Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez a második félidő azért nagyon rosszul néz ki. Emberelonyben basszus.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 045
Egy rohadt Kontrát vigyetek már be
jobbágy#JC6
Megvan h nincs csatárunk? 😅
Nemzetes és Méltóságos petey
Az előbb 3 a 2be mentetek csak Zizinek fontosabb volt hogy oda - vissza megkerülje a védőjét
több mint 3 éve
Csávó most jött be és nem bír futni hallod
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 376 — Csodabogár
jobbágy#JC6
Megvan h nincs csatárunk? 😅

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 947 — Whoops, looks like something went wrong.
Zivzivadze konkretan mar csicskit. 😀
Funsho viszont a Vidi Tokmacja.
De a fajo az, hogy a Koln igy emberhatranyban siman lofaszt nem csinal szinte, ezt ki kene hasznalni, hogy ne egygolos elonnyel kelljen a visszavagora menni.

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Kifingtunk
Ne add fel

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Funsho egy vicx
több mint 3 éve
Kifingtunk

több mint 3 éve
Nagyon kellene még egy hol… magyar go!
több mint 3 éve
TALÀN Kovács is hozzáért lol
Nem kellene ennyire visszaálni

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
kurva pipa vagyok Sallóira meg Garancsira. kb 5 minőségi emberrel vagyunk mínuszban. siralmas a cserepad.
Mondjuk nem azert, de Salloi meg igy sem rosszabb semmivel sem, mint Kovacs. Sot... Nala kb. csak jobb lehet barki.

több mint 3 éve
kurva pipa vagyok Sallóira meg Garancsira. kb 5 minőségi emberrel vagyunk mínuszban. siralmas a cserepad.

több mint 3 éve
7000 kölni szurkoló Fehérváron, jól hallottam? Az érdekes lenne

több mint 3 éve
Ajj, most már túl könnyen jutnak el a 16-osig

több mint 3 éve
Fiolában a mentalitást bírom. Ha lenne Fiola oltás, adnám is be mindenkinek. Korábban azt mondtam jöjjön 8 Torghelle mentalitású egy magyar csapatba, válogatottba, és jók leszünk

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Most kellene amúgy marha okosan visszaállni és fullba nyomni a kontrát, jönniük kell a kölnieknek, ha nem akarnak megégni
jobbágy#JC6
Néha az az érzésem, hogy ezzel a Funshoval a Köln van emberelonyben.
több mint 3 éve
Kerkez golpassz az Alkmaarban.
Stez

Tony Adams
Igen, lattam, nagyon szep beadas volt. Ugyes a srac, Nagy helyere siman hivnam is be.

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 395 — Steelers fan
Időjárással foglalkozó munkacsoport operatív törzs Miafax
Aszongya aug 20 biztonságos lebonyolításáért felelős XY
😭😀😀
Gergőbácsi
Na jól van, azt hittem csak engem triggerelt ez a mondat 😊

Kár hogy a focit nem operatív törzsekkel játszák
gamerkr
Én a 3-4 Vanish reklámon akadtam ki: miből gondolta a marketinges, hogy ennek a meccsnek a szünetében találja meg a célcsoportot?
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Stez
Óriásit megy a srác.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Stez
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 000 — Lucas Scott
amúgy a másik krautot is ki lehetett volna küldeni mikor lekönyökölte Hangyát...
Ti is veszélyesek vagytok... egy-két elkésett becsúszás, aztán villan is a sárga..
jobbágy#JC6
Funsho az agyatlan. Fiola még bírja.
Fiolaban imádni lehet h belerúg harmat az ellenfélbe majd visszahúzza és meglepődik h szabálytalannak találja a bíró …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
amúgy a másik krautot is ki lehetett volna küldeni mikor lekönyökölte Hangyát...
Most már nem győzi kompenzálni,hogy nézők ne háborogjanak.Budut is lefaultolták a félpályánál,utólag az is sárgás volt.Az a poén,hogy a németek úgy csodálkoztak a piroson mint ha ez lett volna az első ilyen a történelemben...

több mint 3 éve
Most kellene amúgy marha okosan visszaállni és fullba nyomni a kontrát, jönniük kell a kölnieknek, ha nem akarnak megégni