Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
jólehet, hogy itt nincs var, a szpari ellen 5 méterrel előbb volt 2 védő, saját térfélről mentünk, de azért elvették a gólt les miatt. 😀Lehet nem is egy szezon 😃
hosszú szezon lesz
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
jólehet, hogy itt nincs var, a szpari ellen 5 méterrel előbb volt 2 védő, saját térfélről mentünk, de azért elvették a gólt les miatt. 😀 hosszú szezon lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Én mondok egyet a Napoli elleni meccs talán a Covid alatti BL-szezonban.| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
This wasn’t a penalty! Wow.pic.twitter.com/P9h7aD86i8
— ً (@LSComps) October 4, 2022
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
a gólokat a chipek megoldották, nem?Így így, gyanítom azért VAR esetén mondjuk megadják az alábbi gólt, ami anno csak 1 bajnoki címről döntött...lehet itt vitatkozni dolgokon, ki mit hogyan csalta ver nem ideális, de sztem így is sok problémás esetet kezel és emiatt összességében pozitív
de atenyen nem valtoztat.
A var jo lenne, de szarul hasznaljak. ergo nem lehetne "csalni", de vhogy kb sose sikerul jol hasznalni.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
empty taxi
viszont pl a Les/11es szituk megítélése már sokat javult
ez pl most nem lenne gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
de ha mindig felhozzatok ...Ezt tudom! 😀Istenem hozzuk már még fel a Bayern - Real meccset a BLből nem is tudom már hány évről csak hogy kimaxolhassuk, hogy mivel voltak rossz itéletek egy csapat javára, ezért ha ellene itélnek akkor az már validálva van mert korábban mellette itéltek.tenyleg ezt akarod? 😊 en bmikor partner vagyok ebben.
Toca
csebi
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Így így, gyanítom azért VAR esetén mondjuk megadják az alábbi gólt, ami anno csak 1 bajnoki címről döntött...lehet itt vitatkozni dolgokon, ki mit hogyan csalta ver nem ideális, de sztem így is sok problémás esetet kezel és emiatt összességében pozitív
A var jo lenne, de szarul hasznaljak. ergo nem lehetne "csalni", de vhogy kb sose sikerul jol hasznalni.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
lehet itt vitatkozni dolgokon, ki mit hogyan csalta ver nem ideális, de sztem így is sok problémás esetet kezel és emiatt összességében pozitív
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 552
lehet itt vitatkozni dolgokon, ki mit hogyan csaltde atenyen nem valtoztat.
több mint 3 éve
Ezt tudom! 😀Istenem hozzuk már még fel a Bayern - Real meccset a BLből nem is tudom már hány évről csak hogy kimaxolhassuk, hogy mivel voltak rossz itéletek egy csapat javára, ezért ha ellene itélnek akkor az már validálva van mert korábban mellette itéltek.tenyleg ezt akarod? 😊 en bmikor partner vagyok ebben.
Toca
csebi
több mint 3 éve
Inkább kéz, mint nem, de nem egyértelmű, mert oldalról elsőre simán látható úgy is, hogy váll volt, az meg még szabályos.
több mint 3 éve
B csoport amúgy kemény 😀
több mint 3 éve
amúgy eleve bármilyen pre-var döntést felesleges felhozni mert teljesen más volt a szituVAR esetében az indoklással az a baj sztem hogy nehéz beilleszteni bármikor mert túl sok időt vesz el
persze ha nem futó óra lenne akkor bőven beleférne
valamint az is gond hogy nincs egységes használati szabvány így minden szervezet máshogy használja és ez hatalmas gondokat okoz "befogadás" terén, mer a fotel szurkoló leszarja hogy az FA más hogy használná mint az UEFA
a VAR az VAR legyen egységes
több mint 3 éve
Istenem hozzuk már még fel a Bayern - Real meccset a BLből nem is tudom már hány évről csak hogy kimaxolhassuk, hogy mivel voltak rossz itéletek egy csapat javára, ezért ha ellene itélnek akkor az már validálva van mert korábban mellette itéltek.tenyleg ezt akarod? 😊 en bmikor partner vagyok ebben.
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Istenem hozzuk már még fel a Bayern - Real meccset a BLből nem is tudom már hány évről csak hogy kimaxolhassuk, hogy mivel voltak rossz itéletek egy csapat javára, ezért ha ellene itélnek akkor az már validálva van mert korábban mellette itéltek.Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
dande2
És akkor azt még nem is beszéltünk arról amikor Messiről bárkit azonnal kiszórtak vagy szabálytalanságot fújtak ha mérgesen arra nézett valaki...
FLZOLI
Ez egy tizi volt amit nem fújtak be, nem kell mögé rakni sztorit, hogy bezzeg 72ben a Tono de la Cruz mekkora szinész volt emiatt nem kell sajnálni a Barcát mert hát itéltek akkor mellette is kamut...
több mint 3 éve
Jó, hát csak ennyire "komoly" érvek vannak akkor megnyugodtam már kezdtem aggódni, hogy valami súlyos is van 😉 😛 😀 A színészkedéseket nyilván én sem szeretem, de minden oldalon és minden csapatban megjelennek ezek így vagy úgy. Ramos "kedves" megoldásairól is szeretnek elfeledkezni, és Perez papát se kell annyira félteni a "tiszta" üzletektől. Szóval szerintem megegyeztünk 😉 😀
több mint 3 éve
Én semmilyen ítéletet nem sajnálok ami a Barcelona ellen szól, kezdjük ott, hogy már rég a 4. osztályban kellene lenniük de ugye a Maffia segít. 😊És még akkor nem is volt El Classico, ahol Rüdiger a magastérdemeléses futásától az ovis testű, kígyó vállú Barca középpályások már távolról sírva fakadnak és a földre rogynak majd 😊nekem a kedvencem volt mikor busquets rálépett pepe fejére oszt még sárgát sem kapott 😀Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
dande2
És akkor azt még nem is beszéltünk arról amikor Messiről bárkit azonnal kiszórtak vagy szabálytalanságot fújtak ha mérgesen arra nézett valaki...
FLZOLI
eaglesmcnabb
FLZOLI
Kéz volt? Kéz.
11-es? 11-es.
A Barcelona Maffiaelona? Maffiaelona.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
És még akkor nem is volt El Classico, ahol Rüdiger a magastérdemeléses futásától az ovis testű, kígyó vállú Barca középpályások már távolról sírva fakadnak és a földre rogynak majd 😊nekem a kedvencem volt mikor busquets rálépett pepe fejére oszt még sárgát sem kapott 😀Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
dande2
FLZOLI
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
nekem a kedvencem volt mikor busquets rálépett pepe fejére oszt még sárgát sem kapott 😀Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
dande2
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ott már szelektív a memóriám sajnos.... 😊Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...jó de ezek a realra is ugyanúgy megvannak 😀
FLZOLI
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...jó de ezek a realra is ugyanúgy megvannak 😀
FLZOLI
több mint 3 éve
Meccsre pontosan nem emlékszem de azért a jó öreg Suarez, Alba, Busquets trió színészi játéka megérne pár Oscart. Pique patkánykodásai és maffiás ügyleteit nem is említem, ami nem sportszakmai mintsem inkább BTK...| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
dande2
több mint 3 éve
| Megkérdezzem, hogy soroljad? 😉 Főleg amióta VAR van a legtöbb esetben tévesen, kárunkra használták (lásd Lenglet eset) vagy épp nem használták....de persze, egyszerű zsigerből ezt írni....😛 Ezzel együtt most nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem. |Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
FLZOLI
több mint 3 éve
az megvan h feltavnal a 'halalcsoportban' a BM meg nem kapott golt sem ...Magyaros halálcsoport! 😊
csebi
több mint 3 éve
Vállból indul 😉🤣termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi
több mint 3 éve
Szimplán retardált a bírói kar elég nagy része, a VAR szépen bemutatja ezt, de amennyit a Barcelonának összecsaltak az elmúlt években kicsit vicces a katalán köpködőhullám....termeszetes helyzetben van a kez 😊az összefoglalóban lehet látni, hogy ugyanaz a kéz egyik pályán 11-es, másikon semmi...de nem ezen múlt, nem lett volna szabad ennyire óvatoskodni az Inter ellen...mondjuk az amit megint Dembele művelt az első félidőben már baromira idegesítő, csak viszi, viszi, amíg valaki le nem szereli, de egy normális ütempassza nincs...aztán persze amikor beadással próbálkozik, rögtön van értelme az egésznek, de 60 percig semmit nem csinált megintOrok igazsag hogy jobban kellett volna jatszani de ez azert eleg wtf. Ezt nem latta a var? 😊
ez a nem büntető:
Klaci79
Blevi
csebi