Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 370 — Saturday Night Lights
Evek ota azon torom a fejem h miert nincsenrk ranyitott sorsolasok a bajniksagokban.
Pl olaszok.ma van ket nagy rangado.
Roma illetve inter juve.
Szoval kb van 5-6-7 csapat, el lehetne osztani a meccseiket h minden heten legyen egy nagyobb rangado.
PL is ilyen.aki semleges az neha ranez a parositasokra es bazzz erdeketelen.teny attol meg lehet jo meccs de neha meg van h ketto derby van a hetvegen.
YoungZeeZee
A PL-el nem értek egyet, a Big Six és a Rest of között nagyot szűkült az olló, minden fordulóban találsz érdekes meccset, semlegesként is.
Dzsokijuing
De nekem mint kocanezo szamit.elhiszem h barki megverhet barkit de olaszban is az udine nagyot megy otthon.de ha megnezem az aznapi kinalatot h pl cselzi everton..vakarom a fejem
Pedig vegul 4 golos meccsett.azert az ember odakapcsol a city utdre akkor is ha vmelyik gyengebb.
YoungZeeZee
De a PL olyan, mint az NFL, annyival nő a hasonszőrű ligák fölé általános színvonalban.
Kocanézőként nem kockáztatsz egy semleges meccsel.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 281 — "Montoya por favor!"
Ange Postecoglou, Luis Enrique elvileg a fő kandidánsok. A spanyolt állítólag érdekli az állás. Tuchel, Amorim, és Flink neve is újból felmerült. Pochettino nem valószínű, a vezetőség ezt a lehetőséget kizárta.

Sixo
Postecoglou az a faszi, akinek a releváns edzői karrierje másfél év a skótoknál?
slowmotion
Igen. Ausztrál tag, aki nagyot meg a skótoknál, 27-1-1. De hát legalább Gerrard óta tudjuk, hogy ez semmit sem jelent. De előtte sehol semmi, otthon edzősködött és játszott kb. Állítólag a vezetőség egy fiatal feltörekvő edzőt akar, aki követi a modern futball trendeket. Nah most ehhez nem tudom mi köze az ausztrálnak, mert ő 56-7 éves. Idősebb, mint Spalletti vagy Ancelotti.
Sixo
VB-n volt az aussiek edzője, onnan is lehet ismerni, lehet túl nagy lépés lenne neki. Remélem nem De Zerbi vagy Iraola lesz ebből, mert Arteta után ők a kedvenc edzőim jelenleg. Amorimnak örülnék, jó edző, nem sajnálom a Spurstől azért ennyire nem érdekel. Na meg az angolok akiknek 0 európai foci tudásuk van végre megértenék hogy igazam van hogy jó kis edző.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 132 — LIGHTS OUT!
Paraguayi és togoi bajnokságban volt az elmúlt években.

több mint 3 éve
Ezt mi az istenért gondolták, hogy jó lesz?

több mint 3 éve
Ange Postecoglou, Luis Enrique elvileg a fő kandidánsok. A spanyolt állítólag érdekli az állás. Tuchel, Amorim, és Flink neve is újból felmerült. Pochettino nem valószínű, a vezetőség ezt a lehetőséget kizárta.

Sixo
Postecoglou az a faszi, akinek a releváns edzői karrierje másfél év a skótoknál?
slowmotion
Igen. Ausztrál tag, aki nagyot meg a skótoknál, 27-1-1. De hát legalább Gerrard óta tudjuk, hogy ez semmit sem jelent. De előtte sehol semmi, otthon edzősködött és játszott kb. Állítólag a vezetőség egy fiatal feltörekvő edzőt akar, aki követi a modern futball trendeket. Nah most ehhez nem tudom mi köze az ausztrálnak, mert ő 56-7 éves.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 489 — Cowboys fan

Sixo
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 942
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.
dugo93
Miért jutott amúgy eszedbe?
jobbágy#JC6
Most raktak ki a besiktasbol is.
Elvileg lusta es szarik mindenre.
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.
dugo93
Miért jutott amúgy eszedbe?
több mint 3 éve
Röhögnék ha józsit még pár meccsre eltiltanák

több mint 3 éve

több mint 3 éve
A 2 derbyn 4 piros a lefújás után, összesen 7 piros 2 meccsen. Paprikán volt a hangulat.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 29 639 — nabege2@yahoo.com
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.

Sixo
Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.
davemayer
tegnap a római derbin is a meccs után a bíró könyörgött kb a játékosnak, hogy menjen oda, mert akar adni neki egy pirosat, az meg szépen elhúzott onnan
elmeszelnék a kis hülyegyereket fél évre megjönne az eszem hamar
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 701 — "Grammar maci"

Sixo
Kár hogy nem előlről van fotózva, remélem kimaxolta a trollkodást egy atleti címerrel 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.

Sixo
Wigannak évek óta anyagi problémái vannak, harmadosztályban is voltak már.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.

Sixo
Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

Sixo

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.

több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 431 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
dugo93
pont tegnap volt róla Tifo-n videó
 youtu.be/svTiz_Z_4Ag

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 776 — farkas.l.zoltan@gmail.com
dugo93
Szokásos túlsztárolt fejben gyökér, aki elhitte, hogy akkora király amekkorának a sleppje hazudta.

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 758

több mint 3 éve
Kemény volt ez a derby della capitale, 5 piros egy meccsen.