Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Di Matteon, Zolan és Viallin kívül volt még olasz akkoriban a Chelseaben?
több mint 3 éve
Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
RIP Vialli, óriási küzdő volt, a pályán, és az életben is!
több mint 3 éve
rápihenünk a BL-reVan Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
több mint 3 éve
Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Van Dijk egy hónap off
több mint 3 éve
Pedig vagy 23-ban kell kifizetni, vagy már nem lesz elérhető.Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.Idén hülyeség lenne, mert van 3 klasszis a poszton, akik bőven megoldják ezt.
Sixo
2024-ről volt szó inkább, mert idén Bellinghem lesz a fő célpont
FLZOLI
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Samp FB oldalán van egy 2,5perces megemlékező videó Vialliról.Zseniális felvételek.
több mint 3 éve
Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.Idén hülyeség lenne, mert van 3 klasszis a poszton, akik bőven megoldják ezt.
Sixo
2024-ről volt szó inkább, mert idén Bellinghem lesz a fő célpont
több mint 3 éve
Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.
több mint 3 éve
Én még a Sampból válogattam be a gombfociválogatottamba, és Basler mellett ő volt az egyetlen, aki bekerülése után mindvégig megmaradt, amíg csak összejártunk gombfocizni. Sőt, bár én védőként leginkább a messziről nagy gólokat lövő védőket kedveltem, ő lett a csapatkapitányom, amikor Bryan Robson "kiöregedett".Játszott együtt nálam kétcsatáros felállásban Bergkamppal, Overmarssal, Ali Daeiel, Kirstennel, Litmanennel, de sose cserélődött le, állandósága, stabil helye miatt ő volt a gombfoci-időszakom abszolút gólkirálya, minden statisztikámban ő lőtte a legtöbb gólt, úgyhogy én is saját halottamnak tekintem.
több mint 3 éve
Már nem emlékszem pontosan, de ezerintem nekem Ő volt az első kedvenc focistám. Akkor már a Juventusban játszott és fantasztikus párost alkotott Ravanellivel.
több mint 3 éve
Fantasztikus játékos, szimpatikus ember. Szörnyű.🥺
több mint 3 éve
Meghalt Vialli. 😕R I.P.
Legenda.
Bazzani
Nagy játékos volt...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Vialli és Mancini miatt lettem Samp drukker. Imádtam őket.Meghalt Vialli. 😕Bazdmeg, múltkor Mancini Sinisa koporsóját vitte, most meg Vialliét viheti 🙁
Legenda.
Bazzani
RIP
steelwolf
Ma van Lombardo születésnapja.
Nem ilyen "ajándékot" szeretett volna.
Basszameg.
több mint 3 éve
mondanám azt, hogy ha gyerekkorom sztárjai elkezdenek elmenni, akkor túl öreg vagyok... de baszki, egyáltalán nem vagyok túl öreg,ők viszont túl korán mentek el 😕
több mint 3 éve
Meghalt Vialli. 😕Bazdmeg, múltkor Mancini Sinisa koporsóját vitte, most meg Vialliét viheti 🙁
Legenda.
Bazzani
RIP
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 562
az arsenal castle meccsen vmi 46 percig vol a labda jatekban es keves hosszabbitas volt? 😊A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana – mondta Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”Utolsó 10 perc? Ahha. Ajánlom van Bastennek a Liverpool - Leicester meccs megtekintését (is) amikor a City már a 20. percben időt húzott. De persze lehetne sorolni az ilyen meccseket.
Imádom 😀 ez annyira tipikusan socceres lenne, hogy muszáj megvalósulnia
r.baggio
Elképesztő.
Mikey
több mint 3 éve
- Ounahiért 15 misit ajánlott a Napoli első körben az Angersnek.- Bartosz Bereszynski Samp -> Napoli
- Mislav Orsić Dinamo Zagreb -> Soton
több mint 3 éve
A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana – mondta Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”Utolsó 10 perc? Ahha. Ajánlom van Bastennek a Liverpool - Leicester meccs megtekintését (is) amikor a City már a 20. percben időt húzott. De persze lehetne sorolni az ilyen meccseket.
Imádom 😀 ez annyira tipikusan socceres lenne, hogy muszáj megvalósulnia
r.baggio
Elképesztő.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
és ez ajrópában is simán így van már régóta, meccsek végén az eredményes dobások után is le kellett állítani az időt, amíg újra játékba nem hozták a labdát. és ez minimum tíz éve, de inkább húsz.inkább csak a kézi, kosár az totál nettó játékidőt mérnem
NB2
youtu.be/thoK0or6uuQ
videóban is elhangzik, első 3 negyedben az utolsó perc, 4. negyedben pedig az utolsó 2percben áll az óra
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Ja emlékszem erreVörös Ördögök....kékben, értem.🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) January 5, 2023
Sixo
Willie ParkerNo Manchester United blue kit will ever come close to this one. 🔵 pic.twitter.com/cM7njavqVi
Sixo
több mint 3 éve
Vörös Ördögök....kékben, értem.🎙️ Robinho on joining Man City in 2008: "I thought I was joining Manchester United. I was mislead by all involved. I wasn't aware there was another Manchester club." pic.twitter.com/fhphLDAA8q
Sixo
Willie Parker
No Manchester United blue kit will ever come close to this one. 🔵 pic.twitter.com/cM7njavqVi
több mint 3 éve
Vègre egy okos ember:sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/gazdag-daniel-magammal-szurtam-volna-ki-ha-nem-fogadom-el-a-klub-ajanlatat/2023010520535338920
Bár az MLSben nagy formaingadozások vannak csapat szinten is egyik idènyről a másikra, de hátha most sikerül ismètelni ès nyerni is vègül.