Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
LOL, Mudryk is nézi a meccset.😜
több mint 3 éve
Csak fel kell bontani egy pezsgőt, ünnepi lett a hangulatom. 😊
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Too easy 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Keveslem a lapokat amiket Laosz kiosztott. Lehetett volna több 😀
több mint 3 éve
Durva hogy az idei szezon 2022-es etapjában, ha a mait nem számoljuk, 5 pontot veszített a csapat. A Soton elleni elbohóckodott meccsen, és a MU ellen, ahol az FA elismerte hogy Martinelli gólját meg kellett volna adni (és amiatt alakulhatott volna máshogy a meccs).
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ödegaard nem normális.
több mint 3 éve
Caicedo és Mcallister nélkül ez a BHA fogható.
több mint 3 éve
Golden Boy ‹3
több mint 3 éve
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
több mint 3 éve
Na most lesz súlya a fél hetes meccsnek, 7 pont azért már jelentős előny lenne
több mint 3 éve
De. A bayernnel rá mondtak nemet.Nem rá mondtak nemet, ezekben még eljátszogatott volna, hanem a pénzre és kereskedelmi jogbevételek elosztására. Ez többször előjött.Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Engem továbbra is az lep meg, hogy rájött, hogy neki lefőtt a kávé, valszeg kevés volt az érdeklődő is, de úgy gondoltam, hogy akkor is megpróbálja valami európai klubban.
Jughead
Sixo
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pep miert nem cserel. Alvarez es Foden csak pad. Cancelo?
több mint 3 éve
Gray ezt bevágta
több mint 3 éve
Azért ezek nagyon nem ugyanazok. Ne kezeljük egy szinten azt amikor egy török újságnak az adott játékos ügynöke megszellőztet ezt azt marketing célzattal, meg amikor a 3. csapat tulajdonosa nyilatkozza le újságírok előtt, hogy igen jöttek Mendesék, CR7 fantasztikus focista, de nem kell köszönjük.Ezeket a híreket azért a többség már úgy kezelte, mint mondjuk a Szalayval / Szoboszlaival / régebben Dzsudzsákka kapcsolatos átigazolási híreket. Minden transzferidőszakban Real-City-Bayern-Juve-Inter-Chelsea, de nyilván nem lesz belőle semmi hisz ez csak wishful thinking és 2 perc médiaértéke van csak.Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Engem továbbra is az lep meg, hogy rájött, hogy neki lefőtt a kávé, valszeg kevés volt az érdeklődő is, de úgy gondoltam, hogy akkor is megpróbálja valami európai klubban.
Jughead
Sixo
vpi
több mint 3 éve
nem értem...világ életében egy f@sz volt...Xavi meg azt hitte ha meleg szarig benyal majd jó lesz....Azonnal le kell iratkozni erről az ámokfutó gyökérről...vezessen meccset a reálnakNanananananananana neeeeee
Klaci79
Abban sincs köszönet. Valakinek az akárkije lehet hogy ennyire toljak.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Azonnal le kell iratkozni erről az ámokfutó gyökérről...vezessen meccset a reálnakNanananananananana neeeeee
Klaci79
Abban sincs köszönet. Valakinek az akárkije lehet hogy ennyire toljak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Azonnal le kell iratkozni erről az ámokfutó gyökérről...vezessen meccset a reálnak...egyszerűen komolytalan....méterekről csúszva rúg utána a támadónak és sárgát ad? Mi volt vajon a szándéka a védőnek???....áh
több mint 3 éve
Ezeket a híreket azért a többség már úgy kezelte, mint mondjuk a Szalayval / Szoboszlaival / régebben Dzsudzsákka kapcsolatos átigazolási híreket. Minden transzferidőszakban Real-City-Bayern-Juve-Inter-Chelsea, de nyilván nem lesz belőle semmi hisz ez csak wishful thinking és 2 perc médiaértéke van csak.Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Jughead
Sixo
több mint 3 éve
Ezt a nyomorèk Cabrerát....
több mint 3 éve
Lálószt az antarktiszra kellene számúzni fújjon a pingvinek között...😏
több mint 3 éve
Ámokfutó f@sszopó játékvezetés megint...hogy hagyhatják, hogy ilyen gyökét vezessen bajnokit a VB után?
több mint 3 éve
ott baszta el hogy nem előzte be messit a psg-be igazolással, utána már nem maradt olyan csapat ahol elfért volna és ki is tudták volna fizetni.Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Jughead
Sixo
Lahoz közben nyomatja tovább az ámokfutását, nem is értem hogy futhatott be ekkora karriert egy ekkora nyomorék.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Lahoz jo szarul fuj ez kifele volt szabad.
több mint 3 éve
ezt a kamu tizit ...(nem a jogosságra írom, hanem amilyen idióta módon összejött...) közük nincs a meccshez...😡