Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 481
Alisson... 🤦🤦🤦

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 365 — Kinek mit intézett a kormánya
Most olvasom, hogy még nem is tudták regisztrálni Ronaldot az Al-Nassrnál. Ezért kidobják Aboubakart, akinek lehet a MU lesz a következő állomása. Mondjátok, hogy kamu híreket olvastam, és ez csak egy mese.
Sixo
Az Aboubakar to MUt én is olvastam.
De oda megy elv Weghorst is kölcsönbe (a Unitedbe)

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!
Most olvasom, hogy még nem is tudták regisztrálni Ronaldot az Al-Nassrnál. Ezért kidobják Aboubakart, akinek lehet a MU lesz a következő állomása. Mondjátok, hogy kamu híreket olvastam, és ez csak egy mese.

több mint 3 éve
Udinese is 0ba rakva. 8 meccs, 8 győzelem, 0 kapott gól. Amúgy meg fuh de szarok vagyunk.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 796 — "Montoya por favor!"

Tony Adams

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 259 — Lucas Scott
Sommer nem megy a Bayernbe.
Bazzani
Ne is mondd baszki. Megint jöhet az ulreich potya tavasszal

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Bazzani
Kicsit fura választásnak tartom, ő perpill top kapus, még védeni akar, Neuer ha visszatér, max padozna. Az MU-ba sem ment cserekapusnak/vetélytársnak, lehet hogy őt ez nem motiválja még.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 159
Bazzani
lehet csak több pénzt akarnak kicsikarni a Bayern-ből.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 326
A Juve miért nem a saját mezében játszik otthon?
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 191 — Axel Foley

több mint 3 éve
Ennél a Villareálnál pedig vlm nagyon nincs rendben, vagy 3-4 x ordító helyzetekben nem passzolnak egymásnak, vagy értelmetlenül önzőznek, ez az üres kapus helyzet a végén már csak megkoronázta az egészet.
ozibozi
de ott a végén ha passzol, akkor les..mert hiába a hátrafutó védő mögül indult volna a támadó, nem volt a kapuban kapus... (persze, ha labda mögül induló társnak passzol, az más..)
bogec7
Jogos, Igen csak az addigi önzősködések miatt fel sem tűnt már.
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 195
Ennél a Villareálnál pedig vlm nagyon nincs rendben, vagy 3-4 x ordító helyzetekben nem passzolnak egymásnak, vagy értelmetlenül önzőznek, ez az üres kapus helyzet a végén már csak megkoronázta az egészet.
ozibozi
de ott a végén ha passzol, akkor les..mert hiába a hátrafutó védő mögül indult volna a támadó, nem volt a kapuban kapus... (persze, ha labda mögül induló társnak passzol, az más..)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Egy élesebb Real megbüntette volna őket azért amit 2:1 után leműveltek.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 365 — Kinek mit intézett a kormánya
A Villareal eddig az őszi-téli vb nagy nyertese. Jelenleg ez egy spanyol top4-es, BL csapat.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Már sorry, de legalább olyan sikeres volt az Evertonnal, mint most Lampard! 😀😀😀
Tony Adams
Hát amúgy nagyon jó látni, hogy a kiesés szele erősen fújkál Liverpoolnak azon a részén. 😀

több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 195
lényegében 16-oson belül a támadóknak nem is a kaput kell céloznia, csak pöcizze rá a védő kezére, mert fix tizi lesz...
Alaba konkrétan elcsúszott, letette a kezét a földre, a támadó meg rágurította...
labdarúgás 2023-ban -_-

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 300 — je suis poloska
Nem ugy van hogy tamaszkodo keznel nincs tizi?

Nem mintha ezen múlna, mert egy kalap szara Real.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 796 — "Montoya por favor!"
Benzema ezt tavaly berúgta volna

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Már sorry, de legalább olyan sikeres volt az Evertonnal, mint most Lampard! 😀😀😀
több mint 3 éve
Roberto Martinez lesz a portugálok kapitánya, kár értük, megint nem fognak nyerni semmit x évig

Löfli
Nem értem a portugálokat, annyi fiatal és érdekes edzőt termelnek ki mint az állat, erre odaadják a padot ennek a fsznak. Pedig most lehetne durrantani egy kis fiatalítással, egy új maggal ez a csapat bárhol esélyes lenne. Erre jön ez a lúzer, aki a Wigannel érte el karrierje legnagyobb sikereit. 😀
Tony Adams
Löfli
Na igen, az az evertonos időszak minden volt csak sikeres nem. 😊

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 819 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Roberto Martinez lesz a portugálok kapitánya, kár értük, megint nem fognak nyerni semmit x évig

Löfli
Nem értem a portugálokat, annyi fiatal és érdekes edzőt termelnek ki mint az állat, erre odaadják a padot ennek a fsznak. Pedig most lehetne durrantani egy kis fiatalítással, egy új maggal ez a csapat bárhol esélyes lenne. Erre jön ez a lúzer, aki a Wigannel érte el karrierje legnagyobb sikereit. 😀
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve

Löfli
Nem értem a portugálokat, annyi fiatal és érdekes edzőt termelnek ki mint az állat, erre odaadják a padot ennek a fsznak. Pedig most lehetne durrantani egy kis fiatalítással, egy új maggal ez a csapat bárhol esélyes lenne. Erre jön ez a lúzer, aki az Evertonnal érte el karrierje legnagyobb sikereit. 😀