Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 132 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 701 — "Grammar maci"
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.

Sixo
Wigannak évek óta anyagi problémái vannak, harmadosztályban is voltak már.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 701 — "Grammar maci"
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.

Sixo
Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

Sixo

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.

több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 431 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.
dugo93
pont tegnap volt róla Tifo-n videó
 youtu.be/svTiz_Z_4Ag

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 776 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.
dugo93
Szokásos túlsztárolt fejben gyökér, aki elhitte, hogy akkora király amekkorának a sleppje hazudta.

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 758

több mint 3 éve
Kemény volt ez a derby della capitale, 5 piros egy meccsen.

több mint 3 éve
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.

több mint 3 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
Musiala meg persze, hogy egybol az elso valogatott edzesen hamstring serulest szenved el, es vszeg hetekre kidol. nyilvan amikor ez lesz a valogatott szunet utan: dortmun (bajnoki donto), freiburg (nemet kupa, egyetlen realis lehetoseg iden trofeara), manchester city ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
Én viszont két német kérdést vetek fel a hétvége után.

1. Mikor vált edzőt a Bayern, ha kikap a Dortmundtól a szünet után, ha kiesik a City ellen vagy ha nem lesz salátatál? Vagy hagyják nyugodtan építkezni az első Lewa nélküli szezon miatt?

2. Rose-t vajon elküldik Leipzigből, hogyha nincs BL?
zacknorb
1: ezen en is gondolkodtam mostanaban. sztem a dortmund vereseg utan nem, a City elleni kieses utan max akkor ha csunya lesz (ld Lipcse). ha nem lesz salatastal akkor viszont igen, es jon Tuchel (meg Zsolti). ami hiba lenne. raadasul a keret is mar elegge hozza lett igazitva, viszont megertenem, mert a csatar posztot leszamitva elegge meg lett erositve a keret a nyaron.

2: biztosan. sot lehet BL-lel sem tudja megmenteni az allasat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Én viszont két német kérdést vetek fel a hétvége után.

1. Mikor vált edzőt a Bayern, ha kikap a Dortmundtól a szünet után, ha kiesik a City ellen vagy ha nem lesz salátatál? Vagy hagyják nyugodtan építkezni az első Lewa nélküli szezon miatt?

2. Rose-t vajon elküldik Leipzigből, hogyha nincs BL?
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 590 — Invisible man
Ahogy nézem, fél év múlva ismét Pakson eszi Ádám Martin a pacalt. 😀
Bálesz
Varga és Böde mellé nem fér be 😊
Matthew99
Varga úgyis folytatja a sormintát és elmegy külföldre megég...izé bizonyítani, addig játszhat helyette Ádám 😀
Bálesz
és hol marad Hahn Jani 😀
zacknorb
Meg Haraszti. Igaz ő nem ment messzire 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bálesz
Matthew99
Varga úgyis folytatja a sormintát és elmegy külföldre megég...izé bizonyítani, addig játszhat helyette Ádám 😀
Bálesz
és hol marad Hahn Jani 😀
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 159 — Illegális gyakorló
Bálesz
Matthew99

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 942
Evek ota azon torom a fejem h miert nincsenrk ranyitott sorsolasok a bajniksagokban.
Pl olaszok.ma van ket nagy rangado.
Roma illetve inter juve.
Szoval kb van 5-6-7 csapat, el lehetne osztani a meccseiket h minden heten legyen egy nagyobb rangado.
PL is ilyen.aki semleges az neha ranez a parositasokra es bazzz erdeketelen.teny attol meg lehet jo meccs de neha meg van h ketto derby van a hetvegen.
YoungZeeZee
A PL-el nem értek egyet, a Big Six és a Rest of között nagyot szűkült az olló, minden fordulóban találsz érdekes meccset, semlegesként is.
Dzsokijuing
De nekem mint kocanezo szamit.elhiszem h barki megverhet barkit de olaszban is az udine nagyot megy otthon.de ha megnezem az aznapi kinalatot h pl cselzi everton..vakarom a fejem
Pedig vegul 4 golos meccsett.azert az ember odakapcsol a city utdre akkor is ha vmelyik gyengebb.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 590 — Invisible man
Bálesz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 159 — Illegális gyakorló

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 910
Kessie a pályán...jön a reál gól
Klaci79
Gyönyörű jinx lett ebből padawan.
iktriad
Azt ugye tudod, hogy egy Sithnek, csak egy padawanja lehet? Te kb már vagy 50 embert szólítottál tanítványnak. Szóval az előzőekkel mind végeztél?
Sixo
Ha iktriad Darth Bane előtti sith akkor nem vonatkozik rá a kettő szabálya 😉
empty taxi
Igazából egy sithnek egy padawanja se lehet.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 361 — NFL bracket champion '26
Kessie a pályán...jön a reál gól
Klaci79
Gyönyörű jinx lett ebből padawan.
iktriad
Azt ugye tudod, hogy egy Sithnek, csak egy padawanja lehet? Te kb már vagy 50 embert szólítottál tanítványnak. Szóval az előzőekkel mind végeztél?
Sixo
Ha iktriad Darth Bane előtti sith akkor nem vonatkozik rá a kettő szabálya 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Gavi egyszer kurva jo jatekos lehet de ez
Atkany stilust remelem levetkozi.

Balde az idei felfedezett.
Blevi
"kurvára" nincs igazad....ebben nincs....18 éves, nem ismer se embert, se Istent...párszor kiállítják, azt majd kicsit gondolkodik...de imádom a srácot, igazi csipaszív pali, akit folyamatosan osztanak és persze ő is odarúg...ha visszatér mellé Pedri, nagy páros lesz 😀
Klaci79
En birom ot felre ne ertsd, de szerintem nagyon sokszor hatareset sportszeru amit csinal.
Blevi
tudom...és tudom 😀
csak kibaszottul örülök, hogy végre megint jó mederben vagyunk...és Gavi rohadt sokat tesz hozzá....én már abba elfáradok, hogy nézzem 😀
Klaci79
Most jott szembe a Ceballos fele eset es lehet mondani, hogy persze multkor Ceballos meghuzta a hajat, az sem volt szep, de valakinek el kell vele beszelgetni. Tegnap ki kellett volna vsz szorni, de lap nelkul lehozta, ha Casemirot emiatt ekeztuk akkor most is szoba kell hozni.