Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
Xabi Alonso amúgy tényleg értelmes fickó, kár hogy a Realban már meg sem közelítette a Liverpoolos szintjét, kibaszott lassú volt szegény 😀
eaglesmcnabb
Nem értek egyet, kora egyik legjobb és legalulértékeltebb középpályásának tartom, s fura, hogy egy realos nem ért ezzel egyet. Ismerősi körben az összes imádta őt.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 974 — Whoops, looks like something went wrong.
No-no fiam Arteta talán smafu? 😊
Sebii
Azert szerintem ne peldalozzunk meg Artetaval, mint sikertortenet es bevalt edzo, amikor az Arsenal csak ebben a szezonban kezd topcsapatak kinezni. Ha ezt a szezont kiszednem a statisztikaibol, akkor semmivel sem jobbak a mutatoi, mint a mindenki altal fikazott Emerynek peldaul.

Arteta egyelore semmit sem rakott le az asztalra, jo uton van a csapata, en szemely szerint remelem, marad is ezen, de ez meg keves, hogy ot jo egy jo, bevalt gondoljam.

Lampardnek sincs tobb meccse, de azert sokatmondo, hogy a harmadik profi csapatat nyomja 2018 ota, de igazabol mar kozel van a masodik kibaszasahoz. 😀 Mert ami az Evertonnal muvel ezzel a kerettel, az wtf.

Oke, Gerrard nincs sok ideje a Villanal, de elnezve azt a keretet, lazan top8-ban kellene lenniuk, ugyhogy ez azert eddig eleg gyengusznak tunik tole is.
Stez
Ja csak egy átlagparasztot (köztük engem is) nem csak az eredmények érdekelnek, hanem a mutatott játék is.
eaglesmcnabb
Mert Artetaval az Arsenal jateka szep volt az elso egy-masfel evben? Szamomra sokszor tunt inkabb szenvedosnek (meg az elozo idenyben is joparszor), mint kielegitonek. Amikor Auba elkezdett meghulyulni, onnantol rendre vert pisalt a teljes tamadoegyseg, a helyzetek kialakitasa sem volt annyira hatekony, akkor javult fel, amikor Odegaard tavaly megjott. A vedelem ugyszinten, foleg, hogy White kb. elete leghitvanyabb szezonjat zarta tavaly peldaul, ezzel szemben iden a teljesitmenye alapjan konkretan mar a valogatottban lenne a helye.

De a kozeppalya is atjarohaz volt, amig Parteyt nem sikerult megszerezni, vele kezdett el stabilla valni az a sor.

Ugyhogy Arteta szerintem egyertelmuen most kezdo kimutatni a foga feherjet, hogy egyaltalan nem tucatedzo, de az elso masfel eve utan azert abszolut nem tunt ugy, hogy o a tuti buli es nem is lehet kerdes, hogy bejon.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 222 — je suis poloska
Sebii
Azert szerintem ne peldalozzunk meg Artetaval, mint sikertortenet es bevalt edzo, amikor az Arsenal csak ebben a szezonban kezd topcsapatak kinezni. Ha ezt a szezont kiszednem a statisztikaibol, akkor semmivel sem jobbak a mutatoi, mint a mindenki altal fikazott Emerynek peldaul.

Arteta egyelore semmit sem rakott le az asztalra, jo uton van a csapata, en szemely szerint remelem, marad is ezen, de ez meg keves, hogy ot jo egy jo, bevalt gondoljam.

Lampardnek sincs tobb meccse, de azert sokatmondo, hogy a harmadik profi csapatat nyomja 2018 ota, de igazabol mar kozel van a masodik kibaszasahoz. 😀 Mert ami az Evertonnal muvel ezzel a kerettel, az wtf.

Oke, Gerrard nincs sok ideje a Villanal, de elnezve azt a keretet, lazan top8-ban kellene lenniuk, ugyhogy ez azert eddig eleg gyengusznak tunik tole is.
Stez
Ja csak egy átlagparasztot (köztük engem is) nem csak az eredmények érdekelnek, hanem a mutatott játék is. Abban meg nem rossz, már amennyi meccsüket láttam.

Xabi Alonso amúgy tényleg értelmes fickó, kár hogy a Realban már meg sem közelítette a Liverpoolos szintjét, kibaszott lassú volt szegény 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Imadom az Ujpestet. De tenyleg.
Minden vagyam, hogy megtudjam, honnan a fenebol keritenek elo ilyen jatekosokat, mint ez a Luis Jakobi? XD

A srac 20 eves, a klubok megvesznek a fiatalokert, akikben van potencial, o megis a nemet regional liga sundy league fele bajnoksagban tolta az elmult evben, de a szezon elejen meg ott sem kellett, fel eve nincsen csapata.

Mindezt 20 evesen, nemetkent. Es akkor te sportigazgatokent valasztod ot, mintsem az utanpotlasbol mondjuk felhozd a legratermettebb valakit.

Ertem. 😀

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 246 — LIGHTS OUT!
Gattuso!
empty taxi
Pirlo !

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 020 — Lucas Scott
Soccer híreink röviden:

A Leverkusen kirúgta edzőjét, a svájci Gerardo Seoane-t, a helyét Xabi Alonso veszi át, aki legutóbb a Real Sociedad B csapatánál dolgozott.

Eladja részesedését Lars Windhorst, a Hertha legnagyobb befektetője, mivel kiderült, hogy egy izraeli titkosszolgálati magáncég segítségével kémkedett az egyesület korábbi elnöke Werner Gegenbauer után.

Egyedül Adnan Kovacevic sérült a Fradiból a mai Crvena Zvezda elleni meccs előtt.
empty taxi
Xabi Alonsot mar nyaron is mondtak tobb bundas csapathoz, nagyon kivancsi leszek mit fog alkotni. sztem jo manager lesz belole.
csebi
Jó karakter volt játékosként is, ilyenekből elég jó edző szokott válni. Plussz hátha németföldön ellesi az ottani kultúrát és végre egy spanyol edző lesz aki a piszi-paszi förtelmet elfelejti.
FLZOLI
So-so, ebbol a generaciobol egyelore peldaul a legendas Gerrard, Lampard exkozeppalyas paros eddig eleg gyenge munkat vegez. A kapcsolat naluk meg is van Xabi Alonsoval, bar mondjuk egy spanyol teljesen maskepp gondolkozik, mint egy angol, ugyhogy erdekes lehet Xabi esete.

De mondjuk az fix, hogy nem ilyen tapasztalatlan edzot raktam volna oda egy top3-4 Bundescsapat padjara.
Stez
azert Gerrard meg Lampard sosem mozdult ki jatekoskent a sajat kis kenyelmes kozegebol, bezzeg Xabi Alonso jatszott nemcsak a La Ligaban hanem PL es Bundás, raadasul tobbfele stilusban is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sebii

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Gattuso!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 985
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:

A Leverkusen kirúgta edzőjét, a svájci Gerardo Seoane-t, a helyét Xabi Alonso veszi át, aki legutóbb a Real Sociedad B csapatánál dolgozott.

Eladja részesedését Lars Windhorst, a Hertha legnagyobb befektetője, mivel kiderült, hogy egy izraeli titkosszolgálati magáncég segítségével kémkedett az egyesület korábbi elnöke Werner Gegenbauer után.

Egyedül Adnan Kovacevic sérült a Fradiból a mai Crvena Zvezda elleni meccs előtt.
empty taxi
Xabi Alonsot mar nyaron is mondtak tobb bundas csapathoz, nagyon kivancsi leszek mit fog alkotni. sztem jo manager lesz belole.
csebi
Jó karakter volt játékosként is, ilyenekből elég jó edző szokott válni. Plussz hátha németföldön ellesi az ottani kultúrát és végre egy spanyol edző lesz aki a piszi-paszi förtelmet elfelejti.
FLZOLI
So-so, ebbol a generaciobol egyelore peldaul a legendas Gerrard, Lampard exkozeppalyas paros eddig eleg gyenge munkat vegez. A kapcsolat naluk meg is van Xabi Alonsoval, bar mondjuk egy spanyol teljesen maskepp gondolkozik, mint egy angol, ugyhogy erdekes lehet Xabi esete.

De mondjuk az fix, hogy nem ilyen tapasztalatlan edzot raktam volna oda egy top3-4 Bundescsapat padjara.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Soccer híreink röviden:

empty taxi
csebi

több mint 3 éve
Foci híreink röviden:

empty taxi
Dejan Stankovic pedig várhatóan az új Samp edző lesz.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
max visszamegy Salzburgba.
csebi
Szerintem Gulácsi még lazán találhat magának topligás kapu, feltéve, hogy vissza tud térni az ACL szakadás után. Akkor már 33 évesen jó kérdés, milyen lesz a forma.
zacknorb
Kevés magyar egyike akinek kapcsán nem feltétlen mindig ferdítés volt, ha kiemelkedően írtak róla. Nem is tudom, de 2-3 szezonnal ezelőtt nem csak a magyar sajtó rakta Neuer mögé a ligában, vagy legalábbis azok közé akik Manuel utáni csoportot alkotják.
Szerintem ha esetleg mennie is kellene majd ligán belül is bőven sok csapat látná szívesen. 3-4 éve biztosan lehet még ha sikerül felépülnie. Nála nem félek attól, hogy eljön majd levezetni a léhűtő ligába idehaza.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 179 — Kinek mit intézett a kormánya
max visszamegy Salzburgba.
csebi
Szerintem Gulácsi még lazán találhat magának topligás kapu, feltéve, hogy vissza tud térni az ACL szakadás után. Akkor már 33 évesen jó kérdés, milyen lesz a forma.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Soccer híreink röviden:

empty taxi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
gula acl?
Negritis, a vajda
most mondták a chelsea meccsen, hogy elülső keresztszalag
NB2
jah ott hallottam én is csak nemtom hogy az az ACL v MCL vagy másik

igen, keresztszalag-szakadás, a lipcsei karrierje ezel szerintem tulajdonképp véget is ért, pont volt téma erről mostanában
r.baggio
nemtom aki beállt helyette nem volt túl bíztató imo
Negritis, a vajda
Igazolt a Lipcse egy igen nagy kapus tehetséget, aki ha jól rémlik 2023-ban csatlakozik a kerethez. Sokan írják kint is, hogy Gula karrierje addig fog tartani Lipcsében
kapitnono
ennek koszonhetoen mar addig sem. max visszamegy Salzburgba.

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 721 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Sixo
irány Wolverhampton?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Soccer híreink röviden:

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 213 — WHO DAT!!!!
gula acl?
Negritis, a vajda
NB2

igen, keresztszalag-szakadás, a lipcsei karrierje ezel szerintem tulajdonképp véget is ért, pont volt téma erről mostanában
r.baggio
Negritis, a vajda
Igazolt a Lipcse egy igen nagy kapus tehetséget, aki ha jól rémlik 2023-ban csatlakozik a kerethez. Sokan írják kint is, hogy Gula karrierje addig fog tartani Lipcsében

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 253 — The Mathematician
gula acl?
Negritis, a vajda
NB2

r.baggio

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 019 — no es importante
gula acl?
Negritis, a vajda
igen, keresztszalag-szakadás, a lipcsei karrierje ezzel szerintem tulajdonképp véget is ért, pont volt téma erről mostanában

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 358 — nabege2@yahoo.com
gula acl?
Negritis, a vajda