Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 035 — no es importante
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros trénere szerint játékosai mindent megtettek a győzelem érdekében, de a kupasorozatokban időnként előfordulnak ilyen mérkőzések.

Hallod tesóm. A takarítónőtök többet keres mint az ellenfél összesen.
Itt az 5-0 is csalódás kellene legyen.
Nem baj, kaptok még pár állami milliárdot kárpótlásul.
Bazzani
"A játékosoknak ugyanis holnap munkanap van, a bravúrt bravúrra halmozó kapus, Varga Ádám reggel hatkor kezd az egyik fehérvári gyárban, a győztes gólt szerző Kercsó Bence pedig a helyi horgászboltot nyitja."

Nincs itt semmi látnivaló, Angliában se akarná felgyújtani senki a székházat ha a légióshorda kiesne egy félamatőrökből álló gárda ellen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
miért van szükség légiósokra ahhoz hogy ma sikeres tudj lenni a nemzetközi porondon, te nem érted meg, illetve nem akarod. davemayer
9 légióssal kezdőben esett ki a csapat a harmadosztályú Iváncsa ellen, ennek mi köze van a nemzetközi porondhoz?

Senkinek nem lehet azzal problémája, hogy Traore-k vagy Laidouni-k jönnek (bár utóbbi is részt vett ebben a szégyenben), a konténerszámra hozott elcseszett légióshorda a baj, miközben az utánpótlásképzés meg döglődik, egyetlen épkézláb fiatalt nem tudnak felmutatni. Viszont mikor még egy ilyen mérkőzésen sem lehet őket bevetni, hanem a túlfizetett falábúakkal sétál bele a csapat a f@szerdőbe, ott néhány jó eredmény a nemzetközi kupaporondon csak a vakoknak tudja elkendőzni az igazán komoly szervezeti problémákat

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 184 — Axel Foley
Csak sikerül az Újpestnek is kiesni..

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 061
Facebook komment egy jól szituált, 40-es apukától, full komolyan:
“Nincs semmi gond, az Iváncsa majd nyáron elmondhatja, hogy az EL-győztest ejtettek ki!”
Szürreális emberek🤣🤣🤣
több mint 3 éve
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros trénere szerint játékosai mindent megtettek a győzelem érdekében, de a kupasorozatokban időnként előfordulnak ilyen mérkőzések.

Hallod tesóm. A takarítónőtök többet keres mint az ellenfél összesen.
Itt az 5-0 is csalódás kellene legyen.
Nem baj, kaptok még pár állami milliárdot kárpótlásul.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múlt
r.baggio
Kell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
alatriste
Egyiket sem emlegetik szerintem Anglia csapataként és egyik sincs kitömve állami tízmilliárdokkal.
Mikey
Here we go again...
davemayer
Továbbra sem tudsz rá semmi értelmeset írni, de basszus legalább ha a soroksári fiatalokkal sikerült volna ez a történelmi szégyen, akkor értem hogy beleállsz a pofonba

Ja bocs, amúgy azért volt a kiesés mert már az mb3-ban is ilyen magas a színvonal... hála a piaci bevételekből hozott külföldieknek!
r.baggio
Kiestek igen. Továbbra sem tudok rá semmi értelmeset írni??? Leírtuk százszor miért van szükség légiósokra ahhoz hogy ma sikeres tudj lenni a nemzetközi porondon, te nem érted meg, illetve nem akarod. Reméljük később magyar játékosokkal is sikerül, most nem. Mindenki jobban örülne neki, én is, de ma a realitás nem ez. Fura mód nem a zvezda elleni győzelem után jött megint elő ez... 🤣🤣🤣

Kiestek, biztos szarok is voltam nem láttam, ettől még a másik 2 (nekem fontosabb) kiírásban lehet sikereket elérni. Nem egy ilyen kiesés volt már a történelemben, most a fradival esett meg.

Ez a stílus amit meg megengedsz magadnak nagyon ellenszenves.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
r.baggio
Kell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
alatriste
Egyiket sem emlegetik szerintem Anglia csapataként és egyik sincs kitömve állami tízmilliárdokkal.
Mikey
Here we go again...
davemayer
Továbbra sem tudsz rá semmi értelmeset írni, de basszus legalább ha a soroksári fiatalokkal sikerült volna ez a történelmi szégyen, akkor értem hogy beleállsz a pofonba

Ja bocs, amúgy azért volt a kiesés mert már az mb3-ban is ilyen magas a színvonal... hála a piaci bevételekből hozott külföldieknek!

---
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 421
r.baggio
alatriste
Mikey
Here we go again...
davemayer
Én is unom állandóan ezt a baromságot olvasni, de hát ez van.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 615 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó van na, hát akkó most nem lesz triplázás az EL meg a bajnoki cím mellé olyan snassz lett volna egy MK cím 🤪🥳🥴
több mint 3 éve
r.baggio
alatriste
Mikey
Here we go again...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
😀😀😀

Na elmentek a faszomba.

Szarjunk le mindent, ami nem az EL, úgy is van. Menjen a picsába az összes.
Bálesz
Tavaly is kiestek ha jól emlékszem, talán Bcsabán. Szar formában vannak és telibeszarják, de még inkább ez ha a bajnokság és az EL továbbjutás összejön.

Ja nem, tavaly nyertek, az talán 2 éve volt.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
r.baggio
alatriste
Felesleges rá reagálni, nincs az az érv ami meggyőzi arról hogy ezt ma már nem kellene felhánytorgatni. Egyel több dolog amivel lehet cikizni őket, ami az egészben a lényeg ugyebár. Hagyd.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
zacknorb
12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
jobbágy#JC6
3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.
zavi27
Ültem már a kakason. Soha többet 😀
jobbágy#JC6
A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.

Ha komolyabbak az igényeid fizesd meg.
davemayer
Nyugaton drágább a jegy? De durva! Kosz hogy megirtad nem gondoltuk volna…
Mi értelme van összehasonlítani a kettőt?

Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.

Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.
davemayer
azt kellene megérteni,hogy átlag random apukának mire elmegy a két kisfiával egy hót tökm1 görögök elleni meccsre 36.000-be kerül a behopp, egy kis üccsi-egy kis tökmag meg még 5000. és akkor helyben van, bkv-val közlekednek és mindenkinek van bérlete. nem debrecenből autóznak fel mert az még 20.000 alsó hangon. szóval ott tartunk,hogy átlag jóskának két gyerekkel 40-60k egy görögök elleni bari meccs. asszony meg otthon maradt mert spórolunk.
a fradit hagyjuk, az a felső tízezer csapata lett, hűen a klub hagyományaihoz és történelméhez . ja mégsem, de kit érdekel...
peach
Random apuka vigye el a gyereket a 3 ezres jeggyel, megússza 10-ből, a teljes utat meg kb 25-30ból. Kiállítás/cirkusz/vidámpark/mozi mennyi?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
zacknorb
12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
jobbágy#JC6
3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.
zavi27
Ültem már a kakason. Soha többet 😀
jobbágy#JC6
A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.

Ha komolyabbak az igényeid fizesd meg.
davemayer
egy psv meccs vs egy tetnelkuli baratsagos valogatott meccs, hogy kifutyulhesd Zsuzsit. hmm. vajon melyik a mervado. plusz hat a holland atlag fizetes es pont ugyanannyi mint a magyar.
de majd en is leirom, hogy a Malta-Anglia meg Malta-Olaszorszagra a jegy a mennyibe kerult.
csebi
Írd is le. Látom megint kár volt bármit írnom, ezek szerint a 12 ezer forintos jegy a prémium helyre brutális költségnek számít ma Mo-n. Látszik hogy rég voltam otthon, úgy 3 hete.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 129 — Illegális gyakorló
"ünnepel az egész város, leszopotta leszopotta..." 😀 😀 istenem, gyerekkori emlékek

komolyan. mi a pitsa volt ez?
Nemzetes és Méltóságos petey
Mez+gatya+arc
jobbágy#JC6
Ez utóbbiból ezennel vissza is lehet venni jó néhány embernek a klubnál.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 061
"ünnepel az egész város, leszopotta leszopotta..." 😀 😀 istenem, gyerekkori emlékek

Nemzetes és Méltóságos petey
Mez+gatya+arc
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 444 — Csodabogár
r.baggio
alatriste
Így-így, látszik is, hogy ugyanaz a szint 😀

Iváncsa > Monaco, most kiderült végre
r.baggio
a Mennyei nem olyan megengedő, mint egy biszembaszom EL

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 444 — Csodabogár

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 556 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Iváncsa - Fradi 2-2 a 60. percben! Igazi kiélezett meccs! 😀 Lehet az Iváncsa edzöjét kellett volna kinevezni Fehérváron? 😛
Toto21
Tóth Bandi?
Egy büdös paraszt 😄 jó helyen van ott az NB3-ban
jobbágy#JC6
Akarsz róla beszélni? 😀

Totya for prezident!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 251 — je suis poloska
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán
eaglesmcnabb
6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
Bazzani
ja, nézted a meccset is, vagy csak az eredményt?
Én sajna igen. 80. percben 2-0 volt, helyzet nélkül, egy megye 1-es csapat ellen. Szerencsére volt valaki, aki helyzet nélkül is tudott gólt lőni. Simán benne lett volna a kiesés, mert a meccsnek van lélektana is plána ha egy amatőr csapat ellen játszol és 2 (de leginkább ahova várják magukat 3) osztálynyi különbség van, a góljai nélkül meg ott álltunk volna a 90. percben egy szöglet utáni talált góllal (ami ugye 0-0-nál lehetett volna bármi is...) Úgy hogy fel akarunk jutni MB1be, és top6-os a költségvetésünk országos szinten. Legalja.

Ennyi erővel az összes bajnokinkon nyertünk volna, ha Zuigéber lőtt volna mindig négyet, ehelyett nem is játszott még egy percet sem, így az utolsó 5 bajnokin sikerült 1 pontot szerezni. Már 16 évesen meccset nyert a nagycsapatnak a góljaival, pont a legutóbbi fostos nb2es szériánkban, és amúgy is egy kezemen meg tudom számolni hány meccsen játszott szarul a gyerek, jelenleg is kalap szar az MTK, de azért be nem rakná semmi pénzért. Ez az én bajom, nem az hogy nélküle nyertünk volna-e nagy nehezen egy megyei csapat ellen.

mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán
eaglesmcnabb
Bazzani
Pedig így van ha ő nem lő 4-et és a másik két játékos se a kettőt emellett a Zsolca pedig lő egyet akkor sima kiesés lett volna!
Toca
ne egy NFL-es fórumon kelljen már elmagyarázni, hogy milyen az amikor a garbage timeban indul be az offense 😊

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 421 — Vikings fan
r.baggio
alatriste
Mikey
Nem azért van kitömve hogy magyarok játszanak, hanem hogy nyerjenek. Modnjuk most egyik sem jött össze,de szerintem ha tovább mennek az EL-ben valahogy túlélik a szurkolók ezt a blamát. 😊
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 421 — Vikings fan
eaglesmcnabb
Bazzani
Pedig így van ha ő nem lő 4-et és a másik két játékos se a kettőt emellett a Zsolca pedig lő egyet akkor sima kiesés lett volna!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 421
r.baggio
alatriste

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
eaglesmcnabb
Bazzani

Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem nem.

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 586 — #NoStress
eaglesmcnabb
Bazzani