Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nah Kessie vs. Calhanoglu judásgecik egymás ellen XDGyönyörű jinx 😀😀😀D
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nah Kessie vs. Calhanoglu judásgecik egymás ellen XD

Madden hates me.
több mint 3 éve
Igen, te vagy elfogult, ezt abszolut tovabb kellett engedni. Es most kepzeld el, hogy ezt en mondom, Milan-fankent az interes homit vedve. 😀Igen az egyik keze le volt szorítva de a másik könyökèt úgy hajlította, hogy lehetőleg blokkolja a labdát, de tudom èn vagyok az elfogult ......meg a könyök nem a kèz rèsze....sorry... de egyébként elfogadnám ha Fati kèzzel beleèrèsèt is hasonlóan ítèlik meg......Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Max ha levagja a kezet, ennel jobban akkor rejthette volna el.
Stez
dande2
több mint 3 éve
Barcának megnézhették volna 😀Konkrétan a VAR 2 dolgot nézhet ha nem volt gól: tizit és azonnali pirost.Nem 11sre gondoltam de egy szabit jó helyről megèrt volna bár lehet ezeket nem nèzik meg...btw 16-oson kívül volt, mit nézzen úgy rajta?Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez
empty taxi
dande2
empty taxi
több mint 3 éve
Konkrétan a VAR 2 dolgot nézhet ha nem volt gól: tizit és azonnali pirost.Nem 11sre gondoltam de egy szabit jó helyről megèrt volna bár lehet ezeket nem nèzik meg...btw 16-oson kívül volt, mit nézzen úgy rajta?Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez
empty taxi
dande2

Madden hates me.
több mint 3 éve
sztem csak a piros-gól-11es-les szitukat nézik visszaNem 11sre gondoltam de egy szabit jó helyről megèrt volna bár lehet ezeket nem nèzik meg...btw 16-oson kívül volt, mit nézzen úgy rajta?Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez
empty taxi
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Természetesen nem 11sre gondoltam de egy szabit jó helyről megèrt volna bár lehet ezeket nem nèzik meg...btw 16-oson kívül volt, mit nézzen úgy rajta?Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez
empty taxi
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
még 1x leírom: kb 1 méterrel volt KÍVÜL a 16-oson...Igen az egyik keze le volt szorítva de a másik könyökèt úgy hajlította, hogy lehetőleg blokkolja a labdát, de tudom èn vagyok az elfogult ......meg a könyök nem a kèz rèsze....sorry... de egyébként elfogadnám ha Fati kèzzel beleèrèsèt is hasonlóan ítèlik meg......Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez
dande2

Madden hates me.
több mint 3 éve
Igen az egyik keze le volt szorítva de a másik könyökèt úgy hajlította, hogy lehetőleg blokkolja a labdát, de tudom èn vagyok az elfogult ......meg a könyök nem a kèz rèsze....sorry... de egyébként elfogadnám ha Fati kèzzel beleèrèsèt is hasonlóan ítèlik meg......Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez
több mint 3 éve
napoli kiüti az ajaxot is, nekünk mondjuk ez nem rossz
több mint 3 éve
btw 16-oson kívül volt, mit nézzen úgy rajta?Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
Stez

Madden hates me.
több mint 3 éve
Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
dande2
több mint 3 éve
Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....
több mint 3 éve
Taylor meg nekünk fújt, szóval akkor Oliver lesznem számítok ilyesmire. ellenetek szerintem nem volt. Dinamo ellen emlékszem ilyenre, csirkék ellen dettó.Amúgy durva lesz a hétvégén, szerintem pont a mi két csapatunknak van a meccs közben legaktívabb brigádja a fórumon. Cant wait for a slowmotionnel a szabályokról szóló vitákra 😊sztem 20 perc után lesérülSalah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
ne legyen fasz a bíró, ennyi a kérésem.
mondjuk Ratkinson visszavonult, Madley a hétvégén fújt a meccsünkön.
ha tippelnem kellene, akkor vagy Taylor fúj, vagy Oliver.
szerk: megnéztem, Oliver lesz. ő nem szokott nagyon gáz lenni, bár vitték már be az erdőbe.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azt bezzeg nem kell megnézni 😒😒😒😒😡😡😡
több mint 3 éve
nem számítok ilyesmire. ellenetek szerintem nem volt. Dinamo ellen emlékszem ilyenre, csirkék ellen dettó.Amúgy durva lesz a hétvégén, szerintem pont a mi két csapatunknak van a meccs közben legaktívabb brigádja a fórumon. Cant wait for a slowmotionnel a szabályokról szóló vitákra 😊sztem 20 perc után lesérülSalah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
ne legyen fasz a bíró, ennyi a kérésem.
mondjuk Ratkinson visszavonult, Madley a hétvégén fújt a meccsünkön.
ha tippelnem kellene, akkor vagy Taylor fúj, vagy Oliver.
szerk: megnéztem, Oliver lesz. ő nem szokott nagyon gáz lenni, bár vitték már be az erdőbe.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
inverz Sonsose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-tKevés igazán meghatározó/klasszis játékosa volt a csapatnak akit igazán sose tudtam megszeretni. Salah pedig ilyen. Vételen profi, nem nagyon reklamál, nincsenek balhéi igazán példaértékű sportember (copy Mané) mégse tudtam sose igazán megszeretni - és itt én is a brutál önzőségére vezetem vissza.
Negritis, a vajda
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Rohadjon meg a VAR 😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
sose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-tKevés igazán meghatározó/klasszis játékosa volt a csapatnak akit igazán sose tudtam megszeretni. Salah pedig ilyen. Vételen profi, nem nagyon reklamál, nincsenek balhéi igazán példaértékű sportember (copy Mané) mégse tudtam sose igazán megszeretni - és itt én is a brutál önzőségére vezetem vissza.
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Arsenal meccsig rakd már vissza köszi!sose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-tNyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Negritis, a vajda
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hat ilyen ez. En azert orulok neki, hogy Mane eladasa szepen megmutatta, Szalah mennyire tulertekelt. Es igazabol remelem, ebbol azert tanul Klopp es elkezd valamit okoskodni, hogy atszervezze valahogy a tamadoszekciot, nem latom, hogy sok jo szarmazik abbol, ha ezt mondjuk igy hagyja a kovetkezo szezonra is.az a baj hogy ha lő meccsenként 2 gólt és úgy önzőzi el az egész meccset akkor könnyebb megbocsátani neki mint amikor max büntetőből talál besose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-tNyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
az a baj hogy ha lő meccsenként 2 gólt és úgy önzőzi el az egész meccset akkor könnyebb megbocsátani neki mint amikor max büntetőből talál besose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-tNyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Negritis, a vajda
Stez
több mint 3 éve
sose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-tNyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
sose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-t