Soccer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Most olvasom, hogy még nem is tudták regisztrálni Ronaldot az Al-Nassrnál. Ezért kidobják Aboubakart, akinek lehet a MU lesz a következő állomása. Mondjátok, hogy kamu híreket olvastam, és ez csak egy mese.Az Aboubakar to MUt én is olvastam.
Sixo
De oda megy elv Weghorst is kölcsönbe (a Unitedbe)
Poloska vagyok.
🚨| 4,436 official matches & this is the FIRST time in Real Madrid’s 121 year history without a single Spanish player in their starting XI. @2010MisterChip pic.twitter.com/spiDU2Fi7C
— Madrid Zone (@theMadridZone) January 7, 2023
🚨 Wout Weghorst says goodbye to the Beşiktaş fans ahead of a reported loan move to Manchester United. 👀🇳🇱
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) January 7, 2023
(🎥 @beINSPORTS_TR
pic.twitter.com/ep55UqvNY8
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
🚨 Wout Weghorst says goodbye to the Beşiktaş fans ahead of a reported loan move to Manchester United. 👀🇳🇱
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) January 7, 2023
(🎥 @beINSPORTS_TR
pic.twitter.com/ep55UqvNY8
Sommer nem megy a Bayernbe.Ne is mondd baszki. Megint jöhet az ulreich potya tavasszal
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Sommer nem megy a Bayernbe.Kicsit fura választásnak tartom, ő perpill top kapus, még védeni akar, Neuer ha visszatér, max padozna. Az MU-ba sem ment cserekapusnak/vetélytársnak, lehet hogy őt ez nem motiválja még.
Bazzani
Sommer nem megy a Bayernbe.lehet csak több pénzt akarnak kicsikarni a Bayern-ből.
Bazzani
Jogos, Igen csak az addigi önzősködések miatt fel sem tűnt már.Ennél a Villareálnál pedig vlm nagyon nincs rendben, vagy 3-4 x ordító helyzetekben nem passzolnak egymásnak, vagy értelmetlenül önzőznek, ez az üres kapus helyzet a végén már csak megkoronázta az egészet.de ott a végén ha passzol, akkor les..mert hiába a hátrafutó védő mögül indult volna a támadó, nem volt a kapuban kapus... (persze, ha labda mögül induló társnak passzol, az más..)
ozibozi
bogec7
Ennél a Villareálnál pedig vlm nagyon nincs rendben, vagy 3-4 x ordító helyzetekben nem passzolnak egymásnak, vagy értelmetlenül önzőznek, ez az üres kapus helyzet a végén már csak megkoronázta az egészet.de ott a végén ha passzol, akkor les..mert hiába a hátrafutó védő mögül indult volna a támadó, nem volt a kapuban kapus... (persze, ha labda mögül induló társnak passzol, az más..)
ozibozi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Egy élesebb Real megbüntette volna őket azért amit 2:1 után leműveltek.
Szerkesztette: ozibozi
Poloska vagyok.
Már sorry, de legalább olyan sikeres volt az Evertonnal, mint most Lampard! 😀😀😀Hát amúgy nagyon jó látni, hogy a kiesés szele erősen fújkál Liverpoolnak azon a részén. 😀
Tony Adams
Alaba konkrétan elcsúszott, letette a kezét a földre, a támadó meg rágurította...
labdarúgás 2023-ban -_-
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Nem mintha ezen múlna, mert egy kalap szara Real.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Na igen, az az evertonos időszak minden volt csak sikeres nem. 😊LöfliRoberto Martinez lesz a portugálok kapitánya, kár értük, megint nem fognak nyerni semmit x évigNem értem a portugálokat, annyi fiatal és érdekes edzőt termelnek ki mint az állat, erre odaadják a padot ennek a fsznak. Pedig most lehetne durrantani egy kis fiatalítással, egy új maggal ez a csapat bárhol esélyes lenne. Erre jön ez a lúzer, aki a Wigannel érte el karrierje legnagyobb sikereit. 😀
🚨 EXCL: Roberto Martinez has reached verbal agreement to become Portugal coach. Appointment as Fernando Santos successor likely to be finalised towards end of next week. 49yo Spaniard has had club + int’l interest since leaving Belgium role @TheAthleticFC https://t.co/8sC6PhvdC3
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 7, 2023
Löfli
Tony Adams
Roberto Martinez lesz a portugálok kapitánya, kár értük, megint nem fognak nyerni semmit x évigNem értem a portugálokat, annyi fiatal és érdekes edzőt termelnek ki mint az állat, erre odaadják a padot ennek a fsznak. Pedig most lehetne durrantani egy kis fiatalítással, egy új maggal ez a csapat bárhol esélyes lenne. Erre jön ez a lúzer, aki a Wigannel érte el karrierje legnagyobb sikereit. 😀
🚨 EXCL: Roberto Martinez has reached verbal agreement to become Portugal coach. Appointment as Fernando Santos successor likely to be finalised towards end of next week. 49yo Spaniard has had club + int’l interest since leaving Belgium role @TheAthleticFC https://t.co/8sC6PhvdC3
Löfli
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Roberto Martinez lesz a portugálok kapitánya, kár értük, megint nem fognak nyerni semmit x évigNem értem a portugálokat, annyi fiatal és érdekes edzőt termelnek ki mint az állat, erre odaadják a padot ennek a fsznak. Pedig most lehetne durrantani egy kis fiatalítással, egy új maggal ez a csapat bárhol esélyes lenne. Erre jön ez a lúzer, aki az Evertonnal érte el karrierje legnagyobb sikereit. 😀
Löfli