Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 411 — Steelers fan
Di Matteon, Zolan és Viallin kívül volt még olasz akkoriban a Chelseaben?
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Van Dijk egy hónap off
NB2
Más sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
Mikey
Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!
RIP Vialli, óriási küzdő volt, a pályán, és az életben is!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 540 — Cowboys fan
Van Dijk egy hónap off
NB2
Mikey
rápihenünk a BL-re
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 481
Van Dijk egy hónap off
NB2

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 426 — nabege2@yahoo.com
Van Dijk egy hónap off
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 233
Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.
Sixo
Idén hülyeség lenne, mert van 3 klasszis a poszton, akik bőven megoldják ezt.
2024-ről volt szó inkább, mert idén Bellinghem lesz a fő célpont
FLZOLI
Pedig vagy 23-ban kell kifizetni, vagy már nem lesz elérhető.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 191 — Axel Foley
Samp FB oldalán van egy 2,5perces megemlékező videó Vialliról.
Zseniális felvételek.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 685 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.
Sixo
Idén hülyeség lenne, mert van 3 klasszis a poszton, akik bőven megoldják ezt.
2024-ről volt szó inkább, mert idén Bellinghem lesz a fő célpont

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 661 — #NoStress
Én még a Sampból válogattam be a gombfociválogatottamba, és Basler mellett ő volt az egyetlen, aki bekerülése után mindvégig megmaradt, amíg csak összejártunk gombfocizni. Sőt, bár én védőként leginkább a messziről nagy gólokat lövő védőket kedveltem, ő lett a csapatkapitányom, amikor Bryan Robson "kiöregedett".
Játszott együtt nálam kétcsatáros felállásban Bergkamppal, Overmarssal, Ali Daeiel, Kirstennel, Litmanennel, de sose cserélődött le, állandósága, stabil helye miatt ő volt a gombfoci-időszakom abszolút gólkirálya, minden statisztikámban ő lőtte a legtöbb gólt, úgyhogy én is saját halottamnak tekintem.

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 411 — Steelers fan
Már nem emlékszem pontosan, de ezerintem nekem Ő volt az első kedvenc focistám. Akkor már a Juventusban játszott és fantasztikus párost alkotott Ravanellivel.
több mint 3 éve
RIP Gianluca

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Fantasztikus játékos, szimpatikus ember. Szörnyű.🥺
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Meghalt Vialli. 😕
Legenda.
Bazzani
R I.P.
Nagy játékos volt...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Meghalt Vialli. 😕
Legenda.
Bazzani
Bazdmeg, múltkor Mancini Sinisa koporsóját vitte, most meg Vialliét viheti 🙁
RIP
steelwolf
Vialli és Mancini miatt lettem Samp drukker. Imádtam őket.
Ma van Lombardo születésnapja.
Nem ilyen "ajándékot" szeretett volna.
Basszameg.

több mint 3 éve
mondanám azt, hogy ha gyerekkorom sztárjai elkezdenek elmenni, akkor túl öreg vagyok... de baszki, egyáltalán nem vagyok túl öreg,ők viszont túl korán mentek el 😕
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 773 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Meghalt Vialli. 😕
Legenda.
Bazzani
Bazdmeg, múltkor Mancini Sinisa koporsóját vitte, most meg Vialliét viheti 🙁
RIP
több mint 3 éve
Meghalt Vialli. 😕
Legenda.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 562
A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana  – mondta      Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”

Imádom 😀 ez annyira tipikusan socceres lenne, hogy muszáj megvalósulnia
r.baggio
Utolsó 10 perc? Ahha. Ajánlom van Bastennek a Liverpool - Leicester meccs megtekintését (is) amikor a City már a 20. percben időt húzott. De persze lehetne sorolni az ilyen meccseket.

Elképesztő.
Mikey
az arsenal castle meccsen vmi 46 percig vol a labda jatekban es keves hosszabbitas volt? 😊
több mint 3 éve
- Ounahiért 15 misit ajánlott a Napoli első körben az Angersnek.
- Bartosz Bereszynski Samp -> Napoli
- Mislav Orsić Dinamo Zagreb -> Soton

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 481
A hármas csoportokban nagy az esélye a kevés gólos mérkőzéseknek, és hogy a második találkozóján több csapat szándékosan döntetlenre játszana  – mondta      Marco van Basten a FIFA technikai igazgatójaként a Sport Bildnek. – Ennek kivédésére tizenegyesrúgásokkal fejeződnének be az ikszes mérkőzések, de a rávezetést is el tudnám képzelni. Az észak-amerikai profi ligában már volt példa hasonlóra, a játékosok huszonöt méterről rávezethetnék a labdát a kapusra, aki a tizenhatos vonaláig szabadon mozoghat, hogy védje a lövést. A nézőknek ez kifejezetten látványos lenne. Szóba került az is, hogy a mérkőzések utolsó tíz perce tiszta játékidő lenne, kiküszöbölve ezzel az időhúzást, a sárga lapok helyett pedig az érintett játékosnak öt vagy tíz percre el kellene hagynia a pályát.”

Imádom 😀 ez annyira tipikusan socceres lenne, hogy muszáj megvalósulnia
r.baggio
Utolsó 10 perc? Ahha. Ajánlom van Bastennek a Liverpool - Leicester meccs megtekintését (is) amikor a City már a 20. percben időt húzott. De persze lehetne sorolni az ilyen meccseket.

Elképesztő.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
inkább csak a kézi, kosár az totál nettó játékidőt mér
NB2
nem

youtu.be/thoK0or6uuQ

videóban is elhangzik, első 3 negyedben az utolsó perc, 4. negyedben pedig az utolsó 2percben áll az óra
Negritis, a vajda
és ez ajrópában is simán így van már régóta, meccsek végén az eredményes dobások után is le kellett állítani az időt, amíg újra játékba nem hozták a labdát. és ez minimum tíz éve, de inkább húsz.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 233

Sixo
Vörös Ördögök....kékben, értem.
Willie Parker

Sixo
Ja emlékszem erre
több mint 3 éve

Sixo
Vörös Ördögök....kékben, értem.
Willie Parker

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 683 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vègre egy okos ember:

sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/gazdag-daniel-magammal-szurtam-volna-ki-ha-nem-fogadom-el-a-klub-ajanlatat/2023010520535338920

Bár az MLSben nagy formaingadozások vannak csapat szinten is egyik idènyről a másikra, de hátha most sikerül ismètelni ès nyerni is vègül.