidőt mérnem
NB2
youtu.be/thoK0or6uuQ
videóban is elhangzik, első 3 negyedben az utolsó perc, 4. negyedben pedig az utolsó 2percben áll az óra
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
inkább csak a kézi, kosár az totál nettó játékidőt mérA hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana – mondta Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”az a vicc amúgy hogy a kézi meg a kosár is kinda ezt csinálja
r.baggio
Negritis, a vajda
A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana – mondta Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”az a vicc amúgy hogy a kézi meg a kosár is kinda ezt csinálja
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A CF Intercityre.Vajon a Milánóba igazoláskor melyik klubra számított?🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
Sixo
Kampman
Vajon a Milánóba igazoláskor melyik klubra számított?🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
Sixo
m.youtube.com/watch?v=zhXGonKnctYwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kamerun-ujabb-11-ifijatekos-bukott-meg-az-eletkorteszten-2932689Mondjuk szakmai artalombol tudnék rengeteget beszélni az életkor tesztekrol. Egy biztos ez nem egzakt tudomány …
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kamerun-ujabb-11-ifijatekos-bukott-meg-az-eletkorteszten-2932689Mondjuk szakmai artalombol tudnék rengeteget beszélni az életkor tesztekrol. Egy biztos ez nem egzakt tudomány …
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
BREAKING: Mateu Lahoz has decided to retire at the end of this season. [Via @gastonedul] pic.twitter.com/uuMThowZuw
— SPORTbible (@sportbible) January 5, 2023
Sose az eszèről volt híres 😁😁😁😀😀😀🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
Sixo
Neeee, ilyen nincs.
Mikey
😀😀😀🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
Sixo
Neeee, ilyen nincs.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
“Nyomoz” a rendőrség Szalai Ádám utánOtthon fél éves gyerekkel balhé a pesti éjszakában, hát bravó. Nem elvárás nyilván az sem, hogy sehova ne menjen, de ez így eléggé gáz történet
😃
jobbágy#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
mondjuk egy Sommer-Neuer csata nem lenne olyan izgalmas 😊Kérdés, Neuer milyen állapotban tér vissza, de ez még odébb van. Legalább a Gladbachnak fogunk tudni gólt lőni. 😊
csebi
Ja, és megint leraboljuk a Bundesligát!
mondjuk egy Sommer-Neuer csata nem lenne olyan izgalmas 😊Van egy olyan lehetőség is, hogy Sommert továbbpasszoljuk a nyáron, meg egy olyan is, hogy marad és Neuerrel megküzd a Nr. 1 posztért a nyáron. De azzal egyetértek én is, hogy a Nübel-projekt valószínűleg kuka.pontosan és Ulreich is mehet amerre lát. Sommer és Neuer 2025-ig megoldja.annyira bőven jó, hogy értsem a cikket. baszki 2025ig az szép, akkor Nübel végleg kuka sztem.ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.Sommer fix, de csak akkor engedik, ha a Gladbach talal megfelelö utodot.
közben kapus fronton nincsen semmi sem bejelentve, de sztem ebből Sommer lesz.
csebi
Nem tudom mennyire jo a nemeted, de itt olvastam rola.
www.ligainsider.de/mobile/yann-sommer_2577/yann-sommer-und-bayern-sind-sich-einig-ndash-gladbach-sucht-nachfolger-331187/
Toto21
csebi
Toto21
Hungarian Bill
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Van egy olyan lehetőség is, hogy Sommert továbbpasszoljuk a nyáron, meg egy olyan is, hogy marad és Neuerrel megküzd a Nr. 1 posztért a nyáron. De azzal egyetértek én is, hogy a Nübel-projekt valószínűleg kuka.pontosan és Ulreich is mehet amerre lát. Sommer és Neuer 2025-ig megoldja.annyira bőven jó, hogy értsem a cikket. baszki 2025ig az szép, akkor Nübel végleg kuka sztem.ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.Sommer fix, de csak akkor engedik, ha a Gladbach talal megfelelö utodot.
csebi
www.ligainsider.de/mobile/yann-sommer_2577/yann-sommer-und-bayern-sind-sich-einig-ndash-gladbach-sucht-nachfolger-331187/
Toto21
csebi
Toto21
Sixonak egy kis korrekció: miután a Newcastle visszahívta DubravkátJogos, összekevertem a 2 kapust.
Heisman nádor
pontosan és Ulreich is mehet amerre lát. Sommer és Neuer 2025-ig megoldja.annyira bőven jó, hogy értsem a cikket. baszki 2025ig az szép, akkor Nübel végleg kuka sztem.ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.Sommer fix, de csak akkor engedik, ha a Gladbach talal megfelelö utodot.
csebi
Toto21
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
annyira bőven jó, hogy értsem a cikket. baszki 2025ig az szép, akkor Nübel végleg kuka sztem.ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.Sommer fix, de csak akkor engedik, ha a Gladbach talal megfelelö utodot.
csebi
Toto21