Soccer
"The GBE will operate a points-based system, where points are allocated for senior and talented young players. If a player obtains 15 points, they will earn a GBE based on the following criteria:ötszörös. ez anno még a felnőttválogatottban sem volt elég.8 évvel ezelőtt tudom, hogy akkor válogatottság kellett a munkavállalóihoz. Az ő esetében ez mondjuk megvan, korosztályos brazil válogatott.már nincs olyan, hogy tök nehéz munkavállalásit kapnia egy _jöttmentnek_?Official, confirmed. Andrey Santos has signed as new Chelsea player on long term contract from Vasco da Gama 🔵🇧🇷 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 6, 2023
Understand Chelsea will pay €12.5m fee to Vasco for Brazilian talent born in 2004. He’s in London since last week. pic.twitter.com/699Dnx6iP4
Sixo
slowmotion
Sixo
slowmotion
Senior and youth international appearances;
Quality of the selling club, based on the league they are in, league position and progression in continental competition;
Club appearances, based on domestic league and continental competition minutes."
ötszörös. ez anno még a felnőttválogatottban sem volt elég.8 évvel ezelőtt tudom, hogy akkor válogatottság kellett a munkavállalóihoz. Az ő esetében ez mondjuk megvan, korosztályos brazil válogatott.már nincs olyan, hogy tök nehéz munkavállalásit kapnia egy _jöttmentnek_?Official, confirmed. Andrey Santos has signed as new Chelsea player on long term contract from Vasco da Gama 🔵🇧🇷 #CFC
Understand Chelsea will pay €12.5m fee to Vasco for Brazilian talent born in 2004. He’s in London since last week. pic.twitter.com/699Dnx6iP4
Sixo
slowmotion
Sixo
Miközben elöl egy Olli Watkins-Ings csatárpárosuk van, és 18 meccsen 20 gólt termelt a komplett csapat . 😊
De a Spurs sem különb, behúzták nyáron Djed Spence-t 15 M-ért, aki kb a legnagyobb durranása volt tavaly a Champónak, jobb bekket játszik, Conte kijelenti hogy neki nem kell a srác, 3 játékpercet ad neki a PLben, erre most Pedro Porro-ra licitálnak, aki jobb bekk, 45 M-át kér érte a Sporting.
Okos húzások, gratulálok.
- David Beckham 20 éves fia, Romeo James Beckham a Brentford B csapatához igazolt az Inter Miami tartalék csapatától. Anno még az Arsenal akadémiáján is megfordult.
- Didier Deschamp 2026 hosszabbította meg szerződését a francia szövetséggel. Ha ezt kitölti 14 évig lesz a válogatott kapitánya.
- Christian Pulisic könnyen lehet, hogy még januárban távozik a Chelseatől.
- Gvardiol szíve szerint a Liverpoolban játszana.
- Unai Emeri Alex Morenot, a Betis balhátvédjét szeretnék a csapatánál, az Aston Villánál tudni. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak.
8 évvel ezelőtt tudom, hogy akkor válogatottság kellett a munkavállalóihoz. Az ő esetében ez mondjuk megvan, korosztályos brazil válogatott.már nincs olyan, hogy tök nehéz munkavállalásit kapnia egy _jöttmentnek_?Official, confirmed. Andrey Santos has signed as new Chelsea player on long term contract from Vasco da Gama 🔵🇧🇷 #CFC
Sixo
slowmotion
🚨 EXCL: Roberto Martinez has reached verbal agreement to become Portugal coach. Appointment as Fernando Santos successor likely to be finalised towards end of next week. 49yo Spaniard has had club + int’l interest since leaving Belgium role @TheAthleticFC https://t.co/8sC6PhvdC3
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 7, 2023

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Didier marad francia kapitánycsak akkor jó döntés, ha le tudja vonni a vébé után adódó nyilvánvaló tanulságokat a kerettel kapcsolatban
unpopular opinion: helyes döntés
zacknorb
már nincs olyan, hogy tök nehéz munkavállalásit kapnia egy _jöttmentnek_?Official, confirmed. Andrey Santos has signed as new Chelsea player on long term contract from Vasco da Gama 🔵🇧🇷 #CFC
Sixo
ebbű' fussa majd tetkóra a jobb karjára isKözben a DVTK-s kontaktom csak annyit írt, hogy “Zsombi ügynöke olyan zsíros szerződést alkotott, hogy hulye lett volna nem alairni”nem visszalepes. fikagepek vagyunkSzomorú sztori az egész.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
YoungZeeZee
" A Juventusnál védő kapus" Ő a Juve utánpótlásában védett. Nagyon nem mindegy, ez is megint egy hülye újságírói hozzáállás.
Másrészt egy 19 éves kapus hogy adhatja fel?? Neki játszania, védeni KELL. Pont a kapus poszt az, ahol nem gyakori hogy felsőbb szinten 19 éves rendszeres kezdő legyen valaki. Ha játszani akart volna, miért nem ment le fél évre a Serie C-be védeni? A Juve kapcsolataival tuti megoldották volna.
Szerintem szimplán csak rájött, hogy egy átlagos válogatott összetartáson kb ő keresi a legkevesebbet a keretben, és a pénzt választotta.
Tony Adams
jobbágy#JC6
C’mon man
A világ akkori élvonalába tartozott, még a nemfagyisták és külföldiek szerint is, de még egy tucat
/vagy több/ további spíler volt itt anno aki akkor simán oda tartozott …
A világ akkor ott tartott. Az hogy utána ki merre tovább, az már egy másik történet.
Szerkesztette: ozibozi
unpopular opinion: helyes döntés
Poloska vagyok.
A Barca nyert egy kötelező afrikai nyaralást január végére
Poloska vagyok.
"A tartalék csapatnál leszedték a fejemet egy-egy hiba után, itt azonban jobb a légkör"
Mi megragadtunk a hatvanas években, mikor elég volt, hogy a fantasztikus tehetség albert csípőre tett kézzel álljon a kezdőkörben, néha beakasztott egy nagy bombát és ő lett az ünnepelt hős. A mai játék ennek a szöges ellentéte, és amíg a benne dolgozók erre nem életük lehetőségeként tekintenek, amiért minden másodpercben foggal-körömmel harcolni kell, nincs az a pénz, amitől közelítenénk az elithez (és ez egyre inkább igaz a többi sportágra is, ahogy azt az eredmények mutatják).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Közben a DVTK-s kontaktom csak annyit írt, hogy “Zsombi ügynöke olyan zsíros szerződést alkotott, hogy hulye lett volna nem alairni”nem visszalepes. fikagepek vagyunkSzomorú sztori az egész.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
YoungZeeZee
" A Juventusnál védő kapus" Ő a Juve utánpótlásában védett. Nagyon nem mindegy, ez is megint egy hülye újságírói hozzáállás.
Másrészt egy 19 éves kapus hogy adhatja fel?? Neki játszania, védeni KELL. Pont a kapus poszt az, ahol nem gyakori hogy felsőbb szinten 19 éves rendszeres kezdő legyen valaki. Ha játszani akart volna, miért nem ment le fél évre a Serie C-be védeni? A Juve kapcsolataival tuti megoldották volna.
Szerintem szimplán csak rájött, hogy egy átlagos válogatott összetartáson kb ő keresi a legkevesebbet a keretben, és a pénzt választotta.
Tony Adams
Official, confirmed. Andrey Santos has signed as new Chelsea player on long term contract from Vasco da Gama 🔵🇧🇷 #CFC
Frank Lampard right now 😂😂🤣 pic.twitter.com/h53PjFu7K7
— Football Hub (@FootbalIhub) January 6, 2023
nem visszalepes. fikagepek vagyunkSzomorú sztori az egész.
YoungZeeZee
nem visszalepes. fikagepek vagyunk“A tartalékcsapatnál vérmesebb közeg volt, leszedték a fejem egy rossz passz vagy hiba után, itt azonban jobb a légkör.”
YoungZeeZee
Na jó 😃 ez annyira magas labda..
Stop that, Antony 🥶 pic.twitter.com/e3IspJbd5e
— ESPN FC (@ESPNFC) January 6, 2023
Jo.a bl gyozelemre emlekszem..
Mikor meglattam a hirt rola egy pillanatra elgindolkodtam...
Prior to today's training session, Jose Mourinho, his coaching staff and players took a moment to pay tribute to the late Gianluca Vialli. 🕊️
— AS Roma English (@ASRomaEN) January 6, 2023
#ASRoma pic.twitter.com/ndlpo8CL4k
Állitólag Mudrykért a Chelsea kifizetné a 85 milliót. Az Arsenal nem (két ajánlatot tettek, és egyelõre Felix megszerzése lehet fontosabb). Mudryk inkább az ágyúsokhoz menne. De van az a pénz. A Saktyor enged az árból egy pontig(?), ha Mudryk inkább az Arsenalt preferálja mégis.Zahán én is komolyan elmerengtem, ő talán el is fogadna egy kvázi 12. ember szerepet.
Zaha már nem egyszemélyes gólfelelõs Vieira szerint, szal eladó, ha komoly ajánlatot kapnak.
ulpianus
Engem viszont jelenleg Smith-Rowe érdekel a legjobban, valahogy játéklehetőséget kell találni a srácnak, túl nagy érték ő ahhoz hogy a pad végén porosodjon. Lassan túl lesz ezen az ágyék-sérülés mizérián, remélem Arteta használni fogja.
Mudryk még továbbra is tetszene, és igen, krvadárga lesz.Remélem Zincsnko kampányol a srácnál, ha már a nője elég nyíltan csinálja:
Mykhailo Mudryk confirms to Vlada Zinchenko that he will be upset if a transfer doesn't take place this January. 🤩🤩
— Gooner (@goonerforeverr) January 2, 2023
pic.twitter.com/1aqyySRb1i
Zaha már nem egyszemélyes gólfelelõs Vieira szerint, szal eladó, ha komoly ajánlatot kapnak.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
Di Matteon, Zolan és Viallin kívül volt még olasz akkoriban a Chelseaben?96-98-ig ők hárman, aztán jött egy noname védő Percassi, majd még Casiraghi és Dalla Bona, aztán Cudicini, és Panucci de akkor már Vialli edző volt. Aztán jött egy rövid Rix átmenettel a Ranieri korszak.
Szokol
Szakik gondolom még nem vették észre, hogy Konaté sem az a betonbiztos hátvéd, cserébe Gomez sem bírta levetkőzni hosszú évek alatt sem a meccsenkénti egy-két agyfasz megmozdulását.Szakik még a sérül előtt is mondták, hogy ha így folytatja akkor 1-2 meccs és jöhet a Gomez - Konate páros kora, mert kritikán aluli amit csinál.Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
RIP Vialli, óriási küzdő volt, a pályán, és az életben is!
Stoki
Sixo