Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a második félidő azért nagyon rosszul néz ki. Emberelonyben basszus.
több mint 3 éve
Az előbb 3 a 2be mentetek csak Zizinek fontosabb volt hogy oda - vissza megkerülje a védőjétEgy rohadt Kontrát vigyetek már beMegvan h nincs csatárunk? 😅
jobbágy#JC6
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Csávó most jött be és nem bír futni hallod
több mint 3 éve
Egy rohadt Kontrát vigyetek már beMegvan h nincs csatárunk? 😅
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Egy rohadt Kontrát vigyetek már be
több mint 3 éve
Zivzivadze konkretan mar csicskit. 😀Funsho viszont a Vidi Tokmacja.
De a fajo az, hogy a Koln igy emberhatranyban siman lofaszt nem csinal szinte, ezt ki kene hasznalni, hogy ne egygolos elonnyel kelljen a visszavagora menni.
több mint 3 éve
KifingtunkNe add fel
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Funsho egy vicx
több mint 3 éve
Nagyon kellene még egy hol… magyar go!
több mint 3 éve
TALÀN Kovács is hozzáért lolNem kellene ennyire visszaálni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
kurva pipa vagyok Sallóira meg Garancsira. kb 5 minőségi emberrel vagyunk mínuszban. siralmas a cserepad.Mondjuk nem azert, de Salloi meg igy sem rosszabb semmivel sem, mint Kovacs. Sot... Nala kb. csak jobb lehet barki.
több mint 3 éve
kurva pipa vagyok Sallóira meg Garancsira. kb 5 minőségi emberrel vagyunk mínuszban. siralmas a cserepad.
több mint 3 éve
7000 kölni szurkoló Fehérváron, jól hallottam? Az érdekes lenne
több mint 3 éve
Ajj, most már túl könnyen jutnak el a 16-osig
több mint 3 éve
Fiolában a mentalitást bírom. Ha lenne Fiola oltás, adnám is be mindenkinek. Korábban azt mondtam jöjjön 8 Torghelle mentalitású egy magyar csapatba, válogatottba, és jók leszünk
több mint 3 éve
Most kellene amúgy marha okosan visszaállni és fullba nyomni a kontrát, jönniük kell a kölnieknek, ha nem akarnak megégniNéha az az érzésem, hogy ezzel a Funshoval a Köln van emberelonyben.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Igen, lattam, nagyon szep beadas volt. Ugyes a srac, Nagy helyere siman hivnam is be.Kerkez golpassz az Alkmaarban.
Stez⏰ | 24 Minutos
— 🇳🇱 Futebol Holandês 🇳🇱 (@FutebolHolandes) August 18, 2022
⚽ 𝐆𝐎𝐎𝐋 𝐃𝐎 𝐀𝐙 𝐀𝐋𝐊𝐌𝐀𝐀𝐑 !!! 🥳
🎯 Dani de Wit
🅰 Milos Kerkez
🇳🇱 AZ Alkmaar 1⃣
🇵🇹 Gil Vicente 0⃣
📌 | Plays-Offs - UEFA Europa Conference League 2022/23pic.twitter.com/fH9L8AyxIf
Tony Adams
több mint 3 éve
Én a 3-4 Vanish reklámon akadtam ki: miből gondolta a marketinges, hogy ennek a meccsnek a szünetében találja meg a célcsoportot?Időjárással foglalkozó munkacsoport operatív törzs MiafaxNa jól van, azt hittem csak engem triggerelt ez a mondat 😊
Aszongya aug 20 biztonságos lebonyolításáért felelős XY
😭😀😀
Gergőbácsi
Kár hogy a focit nem operatív törzsekkel játszák
gamerkr
több mint 3 éve
Kerkez golpassz az Alkmaarban.Óriásit megy a srác.
Stez
több mint 3 éve
Kerkez golpassz az Alkmaarban.
Stez
⏰ | 24 Minutos
— 🇳🇱 Futebol Holandês 🇳🇱 (@FutebolHolandes) August 18, 2022
⚽ 𝐆𝐎𝐎𝐋 𝐃𝐎 𝐀𝐙 𝐀𝐋𝐊𝐌𝐀𝐀𝐑 !!! 🥳
🎯 Dani de Wit
🅰 Milos Kerkez
🇳🇱 AZ Alkmaar 1⃣
🇵🇹 Gil Vicente 0⃣
📌 | Plays-Offs - UEFA Europa Conference League 2022/23pic.twitter.com/fH9L8AyxIf
több mint 3 éve
Fiolaban imádni lehet h belerúg harmat az ellenfélbe majd visszahúzza és meglepődik h szabálytalannak találja a bíró …Funsho az agyatlan. Fiola még bírja.amúgy a másik krautot is ki lehetett volna küldeni mikor lekönyökölte Hangyát...Ti is veszélyesek vagytok... egy-két elkésett becsúszás, aztán villan is a sárga..
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kerkez golpassz az Alkmaarban.
több mint 3 éve
amúgy a másik krautot is ki lehetett volna küldeni mikor lekönyökölte Hangyát...Most már nem győzi kompenzálni,hogy nézők ne háborogjanak.Budut is lefaultolták a félpályánál,utólag az is sárgás volt.Az a poén,hogy a németek úgy csodálkoztak a piroson mint ha ez lett volna az első ilyen a történelemben...
több mint 3 éve
Most kellene amúgy marha okosan visszaállni és fullba nyomni a kontrát, jönniük kell a kölnieknek, ha nem akarnak megégni