Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Így-így, látszik is, hogy ugyanaz a szint 😀2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múltKell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
r.baggio
alatriste
Iváncsa > Monaco, most kiderült végre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Monaco-Iváncsa 0-2 🤣
több mint 3 éve
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
😀😀😀Na elmentek a faszomba.
Szarjunk le mindent, ami nem az EL, úgy is van. Menjen a picsába az összes.

több mint 3 éve
2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múltKell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
r.baggio

Liverpool Fc
több mint 3 éve
A Triple Crown (Európa Liga, Enbéegy, Magyar Kupa) már nem lesz meg.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Kiesett a Ferencváros 🤣
több mint 3 éve
Nagyon kellene ez a pofon, mindenkinek a klubnál.
több mint 3 éve
Válassz kettőtmar harom csapat esik ki a mennyeibol?látlak ám morettiNyomok egy jc6-otRemélem kiesnek 😜
Huszti juhasz paros fasza lesz es dobogon vegeznek majd😀
Remelem jol oregszik majd ez a komment.
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
bold: kövesd, vasas, kicsipest a kieső
(amúgy szerintem ez csak ideiglenes lesz. addig is korbács és kenyér a mottó) 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
csebi
több mint 3 éve
2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múlt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Húha, irány Szibèria???😄😄😄😃
több mint 3 éve
Amióta nézem kb 5sárga lap maradt el a fradinál. Pedig a végén kapcsolódtam be.
több mint 3 éve
Szerencse hogy nincs VAR, ez az idióta Wingo a saját kezére fejelte a labdát, tiszta 11-es volt..Laidouni válldobása is mestermunka volt.
jobbágy#JC6
3-2 😀
több mint 3 éve
Szerencse hogy nincs VAR, ez az idióta Wingo a saját kezére fejelte a labdát, tiszta 11-es volt..
több mint 3 éve
Iváncsa - Fradi 2-2 a 60. percben! Igazi kiélezett meccs! 😀 Lehet az Iváncsa edzöjét kellett volna kinevezni Fehérváron? 😛Tóth Bandi?
Toto21
Egy büdös paraszt 😄 jó helyen van ott az NB3-ban
több mint 3 éve
Iváncsa - Fradi 2-2 a 60. percben! Igazi kiélezett meccs! 😀 Lehet az Iváncsa edzöjét kellett volna kinevezni Fehérváron? 😛
több mint 3 éve
ok,de jc6 kiinduló pontja az volt, hogy ez egy határ tökm1 lófasz meccs, ilyenkor lehetne kedvezni azoknak akik nem tehetik meg, hogy tétmeccsre elmenjenek. pláne, hogy jó ha 2/3 ház leszMégis elmenne 140ezer jegy is egy olaszok ellenire. Nincs itt akkora válság azért.azt kellene megérteni,hogy átlag random apukának mire elmegy a két kisfiával egy hót tökm1 görögök elleni meccsre 36.000-be kerül a behopp, egy kis üccsi-egy kis tökmag meg még 5000. és akkor helyben van, bkv-val közlekednek és mindenkinek van bérlete. nem debrecenből autóznak fel mert az még 20.000 alsó hangon. szóval ott tartunk,hogy átlag jóskának két gyerekkel 40-60k egy görögök elleni bari meccs. asszony meg otthon maradt mert spórolunk.Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.Nyugaton drágább a jegy? De durva! Kosz hogy megirtad nem gondoltuk volna…A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.Ültem már a kakason. Soha többet 😀3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.
Ha komolyabbak az igényeid fizesd meg.
davemayer
Mi értelme van összehasonlítani a kettőt?
Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.
davemayer
a fradit hagyjuk, az a felső tízezer csapata lett, hűen a klub hagyományaihoz és történelméhez . ja mégsem, de kit érdekel...
peach
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Mégis elmenne 140ezer jegy is egy olaszok ellenire. Nincs itt akkora válság azért.azt kellene megérteni,hogy átlag random apukának mire elmegy a két kisfiával egy hót tökm1 görögök elleni meccsre 36.000-be kerül a behopp, egy kis üccsi-egy kis tökmag meg még 5000. és akkor helyben van, bkv-val közlekednek és mindenkinek van bérlete. nem debrecenből autóznak fel mert az még 20.000 alsó hangon. szóval ott tartunk,hogy átlag jóskának két gyerekkel 40-60k egy görögök elleni bari meccs. asszony meg otthon maradt mert spórolunk.Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.Nyugaton drágább a jegy? De durva! Kosz hogy megirtad nem gondoltuk volna…A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.Ültem már a kakason. Soha többet 😀3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6
Nem hiszem hogy a 12 ezer sok, de ha az, a 3 ezres ár (7 euro) kellően alacsony még magyar pénztárcához is.
davemayer
Ui.: nem gondolom irreálisan soknak sőt még soknak se, hogy pálya mellől nézd csak az összehasonlításnak nincs értelme.
Toca
Beírta minden fradi meccs előtt is hogy gusztustalan, undorító, ott kibírtam inkább és nem reagáltam, eddig bírtam na.
davemayer
a fradit hagyjuk, az a felső tízezer csapata lett, hűen a klub hagyományaihoz és történelméhez . ja mégsem, de kit érdekel...
peach
több mint 3 éve
azt kellene megérteni,hogy átlag random apukának mire elmegy a két kisfiával egy hót tökm1 görögök elleni meccsre 36.000-be kerül a behopp, egy kis üccsi-egy kis tökmag meg még 5000. és akkor helyben van, bkv-val közlekednek és mindenkinek van bérlete. nem debrecenből autóznak fel mert az még 20.000 alsó hangon. szóval ott tartunk,hogy átlag jóskának két gyerekkel 40-60k egy görögök elleni bari meccs. asszony meg otthon maradt mert spórolunk.Csak próbáltam érzékeltetni kicsit hogy egy klubcsapat "szaros" kis bajnokijára (nem kiemelt csapat ellen) milyen jegyárak vannak. Ez meg egy válogatott meccs, a nemzeti stadionban, de jc sokallja a 12 ezer forintot a mai Európában egy kiemelt helyért.Nyugaton drágább a jegy? De durva! Kosz hogy megirtad nem gondoltuk volna…A 12 ezer is kevesebb most mint 30 euro. Csak összehasonlításul egy psv meccsre ugyanoda 89, ha középen akkor 119.Ültem már a kakason. Soha többet 😀3000-res helyről is teljesen jól látni mindent.valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas12 ezer forint, hogy jól lásd pályát? Egy barátságos meccsen, nomvemberben? Ebből fizetik Zsuzsit, hogy pályára léphessen, vagy mi?
zacknorb
jobbágy#JC6
zavi27
jobbágy#JC6
davemayer
Toca
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Plusz MLSZ kártyával még olcsóbb, és pl.: az olasz meccsre csak azzal lehetett jegyet venni. Mondjuk most a görögök ellen valszeg lehet jegyhez jutni anélkülMiért ne lehetne olcsóbban adni?Ez az olcsóbb.
jobbágy#JC6
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Miért ne lehetne olcsóbban adni?Ez az olcsóbb.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Kezdjük azzal, hogy ezeket a meccseket kellene elvinni a vidéki csodastadionjainkba, sose fogom megérteni, hogy itthon miért kötelező az összes hazait BP-n rendezni.Ott tartunk h nyugati arak vannak magyar fizetesre kb
Ha már Dzsudzsi, adná magát Debrecen pl
r.baggio