Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk, ha a földön fekvőbe annak állításával szemben nem rúgott bele, akkor vélhetően az is volt.“Nyomoz” a rendőrség Szalai Ádám utánmajd kihozzák jogos védelmi helyzetre, 'sztkész
😃
jobbágy#JC6
slowmotion
több mint 3 éve
ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt.Sommer fix, de csak akkor engedik, ha a Gladbach talal megfelelö utodot.
közben kapus fronton nincsen semmi sem bejelentve, de sztem ebből Sommer lesz.
csebi
Nem tudom mennyire jo a nemeted, de itt olvastam rola.
www.ligainsider.de/mobile/yann-sommer_2577/yann-sommer-und-bayern-sind-sich-einig-ndash-gladbach-sucht-nachfolger-331187/
Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
“Nyomoz” a rendőrség Szalai Ádám utánmajd kihozzák jogos védelmi helyzetre, 'sztkész
😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
ez a Blind aláírás meglepett, de Lucas sérülésével nem jön rosszul, főleg hogy elvileg fél évre ír alá csupán. semmi sajtóhír nem volt. közben kapus fronton nincsen semmi sem bejelentve, de sztem ebből Sommer lesz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Romano hírek az átigazolási ablakról:- Benoît Badiashile, a Monaco középhátvédje, 38misiért megy a Chelseabe. Ez nagyjából az értéke.
- Miután a West Ham visszahívta kölcsönből Fabianskit, a MU új cserekapus után nézett, és Jack Butland a Crystal Palace cserekapusa lett a választásuk.
- Az Ajaxból kidobott Daley Blind a Bayern Münchenhez fog aláírni.
- Matuesz Klich a Leeds 32 éves belső középpályása az MLS-ben szereplő DC United-ben folytatja. 13 meccsen lépett idén pályára a PL-ben.
- Enzo Fernandes és Chelsea házasság várat még magára, az első tárgyalások sikertelen voltak. A 120 milliós pletykák valótlannak bizonyultak, 85öt ajánlottak érte.
- Villareal első számú kapusa, Gerónimo Rulli az Ajaxban folytatja. A 30 éves kapus tagja volt a VB-t nyerő argentin válogatottnak.
több mint 3 éve
I’ve added a cartoon fly to Mikel Arteta pic.twitter.com/D9T97nV2AT
— Olaf Falafel (@OFalafel) January 4, 2023
több mint 3 éve
Első v második meccsen kiállították talán majd eltiltották és hazazavarták kb.Ennyi ha volt.
A legenda.
több mint 3 éve
Az oké, de mikor Otto bácsink ott csinálta a semmit, emezek sehun nem vótak, vagy arra gondoltá, hogy Barca Á játszott Barca Bé ellen a kupában? Aztat nehezen hiszem. 😉A Barca B volt 3. Ligás emlékeim szerintVagyon vinczeottó játszott ellenükAkkor mèg nem is lèteztek 😁😁😁 2017ben alakultak 6. osztályból indulva. 😊
Legalább a kupában, mert akkor 3. Ligában ha nyomhatták.
ozibozi
dande2
ozibozi
több mint 3 éve
A Barca B volt 3. Ligás emlékeim szerintVagyon vinczeottó játszott ellenükAkkor mèg nem is lèteztek 😁😁😁 2017ben alakultak 6. osztályból indulva. 😊
ozibozi
dande2
több mint 3 éve
Vagyon vinczeottó játszott ellenükAkkor mèg nem is lèteztek 😁😁😁 2017ben alakultak 6. osztályból indulva. 😊
ozibozi
több mint 3 éve
Ezt a Barcát hétvégén simán kellene verni, főleg Lewa nélkül, de most nagyon hallom az ördögi sugallatot, hogy úgyis nyernek 3-mal.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez a csapat a Barca B ligájában van jelenleg kieső helyen 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mekkora király már ez az InterCity vagy bárhogy is hívják. Le a kalappal!Szerintem nálunk nèhányan tipmixültek 🥴🤔(már 5 hónap óta folyamatosan)🙈🤪
3x egyenlő?
ozibozi
több mint 3 éve
Az meg azèrt komoly sebesség mèg Dembelètől is, hogy gyorsabb mint egy Intercity 🥴😜
több mint 3 éve
Azèrt zseni ez a pali 🤪🥳 többet èrdemelne, mint itt nálunk "vegetál" de azért nem bánnám ha esetleg "visszanőne" hozzá a csapat 😊
több mint 3 éve

Oké, a grúzok se normálisak,, Kvara óvszer
news.italy24.press/local/303215.html
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ma este Inter-Barca szuperrangadó!!!
több mint 3 éve
A pillanat, amikor rájött, hogy átbaszták.Saudi Arabia really just paid Cristiano Ronaldo $200m to say he's excited to play in 'South Africa' 😂😭 pic.twitter.com/wGegzyphE5
— JAKE BUCKLEY 🇦🇺 (@TheMasterBucks) January 3, 2023
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A Shaktar előre megmondta, hogy ők Grealish és Anthony köré mérik az árát. A piac felnyomta az árakat, ez az eredménye. A Chelsea pedig presztízs csinál ebből is, vihetik, kicsit Lisandro Martinez feelingem van, beelőztek, és ráígérnek, hát vigyék, ennyit nem ér talán.Mudrykot el akarja vinni előlünk a Chelsea… így pedig nem is biztos hogy jön szélső, ami fájhat főleg ESR felépüléséig.100 milláért vigyék. Vicc az ár amit a Shaktar kér, 21 éves a gyerek, semmi egetrengetőt nem tett le az asztalra.
Heisman nádor
Persze értem én, hogy evés közben jön meg az étvágy és kurva jó lenne ha a bajnoki címért mennénk, de a realitás még mindig az, hogy legyen meg a BL. Ez szerintem már meglesz, ez volt a terv szezon előtt. Haladni kell a tervezett úton, eddig nagyon okosan igazoltak Edu-ék.
Sebii
Egy Pedro Neto talán reálisabb üzlet lenne 50 M körül, csak sajna ő sérült, pedig őt is nagyon kedvelem.
több mint 3 éve
Mudrykot el akarja vinni előlünk a Chelsea… így pedig nem is biztos hogy jön szélső, ami fájhat főleg ESR felépüléséig.100 milláért vigyék. Vicc az ár amit a Shaktar kér, 21 éves a gyerek, semmi egetrengetőt nem tett le az asztalra.
Heisman nádor
Persze értem én, hogy evés közben jön meg az étvágy és kurva jó lenne ha a bajnoki címért mennénk, de a realitás még mindig az, hogy legyen meg a BL. Ez szerintem már meglesz, ez volt a terv szezon előtt. Haladni kell a tervezett úton, eddig nagyon okosan igazoltak Edu-ék.