Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 460
A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana  – mondta      Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”

Imádom 😀 ez annyira tipikusan socceres lenne, hogy muszáj megvalósulnia
r.baggio
az a vicc amúgy hogy a kézi meg a kosár is kinda ezt csinálja
Negritis, a vajda
Az amerikai foci is amúgy.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 233

Sixo
Vörös Ördögök....kékben, értem.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 582 — The Mathematician
inkább csak a kézi, kosár az totál nettó játékidőt mér
NB2
nem

youtu.be/thoK0or6uuQ

videóban is elhangzik, első 3 negyedben az utolsó perc, 4. negyedben pedig az utolsó 2percben áll az óra

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 426 — nabege2@yahoo.com
A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana  – mondta      Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”

r.baggio
Negritis, a vajda
inkább csak a kézi, kosár az totál nettó játékidőt mér
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 582 — The Mathematician

r.baggio

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 796 — "Montoya por favor!"
Chelseasek esnek ki mint a legyek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!

Sixo
Vajon a Milánóba igazoláskor melyik klubra számított?
Kampman
A CF Intercityre.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 018

Sixo
Vajon a Milánóba igazoláskor melyik klubra számított?

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 639 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kamerun-ujabb-11-ifijatekos-bukott-meg-az-eletkorteszten-2932689
Sixo
Mondjuk szakmai artalombol tudnék rengeteget beszélni az életkor tesztekrol. Egy biztos ez nem egzakt tudomány …
csebi
 m.youtube.com/watch?v=zhXGonKnctY

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 259 — Lucas Scott
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/kamerun-ujabb-11-ifijatekos-bukott-meg-az-eletkorteszten-2932689
Sixo
Mondjuk szakmai artalombol tudnék rengeteget beszélni az életkor tesztekrol. Egy biztos ez nem egzakt tudomány …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
La Ligások pezsgőt !!!

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 683 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
😀😀😀

Neeee, ilyen nincs.
Mikey
Sose az eszèről volt híres 😁😁😁
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 481

Sixo
😀😀😀

Neeee, ilyen nincs.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
“Nyomoz” a rendőrség Szalai Ádám után
😃
jobbágy#JC6
Otthon fél éves gyerekkel balhé a pesti éjszakában, hát bravó. Nem elvárás nyilván az sem, hogy sehova ne menjen, de ez így eléggé gáz történet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 712
mondjuk egy Sommer-Neuer csata nem lenne olyan izgalmas 😊
csebi
Kérdés, Neuer milyen állapotban tér vissza, de ez még odébb van. Legalább a Gladbachnak fogunk tudni gólt lőni. 😊

Ja, és megint leraboljuk a Bundesligát!
több mint 3 éve
ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.
közben kapus fronton nincsen semmi sem bejelentve, de sztem ebből Sommer lesz.
csebi
Sommer fix, de csak akkor engedik, ha a Gladbach talal megfelelö utodot.

Nem tudom mennyire jo a nemeted, de itt olvastam rola.

www.ligainsider.de/mobile/yann-sommer_2577/yann-sommer-und-bayern-sind-sich-einig-ndash-gladbach-sucht-nachfolger-331187/
Toto21
annyira bőven jó, hogy értsem a cikket. baszki 2025ig az szép, akkor Nübel végleg kuka sztem.
csebi
pontosan és Ulreich is mehet amerre lát. Sommer és Neuer 2025-ig megoldja.
Toto21
Van egy olyan lehetőség is, hogy Sommert továbbpasszoljuk a nyáron, meg egy olyan is, hogy marad és Neuerrel megküzd a Nr. 1 posztért a nyáron. De azzal egyetértek én is, hogy a Nübel-projekt valószínűleg kuka.
Hungarian Bill
mondjuk egy Sommer-Neuer csata nem lenne olyan izgalmas 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 712
ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.
csebi

www.ligainsider.de/mobile/yann-sommer_2577/yann-sommer-und-bayern-sind-sich-einig-ndash-gladbach-sucht-nachfolger-331187/
Toto21
annyira bőven jó, hogy értsem a cikket. baszki 2025ig az szép, akkor Nübel végleg kuka sztem.
csebi
Toto21
Van egy olyan lehetőség is, hogy Sommert továbbpasszoljuk a nyáron, meg egy olyan is, hogy marad és Neuerrel megküzd a Nr. 1 posztért a nyáron. De azzal egyetértek én is, hogy a Nübel-projekt valószínűleg kuka.
több mint 3 éve
Sixonak egy kis korrekció: miután a Newcastle visszahívta Dubravkát
Heisman nádor
Jogos, összekevertem a 2 kapust.

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 159
csebi

Toto21
csebi
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 796 — "Montoya por favor!"
Sixonak egy kis korrekció: miután a Newcastle visszahívta Dubravkát

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csebi

Toto21