Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 031 — no es importante
2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múlt
r.baggio
Kell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
alatriste
Így-így, látszik is, hogy ugyanaz a szint 😀

Iváncsa > Monaco, most kiderült végre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 997
Monaco-Iváncsa 0-2 🤣
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 246 — je suis poloska
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 129 — Illegális gyakorló
😀😀😀

Na elmentek a faszomba.

Szarjunk le mindent, ami nem az EL, úgy is van. Menjen a picsába az összes.

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
r.baggio
Kell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 577 — Saturday Night Lights
A Triple Crown (Európa Liga, Enbéegy, Magyar Kupa) már nem lesz meg.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 184 — Axel Foley
Muhahahahahahahaha

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 997
Kiesett a Ferencváros 🤣
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 058
Nagyon kellene ez a pofon, mindenkinek a klubnál.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 440 — Csodabogár
Nyomok egy jc6-ot

Huszti juhasz paros fasza lesz es dobogon vegeznek majd😀

Remelem jol oregszik majd ez a komment.
YoungZeeZee
Remélem kiesnek 😜
jobbágy#JC6
látlak ám moretti

bold: kövesd, vasas, kicsipest a kieső

(amúgy szerintem ez csak ideiglenes lesz. addig is korbács és kenyér a mottó) 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
mar harom csapat esik ki a mennyeibol?
csebi
Válassz kettőt

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 031 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 602 — Így remélem megfelelek nektek.....
Húha, irány Szibèria???😄😄😄😃
több mint 3 éve
Amióta nézem kb 5sárga lap maradt el a fradinál. Pedig a végén kapcsolódtam be.

több mint 3 éve
Szerencse hogy nincs VAR, ez az idióta Wingo a saját kezére fejelte a labdát, tiszta 11-es volt..
jobbágy#JC6
Laidouni válldobása is mestermunka volt.

3-2 😀

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 531 — Sworn to the Dark
lol

built for this shit

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 230 — Kinek mit intézett a kormánya
Hosszabbítás

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szerencse hogy nincs VAR, ez az idióta Wingo a saját kezére fejelte a labdát, tiszta 11-es volt..
több mint 3 éve
Iváncsa - Fradi 2-2 a 60. percben! Igazi kiélezett meccs! 😀 Lehet az Iváncsa edzöjét kellett volna kinevezni Fehérváron? 😛
Toto21
Tóth Bandi?
Egy büdös paraszt 😄 jó helyen van ott az NB3-ban
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 123
Iváncsa - Fradi 2-2 a 60. percben! Igazi kiélezett meccs! 😀 Lehet az Iváncsa edzöjét kellett volna kinevezni Fehérváron? 😛
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 833 — a new hope (again)
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
zacknorb
12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
jobbágy#JC6
3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.
zavi27
Ültem már a kakason. Soha többet 😀
jobbágy#JC6
A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.

Ha komolyabbak az igényeid fizesd meg.
davemayer
Nyugaton drágább a jegy? De durva! Kosz hogy megirtad nem gondoltuk volna…
Mi értelme van összehasonlítani a kettőt?

Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.

Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.
davemayer
azt kellene megérteni,hogy átlag random apukának mire elmegy a két kisfiával egy hót tökm1 görögök elleni meccsre 36.000-be kerül a behopp, egy kis üccsi-egy kis tökmag meg még 5000. és akkor helyben van, bkv-val közlekednek és mindenkinek van bérlete. nem debrecenből autóznak fel mert az még 20.000 alsó hangon. szóval ott tartunk,hogy átlag jóskának két gyerekkel 40-60k egy görögök elleni bari meccs. asszony meg otthon maradt mert spórolunk.
a fradit hagyjuk, az a felső tízezer csapata lett, hűen a klub hagyományaihoz és történelméhez . ja mégsem, de kit érdekel...
peach
Mégis elmenne 140ezer jegy is egy olaszok ellenire. Nincs itt akkora válság azért.
Bazzani
ok,de jc6 kiinduló pontja az volt, hogy ez egy határ tökm1 lófasz meccs, ilyenkor lehetne kedvezni azoknak akik nem tehetik meg, hogy tétmeccsre elmenjenek. pláne, hogy jó ha 2/3 ház lesz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
zacknorb
12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6
A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.

davemayer

Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.

Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.
davemayer
azt kellene megérteni,hogy átlag random apukának mire elmegy a két kisfiával egy hót tökm1 görögök elleni meccsre 36.000-be kerül a behopp, egy kis üccsi-egy kis tökmag meg még 5000. és akkor helyben van, bkv-val közlekednek és mindenkinek van bérlete. nem debrecenből autóznak fel mert az még 20.000 alsó hangon. szóval ott tartunk,hogy átlag jóskának két gyerekkel 40-60k egy görögök elleni bari meccs. asszony meg otthon maradt mert spórolunk.
a fradit hagyjuk, az a felső tízezer csapata lett, hűen a klub hagyományaihoz és történelméhez . ja mégsem, de kit érdekel...
peach
Mégis elmenne 140ezer jegy is egy olaszok ellenire. Nincs itt akkora válság azért.

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 833 — a new hope (again)
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6

davemayer

Toca

davemayer

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 230 — Kinek mit intézett a kormánya
Miért ne lehetne olcsóbban adni?
jobbágy#JC6
Ez az olcsóbb.
Őszentsége Sobri Jóska
Plusz MLSZ kártyával még olcsóbb, és pl.: az olasz meccsre csak azzal lehetett jegyet venni. Mondjuk most a görögök ellen valszeg lehet jegyhez jutni anélkül

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 583 — #NoStress
Miért ne lehetne olcsóbban adni?
jobbágy#JC6
Ez az olcsóbb.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 553
Kezdjük azzal, hogy ezeket a meccseket kellene elvinni a vidéki csodastadionjainkba, sose fogom megérteni, hogy itthon miért kötelező az összes hazait BP-n rendezni.

Ha már Dzsudzsi, adná magát Debrecen pl
r.baggio
Ott tartunk h nyugati arak vannak magyar fizetesre kb