Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért kemény ez a 12 sárga és egy piros a Celta - Sociedad meccsen 😀
több mint 3 éve
mi volt a leeds - arsenalon?Áramellátási gondok.
alatriste
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
ha valaki tud használható streamet a klasszikusra, kérem ne tartsa magában 😊Ez a sportrouge vagy mi desktopon folyton azt kerte h maszkoljam az ip-t azt hogy lehet?
Klaci79
több mint 3 éve
Hull vs Birmingham has been delayed because the goals are too big.
— The Second Tier (@secondtierpod) October 16, 2022
They are currently being sawed 2 inches smaller.
The Championship.
pic.twitter.com/kOLpLTgKLx
😀😀😀
több mint 3 éve
mi volt a leeds - arsenalon?

Liverpool Fc
több mint 3 éve
ha valaki tud használható streamet a klasszikusra, kérem ne tartsa magában 😊
több mint 3 éve
Igen, az angol félóra studiozassal nem számoltam, a spanyol ütemhez vagyok szokva ahol általában egyből indul a következő meccssenal meccs meg addigra kb véget érFasza lesz egyszerre három helyen nézni az Arsenalt, a Clasicot meg a PL derbijétBszembaszom Classicot ne nézz, 17:30 ra a lényegi dolgok eldőlnek itt is.
Heisman nádor
Tony Adams
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
senal meccs meg addigra kb véget érFasza lesz egyszerre három helyen nézni az Arsenalt, a Clasicot meg a PL derbijétBszembaszom Classicot ne nézz, 17:30 ra a lényegi dolgok eldőlnek itt is.
Heisman nádor
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Fasza lesz egyszerre három helyen nézni az Arsenalt, a Clasicot meg a PL derbijétBszembaszom Classicot ne nézz, 17:30 ra a lényegi dolgok eldőlnek itt is.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Fasza lesz egyszerre három helyen nézni az Arsenalt, a Clasicot meg a PL derbijét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
15:40 től visszakapcsolnak a rendes focira a Spíleren.
több mint 3 éve
Elment a kapcsolat az Elland Roadon...Az MU - Szaúd-Arábia meccsen eddig minden rendben.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Kepa vért ivott vagy nem tudom, de epik formában va

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Harry Potter megbűvölte Kepát????
több mint 3 éve
asztakurva, micsoda dupla védés Kepától

Don't blink!
több mint 3 éve
Hatalmas vicc egy PL meccsen
több mint 3 éve
Arra, inkább hogy 1 perc játék után félbeszakadt a Leeds-Arsenal
több mint 3 éve
Bohózat...Mings gólpasszára gondolsz? 😀
Sebii

Don't blink!
több mint 3 éve
Bohózat...
több mint 3 éve
Elment a kapcsolat az Elland Roadon...
több mint 3 éve
19. PERCDzsudzsák Balázs micsóda egyéni akciót mutatott be! A 108-szoros magyar válogatott támadó gyönyörűen fektette el a jobb oldalon Diabyt, majd befelé húzott, majd jó 11 méterről kilőtte a hosszút. Vezet a DVSC!
21.PERC
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is ott van a helyszínen.
😃😃😃
több mint 3 éve
Ádám Martin bajnok lett, de megint csak csereként jött be. Azért ez picit fura, ebből NB1 lesz megint szerintem aztán süllyesztő. Bár ne lenne igazam.lehet. de az lehet, hogy nem kell belelátni semmit.
NB2
megkapta a büntetőket, az igaz, de a csapatának a leaderboardja úgy néz ki, hogy koreai gyerek 33M 12G 6 A, brazil gyerek 34M 11G 4 A, Ádám 13M 9 G 3 A.
a hatos rájátszásban négy meccsen 120 perc alatt rúgott 4+1-et, per90-re vetítve messze a legjobb a támadók közül. most ennyit játszott, de a paksi alapozás az fiszfasz a koreaihoz képest, abban meg ugye nem nagyon vett részt.
ne reagáljuk túl.
több mint 3 éve
Ádám Martin bajnok lett, de megint csak csereként jött be. Azért ez picit fura, ebből NB1 lesz megint szerintem aztán süllyesztő. Bár ne lenne igazam.
több mint 3 éve
De itt a játékosok az urak…Ha a jatekosok barkibel megbuknak, akkor mehetnek ök is. De en egy kemeny kezu edzot hoznek, akivel fegyelmezett jatekra alkalmas a csapat.Amig Boris az edzo, addig nyugodtan lehet tenni a Vidi ellen. Ilyen hulye vezetoket!De ezeknek a játékosoknak ki lenne jó? Mert tudjuk hogy ők a főnökök…
Toto21
Ha idejön egy kemény kezű edző, nem tetszik a keménysége, megbuktatják.
Ha idejön egy langyos Boris, szarnak mindenre, buktatás.
Akkor ki jöjjön? Egy Horváth Feri, aki meccs után majd együtt söröz velük meg csak lötyögnek edzésen?
jobbágy#JC6
Toto21
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
bunteto.com/media/rovat/masfel-evig-rajtam-gunyolodtak-de-ebbol-a-melysegbol-is-sikeruelt-visszakapaszkodni-interju-guzmics-richarddalNeki is volt egy fasza eve 15/16 aztan szevasz.