Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azt hittem Kuntics már régebb óta ott van.Mondjuk Kuntics pár hete ment oda a Fraditól, annyi idő alatt játékosmegfelelőként sokat nem ronthatott a klub helyzetén 😊Nem látok olyat aki nem érdemelte volna meg. Budut kellett volna Újpestre rúgni még.Salec, Boris, Preisinger, Kuntic, meg a vidi2 edzője out.Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Meséljetek, híreket nem olvastam még. Fontosabb volt a kva gázszámlát intéznem 😅
Bálesz
Nemzetes és Méltóságos petey
Bálesz
Bazzani
De Boris és Sallói egyértelmű.
De az továbbra is kérdés, hogy Garancsinak mik a tervei. Mert ha ez a jelenlegi langyos víz, akkor vihetnek oda kb bárkit, sok változás nem lesz.
Bálesz
De mindegy is rá is jogosan csapott le a Black Monday mert az előző rezsim embere. Meg amúgy is minek ment oda.
több mint 3 éve
Mondjuk Kuntics pár hete ment oda a Fraditól, annyi idő alatt játékosmegfelelőként sokat nem ronthatott a klub helyzetén 😊Nem látok olyat aki nem érdemelte volna meg. Budut kellett volna Újpestre rúgni még.Salec, Boris, Preisinger, Kuntic, meg a vidi2 edzője out.Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Meséljetek, híreket nem olvastam még. Fontosabb volt a kva gázszámlát intéznem 😅
Bálesz
Bálesz
Bazzani
De Boris és Sallói egyértelmű.
De az továbbra is kérdés, hogy Garancsinak mik a tervei. Mert ha ez a jelenlegi langyos víz, akkor vihetnek oda kb bárkit, sok változás nem lesz.

több mint 3 éve
Nem látok olyat aki nem érdemelte volna meg. Budut kellett volna Újpestre rúgni még.Salec, Boris, Preisinger, Kuntic, meg a vidi2 edzője out.Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Meséljetek, híreket nem olvastam még. Fontosabb volt a kva gázszámlát intéznem 😅
Bálesz
Bálesz
Szerkesztette: Bazzani
több mint 3 éve
Salec, Boris, Preisinger, Kuntic, meg a vidi2 edzője out.Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Meséljetek, híreket nem olvastam még. Fontosabb volt a kva gázszámlát intéznem 😅
Bálesz

több mint 3 éve
A fehérváriak klubhonlapján megjelent rövid hír szerint a Vasas elleni szombati vereséget követően a szakmai stábból nemcsak Michael Boris vezetőedző távozik, hanem segítője, Preisinger Sándor is.Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Meséljetek, híreket nem olvastam még. Fontosabb volt a kva gázszámlát intéznem 😅
Bálesz
A Vasas elleni mérkőzés után Sallói István sportigazgató felajánlotta lemondását, amelyet a klub vezetősége elfogadott. Távozik a vezető játékosmegfigyelő, Zoran Kuntics és a Vidi II vezetőedzője, Györök Tamás is.
Szívesdn 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Meséljetek, híreket nem olvastam még. Fontosabb volt a kva gázszámlát intéznem 😅
Bálesz
több mint 3 éve
Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊Állítólag megkeresték Palit. Nem tudom mennyi a valóságtartalma, lehet benne ráció, de pár évvel ezelőtt azt mondta, hogy addig nem mozdulnak Berlinből, míg a legkisebb le nem érettségizik.
Bálesz
több mint 3 éve
Ejha, szép takarítás volt Fehérváron, petey örül 😊

több mint 3 éve
Köszönje is szépen meg, most indult a gyűjtés a következő tophátékosra, aki a kispad végén fog ülni 😛Cserébe elvileg a hazaiak megdobálták PepetKíváncsian várom, milyen büntetést kap a Man City a szurkolóik undorító viselkedése miatt. Ami rigmusokat skandáltak is, meg ami szövegekkel összefirkálták a folyosót, az mindennek a legalja. De hát Manchester...Természetesen semmit. Az nem a csapat hivatalos álláspontja, hanem a szurkolóké.
Mikey
Vagy valami ilyesmit fognak majd mondani. Majd az a pár szurkoló jól el lesz tiltva az idegenbeli meccsek látogatásától.
slowmotion
Heisman nádor
Viccen kívül, folyamatban kapták a 50-50 szituációs ítéleteket (meg néha azokat is, amik egyértelműen nekünk járt volna), de a kivételesen jogos ítélet ellen kikel magából, aztán meg hergeli a szurkolókat? Én kérek elnézést, de a trógereknek ez jár.
több mint 3 éve
Cserébe elvileg a hazaiak megdobálták PepetKíváncsian várom, milyen büntetést kap a Man City a szurkolóik undorító viselkedése miatt. Ami rigmusokat skandáltak is, meg ami szövegekkel összefirkálták a folyosót, az mindennek a legalja. De hát Manchester...Természetesen semmit. Az nem a csapat hivatalos álláspontja, hanem a szurkolóké.
Mikey
Vagy valami ilyesmit fognak majd mondani. Majd az a pár szurkoló jól el lesz tiltva az idegenbeli meccsek látogatásától.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kíváncsian várom, milyen büntetést kap a Man City a szurkolóik undorító viselkedése miatt. Ami rigmusokat skandáltak is, meg ami szövegekkel összefirkálták a folyosót, az mindennek a legalja. De hát Manchester...Természetesen semmit. Az nem a csapat hivatalos álláspontja, hanem a szurkolóké.
Mikey
több mint 3 éve
Kíváncsian várom, milyen büntetést kap a Man City a szurkolóik undorító viselkedése miatt. Ami rigmusokat skandáltak is, meg ami szövegekkel összefirkálták a folyosót, az mindennek a legalja. De hát Manchester...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Sztem tizi volt, nekem nem azzal van a bajomFradika is elmehet a picsába, totál beleszarnak az egészbeEz sajnos tény. Mint ahogy az is, hogy qrvára nincs két azonos képességű sorunk, bármennyire is ezt hangoztatják.
warr_b
Viszont a bírói kar is elmehet a büdös picsába varostól, hányinger az egész.
Öt gólt kaptunk eddig, négyet vár után. A Honvéd ellen lesről egy olyan szabadból, ami előtt nem volt szabálytalanság. A kecskeméti tizi kb még viccnek is rossz (itt épp nem ment a var). A mai egyenlítő gól szerintem les volt. A tizit nem láttam, de ahogy olvasom, az is érdekes volt. Utána meg Traoré gólja persze les, ha ezt mi kapjuk, tuti megadja a féreg bognár. Nyilván most jönnek majd a gúnyos "jaj, szegény fradikát báncsák" kommentek, de ha ezek az ítéletek fordított szereposztással történnek, már lángolna a net, hogy nekünk csalnak, mer ner.
Ettől függetlenül kurva gyorsan ki kell írtani a fejekből azt, hogy itthon elég a mezt kiküldeni a pályára, mert látjuk, hogy nem.
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Akkor most te nézel hülyének, hogy én ezt bevenném tőled 😉 😛szeretem adni a hülyét, könnyebben becsülnek leJaj mintha nem èrtenèd, ne tègy úgy mint Besenyő Pista bácsi...😏😉🙂☺️Ez nem az èn dèlutánom, remèlem a Phillies után az Eagles is javít majd rajta 😏a délutánon nehezen, mert hajnalban lesz 😮
dande2
slowmotion
dande2
slowmotion
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
De jó kis meccs volt ez a Hali-MTKrespekt a mai napert.
jobbágy#JC6
hogy birod ezt mind!
mezokovesd - ftc
hali-mtk
jessszusom
több mint 3 éve
De jó kis meccs volt ez a Hali-MTK
több mint 3 éve
szeretem adni a hülyét, könnyebben becsülnek leJaj mintha nem èrtenèd, ne tègy úgy mint Besenyő Pista bácsi...😏😉🙂☺️Ez nem az èn dèlutánom, remèlem a Phillies után az Eagles is javít majd rajta 😏a délutánon nehezen, mert hajnalban lesz 😮
dande2
slowmotion
dande2
több mint 3 éve
szerencsére neki is csúszott a fű, meg leginkább útban volt AliHaaland meglepően jól sikerült kordában tartani, én már ennek is örülökSima W. 😀nagyon korrekt teljesítmény volt, csak a teljesen tiszta helyzeteket nem kellene elszórakozni.
Mikey
de hát ez a Liverpool way, meg hétközben különben is bement minden is.
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Jaj mintha nem èrtenèd, ne tègy úgy mint Besenyő Pista bácsi...😏😉🙂☺️Ez nem az èn dèlutánom, remèlem a Phillies után az Eagles is javít majd rajta 😏a délutánon nehezen, mert hajnalban lesz 😮
dande2
slowmotion
több mint 3 éve
Haaland meglepően jól sikerült kordában tartani, én már ennek is örülökSima W. 😀nagyon korrekt teljesítmény volt, csak a teljesen tiszta helyzeteket nem kellene elszórakozni.
Mikey
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sima W. 😀nagyon korrekt teljesítmény volt, csak a teljesen tiszta helyzeteket nem kellene elszórakozni.
Mikey
több mint 3 éve
Ez nem az èn dèlutánom, remèlem a Phillies után az Eagles is javít majd rajta 😏a délutánon nehezen, mert hajnalban lesz 😮
dande2
több mint 3 éve
a térd-térd kontakt ott voltnem rajongok a Fradiért, szóval:Fradika is elmehet a picsába, totál beleszarnak az egészbeEz sajnos tény. Mint ahogy az is, hogy qrvára nincs két azonos képességű sorunk, bármennyire is ezt hangoztatják.
warr_b
Öt gólt kaptunk eddig, négyet vár után. A Honvéd ellen lesről egy olyan szabadból, ami előtt nem volt szabálytalanság. A kecskeméti tizi kb még viccnek is rossz (itt épp nem ment a var). A mai egyenlítő gól szerintem les volt. A tizit nem láttam, de ahogy olvasom, az is érdekes volt. Utána meg Traoré gólja persze les, ha ezt mi kapjuk, tuti megadja a féreg bognár. Nyilván most jönnek majd a gúnyos "jaj, szegény fradikát báncsák" kommentek, de ha ezek az ítéletek fordított szereposztással történnek, már lángolna a net, hogy nekünk csalnak, mer ner.
Ettől függetlenül kurva gyorsan ki kell írtani a fejekből azt, hogy itthon elég a mezt kiküldeni a pályára, mert látjuk, hogy nem.
Bálesz
m4sport.hu/video/2022/10/16/otp-bank-liga-mezokovesd-zsory-fc-ferencvarosi-tc-merkozes
1.45.05-nél
oltári kamu tizi, szerintem el se érte a mezőkövesdit a fradista
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nem rajongok a Fradiért, szóval:Fradika is elmehet a picsába, totál beleszarnak az egészbeEz sajnos tény. Mint ahogy az is, hogy qrvára nincs két azonos képességű sorunk, bármennyire is ezt hangoztatják.
warr_b
Bálesz
m4sport.hu/video/2022/10/16/otp-bank-liga-mezokovesd-zsory-fc-ferencvarosi-tc-merkozes
1.45.05-nél
oltári kamu tizi, szerintem el se érte a mezőkövesdit a fradista