Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan

Sixo
már nincs olyan, hogy tök nehéz munkavállalásit kapnia egy _jöttmentnek_?
slowmotion
8 évvel ezelőtt tudom, hogy akkor válogatottság kellett a munkavállalóihoz. Az ő esetében ez mondjuk megvan, korosztályos brazil válogatott.
Sixo
ötszörös. ez anno még a felnőttválogatottban sem volt elég.
slowmotion
"The GBE will operate a points-based system, where points are allocated for senior and talented young players. If a player obtains 15 points, they will earn a GBE based on the following criteria:

Senior and youth international appearances;
Quality of the selling club, based on the league they are in, league position and progression in continental competition;
Club appearances, based on domestic league and continental competition minutes."
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan

Sixo
slowmotion
8 évvel ezelőtt tudom, hogy akkor válogatottság kellett a munkavállalóihoz. Az ő esetében ez mondjuk megvan, korosztályos brazil válogatott.
Sixo
ötszörös. ez anno még a felnőttválogatottban sem volt elég.
több mint 3 éve
Igazi balfsz csapat a Villa, 2022.01.13-án vették 30 M-ért Luca Digne-t, erre kb egy évre húznak még egy bal bekket?? 😀
Miközben elöl egy Olli Watkins-Ings csatárpárosuk van, és 18 meccsen 20 gólt termelt a komplett csapat . 😊
De a Spurs sem különb, behúzták nyáron Djed Spence-t 15 M-ért, aki kb a legnagyobb durranása volt tavaly a Champónak, jobb bekket játszik, Conte kijelenti hogy neki nem kell a srác, 3 játékpercet ad neki a PLben, erre most Pedro Porro-ra licitálnak, aki jobb bekk, 45 M-át kér érte a Sporting.
Okos húzások, gratulálok.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!
- Ruslan Malinovskyi az OM-ben szerződött az Atalantából 12 misi fejében. Lehetett hallani róla, hogy ő Gasperini következő áldozata, még a nyár végén nagyon összevesztek és már augusztusban el akarták adni. De azért mégis egy ilyen szintű játékos 12 misiért ... Juvének faszért nem kellett.
- David Beckham 20 éves fia, Romeo James Beckham a Brentford B csapatához igazolt az Inter Miami tartalék csapatától. Anno még az Arsenal akadémiáján is megfordult.
- Didier Deschamp 2026 hosszabbította meg szerződését a francia szövetséggel. Ha ezt kitölti 14 évig lesz a válogatott kapitánya.
- Christian Pulisic könnyen lehet, hogy még januárban távozik a Chelseatől.
- Gvardiol szíve szerint a Liverpoolban játszana.
- Unai Emeri Alex Morenot, a Betis balhátvédjét szeretnék a csapatánál, az Aston Villánál tudni. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak.

több mint 3 éve

Sixo
slowmotion

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 819 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Roberto Martinez lesz a portugálok kapitánya, kár értük, megint nem fognak nyerni semmit x évig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Didier marad francia kapitány
unpopular opinion: helyes döntés
zacknorb
csak akkor jó döntés, ha le tudja vonni a vébé után adódó nyilvánvaló tanulságokat a kerettel kapcsolatban
több mint 3 éve

Sixo
több mint 3 éve
nem visszalepes. fikagepek vagyunk

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
YoungZeeZee
Szomorú sztori az egész.
" A Juventusnál védő kapus" Ő a Juve utánpótlásában védett. Nagyon nem mindegy, ez is megint egy hülye újságírói hozzáállás.
Másrészt egy 19 éves kapus hogy adhatja fel?? Neki játszania, védeni KELL. Pont a kapus poszt az, ahol nem gyakori hogy felsőbb szinten 19 éves rendszeres kezdő legyen valaki. Ha játszani akart volna, miért nem ment le fél évre a Serie C-be védeni? A Juve kapcsolataival tuti megoldották volna.
Szerintem szimplán csak rájött, hogy egy átlagos válogatott összetartáson kb ő keresi a legkevesebbet a keretben, és a pénzt választotta.
Tony Adams
Közben a DVTK-s kontaktom csak annyit írt, hogy “Zsombi ügynöke olyan zsíros szerződést alkotott, hogy hulye lett volna nem alairni”
jobbágy#JC6
ebbű' fussa majd tetkóra a jobb karjára is
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 326
Azért azt a képet lehetne árnyalni csöppet, hogy csípőre tett kézzel állt s néha beakasztott egy nagy gólt 😂
C’mon man
A világ akkori élvonalába tartozott, még a nemfagyisták és külföldiek szerint is, de még egy tucat
/vagy több/ további spíler volt itt anno aki akkor simán oda tartozott …
A világ akkor ott tartott. Az hogy utána ki merre tovább, az már egy másik történet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 365 — Kinek mit intézett a kormánya
Didier marad francia kapitány
unpopular opinion: helyes döntés

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 365 — Kinek mit intézett a kormánya

A Barca nyert egy kötelező afrikai nyaralást január végére

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kár ezt ragozni, ebben az egy mondatban benne van a magyar labdakergetés esszenciája:

"A tartalék csapatnál leszedték a fejemet egy-egy hiba után, itt azonban jobb a légkör"

Mi megragadtunk a hatvanas években, mikor elég volt, hogy a fantasztikus tehetség albert csípőre tett kézzel álljon a kezdőkörben, néha beakasztott egy nagy bombát és ő lett az ünnepelt hős. A mai játék ennek a szöges ellentéte, és amíg a benne dolgozók erre nem életük lehetőségeként tekintenek, amiért minden másodpercben foggal-körömmel harcolni kell, nincs az a pénz, amitől közelítenénk az elithez (és ez egyre inkább igaz a többi sportágra is, ahogy azt az eredmények mutatják).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 096

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
YoungZeeZee
Szomorú sztori az egész.
" A Juventusnál védő kapus" Ő a Juve utánpótlásában védett. Nagyon nem mindegy, ez is megint egy hülye újságírói hozzáállás.
Másrészt egy 19 éves kapus hogy adhatja fel?? Neki játszania, védeni KELL. Pont a kapus poszt az, ahol nem gyakori hogy felsőbb szinten 19 éves rendszeres kezdő legyen valaki. Ha játszani akart volna, miért nem ment le fél évre a Serie C-be védeni? A Juve kapcsolataival tuti megoldották volna.
Szerintem szimplán csak rájött, hogy egy átlagos válogatott összetartáson kb ő keresi a legkevesebbet a keretben, és a pénzt választotta.
Tony Adams
Közben a DVTK-s kontaktom csak annyit írt, hogy “Zsombi ügynöke olyan zsíros szerződést alkotott, hogy hulye lett volna nem alairni”
több mint 3 éve

több mint 3 éve
több mint 3 éve

YoungZeeZee
Szomorú sztori az egész.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 096

YoungZeeZee
“A tartalékcsapatnál vérmesebb közeg volt, leszedték a fejem egy rossz ­passz ­vagy hiba után, itt azonban jobb a légkör.”

Na jó 😃 ez annyira magas labda..
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 562

több mint 3 éve
Nem az volt ,hogy a brazilok ilyenkor fetrengeni szoktak? 2 sárgából indulunk

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 562
Nekem vialli semleges volt.meg kisebb voltam mikor a csucson volt.
Jo.a bl gyozelemre emlekszem..
Mikor meglattam a hirt rola egy pillanatra elgindolkodtam...
több mint 3 éve
Állitólag Mudrykért a Chelsea kifizetné a 85 milliót. Az Arsenal nem (két ajánlatot tettek, és egyelõre Felix megszerzése lehet fontosabb). Mudryk inkább az ágyúsokhoz menne. De van az a pénz. A Saktyor enged az árból egy pontig(?), ha Mudryk inkább az Arsenalt preferálja mégis.

Zaha már nem egyszemélyes gólfelelõs Vieira szerint, szal eladó, ha komoly ajánlatot kapnak.
ulpianus
Zahán én is komolyan elmerengtem, ő talán el is fogadna egy kvázi 12. ember szerepet.
Engem viszont jelenleg Smith-Rowe érdekel a legjobban, valahogy játéklehetőséget kell találni a srácnak, túl nagy érték ő ahhoz hogy a pad végén porosodjon. Lassan túl lesz ezen az ágyék-sérülés mizérián, remélem Arteta használni fogja.
Mudryk még továbbra is tetszene, és igen, krvadárga lesz.Remélem Zincsnko kampányol a srácnál, ha már a nője elég nyíltan csinálja:

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Állitólag Mudrykért a Chelsea kifizetné a 85 milliót. Az Arsenal nem (két ajánlatot tettek, és egyelõre Felix megszerzése lehet fontosabb). Mudryk inkább az ágyúsokhoz menne. De van az a pénz. A Saktyor enged az árból egy pontig(?), ha Mudryk inkább az Arsenalt preferálja mégis.

Zaha már nem egyszemélyes gólfelelõs Vieira szerint, szal eladó, ha komoly ajánlatot kapnak.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 686 — Így remélem megfelelek nektek.....
Di Matteon, Zolan és Viallin kívül volt még olasz akkoriban a Chelseaben?
Szokol
96-98-ig ők hárman, aztán jött egy noname védő Percassi, majd még Casiraghi és Dalla Bona, aztán Cudicini, és Panucci de akkor már Vialli edző volt. Aztán jött egy rövid Rix átmenettel a Ranieri korszak.
több mint 3 éve
Van Dijk egy hónap off
NB2
Más sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
Mikey
Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!
RIP Vialli, óriási küzdő volt, a pályán, és az életben is!
Stoki
Szakik még a sérül előtt is mondták, hogy ha így folytatja akkor 1-2 meccs és jöhet a Gomez - Konate páros kora, mert kritikán aluli amit csinál.
Sixo
Szakik gondolom még nem vették észre, hogy Konaté sem az a betonbiztos hátvéd, cserébe Gomez sem bírta levetkőzni hosszú évek alatt sem a meccsenkénti egy-két agyfasz megmozdulását.