Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 029 — no es importante
Kezdjük azzal, hogy ezeket a meccseket kellene elvinni a vidéki csodastadionjainkba, sose fogom megérteni, hogy itthon miért kötelező az összes hazait BP-n rendezni.

Ha már Dzsudzsi, adná magát Debrecen pl

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 058
Prémium…
A hidegben, a nemzet stadionjában, Zsuzsi búcsúztatásra, egy gyenge görögök elleni barimeccsre. Ok.

Pont, hogy azokat kellene kiszolgálni, akik lemaradtak a sok csókos miatt pl egy olasz meccsről.
Miért ne lehetne olcsóbban adni? Költői a kérdés.
Bár egy pénztárca-barát megoldással még egy rossz barimeccsen is teltház lenne. Szerintem.

És igen, úgy gondolom, hogy egy Fradi EL hazai meccsre mocskosul sok a 17 ezer magyar forint, jelen gazdasági helyzetben. Rengeteg fradista ismerősöm van, aki él-hal a klubért, de nem engedheti meg magának ezeket az árakat. Volt olyan is, aki leépítés miatt elveszítette a munkahelyét és a bérletet adta el, hogy legyen pénze kajára míg nem talál másik munkát.

Mindegy, ez csak az én “bogarasságom”, aki megteheti, menjen nyugodtan. Ez nem szociális segítő központ 😃
jobbágy#JC6
berletet h tud eladni? vagy venat is csereltek? 😊
csebi
Névátírás volt, azt mondta. Extra esetben működik
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 040 — Lucas Scott
Prémium…
A hidegben, a nemzet stadionjában, Zsuzsi búcsúztatásra, egy gyenge görögök elleni barimeccsre. Ok.

Pont, hogy azokat kellene kiszolgálni, akik lemaradtak a sok csókos miatt pl egy olasz meccsről.
Bár egy pénztárca-barát megoldással még egy rossz barimeccsen is teltház lenne. Szerintem.

És igen, úgy gondolom, hogy egy Fradi EL hazai meccsre mocskosul sok a 17 ezer magyar forint, jelen gazdasági helyzetben. Rengeteg fradista ismerősöm van, aki él-hal a klubért, de nem engedheti meg magának ezeket az árakat. Volt olyan is, aki leépítés miatt elveszítette a munkahelyét és a bérletet adta el, hogy legyen pénze kajára míg nem talál másik munkát.

Mindegy, ez csak az én “bogarasságom”, aki megteheti, menjen nyugodtan. Ez nem szociális segítő központ 😃
jobbágy#JC6
berletet h tud eladni? vagy venat is csereltek? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Prémium…

több mint 3 éve
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
zacknorb
12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
jobbágy#JC6
3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.
zavi27
Ültem már a kakason. Soha többet 😀
jobbágy#JC6
A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.

Ha komolyabbak az igényeid fizesd meg.
davemayer
egy psv meccs vs egy tetnelkuli baratsagos valogatott meccs, hogy kifutyulhesd Zsuzsit. hmm. vajon melyik a mervado. plusz hat a holland atlag fizetes es pont ugyanannyi mint a magyar.
de majd en is leirom, hogy a Malta-Anglia meg Malta-Olaszorszagra a jegy a mennyibe kerult.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nyomok egy jc6-ot

Huszti juhasz paros fasza lesz es dobogon vegeznek majd😀

Remelem jol oregszik majd ez a komment.
YoungZeeZee
Remélem kiesnek 😜
jobbágy#JC6
látlak ám moretti

bold: kövesd, vasas, kicsipest a kieső

(amúgy szerintem ez csak ideiglenes lesz. addig is korbács és kenyér a mottó) 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
mar harom csapat esik ki a mennyeibol?

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 419 — Vikings fan
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
zacknorb
12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6
A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.

davemayer
Nyugaton drágább a jegy? De durva! Kosz hogy megirtad nem gondoltuk volna…
Mi értelme van összehasonlítani a kettőt?

Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.

Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.
davemayer
Értem de arra az szaros meccsre lehet többen mennek el / több érdeklődő van mint egy barátságos válogatott meccsre. Ráadásul nyilván ott kint minden szolgatatas drágább ezért nem szeretem az összehasonlítást 😊

Amúgy igazad van, bár én ezekre a barátságos meccsekre próbálnám inkább megfogni a fiatalokat bármilyen kedvezménnyel és nem a bevételre mennék, de ha premium élményt akarsz ne csodálkozz hogy premium az ára.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6

davemayer

Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.

Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 419 — Vikings fan
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6

davemayer

Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6
angolul mennyire keményebb ez a mondat

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 613 — Amerikai sportok rajongója
zacknorb
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 440 — Csodabogár
Nyomok egy jc6-ot

Huszti juhasz paros fasza lesz es dobogon vegeznek majd😀

Remelem jol oregszik majd ez a komment.
YoungZeeZee
Remélem kiesnek 😜
jobbágy#JC6
látlak ám moretti

bold: kövesd, vasas, kicsipest a kieső

(amúgy szerintem ez csak ideiglenes lesz. addig is korbács és kenyér a mottó) 😀

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 440 — Csodabogár
Lol, mekkora lesgólt lőtt a Vasas: visszagurított labdát kapura lőtt a Vasas-játékos, a gólvonal előtt beleért egy másik, ami nem les...
Szokol
Radó Bandika viszont a tizit is képes volt mellélőni, szóval... 😀
warr_b
és nem esett el nekifutás közben? 😀

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 760 — "Montoya por favor!"
Kérdések a tegnapi után.
- Courtois hogy csak 7.? (oké kapus)
- Gavi hogy előzi a 2.-3.at (de még hátrébb is tenném)
- Mit tudott volna a Real tenni, hogy 3.nál jobb legyen?

Spanyol bajnok (utcahosszal), a BL-ben kiejti a Francia bajnokot(jó mondjuk itt hogy a PSG világválogatott az fontosabb mint hogy bajnok 😀 ), PL 3. és vímvédő Chelseat, az előtte végző PL bajnok Cityt, az akkori PL címvédő és 2. Pool-t.
Valakinek ötlet? Kellett volna még egy kieséses kör, hogy a Bayernnel is játszhassanak? 😀
Toca
Courtois 7. helye túl alacsony, Gavi díja meg egy vicc, de szerintem a legjobb csapat a City volt. Elchokerkedtek egy 10 percet a Real ellen, so be it. A PL egy sokkal erősebb liga, a spanyol bajnokság tavaly is nagyon gyenge volt, a Real a szezon végén már “barátságos meccseket” játszhatott a ligában. Egy oda-visszavágós 2 meccs nem mutat semmit a szezonból, ha a h2h-et nézzük. A BL-t nem mindig a legjobb csapat nyeri meg, ahogy az ilyen egyenes kiesés szakaszban lejátszott kupák többségén is bőven előfordul ez.
Heisman nádor
Mondjuk ez a Real a gyenge spanyol bajnokságból szépen beárazta a PL top3 csapatát. Oda-vissza. Nem két meccs hanem hat. De lehet nem szóltak szegény angol csapatoknak hogy a BL-ben is győzelemért játszanak.
Azért ezt gondoljuk át, a Madrid nem potya ágon nyerte meg a BL-t hanem Európa legerősebb csapatait győzte le.
Nemes samu09
5 meccsből 3-at nyertek, de nem volt beárazás egy sem, ellenben sok egyéni hiba, valamint Benzo+Courtois clutch megmozdulásai. A Pool pedig (akiket nem kedvelek, sőt a Realnak szurkoltam) sokkal több tétmeccset kellett hogy játszon.
Az amúgy nem lehet hogy a spanyol bajnokság gyenge, de van egy kiemelkedő csapata?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
zacknorb
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 586 — I like the Texans, I like who we are
Kérdések a tegnapi után.
- Courtois hogy csak 7.? (oké kapus)
- Gavi hogy előzi a 2.-3.at (de még hátrébb is tenném)
- Mit tudott volna a Real tenni, hogy 3.nál jobb legyen?

Spanyol bajnok (utcahosszal), a BL-ben kiejti a Francia bajnokot(jó mondjuk itt hogy a PSG világválogatott az fontosabb mint hogy bajnok 😀 ), PL 3. és vímvédő Chelseat, az előtte végző PL bajnok Cityt, az akkori PL címvédő és 2. Pool-t.
Valakinek ötlet? Kellett volna még egy kieséses kör, hogy a Bayernnel is játszhassanak? 😀
Toca
Courtois 7. helye túl alacsony, Gavi díja meg egy vicc, de szerintem a legjobb csapat a City volt. Elchokerkedtek egy 10 percet a Real ellen, so be it. A PL egy sokkal erősebb liga, a spanyol bajnokság tavaly is nagyon gyenge volt, a Real a szezon végén már “barátságos meccseket” játszhatott a ligában. Egy oda-visszavágós 2 meccs nem mutat semmit a szezonból, ha a h2h-et nézzük. A BL-t nem mindig a legjobb csapat nyeri meg, ahogy az ilyen egyenes kiesés szakaszban lejátszott kupák többségén is bőven előfordul ez.
Heisman nádor
Mondjuk ez a Real a gyenge spanyol bajnokságból szépen beárazta a PL top3 csapatát. Oda-vissza. Nem két meccs hanem hat. De lehet nem szóltak szegény angol csapatoknak hogy a BL-ben is győzelemért játszanak.
Azért ezt gondoljuk át, a Madrid nem potya ágon nyerte meg a BL-t hanem Európa legerősebb csapatait győzte le.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Hogy a fontos dolgokról is szó essen, Diogo Jota saroksérülés miatt hónapokat kell kihagyjon. Klopp nem akart pontosabbat mondani ennél, de a VB-n biztos nem lesz ott.

Először Díaz, most Jota, csak elfogy a csapat elől is lassan.

Úgy látszik ez az év tényleg megint kuka lesz a sok sérülés miatt. 😕
Mikey
majd játszik balszélsőt Carvalho, igaz egyáltalán nem jó szélsőnek...
slowmotion
f&@đäĐ~ˇ^ˇ°ˇ\m, amilyen jól indult Jota karrierje sajnos a sérülések úgy tűnik teljesen kicsinálják
asszem vele is kvázi befürdünk
Keita 2.0
konkrétan akkor van 3 csatárunk meg 1-1.5 aki berakható oda király
Negritis, a vajda
Btw lehet ez a szezon kuka, de ott a BL, ha pedig nem juttok be a Top 4-be (amit mondjuk nem hiszek) akkor jövőre újult erővel simán lehet menni a PL-ért
Heisman nádor
Az lesz nagyon Arsenalos, h minden kulcsemberünk megsérül a vb-n. A Pool felkészültebb ebben, ők már gyógyulnak, h jan-tól jók legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 226 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 287 — The Mathematician
Hogy a fontos dolgokról is szó essen, Diogo Jota saroksérülés miatt hónapokat kell kihagyjon. Klopp nem akart pontosabbat mondani ennél, de a VB-n biztos nem lesz ott.

Mikey
slowmotion
f&@đäĐ~ˇ^ˇ°ˇ\m, amilyen jól indult Jota karrierje sajnos a sérülések úgy tűnik teljesen kicsinálják
Keita 2.0
Negritis, a vajda
Btw lehet ez a szezon kuka, de ott a BL, ha pedig nem juttok be a Top 4-be (amit mondjuk nem hiszek) akkor jövőre újult erővel simán lehet menni a PL-ért
Heisman nádor
a VB alatti pihenő jót tehet a csapatnak, sztem szép lasan oda fogunk érni a 4. helyre
BL-be meg ha 4 közé jutunk már meglepődök

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 760 — "Montoya por favor!"

Mikey
slowmotion
Keita 2.0
Negritis, a vajda

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 226 — Kinek mit intézett a kormánya
Szobi közben elég nagyot játszik a kupában

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 287 — The Mathematician

Mikey
slowmotion
Keita 2.0

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 548 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol, mekkora lesgólt lőtt a Vasas: visszagurított labdát kapura lőtt a Vasas-játékos, a gólvonal előtt beleért egy másik, ami nem les...
Szokol
Radó Bandika viszont a tizit is képes volt mellélőni, szóval... 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"