Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nyilván médiahergelte dolog volt ez a Nunez vs. Haaland párharc amikor előbbiről kb 1 éve tud csak a focivilág egy része utóbbi meg 3 éve a világ 8. csodája (ezt nem degradatívan mondom, brutál a srác). De azért ma lászik, hogy Nunez egy ügyes földi halandó akinek azért sok helyzet kell. Dolgozik is értük de a befejezése nem ugyan az. 😊azért ő sincs játékban és a csapat se túl jó helyzetekkel kínálja meg
alatriste
így se mérhető össze a 2 persze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nyilván médiahergelte dolog volt ez a Nunez vs. Haaland párharc amikor előbbiről kb 1 éve tud csak a focivilág egy része utóbbi meg 3 éve a világ 8. csodája (ezt nem degradatívan mondom, brutál a srác). De azért ma lászik, hogy Nunez egy ügyes földi halandó akinek azért sok helyzet kell. Dolgozik is értük de a befejezése nem ugyan az. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
En nem nezek La Liga-meccseket, csak latom, hogy a Barca hengerel. Szoval kerdezem, a la Ligaban noi csapatok ellen jatszanak? Csak mert ez az Inter meg joindulattal sem nevezheto top csapatnak, de a katalanoknak igazabol ertekelheto helyzetuk sem volt...Lehet csak rossz napot fogtak ki, de elkepesztoen gyenge ma ez a Barcelona. Az Inter meg buzi.
több mint 3 éve
😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
Calhanoglu ezt berúgta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ez a sok kihagyott ziccer seggbe szokott minket harapni
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 552
hol ulsz? melyik szektor? 😊Igaz, távolabbról fehérnek láttam.Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.Most se látod, mert ez szürke mez 😛
Kampman
empty taxi
Kampman
több mint 3 éve
Makker banda ez a Barca, ez a pár centis les mentette meg őket a tizitől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Igaz, távolabbról fehérnek láttam.Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.Most se látod, mert ez szürke mez 😛
Kampman
empty taxi
több mint 3 éve
Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.Most se látod, mert ez szürke mez 😛
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.nem most volt ilyen 😀
Kampman
futbolretro.es/cuando-el-fc-barcelona-vestia-de-blanco/?lang=en
több mint 3 éve
Totális fociban, ahol 5-6 támadód van a trend most, hogy a szélsővédő legyen a kulcs. Ha régi 442 lenne akkor jobbszélső volna. Amúgy lazán játszik úgy és ott ahol egy 8-as szokott. Ellenben 8-asokhoz nincs fizikalitása. Elnyomnák ott. Kell az oldalára egy Henderson aki védekezéik helyette és megakadályozza, hogy az oldalán lerohanjanak. Harvey a jövő egy nagyon tehetséges srác, de nem Jordan szerepkörére. Amikor a jobb oldal úgy néz ki, hogy AA és Elliott van ott akkor baj van mert senki se védekezik az oldalon (ez Klopp hibája is).Puskásék idejében nem hátvédnek neveznénk a srácot és nem is kapna ekkora figyelmet az a védekezése ami nyilván gyatra. Ellenben amit a labdával tud, azt csapaton belül is max Thiago közelíti meg. Máshogy klasszis a spanyol, de ez a srác zseni.sztem sok más csapatban szimplán szélsőt játszana
alatriste
Negritis, a vajda
Ez egy labdadomináns meccs lesz érdemes lesz megnézni majd az átlagos pozícióját Hendonak és Arnoldnak. Tippre nem kevéssel lesz feljebb a Trent.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Puskásék idejében nem hátvédnek neveznénk a srácot és nem is kapna ekkora figyelmet az a védekezése ami nyilván gyatra. Ellenben amit a labdával tud, azt csapaton belül is max Thiago közelíti meg. Máshogy klasszis a spanyol, de ez a srác zseni.sztem sok más csapatban szimplán szélsőt játszana
alatriste
több mint 3 éve
Oké, ezzel a résszel nincs nagy baj, ezt eddig is tudtuk.Puskásék idejében nem hátvédnek neveznénk a srácot és nem is kapna ekkora figyelmet az a védekezése ami nyilván gyatra. Ellenben amit a labdával tud, azt csapaton belül is max Thiago közelíti meg. Máshogy klasszis a spanyol, de ez a srác zseni.
Mikey

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Oké, ezzel a résszel nincs nagy baj, ezt eddig is tudtuk.reméljük ez elindítja a folyamatot hogy rendbe rakja a lelkét
Mikey
több mint 3 éve
Oké, ezzel a résszel nincs nagy baj, ezt eddig is tudtuk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
hétvégén nem sikerült most ott van!
több mint 3 éve
Gondolom Núñez lesz centerben, a többiek hátrébb.Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Ha a 4 támadó közt volna Firmino működhetne 4231-ben, Bobby képességeit és stílusát nézve jobban tízes mint kilences, de így nem tudom hogy is fog ez kinézni. 😀
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Jota 10-es? Vagy tényleg rock and roll és 2 középcsatár (+2 szélső) (+AA)
alatriste
több mint 3 éve
Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Ha a 4 támadó közt volna Firmino működhetne 4231-ben, Bobby képességeit és stílusát nézve jobban tízes mint kilences, de így nem tudom hogy is fog ez kinézni. 😀
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Jota 10-es? Vagy tényleg rock and roll és 2 középcsatár (+2 szélső) (+AA)

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Fő az optimizmus!sztem 20 perc után lesérülSalah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Amúgy durva lesz a hétvégén, szerintem pont a mi két csapatunknak van a meccs közben legaktívabb brigádja a fórumon. Cant wait for a slowmotionnel a szabályokról szóló vitákra 😊sztem 20 perc után lesérülSalah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Heisman nádor
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
sztem 20 perc után lesérülSalah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Welcome back 4-2-4.
Mikey
Heisman nádor
több mint 3 éve
Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Welcome back 4-2-4.
Mikey
több mint 3 éve
Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀Welcome back 4-2-4.